Bli kvitt kortpustethet?
 Et sunt åndedrettssystemet - et system arbeid som du ikke legger merke til. Er det noen problemer under innånding-utånding bør være din signal om at din livsstil er på tide å endre noe. Problemer knyttet til luftveiene negativt påvirker ikke bare kroppen, men også i stor grad komplisere livet, øker følelsen av konstant angst og eliminere selvtillit. Hvis tiden ikke ta hensyn til det i fremtiden kan kortpustethet utvikle seg til alvorlig sykdom. Årsaker til kortpustethet, som du kan håndtere selv
 1.  Kroppsvekt over normen. Fedme ikke bare ødelegge utseendet ditt, det er også farlig for indre organer. Visceralt fett innhyllende indre organer, som fører til vanskeligheter i prosessen av respirasjon. Med hvert åndedrag hjerte føles enorm byrde.
   Løsningen:
   Følg et balansert kosthold, der det legges vekt på proteinrik mat, og forbrukerprodukter som inneholder karbohydrater og fett er minimert;
   gå til gym, der under oppsyn av en kvalifisert tekniker Utvikle riktig daglig rutine med å balansere "hvile-arbeid."

   Stillesittende livsstil. Utrent kropp neppe gitt selv små opplag og kjøring på ujevnt terreng (hills, etasjene av bygninger, etc.). I stillesittende liv kan bli deformert ryggraden, forårsaker lidelse brystet symmetri som kan forstyrre de riktige mekanikken puste.
   Løsningen:
   bevege seg så mye, betyr det ikke nødvendigvis tempoet selv treningsøkter i gym nok i løpet av dagen til å gjøre noen utendørs trening fot endring i fysisk mentalt arbeid (hjemme for å vaske gulv, vinduer, male gjerdet på stedet, etc.);
   Ta hensyn til din holdning, ikke la kroppen din ta egnede positurer som skadet ryggraden.

   Panikk angriper lungene nervesystemet. Opplever en lang tid sterke negative følelser, ødelegger mennesket hans nervesystemet. Utgangspunktet, det hadde nesten ingen effekt på helse, men tiden går og menneskelige problemer begynne psykisk art som direkte påvirker helsen. For eksempel kan du oppleve sporadiske vilter ukontrollerbar frykt for sine liv, og dermed er det overflødig adrenalin, blod er mettet med masse oksygen, noe som resulterer i pusteprisforandringer. Så er det en følelse av mangel på luft, manglende evne til å puste dypt og puster fullt, begynner personen å frykte at nå kveles og dø, forårsaker puste blir vanskeligere, hodepine, en person i en tilstand av semiconscious.
   Løsningen:
   på forekomsten av panikkanfall begynner å puste i en papirpose, hender eller obvyazhytes tykt skjerf, vil disse tiltakene bidra til å øke dosenivåer av karbondioksid og slappe kroppen din;
   flykte fra frykt og tvangstanker hjelpeartikler eller produkter med sterk lukt (ammoniakk, laurbærblad, skarp cologne); spennende spill på telefonen for fart og intelligens; ringe en venn, mor eller en annen person som kan berolige og distrahere deg i øyeblikket; læring utenlandske ord eller poesi; Refleksjoner over kjedelig og ubehagelig arbeid som må gjøres på kortest mulig tid; mottaks sedativa ,; nødhjelp - selvfølgelig, legene finner ikke noen sykdom, men du vil være sikker på at alt du bestiller og stoppe panikk

   Dårlige vaner (røyking, avhengighet til rusmidler vasokonstriktor). Alle, uten unntak, røykere lider kronisk luftveisbetennelse, fordi strupehodet, luftrøret og bronkiene først ta på giften røyk. Fordi røyking mannen ikke kan spille profesjonell idrett, hvor skikkelig sunt å puste spiller en betydelig rolle. Misbruk av vasokonstriksjonseffekter narkotika hos mennesker observert respirasjonsproblemer, svikt i hjerte-karsystemet.
   Løsningen:
   kvitte seg med dårlige vaner.
   Årsaker til kortpustethet, som krever intervensjon spesialister
   stoffskiftesykdommer;
   anemi;
   problemer med det kardiovaskulære systemet (hjerte-ischemi, hjertesvikt, kardial astma);
   lungesykdommer (tuberkulose, svulster, lungeemboli);
   alvorlig nevroser, tvangstanker.
   Folk rettsmidler for å lette pusten
  1.  Infusion Adonis våren. Hell 1 ss. av tørt gress to liter kokende vann. Ta 1 ss. skje hver time.
    Sitron-hvitløk avgift. Dette vil kreve 10 hoder av hvitløk, sitroner 10, 1 l. honning. Grind sitron og hvitløk og hell honning. Insister blanding av 7-10 dager, så spiser 3-4 teskjeer om dagen i to måneder.
    Herbal Tea. Ingredienser: 3 ss. ss tørket blomster, 4. Motherwort skjeer, 5. bjørnebær skjeer, 2 ss. ss timian. Bland alle urter, før det kuttet dem. Legg en kopp kokende vann 1 ss. av blandingen og drikke.
    Infusjon av bjørkeblader. 200 gram vann, brakt til en byll, tilsett 2 ts av bjørkeblader. Insister 1 time. Før bruk, stamme infusjon og legge litt natron (på tuppen av en skje). Ta 3 ganger om dagen for en halv kopp.
    Anstrøk av Celandine. 20 gr. tørr celandine helle 200 gram vodka. Insister 10 dager. Ta 20 dråper 3 ganger om dagen.
    Kvinner er mye mer sannsynlig å lide kortpustethet enn menn. Dette er den type puste. Kvinner stort sett foretrekker bryst pust, og menn - mage (diafragma). Brystet puste unaturlig for menneskekroppen. I torakspusting kan ikke slappe av, fullt tilfredsstille alle organer og vev i oksygen, som igjen fører til sykdommer i fordøyelses og hjerte-systemer. Tvert imot, som puster sykling diafragma føles de ovennevnte problemer.  
Hvorfor bør regelmessig endre din tannbørste?
 Smil - en slags telekort for hver av oss. Og for folk som lider av tannproblemer blir svært vanskelig situasjoner når du ønsker å le "alle 32". Besøk tannlege daglig tannpleie - det er sikkert god, men noen ganger glemmer vi om tannbørsten byttes ut hver 3-4 måneder. Det er vanlig, men på samme tid, vil et viktig tema for vår helse bli diskutert i denne artikkelen. Hvorfor vi anbefaler å endre tannbørsten?


 Den viktigste grunnen for en erstatning er at kurset konsentrerer seg en enorm mengde bakterier som kan forårsake sykdom i munnhulen. Eksternt penselen kan være helt perfekt, men dessverre kan det blotte øye ikke se disse mikroorganismer som lever i det. Selv på et tørt, rent utseende, kan tannbørsten være en stor konsentrasjon av mikrober, vil antallet som være ganger de mikrobielle kolonier på toalettet.
 I tillegg hår har en tendens til å slites ut. Avhengig av rengjøring børstehår kan til slutt rozpovztysya en annen eller noen bestemt retning, som påvirker tilstanden til tannemaljen svært negativt. Også i stand til å myke bust, noe som gjør børsting ineffektiv på å fjerne matrester. En slitt bust kan ikke gi ytterligere masserer tannkjøttet, noe som kan føre til deres svekkelse, og dermed deres betennelse og løsning av tennene.
Hvorfor bør regelmessig endre din tannbørste?

 Serveres tannbørster er ikke i stand til å nekte selv plakett overflate, noe som igjen kan føre til tannsten, som bare kan tape gjennom ikke billig prosedyre.
 For 3-4 måneder din tannbørste ikke bli en kilde til problemer, anbefaler vi en god vask det med tannkrem obtrushuvaty vann hver uke og vasket i alkohol. Generelt, et glass, som er vanlig i store familier, børster butikken anbefales ikke fordi tannsykdom en av husholdningen kan flytte til et annet.
 Når det gjelder valg av børster, de fleste mennesker kommer middels hard bust, det perfekt fjerner plakk, men gir ingen skader på mykt tannkjøtt vev og emalje seg selv.
Hvorfor bør regelmessig endre din tannbørste?

 Hva kan jeg forvente dersom endringen tannbørste, mindre enn anbefalt?


 Vi er ikke på noen måte ønsker å skremme deg vil bare fortelle at dette ikke synes bemerkelsesverdig aspekt er i stand til å ødelegge selve betingelsen av munnen.
 Patogene bakterier forplante aktivt i busten kan føre til sykdommer som karies, diverse stomatitt og gingivitt.
 Ikke bli overrasket om du bruker den gamle børste, vil du oppleve blod fra tannkjøttet - det begynner periodontal sykdom, forsømmelse av noe som fører til tap av tenner.
Hvorfor bør regelmessig endre din tannbørste?

 Vi håper at disse anbefalingene tannleger ikke vil være trivielt for deg, og du lytter til dem. Som de sier, for å forebygge - er bedre enn kur. Husk planlagt besøk odontologi, daglig omsorg og ofte endre din tannbørste mens tennene er veldig sunt og vakkert!  
Svakhet i benaNesten hver person står overfor et slikt ordensforstyrrelser når du er i morgen, eller, om kvelden etter en hard dag på føttene oppsto en forferdelig svakhet der blir det svært vanskelig å plukke en av de nedre ekstremiteter og selv ta et skritt. I de fleste tilfeller er denne tilstanden like spontant som vises. Imidlertid kan den neste dagen skje igjen. Hva er årsaken til tilstanden, eller bekymring i denne situasjonen og hva du skal gjøre?

Den årsaker svakhet i bena

Begrunnelsen fordi der det kan være svakhet, smerte, og skjelvende ben, ganske mye. Derfor har eksperter på det medisinske feltet samlet alle mennesker i tre hovedgrupper. Den første kategorien av unge mennesker. Svakhet i bena, kan de være forårsaket av:
- Ubehagelig sko med høy plattform;
- Trøtthet på jobb;
- Profesjonelle aktiviteter knyttet til oppholdet i bevegelse eller stående eller sittende stilling i løpet av dagen.

I tillegg kan svakhet i bena føler mange kvinner som nylig har født. Grunnen for fremveksten av en slik tilstand er en generell svekkelse av kroppen for graviditet.
Den andre kategorien er de eldre. Dessverre, kroppen vår til slutt slites ut, den tidligere muskeltonus er tapt, det er en svakhet, styrke sakte forlate rettigheter. For å gjøre noe, folk over 50 må øve mye arbeid, et resultat han kan føle svakhet i ben og armer.

Den tredje gruppen omfatter de med svakhet og rystelser i bena er symptomer på forskjellige sykdommer. Disse sykdommene i medisinsk litteratur også delt inn i tre hovedgrupper:


- Vaskulær sykdom -
 Først av alt, obliterating endarteritis og åreknuter. Begge disse sykdommer er kjennetegnet ved en dårlig sirkulasjon. Ofte er det ledsaget av svakhet i nedre ekstremiteter, selv i mild trening, plutselig smerte og halthet;

- Brudd som oppstår i menneskets bevegelsesapparat
 - Disse inkluderer leddgikt, ryggsmerter, skoliose, leddgikt, intervertebral brokk, iskemiske lemmer og mange andre plager. Svakhet i bena i dette tilfellet knyttet til deponering av salter betennelse i muskel og kommunikasjon systemer undertrykkelse nerver;

- Brudd i det endokrine systemet -
 dermed grunnen for utseendet på svakhet i bena og nummenhet er deres hormonelle forstyrrelser, som oppstår i diabetes og hypotyreose.
Behandling av svakhet i bena
Fordi uansett hva som skjedde svakhet i bena, kan dette ubehagelige fenomenet bli eliminert. Og for dette formålet, er det mange metoder. Hvis den "skyldige" utseende av svakhet i nedre ekstremiteter var ubehagelig sko eller tretthet, som oppsto hos unge mennesker kan tilbringe forebyggende tiltak som:
- Endring av sko med hæler og platåsko med flate såler;
- Endring av stoler eller krakker;
- Utfør løpet av arbeidsdagen treningen.

Eldre anbefales å utføre enkle øvelser hver morgen for å normalisere blodsirkulasjonen. Du må gå hver dag i friluft i sakte tempo, men for ikke å belaste musklene.
Tradisjonelle oppskrifter å eliminere svakhet i bena

Alternativ medisin er ofte et godt verktøy til behandling av forskjellige sykdommer. Det er noen tid testet oppskrifter og svakhet mot bena:

- Tidlig på våren eller sent på høsten grave opp røttene av løvetann, skyll dem under rennende vann, tørr og hogge med en kniv gjennom en kjøttkvern til å male i en blender eller gni. Hver dag du ta to spiseskjeer med røtter. For å "lyse opp" smaker ikke godt i det hele tatt disse pengene, de er lagt til den vanlige te;
- Kombiner en spiseskje med tørket kirsebær, hassel vanlig, hagtorn og rød hjerteformet kalk. Alle ingrediensene blande en spiseskje rå helle et glass med varmt vann og la det trekke i 40-60 minutter. Ta dette midlet skal to måneder, drikker hver dag for 1/3 kopp tre ganger om dagen. Det fjerner svakhet i bena selv med vaskulær sykdom.  
Яндекс.Метрика