Bønn for gravide

 Graviditet i kristendommen er ansett som en meget spesiell og mystisk som kvinner. Derfor er gravide rådes til å be så ofte som mulig å kjøpe fred, som er så nødvendig for gravide kvinnen.
 Hvem andre bør gis til gravide bønn? De fleste kvinner under graviditet tur til Vår Frue. Skuffen bønn til Herren, helgener, skytsengel.

 Bønn bringer fred for gravide og har en gunstig effekt på barnet.
 Under graviditet bør be så ofte som mulig. Når en person ber, er hun i en tilstand av mental likevekt, er overdreven frykt og bekymringer, og det er så bra for gravide. Mental Helse og ro er viktig for helsen til et barn.
 Under faste gravid tillates ikke følge strenge regler, fordi de trenger strøm for to.
 Det vil ikke være velsignet prest for å få barn, og deretter for å føde.

 Bønn for Vår Frue under graviditet


 O strålende Guds mor, forbarm deg over meg, din tjener (navn), kom til meg for å få hjelp i løpet av min sykdom, og farene som gir opphav til fattige barn alle døtre av Eva. Husk, O salige hustru, med hvilken glede og kjærlighet Du skyndte hornyuyu landet srodnytsu Ditt besøk Elizabeth under hennes graviditet og hva en flott effekt gjort fruktbar Ditt besøk til mor og barn. Og tilgi din uuttømmelig blahoserdyyu meg, din tjener unyzhenneyshey, fri fra byrden av trygt; Gi meg nåde til barnet pokoyascheesya nå i mitt hjerte, våkner med gledelig vzыhranyem, som St. John the baby, tilba Herren Divine frelser, som av kjærlighet til oss syndere, ikke selv blitt vozhnushalsya og barn. Usigelig glede, som var fylt tomrommet hjertet ditt når du ser på den nyfødte din sønn og Herre, la ham glatte ut sorgen som venter meg plager fødsel. Livet av verden, min Frelser, født deg skal fri meg fra døden, som avbryter livet til mange mødre under fødsel, og la frukten av livmor av min prychtet blant Guds utvalgte. Hør, Holy Queen of Heaven, min ydmyke bønn og ha barmhjertighet med meg, en fattig synder, øye Thy nåde; ikke posoromy mitt håp i din store barmhjertighet og høst meg. Hjelp av kristne, healer plager å spodobylasya jeg føler på deg selv at du - Mor av barmhjertighet og vil alltid la din nåde, ikke otverhshuyu aldri bønner til de fattige og lagrer alle som påkaller dig i sorg og sykdom. Amen. 
 Det var en bønn for Vår Frue under svangerskapet.  
Spurs Behandling folk rettsmidler

 Hæl spurs - betennelse i bløtvev hælen forårsaket av oppbyggingen utdanning nebb skjema på hælbeinet. Sykdommen er et resultat av en dypere helseproblemer, slik som metabolske sykdommer, revmatisme, fedme, og andre flate. Lidelse er ofte sett hos kvinner i midten og alderdom, kanskje det er på grunn av dem iført ubehagelig sko modell.

 Symptomene på hælspore:

 •  skarp smerte i hælen uten tidligere skader og blåmerker;


 •  smerter når han går.


 • Spurs Behandling folk rettsmidler

   Å diagnostisere sykdommen kunne kirurg ved palpasjon og radiografi. I behandlingen av denne sykdommen de mest produktive mennesker funnet løsninger for hælspore. Den mest populære og effektive av dem vurdere i denne artikkelen nedenfor. Men utseendet av smerte hæl, bør behandlingen begynne å endre til mer komfortable sko og behagelig for føttene. Ikke skape mer press og stress på sår området i jakten på trender. Det anbefales også følsomt fotmassasje, noe som kan gjøres enkelt ved å gå barbent spesielle massasje matter, sand eller korn.
  Spurs Behandling folk rettsmidler


   Behandling av hæl spurs folk rettsmidler: •  Såle for sko med runde erter - en annen populær behandling for hæl spurs. Harde erter ta i et lag innleggssåler for sko hjem og ha den i flere timer hver dag til opphør av smerte;


 •  komprimerer baserte farmasøytiske terpentin med essensielle oljer for natten. Løpet av behandlingen - 10 dager


 •  Spurs folk rettsmidler behandling bør skje spesiell gjørme. Denne metoden anvendes i forebygging og behandling av mange sykdommer, fordi det oppnås et positivt resultat i sin helhet eller delvis gjenvinning av pasienten. Dens effektivitet og effektivitet bevist gjennom årene praksisen med å bruke gjørme applikasjoner revmatisme, osteoporose og med lammelser. Intet unntak og spurs. Dirt gunstige effekter på bløtvevet og blodårer, myker brusk vekster, fjerner giftstoffer og stimulerer stoffskiftet i kroppen. Blant annet har en god massasje og skrabyruyuschym effekt;


 •  urynoterapyy anvendelse i behandlingen av hælen på sporer. Folk rettsmidler overraske noen, men det er også ubehagelige prosedyrer som for eksempel urinovyye komprimerer og fotbad. Vi anbefaler å bruke varm komprimerer i form av urin om natten eller i form av fotbad. Selvfølgelig - 15 dager


 •  pakker av revet rå poteter i syv dager, to timer;


 •  forskjellige pakker med urter fjerne hæl smerter. Behandling av folk rettsmidler basert på urte komprimerer med brennesle, syrin, hyllebær, inneholder Banan flere funksjoner. Utarbeidelse av løsningen for å komprimere ved hjelp av teknisk sprit, under prosedyren føtter bør være varm, varer kurset i minst 10 dager;


 •  tå massasjerullene eller massivt tre kuler. Når masserer gi et lite press på regionens spurs. Massasje bør være lang nok, minimum 40 minutter. Etter smøre fotkrem med propolis ekstrakt og hold dem varme.


 • Spurs Behandling folk rettsmidler

   En mye ulempe og lidelse har hælspore. Behandling av folk rettsmidler bidrar til å kvitte seg med den forhatte sykdommen for flere prosedyrer. Men i tilfelle av mer alvorlig smerte og manglende evne til å avansere til fots anspore behandling bør utsettes for the People og for å se en spesialist. Siden svært avanserte tilfeller adressering problemet er bare kirurgi.

  Hvordan å behandle kronisk rhinitt: Tips
   Kronisk rhinitt seg selv er ikke det - resultatet nedolechennoho veldig kaldt i den akutte fasen av forkjølelse. Symptomene på forkjølelse er en konstant tett nese, tretthet og ubehag, nasal ører, hodepine, mangel eller reduksjon av lukt. Å behandle denne sykdommen bør være bredt arsenal av folk rettsmidler og medisiner.

   Hvordan å behandle kronisk rhinitt uten tilbakefall


   Sterk nesetetthet bør eliminere vasoconstrictor - dråper, spray, salver. Du må velge produkter som lindrer hevelse i slimhinnene. For å unngå å bryte følelse av sjarm kan ikke bruke disse stoffene i mer enn syv dager.
   Å legge til rette for utslipp av slim hjelp bløtgjørende preparater som inneholder mineraler og salter. Lettere å puste hjelp fasiliteter med essensielle oljer av peppermynte.
   En fantastisk verktøy som gjør hovedproblemet til å behandle kronisk rhinitt - dråper basert løsning er sølv. Disse stoffene har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt på bihulene.
   For behandling av kronisk rhinitt bør brukes homøopatisk middel som gir immunstimulerende, anti og anti-viral virkning på hele kroppen. Komplikasjoner er behandlet med antibakterielle medikamenter i form av aerosoler og dråper.
   Hvis terapeutiske prosedyrene ikke hjelper, er det mer effektive metoder for å behandle kronisk rhinitt. For eksempel bruker en laser. Denne teknikken lindrer hevelser, reduserer slim og bedre pust.

   Tradisjonelle metoder for behandling av kronisk rhinitt   Nesen skal regelmessig vaske havsalt. I varmt vann for å oppløse saltet og skylleprosedyren er gjort ved hjelp pyatykubovoho sprøyte.

   Ved kronisk kald nese bør grave aloe juice og fersk løk, men fortynnet med vann.

   God hjelp innånding over en kjele med kokte poteter, hakket løk, knust rød pepper.

   Det er ingen måte å behandle kronisk rhinitt hjelp laurbærblad. 20 sider fylt med kokende vann, tilsatt en klype salt, honning. Denne blandingen bør begrave nesen hver dag.

   Det anbefales å begrave nesen i saften av gulrøtter, rødbeter.

   Må skylle bihulene hjelp svak løsning av kaliumpermanganat og jod.  
  Hvordan kurere en rennende nese hjemme

   I dag i morgen seirer kaldt. Leder av "jern" av staten, puste normalt ikke, rennende øyne og føler meg svak. På slutten natt mareritt i det hele tatt, blir bare verre. Apotek i nærheten er observert, og kjøre i denne tilstanden vil ikke ønsker å jobbe i morgen. Hvordan kurere en rennende nese hjemme?

   Svar:
   Mange kjente er ubrukelige. Og når det ikke er noen mulighet til å gå til legen, og bør være i form av et presser helt passer såkalte "gamle koner metoder", dvs. tradisjonell medisin behandling av rhinitt i hjemmet.
   FørsteSom er godt egnet for rask eliminering av de ubehagelige symptomer - en damp inhalering. Den viktigste komponenten i denne metoden - vann brakt til en byll. "Smaken" du kan på egen hånd. Noen foretrekker kokte poteter med noen med urter, noen med essensielle oljer. Noen alternativ er godt egnet. Siden urter er best brukt salvie, mynte, eukalyptus, kamille. Med aromamasel beste alternativet - geranium, eucalyptus, einer.
   AndreSom brukes i kulden hjemme - hot sur drikke. Det bekjemper effektivt bakterier og dermed støtter kroppen perfekt. For denne serien, men mer effektivt middel - gløgg. Først er det drukket i varmt (men ikke kokende skjema. For det andre sitrusfrukter perfekt drepe skadelige bakterier. For det tredje, krydder stimulere immunsystem til å bekjempe.
   Aloe takler også i hjem med en kaldMen det må fortynnes 1: 1 med vann. Denne oppløsning ble dryppet inn i nesen. Snakker av løsninger, bør du vaske bihulene med saltvann. Den vasker bort slimet, desinfiserer og i en lang periode gir lindring.
   Mange anbefaler å varmes opp, men ikke det faktum at det vil bidra, pluss situasjonen kan forverres betydelig. Dette gjelder spesielt bihulebetennelse. Derfor er en slik prosedyre bedre å utsette besøket til legen.
   Vanligvis, hvis du er så ivrig etter å få varme, vil du bidra til fotbad med tillegg av tørr sennep pulver. Forresten, bør reserveres disponibel nasal vev, som deretter ingen skade vil bli forkastet. Sjal stoff er den perfekte "hjem" for alle slags bakterier og en lang tid kan være levedyktig.
   Hvis vandøde ikke vil fungere for tre dager - er det best å oppsøke lege for å din rhinitt utbrudd
   i bihulebetennelse komplikasjoner. Fortsette å behandle rhinitt hjemme i en lengre periode anbefales ikke. Bare være nyttig artikkel hvordan å kurere forkjølelse folk rettsmidler.

   Hvordan kurere en rennende nese i home video
  Яндекс.Метрика