Bli kvitt vorter

 Hjemme, kan du bare bli kvitt de såkalte ungdoms vorter. Noen mørke flekker, mørke svulmende vorter og endring form i noe tilfelle kan ikke røre det fordi det er farlig, med benign kan bli ondartet. Ungdoms vorter, som ofte ligger på hender, albuer, knær, såler, kan du prøve å få hjemme.

 Lyapisnyy blyant


 Lyapisnyy blyant solgt i et apotek. De smurte overflate vorter.

 Jod eller ammoniakk


 Kan flere ganger om dagen for å smøre vorter vanlig apotek jodløsning eller ammoniakk.

 Shilajit


 Ofte ikke i stand til å bli kvitt vorter ved hjelp apotek piller mumie. Tabletten skal Fukt og smøre vorte ofte. Skader på grunn av en slik prosedyre er ikke, og i andre tilfeller resultatet kommer raskt.

 Red Tree og Aloe (Kalanchoe)


 Et par røde bær av fjellet aske skal kna inn grøt og sette den på problemområder. Dekk med et lite stykke bandasje tape og fikse det. La over natten.
 Det samme prinsippet brukes most aloe blad.
 Det antas at 10 fremgangsmåter i stedet for vorten forsvant.

 Apple og poteter


 Tradisjonell medisin anbefaler smøre skiver eple vorte 5-6 ganger om dagen. Vorte forsvinner i 3-4 uker.
 Du kan like godt, og det samme prinsippet fjerner vorter skrelle poteter.

 Hvitløk og løk med honning


 I selvklebende Tapes skjære et hull på størrelse med vorte og stikke den opp for å beskytte huden rundt vorte. På samme vorte anvende oppslemming av knust hvitløk eller løk med honning blandet i et forhold på 1: 1.  
Trykkluft-behandlinger for foryngelse og vitalitet

 Som du vet, vann - kilden til liv. Menneskekroppen er 80 prosent vann. For å opprettholde vannbalansen bør både innvendig og utvendig. Så vannbehandling - hele denne treningsområde.
 I morgen, er det anbefalt å ta en kald dusj og et varmt bad før sengetid.
 En gang i uken bør gjøre på badet peelingÅ bidra til å rense porene i uønskede døde hudceller.
 Baths og bad et must for kroppen hud. Og det er ikke bare en hygienisk tiltak.
 Rensing av urenheter kan være 5-10 minutter i badekaret og i elva, og selv i en bøtte med vann. Et bad - en skjønnhet og glede, å kombinere forretninger med fornøyelse. Hvor fint det slappe av etter en travel dag. Men denne gangen huden er sunnere, forynge, få glatthet. Du må bare sørge for vanlig kosmetisk bad, og legger en annen sak.

 Hvordan velge vanntemperaturen Bath


 Tar kosmetiske og bade helbreder, må man vurdere ikke bare sammensetningen av additiver, men temperaturen på vannet, som det er viktig. Varme og kalde bad har ulike effekter på kroppen.
 Det kalde badet en vanntemperatur mindre enn 20 grader. Det lindrer raskt tretthet, gjør huden stram, bidrar til herding av kroppen som en helhet og styrker immunforsvaret. Ta denne bad kan ikke være mer enn fem minutter. Umiddelbart begynne herding av kaldt bad bør ikke være, da det ikke vil bare få tonet kropp, er det en risiko alvorlig kaldt.
 Foretrukket i den første perioden kaldt bad med temperaturer rundt 30 grader. Senke temperaturen bør gradvis - hver tilnærming med 2-3 grader.
 Nøytralt bad støtter høy kroppstemperatur, dvs. 36-37 °. Det er mest hensiktsmessig å trøtthet, for å nyte avslappende muskler. Det er for øvrig er svært nyttig å ta ved sengetid.
 Komfort og velvære bidra til å bekjempe søvnløshet, noe som ofte ender en travel arbeidsdag.
 Fordi mangel på søvn påvirker negativt hele utseendet, overordnet organ og mest signifikant påvirker ansiktet, kan et slikt bad prosedyre anses ikke bare helbredelse, men også bidrar til å bevare ungdom og skjønnhet.
 I badestampen vanntemperatur kan nå 40 grader. Oftest er det tatt i sykdomstilstander catarrhal natur, ledsaget av feber, hoste, rennende nese. Dens varighet - ikke mer enn 10 til 15 minutter. Og ved høye temperaturer ta et varmt bad og ikke gjorde.
 Noen ganger badekar anbefalt for å gå ned i vekt, men denne metoden er vanskelig for legemet, og er ikke egnet for kjerner og hypertensjon.
 I alle fall er det ikke nødvendig regionen av hjertet i et varmt bad dukkert.  
Hvordan ta vare på hendene i vinter

 Håndpleie i vinter


 Vinter - i løpet av alvorlig test for hele kroppen, inkludert huden. Frost, kald vind, plutselige endringer i temperatur ved utkjørselen fra et varmt rom på gaten for stuffiness av sentralvarmesystem - alt dette forverrer tilstanden til huden og svekker spiker.
 Vinteren er ikke anbefalt å ta altfor varm dusj eller badekar. Vann prosedyre bør ikke ta mer enn 15 minutter, og hendene bør vaskes med vann ved romtemperatur. Det anbefales å bruke kremen - såpe eller dusjsåpe, og umiddelbart etter et bad eller dusj smøre hånd fuktighetskrem, krem, lotion eller olje blanding. For eksempel kan du legge hendene på en blanding av olje fra spiret hvete med noen dråper av noe eterisk olje. Foreta regelmessige masker for hender og en gang i uken for å rense huden kratt. Utendørs sørg for å ha varme hansker eller votter.
 Ikke glem vinteren og neglepleie. Vinter spikerplater blitt mer skjør, sprø og tynne. Forbedre sin tilstand og hjelpe spesielle bade kremer. Spesielt nyttig om vinteren betyr med eteriske oljer.
 Vinter - den beste tiden for parafin og plastfolie. Parafin er en liste over tjenester mest skjønnhetssalonger og plastfolie er lett å lage selv. Hva bør vaske hender og forsiktig tørke, påfør et tykt lag av huden krem ​​for hender, hansker eller plastposer og pakk topp hånd varmt håndkle. Etter 10-15 minutter, fjerne behovet for å komprimere og tørke av overflødig krem ​​med en myk klut.
 For å støtte immunkomplekser i vinter rådes til å ta vitaminer og mineraler.

 Vinterbeskyttelse krem ​​for hender


 Nødvendig: 1 ss. l. Vaselin og lanolin.
 Forberedelse: Bland ingrediensene grundig.
 Søknad. Gni blandingen inn i hendene, med fokus på de leddene i fingrene og neglebånd. Etter 20 minutter vaske hendene med flytende såpe og vann og tørk. Winter gjenta prosedyren hver dag.

 En blanding av olje for vinteren pleieprodukter


 Nødvendig:. 1 time L. søt mandelolje 1-3 dråper eterisk olje av japansk mynte.
 Forberedelse: Bland ingrediensene grundig.
 Søknad. Forsiktig masserer oljer for å gni blandingen i en ren, tørr hud.  
Rensing kroppspeeling med Scrubs

 For å oppnå glatthet og elastisitet i huden ved å bruke skrubb med.
 Peeling (Fra den engelske "skrape") - et kosmetisk inngrep for å fjerne den keratinized laget av huden. Scrubs kalt stoffer slipe (rub) overflatelaget, fjerne fra det unødvendig, gamle, harde hudceller. Disse døde cellene hindrer riktig luft - og fuktighet.
 Dermed, med peeling skrubb forynger epidermis, og gjennom massasje forbedrer blodtilførsel og ernæring.
 Påfør skrubbe på fuktig hud, deretter forsiktig gni kroppen i en sirkulær bevegelse, som starter med tærne og gradvis beveger seg opp. Etter en dyp rensing kroppen ser friskere og yngre. Jeg må si at altfor ofte ønskelig å bruke peeling prosedyren. Hvis du har tørr hud de gjør en hver 2. uke for fet - en gang per uke.
 Ikke gjør massasjebad, er peeling best gjøres umiddelbart etter avkjøringen.
 Massasje med skrubb vanligvis gjør bad hanske. Sammensetningen kan kjøpes, men bedre, enklere og mer økonomisk lage mat hjemme.
 For eksempel kan for tørr og eldre hud ta 2-3 ss. skjeer av salt, i fravær av det - vanlig salt og grovt slipekoppen rømme eller krem ​​eller vegetabilsk olje. Noen ganger salter legges tørre eller tørre alger skorpe krupnomolotыe appelsiner og sitroner.
 Veldig effektiv eksfoliering med havsalt blandet med honning.
 Fukt hanske i en væske, deretter dyppe den i salt og gni problemområdene. Dette vanligvis massere magen, fjerne fett innskudd og cellulite lår lagre.
 Du kan først holde salt peeling, skyll deretter med salt og smøre huden kosmetisk melk.
 Ofte brukt kaffe peeling som brukes som en skrubb pulver (uløselig) kaffe. Du kan til og med tørr kaffegrut igjen etter at du kavuvannya. Som grunnlag for hansken kan forårsake gel.  
Beauty Bath Body

 Beauty Bath følger en klar og definert mål - De gjør huden mer smidig, strålende, smidig. For dette, vann tilsettes ulike næringsstoffer, urtete, kli, blader og bark, melk, nåler, salt, eteriske oljer, leire, glyserin og mye mer. Trenger gjennom epidermis inn i blod og lymfe, disse kosttilskudd lindre trøtthet, gi energi, total body lift.
 Kosmetisk bad - Det er ikke rengjøring av støv og svette og helbredende prosess, så det burde ta etter vask med såpe eller skum bad eller dusj gel.
 Når du mottar kosmetisk bad bør ikke bruke en vaskeklut. Loofah ønsker å bruke den, eller svamp vil rense hele laget i epidermis, impregnert medisinske stoffer.
 Forresten, siden bryst hud utsatt for tidlig aldring, aldri skal gni halsen vaskeklut. Huden på dette området er lett strukket, så kraftig i sin vaske uønsket. Bedre nakke og bryst massasje lett med bare et mildt rengjøringsmiddel kosmetikk.
 Badekar for hender og føtter myker grov hud, bidra til å fjerne hornlaget og hard hud, myke opp neglene før manikyr og pedikyr. For best resultat, vannet også gjort ulike tilsetningsstoffer.
 Den vanligste og rimelig bad - Med tillegg av urter hvor mange vitaminer og mineraler. Urter kan brukes i tørr og frisk.
 Ta et varmt bad (36-38 grader) i 20-30 minutter. Etter badet er bedre ikke å helle rent vann og tørk forsiktig av huden med et håndkle eller gi fuktighet tørke naturlig.

 Urtebad


 Urtebad - dette er et felles bad, som sluttet avkok eller infusjon av urter. Vanligvis brukes såkalte medisinske urter i tillegg til kosmetisk effekt og healing vil medføre. Det er velkjent flokk og salvie, Hestehov og kjerringrokk, nesle og Banan, malurt og johannesurt, celandine og mynte, lime blomstre og humle, blomst calendula og kamille og mange andre. De ikke bare gi en beroligende effekt, men også bidra på ulike hud utbrudd, som de har toning egenskaper, dvs. styrke, sel, desinfisere overflaten, fjerne rødhet fra betente områder.
 For full bad med 50 liter vann bør ta 2-3 liter urtete. For å gjøre det, trenger 2 pounds friske eller 03-05 kg av tørt gress. Grass hell kokende vann, kok i 5-10 minutter, sil gjennom et dørslag og hell suppen i en stor kar.
 Å styrke huden turgor er ønskelig å bruke en blanding av urter, kan du selv eng høyet.
 For munterhet anbefales furu bad. Det ganske enkelt å tilberede, spesielt i dagene end helligdager.


 Utarbeidelse av furu bad


 Trenger nåler i antall 1,5 kg chop, hell 2-3 liter vann, kok i 10-15 minutter, sil og hell suppen over i karet med vann.
 Selv furu duft gjør en gunstig effekt på kroppen, for ikke å nevne det faktum at de resinous stoffer, bidrar til sirkulasjon i de øvre lag av huden, noe som gjør det betydelig svizhiye og strammet.
 Vi må vite at furu ekstrakt enkelt kjøpe klar, i pulver eller tabletter, som i stor grad forenkler utarbeidelsen av furu bad.

 Melk bad


 Berømte egyptiske melk bad Cleopatra tilgjengelig de fleste kvinner. Melk bad ikke består av helmelk, men fortsatt ute av vannet, men legger til melk 1-2 liter melk en full bad. Det anbefales å ta den gjennomsnittlige melkefett (3,4 prosent), fordi melkefett vil heve dampet huden, gjør den myk og smidig. Det demper huden tørker ut ytterligere mulig.
 Et varmt bad med melk kan ta 20-30 minutter.
 Spesielle matt skygge og gir huden en fløyelsaktig melk bad i tillegg en liten mengde honning - omtrent 100 gram.

 Bad med kli


 Bad med kli bidrar til å avlaste kløe i huden og irritasjon. Bran inneholder stivelse, som mykgjør skjellaget, eliminere overdreven tørrhet. I tillegg vil kli gjøre huden mer elastisk. Egnet all kli. 300g bør de plasseres i et gasbind pose og faller ned i badekaret.
 En bedre pose med kli henge kranen og åpne varmt vann, så bedre å hovne opp stivelsen. Deretter varmt vann, selvsagt må fortynnes med kaldt.

 Saltbad


 For salt bad er best å bruke havsalt - det trengs mer annerledes mikro - og makronæringsstoffer som er designet for å tilfredsstille og styrke huden. Saltbad stimulerer blodsirkulasjonen, hjelper i kampen mot overvekt og cellulitter, gjør huden myk og smidig. Videre er saltbad svært nyttig ved sykdommer i støtte - motor system, fordi lindrer smerte og spenninger i ledd og muskler og visse hudproblemer.
 Salt bad bør ikke være varm, kjøles raskt. Ganske 300-400 g salt pr bad. Ikke ligge i salt vann i mer enn 20 minutter. Etter et bad bør skylle med rent vann kroppen.

 Stivelse bad


 Stivelse bad er utformet for personer med såkalt gås hud er dekket med små utslett noninflammatory natur. Det bør være 05 kg av stivelse røre i 3-4 liter kaldt vann, deretter bringe til en tykk væske i brann og hell løsningen (gelé) til badet. Ubehagelig rozm'yakshytsya harde skalaer og er lett fjernes ved å tørke terry hanske.

 Bad med et avkok av eik


 Bad med et avkok av eik bark anbefales for folk med sterk svetting. En håndfull av tørr pulverisert eik bør koke i 3 liter kokende vann og la det koke i 15-20 minutter. Deretter press suppen og hell i karet.

 Aromatiske bad


 Aromatiske bad godt å ta noen mål. Vanligvis er vann tilsatt noen dråper spesiell parfymert aromatisk olje, men du kan bruke furu ekstrakt, skjær av roseblader, lime blomstre, hakket persille og dill, lavendel blomster, knuste friske sitroner og appelsiner, brunt og så videre. D.

 Bad med eple eddik eller skylden


 Bad med eple eller vineddik er bare egnet for kroppen hud med forstørrede porer og med overdreven svetting. I badekaret fullt av vann, nok til å helle en liter av eple cider eller vin eddik.

 Glyserin bad


 Glyserin bad myker tørr, flassende hud: 300 ml glyserol på badet.

 Bad med flere


 Bath er et tall og kosmetikk, og medisinsk. Som et antall inflammatoriske og antiallergiske egenskaper, dets anvendelse i hudbetennelse og utseendet av rødhet og allergiske utslett. Vi trenger 300 g frisk eller 100 g tørt gress satt i en pose, hell 2 liter vann, la lokket på i 30 minutter, ta ut posen, presse til å trekke ut, hell væsken i et bad med varmt vann. Med det formål å behandlingsbad tas daglig eller annenhver dag for å forbedre huden.

 Te bad


 Te bade toner og gir huden en lys brun farge. 3. skjeer av svart te skal brygge en liter kokende vann i 10 minutter, sil og hell infusjon i badekaret for bading. (Forresten, vær oppmerksom på at denne prosedyren kan males ikke bare huden, men hvit emalje bad. Imidlertid kan farge belegg fjernes med rengjøringsmidler tilsette, selvfølgelig, noen innsats vidtyrannya.)

 Bad med kjegler av humle


 Bad av humle forbedrer blodsirkulasjonen, og dermed bedre næring til huden. Humle kan brukes fersk og tørr. 1 kg av fersk knust kjegler eller 05 kg tørr bør først helle 3-4 liter kaldt vann, la stå i 30 minutter, deretter damp til å varme i 5 minutter og slå av varmen. La lokket buljong i 10-20 minutter, sil og hell i et badekar fylt
 Du kan bruke et avkok og infusjon: chop humle, hell kokende vann og la stå i 3 timer, rør, belastning og bruk til andre formål.

 Matlaging bad med kjerringrokk


 Bad med kjerringrokk hjelp pløsete, aldrende hud igjen blitt elastisk og tett, som kjerringrokk er rik på silisium. Vi trenger 1 kg fersk hakket kjerringrokk, helle vann i 3-4 timer, deretter koke i 5-10 minutter etter infusjon i 15-20 minutter og sil.
 Du kan, som i forrige oppskrift, bruke et avkok og infusjon.

 Matlaging bad med ryllik


 Bad med ryllik ofte brukt til helbredelse og utsatt for svette oprelostyam hud. Det første en kg hakket friske urter, hell 3 liter kaldt vann og la stå i 1-2 timer. Deretter satt på brann, kok opp, koke i 5-10 minutter og fjern fra varmen. La suppen stå opp i 1-2 timer under panseret. Da gresset skal overvinnes, stamme buljong og hell i karet.

 Matlaging bad med kamille


 Bad med kamille, dill og persille salat hage som brukes til å berolige huden som har lidd ugunstige værforhold -. Sterk vind, solenergi innstråling, kaldt regn, støv storm og t E.
 Vi trenger en kg grønn chop, hell 3-4 liter kaldt vann, la stå i 3-4 timer, satt i brann, kok opp, men ikke koke og umiddelbart fjerne fra varme og la stå i 5-10 minutter igjen. Deretter infusjon av belastning og hell i karet.  
Яндекс.Метрика