Bli kvitt konopushek hjemme i en dag?
 Små rødlige prikker, populært kalt fregner eller konopushkamy oppstå begynner på våren. Den milde solstrålene kjærtegnet søte jenter ansikt, påvirker huden med ultrafiolett lys, ved å danne vakre stedene. Vel, for en mil, og for hvem nei, smak og farge, som de sier. Jeg lurer på hva du skal bli kvitt fregner evig umulige. I løpet av årene, vil de forlate ansiktet ditt, så det, hvis ikke prøve, skjer det ingenting. Et annet spørsmål, hvis du ønsker å begrense sitt uttrykk eller fjernes helt for en viss periode. Hvordan bli kvitt fregner i ansiktet hans raskt hjemme?


 Det er noen enkle og effektive metoder for å bli kvitt så raskt konopushek ved hjelp av enkle ansiktsmasker.

 Oppskrift 1


 Ta en teskje av løk juice og bland med 100-120 gram yoghurt. Påfør blandingen på ansiktet behov 2-3 ganger om dagen og ved sengetid nødvendigvis gjelder fuktighetsgivende hud mat, fordi det er en viss tørrhet. Resultatet kommer etter flere gjentagelser av fremgangsmåten.
Bli kvitt konopushek hjemme i en dag?

 Oppskrift 2


 God hjelp og en teskje av løk juice blandet med et glass rent vann og en skje agurk juice. Teknologien er den samme som i den første oppskrift;

 Oppskrift 3


 Ta en spiseskje ripssaft, sitron, mandel olje, tilsett litt vann (bare litt) og en teskje av calendula. Påfør flytende to ganger om dagen, morgen og før du går til sengs;

 Oppskrift 4


 Tilbakemelding hjelper eggehvite blandet med en teskje av sitronsaft. Vel riste vekt og søke om 30 minutter. Hvordan gjøre det: Det første laget render, vente 10 minutter før det er tørt, deretter bruker flere ganger med jevne mellomrom. På slutten av prosedyren vmyvayemosya med varmt vann, deretter avkjøles. Pretty to behandlinger per dag.

 Oppskrift 5


 2-3 teskjeer ost oppstuss 1 t. Spoon av rømme og legge 10-12 dråper vanlig hydrogenperoksid (3%). Sett det bør være to ganger om dagen i 30 minutter. Pass på å vaske med og beskyttende krem ​​etter masken.
Bli kvitt konopushek hjemme i en dag?

 Hvis du vil ha enda mer rask og garantert resultat, så du direkte rute til skjønnhetssalongen til erfarne hudleger. Vil hjelpe deg å velge, kjemisk peeling, foto - eller laser terapi. Men de tar tid og flere besøk prosedyrer.
 Selvfølgelig, for å bli kvitt fregner er ikke så lett som det ser ut fra utsiden, men fortvil ikke verdt det. Resultatet, avhengig av hudtype og individuelle egenskaper, kan komme neste dag (pigmentering blir mindre merkbare), og etter en uke eller to.

 Forebygging av fregner i ansiktet


 Som folk sier, "det er lettere å forebygge enn å håndtere." Ordtaket gjelder for denne situasjonen. For å unngå betydelige manifestasjoner liten pigmentering av huden, være oppmerksom på følgende:
 •  Om våren og sommeren kommer ut i det åpne solen, behandle huden med spesiell solkrem. Forresten, eksperter anbefaler håndtere fotokremamy ansikt, selv om vinteren, som årsak til overskytende melanin, som manifesterer seg i form av fregner, er ikke varmen fra sollys og ultrafiolett lys;

 •  Slitasje hatter, solbriller og alt som kastet en skygge i ansiktet, ikke at direkte sollys;

 •  Redusere utslett konopushek hjelpe banalt og vitamin C. Før våren i 3-4 uker og deretter begynne å ta den eller som vitamin komplekser eller spise mat der det finnes (sitrusfrukter, syltet kål, vårløk, sorte og røde rips).

 • Bli kvitt konopushek hjemme i en dag?

   Prøve og eksperimentere. Ikke bekymre deg om noen av metodene ikke vil hjelpe deg i de neste dagene, kan vi alltid velge en annen. Dessuten er markedet ganske kosmetiske verktøy, lys hud eller selv de som er spesielt utviklet for å bistå i spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt fregner. Til slutt, kan du alltids slå til en hudlege for å få råd.  
  Lutealfase - hva er det og hvordan beregnes
   Kvinnelige kroppen har sine egne karakteristiske fysiologiske funksjoner, hvorav den ene er en menstruasjonssyklus som inkluderer to sykluser, eggstokkreft og livmor.
   Den totale lengden av menstruasjonssyklusen er antall dager fra første dag i menstruasjonen til å starte den første dagen i neste menstruasjon. Den månedlige blødning oppstår, forutsatt moden egg ble befruktet og graviditet kommer ikke. Parallell livmor sykle i den kvinnelige kroppen fungerer og eggstokkreft syklus, som består av tre faser. Eggstokkreft syklus er bare ved påvirkning av hormoner utgitt av hypofysen (bakre hypofysen). Eggstokkreft syklus består av tre påfølgende faser:
   1. Follikulær.
   2. eggløsning.
   3. luteal (lutealfasen).
   Bare oocytmodningen i eggstokken, follikkelfase, etterfulgt av utgivelsen inn i bukhulen, eggløsning, bestemmer evnen kvinner til å føde barn.
   Hva lutealfase?
   Etter ovulasjon fase, en modningsperiode av corpus luteum, dvs. lutealfasen. Lutealfasen av syklusen standardene er andre halvdel av menstruasjonssyklusen etter eggløsning er bare hvis det var ingen befruktning. Og hvor egget er sluppet og befruktet ikke dannet corpus luteum.
   Gul kropp produserer hormonet progesteron, som utarbeidet hele kvinnekroppen til forekomsten av den påståtte graviditet. Faktisk, mens corpus luteum produserer hormoner (androgen, østradiol, progesteron). Også "graviditetshormonet" utskilt luteum reduserer kontraktile aktivitet av livmor og fremmer bryst, forberede dem til å utskille brystmelk. Hvis befruktning modent egg produksjon "graviditetshormonet" er gradvis redusert og til slutt stopper. Og som et resultat av svikt for å oppnå det nødvendige antall hormoner indre overflate av livmoren (endometrium) gradvis undergår nekrose og forkastet. Denne saken kommer menstruasjonsfasen, dvs. perioden for blødning. Menstruasjonsblod har en mer mørk farge og kjennetegnes ikke sammentrekning.
   Hvordan beregne lutealfasen?
   Siden lutealfasen, som nevnt tidligere, begynner med den siste eggløsning, så kan du regne ut lutealfasen. Hvordan beregne lutealfasen? Det er nødvendig å beregne antall dager som inkluderer hele menstruasjonssyklusen, fra den første dagen i menstruasjonssyklusen, dvs. fra begynnelsen av mensen, før neste menstruasjon til første dag i påfølgende måned. Vanligvis er alle individuelle, 21-31 dager i gjennomsnitt. Denne perioden er delt i to og den sentrale dato for å bestemme eggløsningen, antall dager før menstruasjonen og vil lutealfasen. Selvfølgelig, er enhver kvinnes unike og dette tallet endrer ikke hele den fødedyktige periode av livet. Selv om menstruasjonen er ikke signifikant på timingen av lutealfasen, fordi kvinner kroppen
   Lutealfase
   På fysiologiske forstyrrelser i kan oppstå brudd lutealfasen kvinner, er fiaskoen. Utvikling luteal fase som et resultat av underutvikling eller svekkelse av funksjonen av hypofysen og hypotalamus i hjernen. Årsakene kan også skade eller sykdom i CNS, en lang løpet av inflammatoriske sykdommer i egglederne, infantile genital utvikling, fysisk stress, infeksjoner av ulike årsaker og t. E.
   Lutealfase mangel kan føre til forstyrrelser som hindrer riktig oppfatning, at av en ønsket graviditet. Ovum i dette tilfellet ikke får nok hormoner for fullt modne, mens befruktning kan forekomme. Denne bestemmelsen identifiserer ca 10% av tilfellene av infertilitet hos kvinner i alle aldre. Oftest dette patologi eldre kvinner har en tendens til alder periode på 35 år eller mottar visse medisiner, for eksempel menneskelig gonadotropin. Også, i noen tilfeller, brudd på luteal fase er et resultat av gjentatte ganger utført abort eller abort.
   Luteal insuffisiens i dag ganske effektivt behandlet. Den mest tilgjengelige metoden er vurdert å bruke substitusjonsbehandling ved å gi progesteron i andre halvdel av syklusen ca innen 10-15 avhengig av lengden på lutealfasen. Vanligvis er denne behandlingen effektiv i 50 tilfeller av 100.
   Siden legemidler er vanligvis tilordnet steroide stoffer som norkolutom eller prelamut, et al., Noe som øker lengden på lutealfasen. Det viktigste at hver kvinne utnevnt individuell behandling, etter tidligere gjennomført en omfattende undersøkelse.  
  Klikk kjeve
   VPN eller temporo-underkjevens joint - et ledd som ligger ved siden av øret og forbinder den øvre kjeve og hodeskalle. Denne felles vi kan tygge mat enkelt flytte kjeven når de snakker. Når funksjonsfeil VPN skiftende hvorfor klikker kjeven når tygge, deretter en person føler smerte, selv når bare åpner munnen.
   Grunner brudd VPN
   Problem skift kjeven felles - en av de mest vanlige. Det ser ikke ut plutselig, klikker du først pasienten opplever sjelden, hvis han ikke legger merke til det, utvikler sykdommen videre og kan føre til smerter varig karakter som involverer store spasmer og perifer øresmerter.
   I akutte smerte VPN vil være den første ved hjelp av anestesi, så du må ta noen smertestillende og sette på plass den smertefulle ledd kaldt. Disse prosedyrene fjerne den første smertefulle sjokk, men problemet vedvarer, så du trenger for å planlegge et besøk til tannlegen eller nevrolog. Som et resultat av røntgen eller CT-skanning felles legen finner ut akkurat hvor omfattende problemet og hvorfor du foreskrive et kurs for fysioterapi, inkludert lettelse elektroforese og små strømmer. Ligament apparat styrkes god massasje, spesielt ved giring. Hvis du åpner munnen og stenge det ble et problem, du - forstuet kjeve, som skal utøve spesialist.
   Årsaken kan være rent tann, når kjevene er lukket helt. Siden denne sykdommen kan håndtere bare kjeveortoped, vil han korrigere bite plater eller braketter, og deretter tildele protese.
   I eldre mennesker kan klikke kjeve fordi utvikle slitasjegikt eller leddgikt revmatolog lege vil måtte overvåke dynamikken i hendelser og foreskrive behandling. Ikke forsinke gå til legen fordi ledd platen kan tas opp i ett, deformasjon, og du må ha kirurgi.
   Kan takle schelkayuschey kjeve?
   Når du finner ut hva som klikker og kjeve verke, starter du behandling. Leddskader kan oppstå selv med sterk komprimering, så ta det til en regel ikke å "spille" kjeven under sterke følelsesmessige opplevelser. Folk som uttrykk kalles "spille svulster." Husk at musklene, inkludert ansiktet, må du hvile etter stress.
   Siden livmorhals Osteochondrose direkte innvirkning på VPN, sette av tid hver dag til trening, bli kvitt en vane å gjøre lekser og samtidig klemme telefonen mellom øret og skulderen.
   Lenker liker ikke høy belastning, så hvis du hører en karakteristisk knase når du tygger, bedre å bo for en stund fra fast føde. Kusaite friske grønnsaker og frukt (epler, gulrøtter) med omsorg, bedre å kutt dem i små biter med en kniv. I tilfeller av nervøse belastningsskader folk kan begynne å skrape tennene, dette fenomenet er et legemiddel navn bruxism og hvis det gjentas ofte, spesielt under søvn, da er det ingen mulighet til å kontrollere seg selv viljesterk innsats, leger foreskrive disse pasientene kapitalister som satt på natten av den øvre eller nedre kjeve.
   Hvis du klikker Årsaken ligger i feil okklusjon, bør gå til legen ikke utsettes, som daglig forskyvning av minst 05 mm kan påvirke synkronisert sammentrekning av kjeve ledd, noe som fører, i beste dysfunksjon VPN, og i verste fall å fullføre korreksjon og kjeve kirurgi.  
  Яндекс.Метрика