Bli kvitt diaré

 Diaré eller annen måte - diaré er en sykdom der det er en veldig hyppig avføring i form av flytende avføring. Årsakene til sykdommen - malabsorpsjon tarmen elektrolytter og væske. Kroppen til en frisk person, i sin tur, kan regelmessig drikker en stor mengde av elektrolytiske væsker og vann.
 Diaré kan føre til virus og bakterier. De vanligste utløsende agenter for denne sykdommen er bakterien Escherichia coli og salmonelы. De bor i en skitten mat og spising. I dagens verden av diarétilfeller hyppigere. Dette skyldes det faktum at diaré årsaker rotavirusinfeksjon (intestinal influensa).
 Også diaré kan oppstå på grunn av tarm dysbiose, som igjen stammer fra ubalanse i tarmfloraen. Således blir antallet av gunstige bakterier mindre, og slemme bakteriene umiddelbart begynne å fylle tarmen. Bidrar ofte til fremveksten av dysbiosis dårlig kosthold, antibiotika, lavt immunforsvar.
 Kronisk diaré utvikler seg som et resultat av absorpsjon av næringsstoffer til kroppen, samt svikt i mage-tarmkanalen. Kronisk diaré kan føre til ulike sykdommer, inkludert anemi.
Bli kvitt diaré

 Hvordan å behandle diaré?


 Ved behandling av denne sykdommen eliminering forstå årsakene som forårsaket diaré. For eksempel, hvis hypovitaminosis inn i kroppen mangler vitaminer, med bukspyttkjertelen insuffisiens - panzinorm eller pankreatin, festal, dersom pasienten Akhil mage, magesyren tildelt sine substitutter.
 Hvis sykdommen er ikke smittsom natur, pasienten følge foreskrevet sparsom diett der du ønsker å begrense bruken av ildfaste animalsk fett og karbohydrater. I tillegg bør du lese artikkelen om hvordan å gjenopprette kroppen etter å ha tatt antibiotika.
 Men for å oppdage årsakene til diaré bør se en lege. Til selvmedisinering er ikke nødvendig, siden du bare kan gjøre verre.

 Bli kvitt diaré video


Behandling av osteopati. Anmeldelser - osteopati


 Formålet med osteopati

 Finn sykdom kan noen oppgave av legen - for å finne en måte å helse. Formulert formålet med osteopati, alternativ medisin områder der diagnose og behandling utføres utelukkende hender lege, dens grunnlegger, Dr. Andrew Steele.
 Kan Osteopati - manuell behandling av visse anatomiske områder - gi en gunstig effekt på utseende?
 Absolutt. Siden kroppen er et enkelt system svikt i funksjon av en kropp fører til unormalt i den andre. For eksempel kan sorte øyne være et resultat av lang-glemt hodet slag, og noen ganger også sacrum eller halebenet skade. Oppgaven med lege-osteopat - finne dysfunksjon, så raskt som mulig å fjerne den og kjøre selvregulering mekanisme.

 Osteopati: anmeldelser


 Kan osteopati hjelp avtale med spesifikke kosmetiske feil?
 I arsenal av leger av osteopati teknikker om 3500, og noen av dem er effektive i å ta opp disse problemene. Dermed spesielle teknikker myosfastsyalnыe massasje (massasje med sensitiv hud) med sikte på å korrigere hypertonus ansiktsmusklene, forårsaker lunger i blod og lymfeårer, som forbedrer hudfarge og redusere alvorlighetsgraden av ansikts rynker. En væske og kranie teknikker stimulere dreneringsegenskaper i huden og stimulerer lymfe sirkulasjon, noe som eliminerer svellingen og poser under øynene. Også oppmerksom på at osteopatycheskoe sin rolle som del av forberedelsene til kirurgisk korreksjon. Det fremmer også en raskere og komfortabel utvinning i rehabiliteringsperioden - sier legene og pasientene selv.
 Slanke figur "håndlaget" - en realitet eller en myte?
 Osteopathy har en gunstig virkning på benvev, og muskelstruktur. Som for å bli kvitt overflødig vekt (hvordan å gå ned i vekt), krever dette problemet en helhetlig løsning med involvering av ulike medisinske spesialiteter. Osteopati i dette tilfellet kan bidra til å fremme visceral terapi eliminerer dysfunksjon i fordøyelsessystemet.
 Hvor ofte kan behandles osteopati?
 Osteopatycheskoe behandling ender en session gjennomført. For eksempel, i behandlingen av ryggraden sykdommer som isjias, trenger du minst 5-6 økter. Prosedyren starter prosessen med selvkorreksjon skjer innenfor et gjennomsnitt av 5-8 dager.
 Osteopati: anmeldelser
 Det bør bemerkes at omtrent 10% av denne selvregulering er forbundet med noen fysisk og emosjonell ubehag, som spesialist må advare pasienter før en økt. Det beste løpet anses de 8-10 økter med intervaller på en gang i uken og fulgt opp besøk til legen en gang i 3-6 måneder. Imidlertid er det nødvendig å ta i betraktning at hver enkelt person er forskjellig. En er bare to eller tre økter, og en annen femten og små. Uansett hva det var, anmeldelser og osteopatisk behandling bare positivt.  
Chlorophyllipt å gurgle
 Angina eller kløe i halsen - en meget hyppig sykdomstilstand eller selv uansett årstid. For diagnostisering av "rød hals" heller bare drikke noe kaldt fra kjøleskapet og spise iskrem, umiddelbart vises ubehagelig følelse i halsen, som kan vises etter de første symptomene på forkjølelse. Å kvitte seg med en sår hals i de tidlige stadiene av sin utvikling, er det bra å bruke chlorophyllipt for gargling.
 Hva chlorophyllipt og da han ble utnevnt
 Chlorophyllipt - antimikrobielle urte, som brukes i angina, til de første tegnene på SARS og selv behandle laryngitt og tonzylytiv. Virkestoffet chlorophyllipt ekstrakt klorofyll fra eucalyptus - rettet mot å bekjempe staph infeksjon som er ofte årsaken hals. Produkt av stoffet varierer - 2% olje, 1% alkohol, presses til tabletter eller som 025-% spray.
 Siden stiftelsen av stoffet, naturlig stoff, kan du kjøpe uten resept. Det eneste som er viktig for å bestemme bruk av stoffet er evnen til å forårsake allergiske reaksjoner som kan kontrolleres påført på innsiden av albuen en liten mengde av flytende medikament. Hvis for noe tid ikke hadde noen reaksjon, kan medisiner trygt brukes. Chlorophyllipt provoserer ikke ofte allergiske reaksjoner.
 Dette stoffet er totalt ufarlig for behandling av barn og gravide kvinner og ammende mødre, men fortsatt i instruksjonene indikerte at bruk av dette stoffet er best 12 år, spesielt i tankene muligheten for allergiske reaksjoner. Likevel er det stoffet chlorophyllipt er en av de vanligste alternativ behandling av forkjølelse og virussykdommer. Dette stoffet ofte erstatte antibiotika, slik at du trygt kan bruke den til å behandle barnet etter resept fra lege. Angina er den hyppigste årsaken høy feber hos barn, og for å bli kvitt den sistnevnte er nødvendig for å kurere hals og chlorophyllipt ideell for dette formålet.
 Hvordan søke om gargling chlorophyllipt
 Bruk av medikamentet ikke forårsaker noen vanskeligheter. For hjemmebruk oftest bruker alkohol eller olje løsning forberedelse:
 1.  Alkohol 1-% infusjon kan gurgle, som vanligvis gjøres med angina, kaster hodet bakover og deretter spytter ut væske. Forbereder en munnvann hastighet på 1 ts 1-% oppløsning i en kopp varmt vann. I dag for å skylle i minst fire kopper fortynnet løsning for å oppnå effekten bør gurgle etter å ha spist, ikke drikker.

   Olje løsning som brukes for behandling av slimhinne og bør settes på en bomullspinne eller byntovыy og smøre det mandlene, purulent fjerne plakk, hvis allerede der.
   På offentlige steder, inkludert på jobben eller i byen, er det best å bruke stoffet som en spray eller tabletter:
   - Tabletter oppløses lett i munnen under tungen;
   - Bare spray sprayet stoffet i munnen ved å dobbeltklikke på sprayventil.
   Effektiv behandling medikamenter bør anvendes 3-4 ganger om dagen avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Kombinasjon av legemiddel kan lette tilstanden i den første dagen av behandlingen, og gurglet chlorophyllipt løsning lindrer etter den første søknaden.  
Ursosan baby
 Ved fødselen den nyfødte, foreldre føler utrolige følelser fra møte med en velkommen baby, som dessverre kan bli overskygget av fangst barnet sykdommer. En slik sykdom er fysiologisk gulsott nyfødt som utvikler, vanligvis på den andre eller femte dagen etter at barnet til verden, og barnets hud og sclera øynene blir gul fargetone.
 Gulsott hos nyfødte
 Slike tilfeller er ikke patologi, og er forbundet med øket bilirubin (galle pigment) i kroppen på babyen, i tillegg til en bilirubin i blodet, og er en arvet fra mor. Leveren er den nyfødte ikke er i stand til å fjerne enzymet i sin helhet på grunn av nyfødte gulsott kan være fra en uke til fire, ofte hun er alene, uten ytterligere behandling. Når sykdommen har gått, hud smuler gjenopprette normal blek rosa.
 Ofte langvarig zheltushku kan observeres hos barn som er født før fristen, og i babyer med mødre under svangerskapet gikk visse sykdommer:
 -sepsys;
 -syfilis;
 Sykdom galleblæren;
 -Ulike infeksjon;
 egentlig 'dårlig, usunt kosthold.
 Behandling av gulsott narkotika Ursosan
 Å behandle gulsott hos nyfødte kan være som å bruke narkotika (i mer alvorlige tilfeller) og ved hjelp av lysbehandling (lysbehandling). Hvis gulsott inntreffer lenger pålagt, kan bilirubin ha en giftig effekt på hjerneceller og påvirke subkortikale kjerner, og konsekvensene av dette kan være svært dårlig for barnet. Et barn som lider med gulsott, følger legene som undersøkte henne blod og tildele komplekse medisiner hvis det er nødvendig.
 Derfor, hvis et barns gulsott ble forsinket mer enn en måned, eller det viser uttalt, kan barnet foreskrive behandling som bidrar til å stabilisere produksjonen av galle, er bilirubin ikke knyttet til hans imponerende toksisk effekt på hjernen.
 Leger ofte foreskrive Ursosan Baby, normaliserer det produksjonen av galle og reparerer skadede celler. Grunnlaget for denne medisinen er ursodeoxycholsyre og beskytter leveren og har en uttalt choleretic effekt, bidrar til forbedret leverfunksjon og sin raske modning.
 Denne medisinen kommer i kapsler, leger har lenge vært brukt til nyfødte med gulsott strøm av galle og hjelpe leveren skjør, men det, som det av noen form for medisin, er det kontraindikasjoner: nyresykdom, lever, galleblære, intoleranse, allergi visse komponenter som finnes i Ursosane.
 Ursosan kan ha noen bivirkninger kan være sykt barn, det kan være diaré, allergier, oppkast, som avsluttes på fjerning av stoffet.
 Hvordan lage Ursosan
Ursosan baby
 Medisinske preparater ursodeoxycholsyre spedbarn bør bare oppnevne en erfaren spesialist som vil snakke om er narkotika, varigheten av stoffet. Legen osmatryvayuschyy nyfødt, må han anbefaler dosering Ursosana, ellers anbefales det å handle i samsvar med instruksjoner som angir hvordan å ta narkotika. Dette vanligvis 10 til 15 mg per 1 kg kroppsvekt per dag baby. Siden medikamentet er tilgjengelig som kapsler inneholdende 250 g aktivt stoff, vil det samme kapselen deles i flere deler, avhengig av barnets vekt.
 Drikk vann eller medisiner trenger morsmelk, når den skal gjennomføres, barn tolerere mottak Ursosana og ytterligere behandling er nødvendig. I sjeldne tilfeller kan barnet krever sykehusinnleggelse hastighet med bruk av injeksjoner, på grunn av tilstedeværelsen i kroppen på babyen ytterligere sykdom som skal undersøkes.
 Ursosan forårsaker sjelden bivirkninger hos barn, så å bruke det trygt og effektivt. Men ikke glem at innholdet av bilirubin i blodet til babyen avhenger av helsen til mor under svangerskapet, så gravide kvinner bør være spesielt beskyttet.  
Яндекс.Метрика