Bleking ansiktsEn ung, fast og glatt hud - drømmen om noe av det smukke kjønn. Enda bedre helse ansiktshuden er ikke alltid stolte av sin eier. Fregner, solflekker, chloasma, lentigo, keratoma og mange andre former for ujevn pigmentering levere sin elskerinne mye bry og noen ganger også føre zakompleksovanosti.
Men ikke vær flau fordi hver nye flekker på huden, så det er ganske enkelt å bli kvitt. Dette vil bidra til bleking ansiktsbehandling som også vil være en utmerket forebygging av spredning av sesongens fregner.
Bruken av blekepreparater hjemme
Bleking ansiktsNoen måte å lyse opp huden hjemme (hjemmelaget - i særdeleshet) er ikke umiddelbart: effekten av deres bruk oppnås etter et par uker med regelmessig bruk. Derfor, er de som ønsker å bli kvitt pigmentflekker uttales haster det bedre å søke hjelp fra en kosmetolog.
Hjem bleking ansiktsbehandling er et flott tillegg til de profesjonelle eller hjemme skreller og utmerket forebygging av fregner. De kan også bidra til å fylle huden med vitaminer og næringsstoffer, gjenopprette sin fuktighetsbalanse, gjøre frisk, sunn og vakker, aristokratisk attraktiv.
Noen maske med whitening effekt for en stund gjøre huden mer følsom for UV-lys, så bruk medisiner for hud whitening best om natten, når du er ute på gaten er ikke lenger planlagt.
Oppskrifter lyse ansiktsmasker
Whitening maske basert på sitronsaft
For matlaging i like mengder sitronsaft blandet med stivelse, mel eller flytende honning. Blandingen ble satt på ansiktet i 15-25 minutter. Vaske med kaldt vann etter gang.
Grind en sitron, tilsett 100 ml vodka og trekke i 6-10 dager på et kjølig mørkt sted. Infusjon. I flytende våt gasbind og sette den på ansiktet i 15-25 minutter. Ansikt etter inngrepet ikke vaske.
Du kan også tørke ansiktet av naturlig ufortynnet sitronsaft. Disse metoden er perfekt eier av fet hud.
Agurk Mask
Bland revet agurk og nærende ansiktskrem i et forhold på 2: 1. For fet hud, tilsett litt vodka. Blandingen trekke i et par timer å sette på huden din, dekk med gasbind og holde opp til en halv time. Skyll med kaldt vann.
Lag en blanding av 50 g hakket agurk ts sitronsaft og samme mengde boraks. Påfør i ansiktet og dekke med gasbind, for å stå 20 minutter, skyll med kaldt vann.
Det er også nyttig å tørke ansiktet ren agurk juice eller en skive agurk. Denne prosedyren lysere perfekt forfrisker og fukter huden av enhver type.
Brighte Herbal Mask
Urte masker - en av de mest effektive og trygge, og dessuten - enkle å tilberede. Alle kjøttkraft kan lagres i kjøleskap i noen dager og bruk når det er nødvendig. For urte maske brukes ostudzhenyy filtrert ekstrakt, som er impregnert gasbind brukes til ansiktet og la stå i en halv time før. Etter inngrepet, huden skyll med kaldt vann og børste med krem.
Brew 25g løvetann blomster 100ml kokende vann, la stå i 10 minutter i et vannbad i 5 minutter, og under panseret.
25 g fersk persille hakket urter å brygge i 200 ml kokende vann og sette mot.
25 g av kalk-farget hell 200 ml kokende vann, kjølig og belastning. I infusjon tilsett 1 lm. L. sitronsaft.
I tillegg kan du bruke hud lightening yoghurt og myse, gulrøtter, kokte poteter, honning og mer. Det viktigste - før første gangs bruk av en bestemt struktur for å teste for albue og velge de riktige ingrediensene i henhold til din hudtype. I tillegg er før du påfører Whitening maske tørr hud lotion anbefales å tørke og fet - sitronsaft. Hva god maske vaske surmelk, og bruke dette produktet som en egen bleking kostnadene for alle hudtyper.
Hjem Whitening Mask (video)
Reddik med honning hoste - hoste behandling reddik med honning

 Hoste er en av de viktigste symptomene på forkjølelse. Det skjer som en defensiv reaksjon på irritasjon i luftveiene og fremmer deres clearing av slim.
 Faktisk, ikke nødvendig å behandle hoste og sykdom som det provosert. Men for å redusere ubehag for pasienten fra tørr og uproduktiv hoste er mulig. Avhengig av diagnose av legen velger de passende medikamenter, er i stand til å lette utslipp av slim, noe som gjør det mer flytende. Men legemidlet er ikke alltid mulig, for eksempel under graviditet, barndom, og i nærvær av allergi.
 I dette tilfelle kom pasienten til ved hjelp av metodene av tradisjonell medisin, som byr på en rekke enkle og relativt trygge oppskrifter for å hjelpe mennesker til å mestre smerte hoste. For eksempel, er det anbefalt å drikke varm melk med honning og mineralvann, samt fiken, kan du likevel søke presset løk juice og honning for å skylle halsen og så videre. Men den mest effektive måten å hjelpe takle en hoste, kan betraktes som reddik, spesielt svart.
 Nyttige egenskaper av reddik
 Dette grønnsak er høyt innhold av ulike komponenter som bærer helsemessige fordeler, blant annet vitamin C og mineraler som kalium, jern, fosfor.
 Eteriske oljer som den inneholder, kan ha både positive og negative effekter, avhengig av hvor mye som brukes. Flere reddik kan øke appetitten ved å øke utskillelsen av gastric juice. Men husk at dette er nyttige grønnsaker er anbefalt for folk som har inflammatoriske sykdommer i mage og tarm.
 Effekten av å bruke reddik for hoste handling basert på de samme essensielle oljer som når den slippes inn i lungene bidrar til økt utskillelse av slim og dens fortynning.
 Hoste behandling reddik med honning
 For dette verktøyet, må du først grundig vasket frukt for å gjøre en bulk, legge til et par spiseskjeer honning der og la fire timer, helst i mørket. Når uthevet juice, ta en skje tre ganger om dagen. Denne samme rot kan brukes flere ganger i flere dager, du bare kutte kanter dypere hver dag.
 Du kan også bruke en bakt reddik. For å begynne, bør det være bakt i to timer med sukker, deretter separere massen fra vegetabilske sirup dannet, som deretter må drikke to teskjeer til fire ganger om dagen før måltid.
 Reddik med honning hoste mye brukt til å hjelpe barn med SARS, som selvfølgelig, ønsker ikke å gi legemidler uten alvorlig at behovet. Med oppvridd reddik juice, som deretter blandet med naturlig honning, men du kan med sukker, hvis barnet ditt allergisk mot honning, i forhold til hverandre. Ta en medisinsk drikke trenger en kvart kopp fire til seks ganger om dagen.
 Med reddik juice med honning kan gjøres som en løsning på friksjon, noe som er bra å bruke for forkjølelse, trenger du bare fullføre salt juice bordet og vodka eller alkohol i like store deler.
 Reddik med honning - bevist gjennom årene, effektiv måte. Men før du bruker noen behandling bør du rådføre deg med en ekspert!  
Hvordan å trekke seg fra bronkial slim?
 I mange sykdommer i luftveis slim i bronkiene dannet. Vanligvis bronkiale mucosa produsert spesielle sekretoriske fluider som er ansvarlige for å sikre deres fuktighet og beskyttelse mot patogener, men når sykdommen dets sammensetning endres, fordi det er slim. På grunn av den store mengden av akkumulert slim luft som passerer gjennom bronkiene, rister det. Støy dukket easy listening terapeut. Det er imidlertid slim og hoste vått eller tørt. Hoste er ment å lette pasientens tilstand og bringe oppspytt. Det er derfor på dette punktet ikke kan undertrykke hans behov for å hjelpe til våt hoste var produktiv, som kunne bringe hele sputum.
 Hvordan å trekke seg fra bronkial slim?
 For å vise oppspytt, må du først gjøre det mer væske.
 1.  Drikk rikelig med væske.
   Fukte inneluft.
   Unngå innånding: puste over damp. Tilsett vann eteriske oljer, furu knopper, urtete. For hjem innånding forstøveren kan brukes, men i hans fravær dress annen enkel måte: koke vann i en kjele og deretter inhalerer dampen over det, dekket med et teppe.
   Puste frisk luft. Det er derfor du ønsker å gå ned gaten. Videre, hvis hosten var ikke, og du gikk, og han dukket opp, det veldig bra. Og ikke bare kjøre hjem. Det er akkurat hva du søkt - en god produktiv hoste! Bo i fuktig luft litt og la kroppen bli kvitt slim!
   Ta slimløsende medikamenter, tynning slim og tilrettelegge for fremveksten av en våt hoste.
   Veldig effektiv oppvarming, fysioterapi, komprimerer oppvarming på brystet. Men de skal utnevne skjermer lege. Og en forutsetning for gjennomføringen er mangelen av kroppsvarme.
   Massasje. Spesielt effektiv drenering massasje med tapping og vibrasjon av små barn som er kontraindisert lette andre prosedyrer. Kompetent ekspert massør bokstavelig talt banker slim fra bronkiene. Drenering massasje kan gjøres hjemme etter et bad. For å gjøre dette, stryke bevegelser slipe tilbake til blodet strømmet til bronkiene. Deretter trykker blitt mer intens, og ender tilbake massasje forsiktig slag. Etter en halv time skal han ligge, innpakket i et varmt teppe.
   Følg pusteøvelser. Gjøre forskjellige pusteøvelser.
   Følg sengeleie.
   Tradisjonelle måter å bli kvitt slim
   Tradisjonell medisin tilbyr følgende verktøy for å fjerne slim fra bronkiene.
  1.  Sirup av hvitløk og løk. De ble knust, opp banken, tilsett litt sukker og insisterer. Et par timer senere fikk juice er drenert og det er tatt etter å spise en spiseskje.
    Saften av frisk reddik. Han la til litt honning. Drikk en spiseskje 3 ganger om dagen.
    Infusjon av furuknopper. Kok vann, legg den i en spiseskje med knopper og la stå i ca en time. Etter hvert måltid, ta en halv kopp infusjon.
    Når sputum lege må avgjøre hvor den stammer fra. Derfor utnevner følgende studier: X-ray av brystet eller bronkoskopi, generelle blod- og urinprøver, klinisk sputum analyse.
    Væsken i bronkiene - et tegn av mange sykdommer, inkludert alvorlig og, lungebetennelse, tuberkulose, astma, bronkial kreft. Derfor slim i bronkiene må kjøres for å appellere til en lege avtale og relevant forskning, utvalg regime. Og hvis oppspytt frigjøres fra blod eller hvit eller en mørk farge, bør du ringe legen din umiddelbart. Grønn vel klar gul slim - bevis for sin relative sikkerheten tegn på infeksjon.  
Яндекс.Метрика