Bli kvitt navlebrokk
 Bli kvitt en navlebrokk? Før du svarer på dette spørsmålet, er det nødvendig å bestemme hva som er feil.
 Brokk (f.eks fremre bukveggen brokk som den vanligste) kalles en divertikkel indre organer på grunn av en defekt i muskelen laget eller aponeurosis (sene av muskelen). Den vanligste er inguinal brokk, navlebrokk og brokk linea alba. En spesiell gruppe av postoperativ ventral brokk er, som navnet antyder, de er dannet i den postoperative arr tynning. Den største fare for brokk manifesterer seg i muligheten for å begrense deres innhold med utviklingen av nekrose strangulated legeme.
 Navlebrokk er den nest vanligste kirurgiske lokalisering av sykdommen. Det faktum at i navlen aponeurosis fremre bukvegg blir tynn og danner en ring rundt den tidligere embryonale kroppen - den runde ligament i leveren, som var karene i embryo. På dette punktet, ofte dannet en slags feil eller avvik aponeurosis liker. I denne defekten og går under press fra andre ledd av tynntarm eller låse større omentum. Hvis det ikke blir gjort for å ta opp spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt en navlebrokk, er det mulig alternativ beskrevet ovenfor motgang.

 Bli kvitt navlebrokk


 Eliminering av flere varianter av sykdommen. Mest navlebrokk ble først diagnostisert i barndommen under kontrollene. I denne alderen er hele problemet begrenset til en liten forskjell (vitenskapelig, diastase) recti, uten at det dannes direkte brokk utvekst, så kirurgi er ikke alltid nødvendig. I slike tilfeller ut er veien ganske enkel: bare for en stund, til vanligvis rundt tre måneder samle land muskel ved hjelp av gips sitter fast i huden. Gipsen bør endres jevnlig for å unngå hudskader (maserasjon) og se etter tegn på allergi hos barn. Når du endrer lappen strimler bør behandles huden likegyldig salve. Vanligvis etter en bestemt tid brokk såret.
 Hvis det er åpenbare brokk og bare svare på spørsmålet: hvordan å kvitte seg med navlebrokk operasjon er planlagt, som hos barn er utført under narkose. Hos voksne er nylig kirurgi utført under narkose. Under operasjonen, (skaper dobbelt lag denne kraftige sene) kirurgen pauser brokk sac og skjemaer dublykaturu aponeurosis for forebygging av tilbakefall. Hvis dette skjer (dette er sjelden), deretter reoperasjon gulvet dublikatury ta i de nyopprettede spesialpolymernettverk - spirende kollagenfibre, slår polypropylen til en tykk skall som hindrer en tanke for tilbakefall av brokk.
 Jo før du spør en kirurg til å kvitte seg med navlebrokk, jo bedre du kan unngå det svært truende komplikasjoner - krenkelse.  
Navlebrokk hos voksne
 Folk over 40 er utsatt for sykdommer som navlebrokk. Utsatte menn og kvinner er utsatt for fedme, unge mødre som har hatt flere svangerskap, og mennesker, hvis liv er til stede overdreven trening.
 Hva er navlebrokk?
 Umbilikalhernie er en tetning av fettvev, som fremkom som et resultat av brudd på integriteten av muskelveggen i peritoneum og handlet i området av navlen. Ofte med fettvev gjennom bukhinnen fall organer, for eksempel, en del av tarmen.
 Brokk består av:
 - Brokk (hull gjennom hvilke de indre organer opptrer utenfor);
 - Brokk sac (membran av peritoneum, som opptrer på overflaten av indre organer);
 - Brokk innhold (noen abdominal organer opptrer utenfor).
 Navlebrokk hos voksne er vpravymaya og nevpravymaya.
 Mye mer trøbbel leverer nevpravymaya navlebrokk, det er ofte ledsaget av tilstedeværelsen av smerte, kommer en person kvalme, oppkast og forstoppelse.
 Årsaker til navlebrokk
 - Fedme;
 - Multippel graviditet;
 - Heavy arbeidskraft;
 - Overdreven trening;
 - Kronisk forstoppelse;
 - Regelmessig og langvarig anfall av hoste.
 Symptomer på en navlebrokk hos voksne
 Sykdommen har både eksplisitte og skjulte symptomer, og de kan komme og gå, ponovlyuyuchys etter en viss tid. Symptomene på brokk variere avhengig av størrelsen av tetninger, som vist i navlen og arten av sykdommen.
 - Fatty forsegling diameter på 1 til 5 cm, klikke på hvilken det smerte (kan mangle når gjør pasienten horisontal posisjon);
 - Forstoppelse, som vises som et resultat av tap av indre organer (for eksempel tarmen) og manglende evne til å fremme tarminnholdet;
 - Smerter i navlen, blir uttalt under trening, hoste eller nysing;
 - Kvalme og oppkast.
 Komplikasjoner av navlebrokk
 Mangel på behandling kan føre til komplikasjoner:
 - Kvelning brokk, hvor det er alvorlige smerter og tarmobstruksjon;
 - Kaprostaz (stagnasjon bearbeidede produkter i tarmen, som et resultat, oppblåsthet, verkende smerter, kvalme og oppkast),
 - Betennelse av brokk (en kraftig svekkelse av den generelle tilstanden til pasienten, feber, feber, brekninger).
 Behandling av navlebrokk hos voksne
 Nesten alltid når navlebrokk krever kirurgi, med sin visuelle deteksjon av slitasje bandasjer og bandasje er ute av stand til å kvitte seg pasienten til problemet, det bare bremser sykdommen, kan langvarig bruk av disse midlene (over 10 dager) være ekstremt farlig. Ofte pasienten anbefales før kirurgi for å redusere vekten og begrenser fysisk aktivitet.
 Essensen av operasjonen er å avdekke den brokk sac og slå innholdet i bukhulen. Så du trenger å styrke hernial - hull som de indre organene gå utenfor.
 Moderne medisin har to alternativer transaksjoner:
 Tradisjonell plast ved hjelp av lokale tekstiler (eksperter kaller denne metoden kirurgi metode Mayo og Sapezhko).
 Plasten som bruker syntetiske mesh implantater (over eller under navle ring eksperter lagt spesiell mesh laget for å hindre tap av indre organer).
 Når det gjelder rehabilitering og de negative effektene av den andre metoden er den mest hensiktsmessige for pasienten, i tillegg, det kan utføres i lokalbedøvelse.
 I behandlingen av navlebrokk hos voksne gjennom kirurgi bør ta hensyn til visse kontraindikasjoner.
 Operasjonen med å fjerne en navlebrokk er kontraindisert:
 - Den eldre;
 - Gravide kvinner;
 - Kreftpasienter;
 - Personer som lider av alvorlige kardiovaskulære sykdommer;
 - I sykdommer i luftveiene;
 - I forverring av kroniske sykdommer.
 Behandling av navlebrokk folk rettsmidler
 I medisin, er det mange måter å behandle umbilikalhernie og fjerning av smertefulle symptomer, de fleste av dem er basert på bruk av urteekstrakter:
 1. Ta anstrøk av cornflowers dreven straimagemusklene (3 ts tørket cornflowers helle 05 liter kokende vann, la stå i en time, etter innpakning et håndkle).
 2. furu oleoresin smelte i et vannbad, gjør det med kake, børste brokk kamfer olje, legg den på plass og harpiks segl tape.
 3. Krapivny komprimere (hakket nesle blader blandet med lettrømme) satt på en brokk, følgebrev burdock, prybyntovыvayte natt (Gjenta daglig i flere måneder).
 2. Stek havregryn, sette et par skjeer i en gasbind bag, feste til å bule ved navlen forsterke bandasje (gjentas hver dag i to uker).
 Men husk at når denne typen sykdommer til selvmedisinering ekstremt farlig!  
Hvordan å kurere influensa

 Influensa - smittsom sykdom, som hvert år millioner av mennesker står overfor. Influensa er smittsom, så bør behandlingen starte med utseendet på de første tegn på at det ikke var noen komplikasjoner.
 Må behandles på riktig måte, som ellers terapi kan gi komplikasjoner i funksjon av ulike organer.
 Først av alt, når en person er syk, bør du gjøre alt mulig for å unngå videre spredning av smitte. For å gjøre dette, bør pasienten bare brukes for sine retter, og nyte en spesiell bandasje. Bandasje tilgjengelig over disk eller gjøre deg tilbake flere ganger og proshyvshy gasbind. Det er ønskelig at syke mennesker midlertidig levde i et annet rom til mindre kontakt med friske familiemedlemmer.
 Når en person lagt merke de første tegn på sykdommen - bør ta affære. Først må du sørge for sengeleie, varmt teppe å skjule og prøve å unngå stress. Å sikre eliminering av giftstoffer fra kroppen og gjenopprette så snart som mulig, bør pasienten drikke så mye som mulig. Det beste er om du kan drikke varm te med bringebær eller rose, melk og honning. Væsken bør ikke være varmt eller kaldt. Litt varmet drikke - det beste alternativet. Når sykdommen er best å drikke morsyky, te, juice og mineralvann.
 Vitamin C hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner og forbedrer immunitet. Selvfølgelig, den beste naturlige vitamin sitron, bjørnebær eller buckthorn, for eksempel. Men du kan også motta og askorbinsyre, kjøpt på apoteket.
Hvordan å kurere influensa
 Hjemmet medisinskapet bør alltid være narkotika influensa. De kan vedta og hvordan vil legen. Men til selvmedisinering ikke tar noen andre tabletter også. Antibiotika, for eksempel, ikke bekjempe virus, så kan bare skade i tilfelle av influensa. Legen vil foreskrive den nødvendige medisiner alene etter en full inspeksjon og levering av alle nødvendige tester.
 Den siste ting å huske er syk med influensa - er en konstant rask ventilasjon. Dette vil alle bakterier skulptur fra rommet. Å gjøre puste lettere og lindre hoste og kaldt, er det også nødvendig å gi luftfukting. Du kan bruke en spesiell enhet eller gjøre det selv, dekke batteriene varm fuktig klut.
 Riktig og rettidig behandling lette sykdommen og eliminere de mulige komplikasjoner.

 Hvordan å kurere influensa video


Яндекс.Метрика