Blind sensing hjemme
 Klar gastrointestinal duct, galleblære, lever, nyre og dermed vesentlig ned i vekt hjelper blind intubasjon, som kalles annerledes tyubazh. Det anbefales å gjøre alle de mennesker som har nådd puberteten. Hvis prosedyren utføres to ganger i året, det hjelper en person til å raskt og effektivt kvitte seg med giftstoffer, føler lette i hele kroppen og være i samme vekt i lang tid. Tyubazh ikke vist til personer med alvorlige funksjonshemminger i de indre organer, for eksempel pasienter med gallestein. Ved rengjøring steiner kan begynne å gå utenfor, duct blokkering skje, og det truer kirurgi.
 Hva som er nødvendig for å føle blind?
 Før du gjør den første prosedyren, sørg for at kroppen din er OK, gå ultralyd av magen og sørg for nyre og galleblæren steiner.
 Med slagg skyll med overflødig galle raskt og enkelt gå ut. Blind sensing hjemme innebærer presis timing - kroppen våkner opp ved soloppgang, så om sommeren rengjøringsprosedyren bør skje ganske snart - i 5-6 timer, og i løpet av vinteren 8-9 timer. Før du begynner tyubazh, kosthold endring, tre dager før den sondering flytte til friske salater med olivenolje, redusere doble porsjoner og middag senest 18:00. Du trenger en dag å drikke 2-3 liter. rent vann, ikke inkludert te og kaffe.
 Hvor skal jeg begynne tyubazh?
 1.  Før rengjøring dag middag bør bestå av tre ferske komponenter: rødbeter, kål og gulrøtter, krydret med sitronsaft og vegetabilsk olje. Deretter drikker bare rent vann.

   Blind sensing sorbitol forutsetter at følgende komponenter: kokt vann og ostuzhennaya - 3 liter sorbitol - 2 ss. l., varmeflaske og krus volum på 500 ml

   Tidlig på morgenen du trenger for å varme opp en halvliter vann på bålet og bringe den til 36 ° C, er det sorbitol helle, røre og drikke små slurker. Når du trenger å gå å drikke, gjør knebøy og bakker til vannet i magen gjorde a la carte, det er litt som et drypp i sykehus.

   Det gjenværende vannet blir oppvarmet til 60-70 ° C og fylle sin vannflaske. Når du drikker sorbitol, må gå til høyre side, sette en varmepute på leveren. Det ville være fint å sove som roll under inngrepet ikke kan. Leveren gradvis varmet opp, sorbitol var allerede i mage-tarmkanalen rensing og begynte sitt arbeid, må du vente for blinde sondering vil medføre. Hvis du ikke sove, i samme posisjon du har å bruke mer enn en time. Granskende går greit, uten spasmer og smerter.

   Når varmeovnen var kult, få opp av sengen og gå til frokost. Før måltidet - et glass vann med sitronsaft. Den første delen av mat må ha choleretic effekt, så koker kokt egg og bland det med en skje smør. Spiser det skal være uten brød og salt. Te med 2 ss sukker, drikker små slurker.

   Sondering anses gjennomført med suksess, hvis etter noen timer vil du føler trang til å bruke badet i det store. Legene kaller denne effekten er mild diaré. Prøv å treffe prosedyren på dagen av, slik at innen et par timer, vil kroppen bli renset, og all den tid du vil bruke på toalettet. Lunsj, som frokost bør være enkelt. Godt absorbert salat av friske grønnsaker med en skive loff (fra svart generelt bedre å velge et par dager), drikke et par glass med rent vann, gi opp kaffe, stekt, fett kjøtt, sopp og bønner.

   På dagen for rengjøring kan ikke spise meieri noe bedre å drikke vann, grønn te og spise frisk frukt og grønnsaker.

   Neste dag vil du føle deg vel i hele kroppen, og så med fornyet kraft kan starte sin daglige rutine.  
Symptomene på diabetes hos kvinner
 En av de vanligste sykdommer i verden har diabetes, som rangerer tredje etter sykdommer i det kardiovaskulære system og kreft. Mer enn halvparten av pasientene - kvinner. Ifølge statistikk, er sannsynligheten for å utvikle sykdommen hos kvinner to ganger mer enn menn.
 Og alt på grunn av hormonelle funksjoner bidra til det faktum at en kvinne lett å få ekstra pounds som senere skulle bli den viktigste årsaken til sykdommen.
 Symptomene på diabetes hos kvinner kan være en kraftig økning eller nedgang i vekt, smertefull tørste, tretthet, svakhet, økt appetitt, uregelmessig menstruasjon, hyppig vannlating, vaginale infeksjoner, og mer. La alle disse funksjonene i mer detalj.
 Vektreduksjon antyder at det å utvikle diabetes første typen. Man spiser godt, men kroppen produserer nok insulin til å bryte ned kalorier, noe som fører til hurtig vekttap, noen ganger opp til 15 pounds. Med diabetes tørst blir uimotståelig: antallet drikke væsker tørr munn er ikke tapt.
 Sterk appetitt antyder at nedsatt glukosemetabolismen, noe som fører til konstant sult, selv om hun bruker en stor mengde mat. Tretthet, oppstår svakhet uten noen åpenbar grunn. I diabetes kroppen prøver å kvitte seg med overflødig glukose, prøver å ta det gjennom urinen, med - som det er hyppig vannlating. Urin er stadig økende, og en dag kan nå opp til 9 liter.
 Dersom gjær seleksjon i kvinner ikke kan behandles, er det også et ekstra signal - bør testes for diabetes. Også tilstedeværelsen av sykdommen sier lukten av aceton pust, Tåken vis, tyngde i bena, en lang forsinkelse helbredelse, kramper i kalv områder av føttene.
 Siden diabetes svekker immunsystemet, kan det inhalerer behandling av infeksjonssykdommer.
 Alle disse funksjonene snakker om diabetes første grad. Hvis venstre ubehandlet, kan det komme diabetiker koma, noe som fører til at pasienten dør.
 Diabetes andre type kvinner ledsaget av de samme symptomer, men de er langsomme. Dens viktigste funksjon er munntørrhet, tørste, kløe og ulike utslett. Diabetes andre grad er ikke så ille, fordi komma når det er sjelden. Men disse symptomene ikke er tilstrekkelig for definitiv diagnose. Tilstedeværelsen av sykdommen kan bare snakke etter dobbel kontroll av blodnivåer av sukker.
 Diabetes - en alvorlig sykdom som krever rask medisinsk intervensjon, så ikke frata besøk til klinikken, er det bedre å få testet og starte behandling for ikke å være på randen av liv og død.  
Brent sukker hoste
 Hoste er en av de mest ubehagelige symptomer på forkjølelse. Spesielt mye ubehag, hoste bringer små barn. I de fleste tilfeller, selv når det tas forskjellige legemidler og legemidler barnet fortsatt hoste enn en uke.
 Det finnes to typer hoste: vått og tørt. Våt hoste er en beskyttende reaksjon som reaksjon på betennelse i bronkiene. Sammen med de døde celler fjernes ved å hoste slimhinner og mikrober.
 Tørr hoste, i motsetning våt, veldig farlig, så det er følgesvenn av sykdommer som faryngitt, laryngitt og tracheitis. Denne hosten kan tyde kroniske sykdommer som astma, tuberkulose, lungebetennelse.
 Hovedmålet i behandlingen av tørrhoste - er å konvertere den til våt barnet var i stand til å hoste.
 For behandling av hoste hos små barn er det bedre å bruke et legemiddel, basert på naturlige ingredienser, slik som mer effektive medikamenter for å hjelpe hoste enn medikamenter som inneholder kjemiske komponenter. Dag i apotek representerte et ganske stort utvalg av narkotika, men det er bedre å lage stoffet til et barn på egen hånd, ved hjelp av en opplevelse av tradisjonell medisin. Men før du bruker noen populære oppskrifter, sørg for å konsultere legen din.
 Når perfekt tørr hoste hjelper brent sukker. Denne oppskriften brukt av våre bestemødre, så det er sjekket for år. I tillegg til sine medisinske egenskaper, det har en behagelig smak som barna vil elske. Brent sukker hoste hjelper raskt.
 Oppskriften er enkel. Du må fylle ut en spiseskje sukker og varme den i brann. Når sukkeret er helt smeltet, hell den i et glass varm melk. Sukker i melk fryser og får en lollipop med en behagelig søt melk smaken. Dette bør oppløse godteri flere ganger om dagen, men vær forsiktig, som brent sukker i melk fryser bobler som kan skrape opp på himmelen. Du kan også løse opp sukkeret i melk, så blir myk blanding, som skal være et barn drikke 2 til 3 ganger om dagen.
 Det er en annen oppskrift av brent sukker. Sett pannen på lav varme, hell i det to spiseskjeer sukker. Stadig røre. Når sukkeret blir lys brun skygge, fjern kjelen fra varmen. Helles i pannen kopp kokende vann, røre og kjølig. I blandingen, kan du legge sitronsaft eller juice pærer. Erfaring viser at etter 2 - 3 dager etter påføring av brent sukker, trekkes tørr hoste.  
Hvorfor vassen øyne og hva du skal gjøre?
 Tears nødvendig øyet. De fukte overflaten av øyet, fjerne bakterier og fremmedlegemer. Men hvis tårene strømme fritt, så noe er galt i kroppen. La oss se hvorfor rennende øyne.
 Årsakene kan være svært forskjellige. Først vurderer de som er relatert til øye helse.
 I den ytre delen av øyeeplet tåresystem er sammensatt av vanning (vanning) og avløp (fjerning av væske). Det kan til å mislykkes, noe som fører til tårer. De fleste voksne begynner å rive okklusjon tårer - nasal kanalen.
 Hva gjør du hvis tårevåte øyne av den grunn? Vi må prøve å fjerne korken. For å gjøre dette rent vasket, desinfisert sette fingeren på nedre øyelokk og trykke forsiktig å holde et århundre mot det innerste hjørnet av øyet, rett nese. Deretter trykker hardt, sende langs nesebenet. Deretter kobler ut gjennom nesen eller gjennom øyet. Denne prosedyren bør gjentas 5-7 ganger daglig i en uke.
 Også kan rive øynene fra эntropyona. I denne tilstanden øyevippene vokse innover. I dette tilfellet, kan hjelpe en lege.
 Noen ganger rennende øyne på grunn av allergi. I dette tilfelle er det nødvendig å identifisere genet slutte kontakt med ham å undergå behandling, styrke immunforsvaret.
 Årsaken kan også være en mangel på visse vitaminer og mineraler, spesielt vitamin B2 og kalium. I dette tilfellet også det er aversjon mot lys, det er sprekker i hjørnene av leppene (Zaid) holodiyut ekstremiteter, beslag skje om natten. Mangel på kalium kan forekomme med hyppig bruk av te, kaffe, salt mat, sovetabletter og diuretika, den mentale og fysiske belastninger. Mangel på kalium kan fylles, spise bananer, agurker, bønner og andre. Mangel på vitamin B2 oppstår i fravær av en diett av melk og melkeprodukter, egg, kjøtt.
 Noen ganger rennende øyne, hvis ikke riktig montert briller eller linser som ikke passer i dioptrier. Du kan ta fri fra briller eller linser hvis øynene dine er ikke lenger tåre, derav grunnen i dette, og du bør sjekke synet.
 Øynene kan rive og fra kosmetikk, ikke alltid billig. Hvis årsaken til dette, er å bare endre merkevaren.
 Hvis du riktig fastslå årsaken og fikse det, er problemet løst. Å redusere rive, kan det være beroligende komprimerer til øyet. For dette formålet, et avkok av kamille og ringblomst (1 av hver urt), avkok av blader av mynte buljong hirse (hirse to spiseskjeer per 1 liter vann, kok i 7 minutter).
 Bare tårer i øynene kan vises på den fortsatte å bruke tid på dataskjermen. Det er nødvendig å ta vare på helsen sin, og i slike problemer mindre arbeid, med tanke på at penger kan ikke kjøpe helse. Rennende øyne - et signal kroppen som har noen problemer med å bli funnet og eliminert. Så ingenting vil hindre deg se på verden gjennom øynene klare.  
Яндекс.Метрика