Blærekatarr er ganske ubehagelig sykdom som er svært utbredt blant gravide kvinner. Hans behandling er ikke noe veldig vanskelig, men det krever en konsekvent tilnærming og metoder. I dag skal vi fortelle deg om hvordan du skal behandle blærekatarr i løpet av svangerskapet. Imidlertid, for å begynne å forstå definisjonen av cystitt.
 Blærekatarr - er smittsomme og inflammatoriske lesjoner av slimhinnen i blæren.

Blærekatarr i svangerskapet
 Årsaker til cystitt sett. Her er de viktigste og mest vanlige årsaker betennelse i slimhinnen i blæren.
 De viktigste årsakene til blærekatarr under svangerskapet:

 Hypotermi;

 Smittsomme-inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganer, inkludert Kjønnssykdommer (seksuelt overførbar sykdom);

 Ikke herdet uretritt (betennelse i urinrøret);

 Ufullstendig tømming av blæren, urin stasis;

 Cystoskopi (instrumental studie blære);

 Medfødt blære patologi;

 Skader i blæren;

 Stramtsittende undertøy laget av kunstige materialer;

 Defekt intim hygiene.

 De viktigste symptomene på blærekatarr i svangerskapet
 Svært ofte kvinner ikke gir grunn betydning for symptomer på blærekatarr, spesielt hvis de er korte. Som følge av denne langsomme betennelsen blir kronisk cystitt, som i sin tur kan føre til alvorlige nyresykdommer. Du må oppsøke lege for å gi generell blod og urin, hvis du observerer følgende symptomer:

 Problemer med vannlating (noen ganger eller alltid);

 Risi, kløe, svie ved vannlating;

 Frysninger, feber;

 Dra smerter i mage og rygg;

 Urinering på å tømme blæren.

 Vær oppmerksom på at ovennevnte symptomene kan peke på som blærekatarr og inflammatoriske sykdommer i nyrer, blære patologi, STD.
Blærekatarr i svangerskapet

 Behandling av blærekatarr i svangerskapet
 Forfølge selv vi kan være i stand til (midlertidig) fjerne de smertefulle symptomer, men ikke fjerne årsaken til sykdommen, og sykdommen kommer tilbake igjen. La oss ikke risikere sin helse som bare urin analyse og blod (muligens gjentas) bidra til å etablere riktig diagnose. Dette gjelder spesielt for gravide kvinner, for dem, regelmessig overvåking av blod og urin under svangerskapet - er et must.
 Hos gravide kvinner er ofte diagnostisert med blærekatarr. Dette kan skyldes kronisk blærekatarr ervervet før svangerskapet, og på grunn av konkrete endringer i forventningsfull mor. Endringer i hormonnivåer, øker daglig gravid livmor, hormonelle forverring av bakterielle urinveisinfeksjoner - som alle kan forårsake akutt eller forverring av kronisk blærekatarr i løpet av svangerskapet.
 Unngå blærekatarr i løpet av svangerskapet? Her er noen sikkerhetstips og råd:

 Disiplinert besøker fødselslege-gynekolog og annen spesialisert kompetanse (veiledning), rutinemessig ultralyd pasninger og gi alle nødvendige tester.

 Vanlig og umiddelbar tømming av blæren. Selv om trang inntreffer hvert 15. minutt, må i alle fall ikke å lide - gravid livmor presser på blæren, urinlederne også under trykk, derav hyppig trang. Når infisert urin stasis og betennelse vil ikke ta lang tid.

 Strengt følger reglene for intim hygiene. Ikke misbruk den daglige pads, som ofte forekommer hos kvinner. Bruk dem bare i hastesaker, endre dem minst hver halve time.

 Utelukke fra kosthold stekt, røkt, krydret. Som det er rart, men slik mat kan provosere blærekatarr!

 Gå til tannlegen for det formål rehabilitering av munnhulen. Sett fyllinger, kroner, fjerne nerve under graviditet er ikke mulig (dette bør ta vare før graviditet). Tannlegen vil behandle tennene fluor, sølv, som vil forsinke utviklingen av karies.

 Gi til graviditet av nylonstrømper og trange klær med syntetisk. Bare glemme ca 9 måneder thong! Det er denne smale stripen bærer bakterier, bakterier, Escherichia coli (!) Til blæren og fødselskanalen, gjennom som snart vil gå inn i verden av babyen din!

 Ikke overse råd fra en lege om fysisk fostring for gravide. Spesialisten vil utvikle et individuelt program basert på svangerskapslengde, din fysiske kondisjon og eksisterende sykdommer. Men selv om du er helt imot kroppsøving for gravide kvinner, følge en enkel og sikker trenings anbefalt av fødselslege-gynekologer og urologer. Ganske enkelt lene seg på albuene og knærne (kne-albue posisjon eller, som det kalles urologer - "utover brutt bjørk") og bo i denne posisjonen i 5 til 15 minutter 2-3 ganger om dagen. Etter første forsøk vil du føle stor lettelse i ryggraden, rygg, mage. Hemmeligheten er at den gravide livmoren komprimerer omfanget av veksten i blæren, urinlederne, nyrer, rygg og tarmene, slappe av i denne stillingen. Alle likene av gravide kvinner i denne posisjonen fungerer normalt, nyrer forkastet deler av urin i urinlederne, fritt passerer peis inn i blæren, urin stagnasjon der, puste nyrer og ryggrad hviler. Som for kreft, da hennes posisjon er nyttig og behagelig - som din baby i sengen. 

 Unngå kuldesjokk. På legens anbefalinger ta prenatal vitaminer.

 For å unngå massive folkemengder under influensa og SARS (og på et senere tidspunkt), som for høyt, og en rekke selskap forventningsfull mor til noe.

 Når samleie under graviditet er ønskelig å beskytte seg kondom. Ikke glem at kondomet ikke bare beskytter mot graviditet, som i dette tilfellet ikke skremme deg, selvfølgelig, men også mot seksuelt overførbare sykdommer, bakterier, sopp som kan forårsake skade på forventningsfull mor og barn (opp til avslutning av svangerskapet). Det bør bemerkes at fremmede mikroflora (selv sunn) kan føre til irritasjon og betennelse gravid.

Blærekatarr i svangerskapet
 Hva gjør du hvis under svangerskapet har blitt diagnostisert med blærekatarr?
 Foreløpig er det ganske et utvalg av legemidler for behandling av blærekatarr hos gravide kvinner. Dette er hovedsakelig legemidler basert på medisinplanter. Likevel er det viktigste ikke å gå glipp av det aller første stadium av sykdommen, ville tidlig behandling ikke hindre utvikling av komplikasjoner og kroniske former. Derfor, hvis en kvinne opplever kramper, smerter, svie ved vannlating, og dessuten økt kroppstemperatur, bør du oppsøke legen din uten forsinkelse for en dag.
 Grunnleggende prinsipper for behandling av cystitt oppdaget i tide - er fjerning av inflammasjon, behandling av urinveis og, om nødvendig, for å styrke immunforsvaret. Med alle disse gode jobb fytoterapeutiske avgifter, anti-inflammatorisk, antiseptisk preparater basert på medisinske urter og vitaminer.
 Her er en liste over noen urter er trygt for bruk under graviditet:

 Bearberry (bære ørene) har anti-inflammatorisk og vanndrivende.

 Tyttebær blader og bjørkeblader og knopper har en anti-inflammatorisk, vanndrivende og svak antimikrobielle handling. De inneholder viktige vitaminer og mineraler.

 Kjerringrokk, har en lignende effekt som blåbær blad.

 I tablettform foreskrevet medisiner til gravide Canephron inkluderer It: Løpstikke rot, blader og rosmarin urt centaury. Canephron er ikke bare anti-inflammatorisk effekt, men har også krampeløsende og antimikrobiell virkning.

 Med verkende smerter i magen, sammen med de ovennevnte midler, kan brukes i stearinlys papaverine (rektal) til 5 lys om natten. Papaverine har krampeløsende effekt slapper glatte muskulatur i indre organer, hjelper med mild forstoppelse.

Blærekatarr i svangerskapet
 Du må vite at noen urter er strengt forbudt under graviditet - Persille rot fører til hypertoni av livmoren, noe som kan føre til spontanabort, for tidlig fødsel. Jordbær og frukt einer forårsake livmorkontraksjoner, som også kan føre til spontanabort.
 Stoffet "Fytolyzan" også basert på urter, men dens sammensetning er persillerot. Ifølge vitnesbyrd av en lege kan søke, men må sørge for at det er en akutt betennelse i nyre og livmor hypertonus. Veldig nyttig og velsmakende fruktdrikker med tyttebær og tranebær, de har også anti-inflammatorisk, antimikrobiell og vanndrivende.
 Diett for infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer i urinveiene (blærekatarr) hos gravide kvinner å begrense bruken av: salt, krydder, fett og røkt. Noen ganger begrense meieriprodukter (hvis oppdaget i urin protein). Hvis du ikke se bort fra faresignalene og raskt slått til legen, som starter behandling - cystitt du vinner ganske lett. Ja, er det mulig at etter en stund, må du gjenta et kurs av urtemedisin, men det vil være et resultat av konsolidering og forebygging av betennelse.
 Hvis du er diagnostisert kronisk blærekatarr, Helst graviditet plan, og dermed tid for å klargjøre den for graviditet og fødsel. Besøk gynekolog, nefrolog og urolog. Sjekk urinen, blodutstryk. Hvis noe unormalt oppdages strengt følge råd fra leger du stoler på. Propyyte kursmultivitaminer "Complivit" og "Triovit." Din oppgave - å lindre betennelser i urin-systemet, forebygge smitte opp til nyrene.

Blærekatarr i svangerskapet
 Men selv om svangerskapet har kommet uventet, og forberede kroppen fra kroniske sykdommer du har tid, ville ingen kompetent lege ikke anbefale deg å gjøre abort bare fordi du har kronisk blærekatarr. Det er nok narkotika for bruk under graviditet. Oppgaven med legen - finne et egnet legemiddel for deg (inkludert den perioden av svangerskapet, utholdenhet og generell helse) for å lindre betennelser og konsolidering effekt (forebygging) gjennom hele svangerskapet.
Blærekatarr i svangerskapet
 Regelmessig observasjon av fødselslege-gynekolog, urolog og rettidig behandling begynte skarphet, du vil kurere blærekatarr i løpet av svangerskapet på ethvert stadium! Gud velsigne dere, kjære lesere online magasin «Vse-Sekrety.ru».
Яндекс.Метрика