Bønn under svangerskapet

 Alltid spesiell skytshelgen for kvinner som kommer til å gjøre en bragd av morskap, Guds Mor ble vurdert, ikke bare mødre som arkivert den fantastiske hjelp i sitt bilde Feodorovskomu og St. Catherine. Familier som har barn venter, det er bra å kjøpe sine ikoner. Og be for moren og barnet har en fremtid, ikke bare mennesker, men også andre familiemedlemmer. Veldig bra, hvis de eldre barna forklare, i henhold til deres alder, er forventet og de er opptatt av omsorg for mor og fremtidig bror eller søster, også vil be for dem.
 Saint Ambrose av Optina Elder anbefales å lese graviditet akathist Theodore Guds Mor, minst 12 ganger om dagen for å lese bønnen "Hail, Hail" og Kontakion henne: "Ikke imamer ynыya hjelpe, ikke imamer ynыya håper bortsett Du Velsignet Virgin. Du Pomozov oss, vente på deg og glede oss i dig, dine tjenere for det-vi, og ikke postыdymsya. "
 Hermit George Zadonskiy rådet en kvinne som var gravid, lese følgende bønn "Gud, vær nådig vi våkner syndig", "Sozdavыy mya Gud, miskunn deg over meg", "Herre, la E løses, prise ditt navn, din vilje skje! "," Gi meg ved Din nåde, og som hoscheshy, arrangere min greie. Amen. "

 Bønn gravid kvinne


 Allmektige Gud, Skaperen av alle synlige og usynlige ting! Til deg, kjære Far regress vi er utstyrt med intelligens etablering, fordi du har skapt spesielt fornøyd med vår familie, med uutsigelig visdom til å skape vår kropp fra bakken og pustet inn i hans sjel med sin Ånd, som vi din lignelse. Selv om din vilje til å skape oss som engler, vil du da bare ønske, men din visdom var glad for å mann og kone gjennom dig foreskrevet måte ekteskap prymnozhuvavsya menneskelige rase; Du ønsket å velsigne folk til å vokse og formere seg, og fylte ikke bare jorden, men englehæren.
 O Gud og Far, la ham være æren i all evighet slavlene ditt navn for alt du gjorde for oss!
 Takk også for din miskunnhet som ikke bare jeg vil av Thy Thy fantastiske skaperverket der og fylles antall de utvalgte, men at du velsigner meg velsigne gift og sendte meg livsfrukt. Dette er din gave, Din guddommelige barmhjertighet, Herre og Far av ånd og kropp! Så du slår til hverandre og med et ydmykt hjerte, jeg ber deg nåde og hjelp til hva som fungerer du meg i din makt, ble det reddet og brakt til en happy birthday. For jeg vet, min Gud, så kan ikke og vil ikke i kraft av mannen til å velge veien: vi er for svake og utsatt for å falle for å unngå alle nettverkene, som setter oss ved ditt ønske ond ånd, og unngå de zlopoluchyy der vi kaster vår uforsiktighet. Din visdom er grenseløs. Hvem ønsker, at du uskadd gjennom engelen av din kraft bevare fra all ulykke.
 Det er derfor jeg, barmhjertig Far, forplikter jeg meg til min nøyaktighet til hendene og ber om at du så på meg øye å holde veldedighet fra all lidelse. Send meg min kjære mann og glede, Gud, Herren over all glede, at vi ved synet av din velsignelse fra hjertet til Du æret og dyrket den gledelige ånd. Jeg ønsker ikke å bli fjernet fra hva du putter i vår familie, forteller sykdommer i å få barn. Men du ydmykt ber deg om å hjelpe meg tåle lidelse og sendt til en vellykket gjennomføring. Hvis du hører denne vår bønn og send oss ​​en god friskt barn, til pantet bringe den tilbake til deg og vie deg, at du har forlatt for oss og vår ætt myloserdыm Gud og Far, som vi lover å alltid være dine trofaste tjenere, sammen med vår barn.
 Hør, barmhjertige Gud, dine tjenere den siste bønn, må be våre hjerter for Jesus Kristus, vår Frelser, som ble menneske for oss, er i dag med deg og Den Hellige Ånd og forvalter evigheten. Amen.

 Bønn vozdыhanye kristne ektefeller under svangerskapet (trygt løst)


 O strålende Guds mor, forbarm deg over meg, din tjener (så-og-så), og, kom til meg for å få hjelp i løpet av min sykdom, og farene som alle har barn vandrende datteren Eve. Husk, O salige hustru, med hvilken glede og kjærlighet Du skyndte hornyuyu landet srodnytsu Ditt besøk Elizabeth under hennes graviditet og hva en flott effekt gjort fruktbar din varetekt til mor og barn. Og tilgi din uuttømmelig blahoserdyyu meg, din tjener unyzhenneyshey, fri fra byrden av trygt; Gi meg nåde til barnet pokoyascheesya nå i mitt hjerte, våkner med gledelig vzыhranyem, som St. John the baby, tilba Herren Divine frelser, som av kjærlighet til oss syndere, ikke selv blitt vozhnushaleya og barn. Usigelig glede, som var fylt tomrommet hjertet ditt når du ser på den nyfødte din sønn og Herre, la ham glatte ut sorgen som venter meg plager fødsel. Livet av verden, min Frelser, født deg skal fri meg fra døden, som avbryter livet til mange mødre under fødsel, og la frukten av livmor av min prychtet blant Guds utvalgte. Hør, Holy Queen of Heaven, min ydmyke bønn og ha barmhjertighet med meg, en fattig synder, øye Thy nåde; ikke posoromy mitt håp i din store barmhjertighet og høst meg, hjelp av kristne, healer plager, så spodoblyus og jeg føler at du er mor til nåde, og vil alltid la din nåde, ikke otverhshuyu aldri bønner til de fattige og sparer alle kaller deg ved tid av sorg og sykdom. Amen.  
Planter som reduserer sannsynligheten for en lykkelig mor

 1. Sats på instinkt


 Under svangerskapet, er mors instinkt veldig sterk. Det virker som det er lett å holde og beskytte deg livet av noen misnøye. Deretter styrken av følelsen utsatte dyr tester.
 Instinkt - ting upålitelig, som det viser seg. Det kan ta under presset av omstendighetene. Dermed fører det til mange mødre. Stopper på måten kvinner i abortariy gjør dem glemme om mangel på penger, stram boliger.
 Men når en naturlig smertestillende for tanken svekke dens effekt. Noen vil føle seg lurt. Virkelig ikke håpe at du kan være lykkelig mor instinktivt.

 2. Hard mode


 Hvorfor føde et barn? Faktisk, dumt spørsmål. Men noen ganger er det fornuftig. Spør deg selv. De fleste kvinner ikke engang klar over at min ligge i sitt forhold til det ufødte barnet. Hva satser du på fødselen av en baby?
 Jeg føder barnet fordi:
? det vil hjelpe meg holde familien;
? Jeg beundrer i ham;
? han vil underholde meg;
? folk får pusterom fra hæren;
? det lyse opp min ensomhet, jeg vil ikke lenger bli lei;
? minst han vil elske meg oppriktig;
? det er bedre enn jeg kan hva jeg kunne;
? Jeg vil bevise min mor (svigermor), jeg kan ikke være verre (bedre);
? Jeg gjorde det undervise og utdanne, alle vil se at jeg har en fantastisk mann og lærer;
? som vil gi meg et glass vann på sine gamle dager;
? ønsker meg i denne familien ble ansett minst like mor til barnet;
? si jeg noensinne takk.
 Det viser seg at barnet tidligere drevet i noen ramme, justere til noen formål. Hvis håp er ikke sant, blomstrer et sted inne skuffelse. Og hvis det skjedde da, når et barn skal utvikle, helbrede bevisst liv. Nei, alle podspudnыmy forventninger sitte i en dam rett fra den første dagen! Venter dukker, og han Purulent erytem i hele kroppen og diaré. Venter på kjærligheten, og han, som en trakt, absorberer bare din kjærlighet og energi. Jeg føler alt og forstår ikke hva fornærmet på ham. Kanskje hele livet vil hjemsøke skyld for det han ikke er fornøyd deg noe.
 I mellomtiden, dypt i dine forventninger til livet med et barn er alle den samme ønske om å realisere seg selv, få respekt, takknemlighet og kjærlighet. Naturligvis mye av morsrollen, men ikke fra hverandre. Hvis alle de ovennevnte du får fra andre kilder, vil din lykke være mer holdbar.
 Prøv ikke å føde for å løse sine problemer og rettferdig mann, en fremmed eller en kvinne. Kanskje kurnosuyu, klønete, ute av stand til matematikk eller ballroom dancing. Kanskje lunefulle, ondskapsfulle, såra og vonbrotne øyenbryn med sin far.
 Høyre orientalske folk for hvem barnet - en gjest i familien. Av gjest ingen krav, krav: han kom, fornøyd og gikk videre i livet hans. Alle av oss har en slik visdom.

 3. "Book" moral


 Hvor mange av dem, bøker for unge mødre! Og hver forfatter personlig ser på morsrollen, deres "rett" og "kunne." Som andre steder i denne utgaven bør kritikk av leseren. Vel, igjen, "burde" - føler? Vi leser alle gravid når suggestibilitet som kaniner. Jeg ønsker å følge hver guru.
 Jeg er overrasket over at så få bøker for barn skrevet av mødre. Universelt forfattere lærere - menn. Jean-Jacques Rousseau, Benjamin Spock, Janusz Korczak, Belinskij, William Cerzat Boris Nikitin, Vladimir Levi, Vladimir Kozlov. Noen aksje forfatterskap med mødre til sine barn, men fortsatt ledende rolle foreldre - i hvert fall på papiret. I mellomtiden er ingen av dem gitt innsikt i morsrollen stå i vårt sted, spesielt i første leveår.
 Kranglet med den første kvinnelige barn Greedy informasjon. Men det har en rekke bivirkninger. Misnøye med hva du zakalyvaete barn "av Nikitin," ikke lære lesing "av Doman," ikke bære på en "per Cerzat" - en alvorlig hindring i livet. Ikke la boken kingpins ødelegge humøret. Din morsrollen - ikke et modellfly samlet for instruksjoner.

 4. Utelukkelse miljø


 Å være en mor i vårt samfunn er ikke bare en ære, men selv pinlig, er ikke skamfull. Gravide arbeider kvinner skjule mye som mulig - myndighetene vil se på skjeve. Vil sette på korset som en profesjonell, shrewdly søke en erstatning. Når et barn blir født, er mor i en posisjon fattig, byrden for familien. Offentlig støtte til barneomsorg - en minimumsbeløp. Så Wiese eller halsen av familien, eller så snart som mulig å gå på jobb. Andre fordeler for knappe tid å få dette utrolige behovet for å samle inn mye informasjon.
 Inn i butikken med en lett vogn eller offentlig transport - som død. Ingen passende. Ingen steder er det ingen ramper, ingen praktisk passasje. Du føler en utstøtt. For ikke å nevne den spesialisert felt av langdistansetogene. "Jeg kan tenke meg i ansiktet med en reise rasplakavshehosya barnet mitt, og jeg ønsker allerede å gå ingensteds" - klagende mor. Selv baby vask, for eksempel i Pavlovsk park - en ekstraordinær problem i bare fem kilometer rundt toalettet ingen trykk ventil. I forsøk på å vaske hendene?
 Sosial reklame på fjernsyn fremme prevensjon, men sier ikke et ord til støtte for mor. Det samme er sett i svangerskaps grovt sett, "bare idioter ikke drikker hormon piller." Jeg er ikke mot familieplanlegging. Men planlegger viktigst - fremveksten av ønskede barn. Likevel utseende, ikke fravær.
 Sigarett oss landet vårt er viktigere for oss enn møter øyet. Å føde et barn, en ung kvinne om første møte med ondskap og likegyldighet av statssystemet. Dette er en alvorlig skuffelse som forgifter livet. Nekte, ignorere, ikke forvent brosjyrer og «favoriserer fra naturen"

 5. Oppløsning av et barn


 Ikke meg med min korte erfaring av morsrollen bedømme det. Men jeg ønsker å sitere Elena Nikitina, mor til syv barn. Hun og hennes mann opprettet samme eksperimentelle familie, som på et tidspunkt visste hele Sovjetunionen. Ordene "tidlig utvikling", "herding av barn", "tidlig vedlegg til brystet", "fôring on demand i stedet for per time" ble uttalt i landet, Elena og Boris Nikitin. Hele mitt liv har de viet til sine barn og barnebarn med sin enorme populariteten til bøker om utdanning, helsen til barnet, utviklings spill. De bør ha et monument. Men
 "Det første vi gjorde stygg - et fokus på barn. I enkelte forfatter møtte jeg et slikt begrep - "barndom beundring" klar: dette handler om oss. Barna var først og fremst i våre liv; ingen barndom som sådan, ingen studie av barn - det var senere, men nesten samtidig. () Egen skam Barn som om fokus for våre liv. Det var forstørret, og det var ikke bra - spesielt for gutter. Vel, vi kom rundt. () Jeg innså at voksne ikke skal gå rundt barn danse, spesielt i familien, trenger ikke å gi liv til barn - bokstavelig talt revet fra hverandre. Det var en av en svært alvorlig feil.
 På barnebarna jeg ikke innrømme. Bestemor jeg ikke hører til sine barnebarn - de vil klatre til meg, hadde Noah selv ikke gi dem ordre om ikke cur, jeg synes synd på meg selv, men fordi jeg vet hva det er truet.
 Det var slik en legende om en mors hjerte. Den grusomme skjønnheten elsker gutt sa: "du liker meg, må ta med meg i hjertet av din mor." Ung mann drepte sin mor, tok hjertet hennes. Bjørner på veien og plutselig snublet. Et hjerte sier: "Vet ikke skade deg, gutt? "Denne lignelsen er vanligvis tolket som et symbol på mors kjærlighet vakker. Jeg innså plutselig: faktisk dette bare ha denne sønn kunne vokse og i stand til å få til tilfredsstille en forferdelig skurk. Det er umulig å ofre. "
 Kommentarer er unødvendige. Angivelig, i naturen av kvinner er noe som utløser mekanisme offer. Å gi seg uten reserve god sak - å oppdra barn - føler glede. Men hva vil skje når dama vil fly ut av redet?
 På den andre ytterligheten, "Kukushkin" livsstil bringer altfor sjelden lykke. Stoler du på folk på hånden som vokser barnet ditt? Hvor mange og hva han absorberer fra fremmede?  
Яндекс.Метрика