Blodtrykk pille
 De fleste som lider av høyt blodtrykk, ble den eneste frelse blodtrykk pille. Disse stoffene er svært stor variasjon. Uansett, nå står ni grupper av narkotika, og de er oppnevnt etter pasienter.

 Vanndrivende medikamenter


 Diuretiske legemidler er vidt distribuert til lavere trykk. Deres effekt er å påvirke nyrene og deres blodårer som oppnådde økt urinmengde og redusert blodvolum, så redusert trykk. Disse stoffene er: "Indapamide", "Veroshpiron", "hypothiazide" og andre.

 Andre vanlige blodtrykk pille "Inderal" "Bisoprolol", "Atenolol", "Kardyvelol" og andre. Disse midler, beta-blokkere opptre på betareseptorer i blodårene og hjertet, og dermed redusere det spesifikke trykk.

 "Kapoten" og "Enalapril" - angiotensin-konverterende fenomen. De hemmer enzymet, og dermed manifestert deres virkning.

 "Amlodipin", "Kordafleks", "Nifedipine" og "korinfar" - kalsiumantagonister. Disse stoffene redusere trykket til å bidra til utvidelse av blodkar, noe som reduserer blodtrykket.

 "Losartan", "Irbesartan", "Telmysartan" - angiotensin reseptorblokkere. Disse reseptorer blokkeres enzym som reduserer virkningen, og dette fører til en reduksjon i trykket.

 "Doxazosin - en alfa-blokkere, uttrykt redusere unødvendig press. Disse stoffene brukes til å redusere presset for ekstraordinære tilfelle av hypertensiv krise.

 Ymydazolnыe hemmere brukes i terapi lenge nok, de er tildelt dersom diabetes følges av økt trykk.

 Direkte vasodilators - stoffer som primært virker på blodårene og utvide dem. Som et resultat av virkningen oppnås den ønskede effekt, og trykket synker hurtig, noe som gjør det lettere for pasientens tilstand. Alle disse stoffer påvirker først og fremst på muskelmembranen av blodkar, svekke dens maksimum. Disse stoffene inkluderer "hydralazin", "apressin" og andre.

 Kombinasjonsprodukter kombinere flere stoffgrupper.  
Trykk i øyet i glaukom
 Grønn stær er forårsaket av økt intraokulært trykk, og hvis tiden ikke er redusert, så sjansene er at omkomme synsnerven, som fører til fullstendig blindhet.

 Trykk i øyet i glaukom enn det er farlig


 Øyet med en sunn trykk på 18-22 mmHg. Dette trykk skapt av utstrømningen og innstrømning av fluid. Glaukom er straffet for sirkulasjon av væske i øyet, bygger det opp og det intraokulære trykket begynner å stige.
 Alle strukturer i øyet, inkludert den optiske nerven, gradvis føler sterk belastning, noe som resulterer i forstyrret blodstrøm til øyet.
 Trykk i øyet i glaukom begynner å påvirke synsfunksjon øye, hvor det begynner å lide. I første omgang begynner pasienten å se verre senere forstyrret sidesyn, er sitteplasser begrenset sikt resulterer i oppstår blindhet.

 Jo mer farlig glaukom


 Glaukom er lumske som er ødeleggende arbeid i lang tid og ikke vises. Men så plutselig i stand til å eksplodere. Tiden er ikke behandlet glaukom reduserer visjon og avanserte former av sykdommen fører til blindhet. Øyet kan føre til store smerter, og da er det fjernet. Ikke vær lat, må du gå til legen regelmessig øyelege for helsen.
 Trykk i øyet i glaukom sjelden sett hos unge mennesker, og utvikler seg etter førti år. Åreforkalkning og diabetes forebyggende føre til utviklingen av øyesykdommer. Installert predisposisjon for sykdommen i nedarvede former. Dersom familien som led glaukom, noen slektning som er i faresonen.
 Problemet sykdommen er at øyetrykk i glaukom periodisk endres, øker, synker deretter. Og man ikke føler det. Jo høyere trykket stiger og lenger holdes på et høyere nivå, dess mer lider synsnerven. Begynner å utvikle atrofi, nerve fading, døende, døende og visjon. Intraokulært trykk målt ved tonometer.
 Herdet av glaukom er ikke mulig, siden sykdommen er kronisk. Men hvis tidlig behandling, kan du stoppe utviklingen av glaukom, opprettholde stabilt syn. Og dette kan oppnås bare på betingelse av omsorgen for deres helse.  
Glaukom: Symptomer, skilt, årsakerNoen øyesykdommer utvikle ubemerket, men de kan være et resultat av fullstendig tap av syn. Glaukom - en av de klassiske eksempler på slike sykdommer.
Glaukom er kalt kronisk øyesykdom, karakterisert av en betydelig økning i intraokulært trykk. Det er svært viktig for å redusere intraokulært trykk til normale nivåer. Ellers kan du miste synsnerven. Dette tapet vil føre til blindhet, som ikke lenger kan herdes.
Ifølge statistikk, det førte til glaukom blindhet om femten prosent av alle blinde mennesker i verden. Så, en vanlig sykdom. General "at risk" glaukom - folk over førti år. Imidlertid er det ofte diagnostisert i en mye tidligere alder. Det er et eget konsept - Youth glaukom. Dessuten, ikke immun mot denne sykdommen og nyfødte - og noen ganger medfødt glaukom.
Årsakene til glaukom
Ved skyldig glaukom intraokulær væske. Dersom et brudd på sin utgang, økt intraokulært trykk er det samme, og - utvikling av glaukom. Leger er tre hovedtyper av sykdommen - medfødte, primær og sekundær. Her vil vi fokusere på hver av disse.
Primær glaukom - den vanligste typen. Som allerede nevnt, er det utsatt personer over førti år. Symptomer på glaukom vises plutselig, uten noen åpenbare tegn var ikke, i hans øyne, som virket helt frisk.
La oss se på eksisterende risikofaktorer som påvirker forekomst og progresjon av glaukom. Disse faktorene er vanligvis delt inn i lokale og generelle. Lokale faktorer har en tendens til å bli nærsynt brytning, bedre kjent som nærsynthet. Som generelle faktorer kan gjøre dårlig arvelighet, skjoldbrusk sykdom eller sentralnervesystemet, diabetes. I tillegg er de vanligste faktorene og inkluderer høy alder - over 60-65 år.
Årsaken til medfødt glaukom kan være en anomali i øynene av embryo (kalt fremre kammer vinkel dyshenez) eller noen annen øyesykdom, overføres før fødselen eller i løpet av det (det kan være traumer, svulster, betennelser eller noe).
Sekundær glaukom kalles, som dukket opp som et resultat av en av disse øyesykdommer: katarakt, shift (forvridning) av linsen, og også på grunn av betennelse (for eksempel keratitt, skleritt, uveitt og andre) og dystrofe (hemoftalmu effekter, progressiv atrofi av iris, etc .) sykdommer og skader etter brannskader og øye svulster og deres operasjoner.
Men intraokulært trykk og kan øke på grunn av årsaker til handling nehlaukomnoho karakter. Dette fenomenet kalles hypertensive øyne. Forskjellen mellom glaukom og hypertensjon, er at sistnevnte synes godartet, og sykdommen lider ikke synsnerven. Årsaken til hypertensjon øynene kan være en rekke lokale eller generelle sykdommer, intoksikasjon, alder ubalanse mellom fremstillingen av intraokulære væske og dens utstrømning, det endokrine system og kronisk administrering av hormoner, så vel som en rekke andre sykdommer.
Hva er grønn stær?
Inne i våre øyne konstant er dannelsen av en spesiell væske - forskerne kaller det den vandige humor. Den grunnleggende mengde vann går foran (mellom hornhinnen og iris) og rygg (mellom iris og linsen) celler av det menneskelige øye.
Gjennom en unik dreneringssystem som ligger i hjørnet av den fremre kammer intraokulære væske forlater øyet inn i blodet. Intraokulært trykk er bestemt av balansen mellom utdannelse intraokulært fuktighet og dens utstrømning. Egentlig intraokulært trykk - trykket at innholdet i øyeeplet har på sin vegg. Typisk er det intraokulære trykket i en frisk person varierer 16-22 mmHg.
Hvis man har glaukom i en pasients øye er forstyrret sirkulasjon av væske - det bygger seg opp, fordi da begynner å vokse intraokulært trykk. I sin tur, på grunn av dette presset, begynner øyeeplet for å legge press på synsnerven, gradvis (raskt) ødelegge den. Som et resultat av disse prosessene hos mennesker begynner å svekkes (eller hvor ofte folk sier, "sit down") visjon, begynner han å se verre. Etter dette forverring kommer mer betydelige problemer og symptomer på glaukom. Forstyrret sidesyn, og det er derfor smalner sone av synlighet. Hvis tiden ikke dreper angst øyeeplet kan helt knuse synsnerven. Hans død kommer til total blindhet. Moderne medisin har ennå ikke funnet en måte å gjenopprette visjon tapt på grunn av tap av synsnerven. Vision kan ganske enkelt være tapt, og kanskje - som et resultat av en akutt angrep.
Legene har identifisert to hovedformer for glaukom - open-and-nedleggelse. I vinklet glaukom fluidet bygger seg opp inne i øyet på grunn av det faktum at vinkelen av de forkammerlinser iris blokkert. Med andre ord, fluidet ikke komme inn i den naturlige dreneringssystem i øyet. Hvis diagnostisert åpenvinkelglaukom form, noe som betyr at det er åpent, men noe er galt med det meste av dreneringssystemet.
I tillegg til disse to former for glaucoma, er glaukom mer blandet og den såkalte grønn stær med normalt intraokulært trykk. I det sistnevnte tilfelle er grunnen ikke trykket i øyet, og blodstrømmen inne i synsnerven.

Hvordan glaukom, symptomer og tegn?

Fremveksten og utviklingen av åpenvinkelglaukom går vanligvis uten symptomer, ubemerket av pasienten. Ingen problemer eller ubehag det fører og mennesker - lever i lykkelig uvitenhet. Det er en innsnevring av synsfeltet, men det er så langsom prosess kan ta år) at personen ikke merker at symptomene på glaukom, og selv om varsel - vanligvis tilskrevet utmattelse eller alder. Ofte pasienten er bare tilfeldigvis oppdager at det ene øyet ikke er å se i det hele tatt. Omtrent en av fem pasient notater som startet å se regnbue sirkel, ser på lyskilden (for eksempel en lyspære), mange klager over at dukker opp fra tid til annen "tåke" eller slør foran øynene. I praksis er det ikke bare symptomene på økt intraokulært trykk. Ofte ledsaget av hodepine og ubehag i pannen området.
I de fleste tilfeller påvirker akutt glaukom begge øyne på en gang. Men generelt oppstår sykdommen asymmetrisk. Det viktigste symptomet på glaukom - en innsnevring av det perifere synsfeltet. Dette starter vanligvis innsnevring av nesen, og deretter dekker periferien av det visuelle feltet, opp til et totalt tap av syn. Mange pasienter registrert en kraftig nedgang i evnen til å se om natten, i mørket. Hvis du allerede har begynt å svekkes visjon - en sykdom som allerede kjører for. Prosessen med atrofi av synsnerven har allerede begynt. Lage noe legene ville være ekstremt vanskelig.
Om lag en fjerdedel av alle tilfeller av primær glaukom - zakrыtouholnыe. En indikasjon på dette skjemaet ofte vondt i øynene og nesten konstant ubehag, trykk i øyet. Det er en synshemming. Dette er en tåkesyn, glorier og over som vises rundt lysene. Spesielt merkbar smerte i templer, brow området og siden av hodet. Akutte anfall, som vi nevnte ovenfor vanligvis følger det glaukom. Bakgrunnen for angrepet - en kraftig økning i øyet (intraokulært) trykket er et symptom på glaukom.
Typisk er et slikt angrep - et direkte resultat av flere utløsende faktorer. Disse faktorer kan være tretthet, nervøse spenninger og lang tilstedeværelse i mørket eller i en situasjon i hvilken hodet er skråstilt. Kan provosere et angrep disponibel drikking store mengder vann, og mydriasis ved bruk av narkotika.
I akutte smerter angrep kraftig manifestert i hodet og øye syn ganske zatumanyuyetsya eller drastisk redusert, og når man ser på lyset før øynene vises fargede sirkler. Det hender at et akutt anfall av glaukom er ledsaget av kvalme eller oppkast, generell svakhet i kroppen. Ofte gi smerter i magen og hjertet. I dette mangfoldet ligger de viktigste faresignalene - du kan enkelt ta glaukom angrepet av en annen sykdom forverring (svært få mennesker noen gang ville tro at øyesykdom vil påvirke hjertet). Som et resultat - tapt tid. Imidlertid er dette nettopp er tilfelle når forsinkelsen som død. Uunngåelig blindhet kan oppstå i løpet av en dag etter at den akutte anfall.  
Яндекс.Метрика