Muligheten for utseendet av strekkmerker - rødlig og hvite striper forferdelig skjema på magen, lår, bryst - forårsaker frykt i en hvilken som helst kvinne. Tilstedeværelsen av selv svært liten strekning fører til mye bryderi og problemer, forårsaker ubehag (selv om det ikke forårsaker smerte). Og følgelig gjør en kvinne føler seg usikre på seg selv.Bli kvitt strekkmerker


 De viktigste årsakene til utvidelser er:


 •  hormonelle endringer;


 •  endring i kroppsvekt (som i den ene og den andre vei);


 •  genetisk predisposisjon.


 •  De fleste utvidelser vises hos kvinner under og etter svangerskapet.


   Selvfølgelig er ikke farlig for helsen til kvinner, men denne lille trøst utseendet av strekkmerker


   Hvordan bli kvitt strekkmerker? Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet er nei. Vurdere noen av måtene å bli kvitt strekkmerker spesielt hjemme og i spesialbutikker.   Ernæring
   Tilstand av menneskelig hud avhenger av kvaliteten på mat. Marine produkter, frukt, grønnsaker, urter, bør nøtter være i dietten til alle helse-bevisst person. Fordi uten denne tilstanden til å takle problemet med strekkmerker er svært vanskelig. Det anbefales å drikke rikelig med væske per dag, som sin mangel reduserer hudens elastisitet. I tillegg kan du bruke kremer, innen hvilke det er kollagen og ulike ekstrakter av medisinske planter.   Bruk av oljer
   Eteriske oljer fra oldtiden brukt til kosmetiske formål, de positivt påvirke huden. For å bli kvitt strekkmerker, kan du bruke oliven, linfrø, mandelolje, hvetekimolje med vitamin E. Det anbefales forskjellige aromatiske oljer som sitron, appelsin, nype frø olje, rosentre, neroli, rosmarin. Tilsett noen dråper av olje / uttale av en (eller flere) av vitamin E i form av en olje og vegetabilske (eller olivenolje) olje. Den resulterende blandingen gni inn i huden på forekomsten av strekkmerker.


  Bli kvitt strekkmerker
   Massasje og kroppsinnpakning
   Som et resultat, øker god massasje blodsirkulasjonen og stoffskiftet, noe som kan gi resultater i kampen mot strekkmerker. Selvfølgelig er det best hvis massasje er gjort av fagfolk, men du kan gjøre normal hjemme.


   Etter massasje prosedyre ideelt sett være satt på huden olje, som omtalt tidligere, og lage wraps. Du kan ta noen håndkle (eller ark), slå til ham og legge seg ned for en stund. I stedet for å bruke spesielle oljer og kosmetikk med regenerering av forskjellige komponenter (kollagen, lanolin, elastin, etc.). Innpakning prosedyren kan også gjøres i et spesialisert salong. Det brukes ofte slam, alger og geler.   Kommer til skjønnhetssalongen (legekontor)
   I dag, for å fjerne strekkmerker vanlige metoder for mesotherapy, mykrodembrazyy, ultralyd korreksjon. I noen tilfeller er det nødvendig å ty til plastisk kirurgi. Som et resultat av kirurgi fjerner strekkmerker med fettavleiringer. Denne metoden, selvfølgelig, frata en kvinne av de forhatte striper på kroppen, men kan ikke hindre deres forekomst igjen.


   I konklusjonen, må jeg si at hver kvinne har rett til å velge de aller måte å bli kvitt strekkmerker, men riktig ernæring, massasjebehandlinger og bruk av essensielle oljer Ingen har forhindret


   Hvor ofte i klassisk litteratur kan bli funnet fange vakre hofter - curvy, avrundet. Renessanse kunstnere malt og formet fett damene synger kvinne, i stand til å fortsette løpet.  Øvelser for vakre hofter


   Men hvordan å kombinere disse begrepene skjønnhet med moderne kanonene av forskjellige former til mer idealisert astenikov - kvinner med absolutt ingen fett og muskelmasse. Moderne jenter og kvinner har en tendens til mer sofistikerte former, storfe ble normen og gjort til en sekt.


   Mangel på fullstendighet kan oppnås ved ulike dietter og fysisk aktivitet, men tallet er ikke alltid trene fint, spesielt hos unge kvinner fanget i en moderne mote mini skjørt og lav midje når som helst på året. Det er kjent at fett avsettes avkjøles i de fleste deler av kroppen - slik at kroppen forsøker å beskytte seg selv.


   Vakre avrundede hofter - ikke nødvendigvis stolte, bare en gang om dagen for å utføre et sett av enkle øvelser som ikke tar mye tid og krever ingen ekstra utstyr. Utøve alle tre.


  Øvelser for vakre hofter   Den første øvelsen. Står på ett ben, ta den andre foten flyttes til side. Strever for å oppnå en klaff vinkel på 90 grader og oppover, men ikke overarbeid.


   Den andre oppgaven er meget lik den tidligere. Står på ett ben, det andre benet bøye kne for ham, prøver å presse kneet mot brystet ditt, så brått bære opp tilbake - for "svelge".


   Den første og andre øvelsen utføre bedre ved hjelp av motstand (om en vegg eller skap). Hver øvelse utføres ti ganger på ett ben, så må du stå på det andre benet og gjenta øvelsen. Hvis du ikke kan øke klaff vinkel, kan du forhånds "strekke". Det er lett å kombinere med å bruke sminke eller leser aviser mens du står på ett ben, den andre ved å trekke sokk, sette på nattbordet, på baksiden av en stol eller piano; så vente 5-7 minutter.


   Den tredje øvelsen utføres mens du sitter på gulvet. Knele og sitte på hælene. Vekselvis transplantert til høyre og venstre side. Hvis du bruker bærekraft hendene vertikalt koblet hender og albuer foran fortynnet i forskjellige retninger, den "podkachaete" sammen med brystmuskelen.


   Innen to uker vil du merke resultatet: musklene i bekkenet, magen og baken forsiktig bevegelige muskler lår uten jettegryter og vыpyranyy. Du kan trygt gå med trange bukser, skjørt eller shorts.


   Vurdere de grunnleggende reglene for omsorg for føtter som hjelper deg ta med fantasier om perfekte ben til virkelighet.  Pleie og Omsorg ben


   La oss starte med hoftene. Alle kjent med fenomenet cellulitter og "ører" (opphopning av fett på hoftene).


   Disse problemene løses ved spesielle massasje komplekser, sport og tung diett. Du må også redusere i kosthold søt, fet, salt og stekt mat.


   Utføre daglige øvelser for å målrette problemområder, tar en dusj, ikke glem å massere massasje spesielt utviklet hofte. Selvfølgelig forventer raske resultater i et slikt tilfelle bør ikke, må være minst seks måneder, og i noen tilfeller har fortsatt å ty til fettsuging.


   Følgende akutt problem av kvinners ben er åreknuter.


   Årsaken til sykdommen - et brudd på utstrømningen av blod gjennom venene. Som en metode for å håndtere vener bør vurdere bruk av gels og salver. Men denne kampen kan bare forsinke sykdommen.


   De mest effektive løsningene er эndovennaya laserterapi, massasje intervensjon pnevmovakuumnыy Surgeons (siste utvei). Det viktigste i tid for å identifisere problemet og håndtere det.


  Pleie og Omsorg ben   Utdanning vykryvlenosti er en annen katastrofe for skjønnhet ben. Den mest optimale kirurgi og etter trening.


   Noen få ord bør sies om sopp, som kan kjøpes hvor som helst. Å bekjempe det ved hjelp av spesielle salver som må oppnevne en lege.


   Flate føtter. Denne sykdommen er farlig dens konsekvenser, som inkluderer revmatisme, isjias og korsryggsmerter. For å unngå negative konsekvenser, bør brukes stelechky ortopedisk massasje sandaler og mosjonsgymnastikk.


   Det mest bemerkelsesverdige problem som møtte alle har hard hud. Å hindre liktorn som et alternativ kan du vurdere regelmessige besøk til salonger hvor bena vil gjøre forebyggende prosedyrer. I egenbehandling er inkludert - bad med kamille og havsalt, smøring føtter nærende krem.


   Til slutt vil jeg gjenta hvor viktig ikke å glemme å gjøre gymnastikk, bruke hygieneprodukter så ofte som mulig å gå barbeint, prøv å ikke bære andres sko og bruke offentlige dusjer, aldri slitasje gummi sko på bare føtter. Vi må ikke glemme at fotpleie - en hele kroppen helse.  
   Eksterne skjønnhet, hår, klær, ben - det er noe som alltid ta hensyn første mannen så en fremmed kvinne. Men trygg på at hvis en kvinne ikke vet hvordan de skal gå pent, sjansene for suksess hos menn kraftig redusert.  Modell tempo


   Dessverre ikke alle kvinner vet hvordan de skal gå ordentlig og pent. Noen skru hofter, skuldre risting andre, tredje dribochut. I mellomtiden hyggelig tempo ikke bare lønnsomt streker verdighet av kvinner, men også skjuler mange feil av kroppen hennes.


   Konvensjonelt, kvinner gange er delt inn i to kategorier: en - for arbeid på pallen, den andre - til bruk i hverdagen.


   Det finnes flere typer modell Hod: klassisk, kosolapaya som hegre, tvers.


   Young toppmodellen lang tog som ikke faller fra podiet, som modellen er unaturlig gangart og upraktisk måte å reise på.


   Første konseptmodellen beveger seg ute i verden i 1910, sin oppfinner betraktet som en fransk motedesigner som spesialiserte seg på å sy kvinners klær Paul Poiret. De ble skapt av den såkalte "lame skjørt" (Humpelrock). Det skilte seg fra sin brede crinoline som ganske tett innhyllet lår og legger utstillingsdukker.


  Modell tempo   Hvis kvinnen fremdeles står, så det nye skjørtet på det veldig hyggelig. Og flytte det var nesten umulig. Det første steget er tatt i den revet skjørt hem. Ikke lagre noen buer sydd på hem eller grensen forseglet. Først da, når mote elskere begynte å kle kne under skjørtet hennes smale klut gangart modellen har fått bred anerkjennelse.


   Semenyaschyy skritt bevart stoff skjørt. Over tid, "lame skjørt" gikk av moten, men modellene fortsatt bruke semenyaschey gå. Det faktum at i løpet av treg semenyaschey mannequin er mye mer tid på podiet, så kjøpere har mer tid til å vurdere antrekk. Og dessuten, med en smal skritt feil klær rynkete og fremdeles er attraktiv.


   Hvis du ønsker å tilegne seg ferdigheter modell Hod, du trenger å vite sine grunnleggende bevegelser.


 •  Klassiske: i trinn benet skal være rett og bare etter at slippe den på bøyd gulvet.


 •  Kosolapaya: Før du kjører tuck fot "i balletten" (inne).


 •  Som hegre, dytte bort fot opp fra gulvet, bøy den (bøye vinkel - 45 grader), deretter rette og ta et skritt fremover.


 •  Tvers, å gå rett fottøy til venstre, og venstre - høyre; med skrittlengde bør være mellom 15 og 20 cm.
 • Яндекс.Метрика