Body Care hjemme

 Hvordan å behandle huden ben hjemme


 Nyttige tips og råd for kvinner på fotpleie


 Body svært nyttig trivelig prosedyre - terapeutisk bad.
 Veldig nyttig Bath med havsalt og urter. De perfekt roe nervesystemet, tvunget til å glemme stresset, energi, lindre tretthet.
 Før du tar et bad, må du vaske med såpe i dusjen, så du åpner porene og gjør huden mer følsom for virkningen av urter. Nå kan vi på badet. Slapp av, ta en komfortabel stilling, bør alle deler av kroppen hvile. Det optimale tidspunktet for å ta et bad - 10-15 minutter. Etter badet bør smøre huden fløte eller melk for kroppen passform og også naturlige oljer - olivenolje eller solsikkeolje. De gni huden forsiktig i en sirkulær bevegelse. Denne prosedyren vil bli lang friskhet og fornyelse.
 Bath tilsetningsstoffer kan ikke bare kjøpe hyllevare i butikkene, men de fleste gjør (men, selvfølgelig, noen komponenter av Bath, for eksempel havsalt, du har fortsatt å kjøpe). Med trygt erklære at badekaret additiv gjort av deg personlig, vil være mindre effektiv enn den tillegg av fabrikk-laget, pakket i en vakker boks. Lær kroppen blir glatt, smidig og sunn som finansierer oppskrifter nedenfor er har sterke helbredende og styrkende egenskaper.
 Den virkelige havet bad
 For henne, må du havsalt. Legg merke til at vanlig salt er ikke egnet, fordi det ikke inneholder mineraler som er så mye av saltvann. Sea salt er solgt i nesten alle apotek og er billig, så kjøp det vil ikke gjøre deg noen problemer.
 Fyll badekaret med varmt vann og oppløse den i 400 g salt. Nå nyter! Fordelene med en slik veldig stort bad, til mineraler som finnes i havsalt hjelp fjerne overflødig vevsvæske, noe som gjør grøt huden glattet og porene belastes. I tillegg havet bad - dette er en god måte å gå ned i vekt, spesielt når det kombineres med andre, mer aktive måter innflytelse på de ekstra pounds.
 Rosa bad
Body Care hjemme

 For henne, må du havsalt og roseblader. Ta en kilo salt og hell det i en krukke, sprinkling hvert lag av salt roseblader. Etter tre uker med havsalt helt absorbere en aroma av roser, og ta et bad vil dette være en ekte glede. Et antall slike additiver bad kan nok for lang. Bad som bruker dette betyr for deg, den travle kvinne som fungerer og fører husholdning, og derfor neppe finne ledig tid til å ta vare på seg selv, vil være en virkelig velsignelse.
 Nå zanuryuytesya til badet og roer nervene omstendelig. Være trygg, tar et slikt bad, vil du føle deg som re-født.
 Citrus bad
 Hvis du elsker lukten av sitron, dette tilsetnings bad for deg. Ta 5-6 århundrer. l. tørket sitronskall, hogge det brygge i 1 liter kokende vann og la det trekke i en halv time. Deretter additiv klar: du bare helle det i et badekar fylt med varmt vann.
 En effekt som gir badet, virkelig healing: - først, takket være en fantastisk additiv avledet giftstoffer fra kroppen, noe som selvfølgelig har en positiv effekt på tilstanden i huden din, blir det glatt og silkemyk, får en fin skygge. I tillegg har denne bad som furu og har en beroligende effekt, slik at du selv for en stund glemme hjemmesykepleien og de problemene som vi alle alltid nok.
 Beroligende bad
 Det anbefales for tørr hud som er utsatt for keratinization. Fyll badekaret med vann og hell i kroppstemperatur det er veldig tykk buljong av havregryn, tilsett 2-3 spiseskjeer furu ekstrakt. Etter badehåndkle tørr hud og massasje bevegelser gni krem.
 Barskog bad
 I pre-forberedt bad like under kroppstemperatur helle infusjons nåler (1 kopp til 2 liter kokende vann, for å insistere på en termos for 25-3 timer). Det lindrer, beroliger, lindrer nervøs spenning.
 Aromatiske bad
 Om en time før du tar bad forberede et avkok av dill, lavendel, salvie, rosmarin, ryllik, kamille (det skal være ca 2 kopper blandet, hakkede urter). Suppen helle vann. Huden av dette bad blir frisk.
 Cleopatra Bath
 Hell i to liter melk og tilsett en kopp honning, havregryn kjøttkraft. Du vil ikke vite huden din. Buljong havre gjort det. Glass grove havre (tilgjengelig i markedet eller fuglen markedet, solgt som mat for fugler) helle 2 liter vann, kok opp og la det koke i 15 minutter, kjølig, press.
 Men før du dykke i varmt aromatiske bad, sørg for at det servert til deg i fordel, ikke skade. Ja, det er spesielle regler badingSom må følges strengt.
 1. Ta et bad dette skal ikke så veldig ofte (ca en gang i uken), ellers kan du tjene alvorlige sirkulasjonsproblemer.
 2. Temperaturen i badet bør ikke overstige 37 ° C.
 3. Ikke ta et bad for ikke lenger enn 15 minutter.
 4. Husk at disse badene ikke er laget for å rense huden og for å behandle det og flat, så her såpe og vaskeklut ikke trenger!  
Bryr seg hjemme etter 40 år

 Hjem kosmetikk etter 40 år


 Etter 40 år, trenger spesiell velvære.
 Vi tilbyr enkel å tilberede hjemme rettsmidler for hudpleie kroppen etter 40 år. Oppskrifter kremer, oljer, hjemmelagde masker.
 Coconut peeling Breast
 Nødvendig:. 1 time L. havsalt, 1 ss. l. kokos, knust havregryn og yoghurt naturell.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene til en jevn røre.
 Søknad. Ytre bevegelse gni kratt i dampet bryst hud i 1-2 minutter, og skyll med varmt vann. Denne peeling anbefales to ganger i uken i tre måneder.
 Moisturizing Milk Lotion
 Nødvendig: 04 kopper melk, en kopp mineralvann uten gass.
 Matlaging. Tilsett melk, mineralvann og riste.
 Søknad. Hver dag, tørk rent hudkrem kroppen. Fett som finnes i melk, gjør huden mer elastisk og kompleks mineralvann gir næring til huden.
 Lotion med eteriske oljer av rose
 Trenger 05 kopper av alle body lotion, 10 dråper eterisk olje av rose.
 Matlaging. Bland ingrediensene.
 Søknad. Hver dag, tørk rent hudkrem kroppen. Denne lotion gjør huden mer elastisk.
 Lotion med olivenolje
 Nødvendig:. 1 time L. glycerol, 4 t. l. olivenolje, 3 ss. l. såpe spon, 4. l. vann, tre dråper eterisk olje av rose.
 Matlaging. Såpe spon tilsett vann og rør for å varme over svak varme til blandingen er jevn. Etter å ha fjernet fra varmen, tilsett smør og glyserin og bland godt.
 Søknad. Hver dag, tørk rent hudkrem kroppen. Denne lotion myker opp og jevner ut huden.
 Agurk-glyserin lotion
 Nødvendig: 1 ss. l. glyserin og rosevann, 2 frisk agurk.
 Matlaging. Agurk skrell, rist og klem ut mix juice. Bland agurk juice med rosevann og glyserin.
 Søknad. Hver dag, tørk rent hudkrem kroppen. Denne lotion lysere og mykgjør huden. I tillegg hjelper det med solen brenner.
 Lotion For Stretch Marks
 Trenger: til 05 kopper fersk aloe juice og olivenolje, 10 dråper vitamin A og E.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene. Hold lotion i kjøleskapet.
 Søknad. Hver dag, morgen og kveld, gni lotion i problemområder av kroppen.
 Lotion av verbena olje for fet hud
 Nødvendig: 200 ml mineralvann uten gass, tre dråper eterisk olje av verbena.
 Matlaging. I en plast flaske mineralvann legge verbena eterisk olje og rist kraftig.
 Søknad. Sirkulære massasje bevegelser daglig gni lotion inn i kroppen. Lotion skal riste før hver bruk. Dette betyr næring til huden og gjør den mer elastisk.
 Lotion med eple cider eddik for brystkreft
 Nødvendig: 2 ss. l. eple cider eddik og vann.
 Matlaging. Fortynne eddik vann.
 Søknad. Ved hjelp av en bomullspinne etter dusjing tørk bryst hud, unngå brystvortene. Etter 20 minutter skyll med varmt vann. Denne lotion er egnet for fet hud omsorg.
 Rosa Lotion med kalk
 Nødvendig: 2 ss. l. glyserol tre. l. fersk lime juice, 5. l. infusjon av roseblader eller rosevann.
 Matlaging. Rosa ekstrakt blandet med glyserin, tilsett limesaft og rør igjen. Lotion bør oppbevares i kjøleskapet.
 Søknad. Etter en dusj eller badekar tørke huden med en bomullsdott dyppet i denne lotion.
 Sitron og honning lotion for tørr hud
 Nødvendig: 3-4 c. l. Honning, 05 kopper sitronsaft og olivenolje.
 Matlaging. Sitronsaft er satt i et vannbad, deretter røre, tilsett smør og honning. Hold sammensetningen i et vannbad i 5 minutter under omrøring, deretter kjølig.
 Søknad. Påfør lotion til en ren kropp med en bomullspinne. Etter 20 minutter, skyll med vann.
 Lotion med hvit lilje
 Nødvendig: 150 g av blader og kronblader av hvite liljer, to kopper olivenolje.
 Matlaging. Olje satt i et vannbad, kok og kjølig. Plante ting å gjøre en bank og helle olje. Sette mot i en måned, risting og til.
 Søknad. Gni lotion i kroppen etter en dusj eller badekar.
 Gulfarging av hud lotion
 Nødvendig: 1 ss. l. borsyre alkohol til fire. l. sitronsaft og vann, 05 gram alun.
 Matlaging. Bland ingrediensene.
 Søknad. Hver dag, tørk huden lotion, med fokus på problemområder.
 Urte olje for normal til tørr hud
 Nødvendig: 1 ss. l. avokadoolje, 25-tallet. l. soyaolje, 10 g emulgator to dråper av essensielle oljer av sitron, sitronmelisse, rosmarin og salvie.
 Matlaging. Alle ingredienser helles i flasken og kraftig riste den i 2-3 minutter.
 Søknad. Påfør oljen til et rent legeme.
 Sesamolje for tørr hud
 Nødvendig:. 2 timer L. olje av hvetekorn, 1 ss. l. ricinusolje, 25-tallet. l. sesamolje 3-4 dråper av rose, lavendel eller andre duftende essensielle oljen.
 Matlaging. Alle ingredienser helles i flasken og kraftig riste den i 2-3 minutter.
 Søknad. Påfør oljen på kroppen etter et bad, med fokus på albuer, knær og føtter. Dette verktøyet kan også brukes som en massasjeolje.
 Toning Oil med Arnica
 Nødvendig: 2 ss. l. arnica (lam) til 05 kopper oliven- og mandeloljer, 5,10 ml av anstrøk av arnica (tilgjengelig på apotek).
 Matlaging. Arnica blomster hell olivenolje og la på et mørkt sted for to uker, risting daglig. Deretter filtrere den resulterende ekstrakt, tilsett mandelolje og skjær av arnica og alt grundig.
 Søknad. Påfør oljen til et rent legeme.
 Forsiktig Arnica - sterk allergen, så før du bruker denne oljen sveip test sensitivitet. Gni et par dråper av midler inn i huden i skurken av albuen. Dersom det innen 12 timer du ikke har dukket opp tegn på en allergisk reaksjon, kan du trygt bruke olje av arnica.
 Anti-aldring vitamin olje
 Nødvendig:. 2 timer L. karotynovoho olje, 1 ss. l. fersken smør, jojoba og hvete, valgfri - 3 dråper vitamin E.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene, helle olje i flasken og rist kraftig i 2-3 minutter.
 Søknad. Gni i smør daglig renset halsen, bryst.
 Olje av lavendel og løvetann
 Nødvendig: 1 ss. l. Lavendel tørkede blomster og løvetann, 05 kopp hvetekim olje.
 Matlaging. Vegetabilsk olje rå sukker og la stå i 2-3 uker med et varmt sted. Deretter press og hell i en mørk flaske.
 Søknad. Gni olje etter en dusj ren hud fra kroppen. Denne oljen bidrar også til å strekke huden.
 Kosmetisk lotion med eteriske oljer
 Nødvendig:. 2 timer L. en hvilken som helst vegetabilsk olje, 025 kopper destillert vann, 5 g agar-agar-pulver, 10 ml (2 t. l.) lecithin 6-10 dråper av en hvilken som helst essensiell olje.
 Matlaging. Røre lecitin, olje og agar-agar. Etter 5 min, når nabubnyaviye pulver, tilsett destillert vann og eterisk olje. Hell væsken i flasken (fortrinnsvis med dispenser) og ristes kraftig i 2-3 minutter.
 Søknad. Bruk for å rense huden på kroppen.
 Cream Body Cream
 Nødvendig: 1 ss. l. fløte, 3 ss. l. kroppskrem.
 Matlaging. Bland ingrediensene til en jevn røre.
 Søknad. Daglig gnis inn i huden av kroppen etter dusj eller bad.
 Kaffe Mask med blåleire
 Nødvendig: 2 ss. l. kaffegrut, 2-3 ss. l. mineralvann, 100 g blåleire.
 Matlaging. Bland blåleire med kaffegrut. Den resulterende massen blir fortynnet mineral vann til en konsistens av rømme.
 Søknad. Massasje bevegelser sette en maske på ren, fuktig hud på kroppen. Etter 10 minutter, skyll med varmt vann. Denne masken er ikke bare perfekt næring til huden, men også fremmer nedbrytningen av fett.
 Potet maske
 Kreves: 4. l. melk eller 05 kopp rømme, 300 gram poteter.
 Matlaging. Kok potetene "i uniform", kjølig, skrell og mos til en puré. Tilsett fløte eller melk og bland godt.
 Søknad. Påfør varm masken på ren hud. Etter 15 til 20 minutter. skyll med varmt, så kaldt vann og påfør på fuktig hud nærende krem.
 Ost maske
 Nødvendig: 1 ss. l. ost og nærende krem ​​for kroppen.
 Matlaging. Bland ingrediensene til en jevn røre.
 Søknad. Anvende masken på ren hud av kroppen. Etter 20 minutter skyll med varmt, så kaldt vann.
 Frukt maske for tørr hud
 Kreves: 4 c. l. smør og fløte, en banan og avocado.
 Matlaging. Banan og avocado kall, bland og smør og fløte og slo med en mikser eller en blender til en jevn røre.
 Søknad. Påfør masken på dampet huden og kroppen brytes i et håndkle. Etter 10 - 15 minutter skyll med varmt vann, gni huden med en vaskeklut.

 Drue Mask
 Nødvendig:. 1 time L. flytende honning, 2 lm. l. noen body lotion, 5. l. frisk drue juice.
 Matlaging. Bland ingrediensene til en jevn røre.
 Søknad. Anvende masken på ren hud av kroppen. Etter 15 minutter skyll med varmt vann.
 Honey Mask
 Nødvendig: 2 kopper honning.
 Matlaging. Honning smelte i et vannbad.
 Søknad. Lys perkusjon drepe smeltet honning for å rense huden på kroppen. Etter 15 minutter skyll med varmt vann.
 Toloknyanaya maske
 Kreves: 4. l. honning, havregryn 25 g, 4 eggeplommer.
 Matlaging. Honning smelte i et vannbad, gni den med eggeplommene, tilsett havregryn og bland godt.
 Søknad. Anvende masken på ren hud av kroppen. Etter 15-20 minutter skyll med varmt vann.
 Masken av hvit leire kroppen
 Nødvendig: 4-5 c. l. hvit leire, 1 eggeplomme, oliven olje 40 ml, 100 ml eplejuice.
 Matlaging. Fortynne hvit leire eplejuice til konsistensen av tykk fløte, tilsett eggeplomme og olivenolje.
 Søknad. Påfør masken på kroppen, for å stå i 20 minutter og skyll med varmt vann.
 Beroligende Mask rumpe
 Nødvendig: 2 ss. l. honning, 2 eggeplommer.
 Matlaging. Plommer kilo honning.
 Søknad. Gni masken inn i huden på baken. Etter 15 minutter, skyll med varmt vann.  
Яндекс.Метрика