Ikke rart det er antatt at kvinners hender - en kropp som alltid har tiltrukket seg oppmerksomhet, og noen ganger også fristet. Velstelt negler og fingre er en av de viktigste reglene for kvinner som ser på sitt utseende, og ønsker å være attraktive og elegant.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Og bryllupet er ikke noe unntak. Selvfølgelig, som forberedelse for en så viktig dag, er fokus konsentrert på brudens kjole, frisyre, invitasjoner, men hender bør ikke stå uten oppmerksomhet, fordi mange poeng i denne ferien er koblet med fingrene.

 Til tross for at nesten hver jente manikyr - er det ganske vanlig og vanlig materie som ikke forårsaker store problemer, bør bryllupsdagen behandle denne delen av utarbeidelse av spesielle spenningen og oppmerksomhet.

 Bryllup Bride manikyr - en spesiell type manikyr som, på mange måter, avslører jente store muligheter, men samtidig begrense det. Siden bryllupet - veldig høytidelig og pompøs dag, tillot noen redundans og innbilskhet, både i enkelt attributter og på en helhetlig måte. Det er derfor utforme et bryllup manikyr kan avvike sprø oppfinnelser og voldelig fantasy.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Men det er noen restriksjoner og retningslinjer som skal følges eller i det minste lytte til dem hvis du ønsker å ha bryllupet dag vil du ikke bli forstyrret, som om noe slikt som en manikyr.

 Hva råder brud?


 Først av alt, ikke forfølge lange og ultra-tynne negler, spesielt hvis du noen gang hadde på seg. Selvfølgelig, ville hver jente skal være en mest uvanlige og kreative brud, men tenke selv. På bryllupsdagen bruden er i uvanlig kjole - nydelig kjole som du hele tiden finne feil skarpe negler, permanent buketter i hånden, og på en dag mange av dem!
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Og mange dører, konkurranser, klemmer og alle ikke-standard situasjoner som ikke er veldig lett å holde negler så kort bryllup manikyr kan være en perfekt løsning. Selvfølgelig, kan jentene som er vant til lange negler sikkert ta en sjanse. Du kan ta hensyn til den gjennomsnittlige lengden på som også er vanligvis ikke forstyrrer på alle bryllup seremonier.

 Enhver manikyr vil se bedre og godt preparerte, hvis 10-14 dager å ty til prosedyrer hygienisk manikyr, enten hardware eller noe annet.

 Fortrinnsvis til samme tid gjøre forskjellige behandlinger for huden, og den inneholder en rekke håndmassasje, bleking og fuktighetsgivende maske for hendene, parafin. Naturligvis vil disse tiltakene bidra til å bringe hendene i perfekt form, myke opp huden og gjenopprette fargen å justere og hender. Og bare da bør flytte til fingerspissene.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Følgende råd gjelder spiker. Hvis du plutselig bestemmer at bryllupet manikyr bør gjøres med spiker forlengelse, men å gjøre at du aldri har brukt slike tjenester, er det bedre å forberede dette på forhånd.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Det er lurt å velge en herre som du råde en venn eller venner fordi du kan kjøre inn ukvalifisert profesjonell som kan ødelegge hele skjønnhet. Prøv å øke neglene minst to uker før den kommende hendelsen for å venne seg til nye opplevelser og se om du kan tåle den dagen en slik manikyr.

 Naturligvis, for en dag eller to, vil du nødt til å gå til de nye korreksjonsringblomster til bryllupet ditt dagen alt var perfekt, i tillegg til du kan gjøre er nøyaktig det bildet, som er ment å dagers feiring.

 For øvrig er det en gruppe av sykdommer som kan være kontraindisert en slik fremgangsmåte, for eksempel, noen sykdommer i magen, graviditet, av veien, selv før menstruasjon prosessen og styrke negler ikke anbefalt.

 Hva med bilder og mønstre?


 Bryllup - en merkelig festlig og unik ferie som gjør at du kan streife fantasi nok. Men er det noen regler om, selvfølgelig, det er et spørsmål om smak. Den tradisjonelle bryllup manikyr, som ofte brukes til slike feiringer er fransk, det vil si den fransk manikyr.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Dette er naturlig, siden alle dens varianter, alt fra klassisk hvit tupp, slutter programmer mønstre og steiner, passe perfekt inn i den generelle bilde av bruden, som ofte kledd i hvitt.
 Fransk manikyr gjort så korte negler, og en svært lang, og det mangfoldet av former og mønstre kan ikke treffe sine tall. Spissen kan gjøres ikke bare strengt hvit, men i pastell og krem ​​farger.

 Husk på hovedregelen, designe neglene bør være komplementær til ditt image som en helhet, snarere enn individuelle kunstverk som vil alltid åpenbar.

 Du kan vise din manikyr stykke vev eller din brudekjole vise hans bilde for å se bilder og blonder som prydet det. Det er mulig at i en brudekjole ligger hovedideen er å designe neglene.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Enten for et bryllup manikyr kan perfekt dekorere bilder på negler som kan gjentatte mønstre på kjolen din, eller overlapper med brudebukett. For eksempel er det mulig å representere kronbladene av blomster som vil bli inkludert i en bukett, legge dem nyanser, som beskriver deres konturer.
 Disse blomstene kan "gjenopplive" Legge støpt i akryl. I denne saken, er det viktigste å ikke overdrive det på denne måten ofte dekorert med en enkelt finger, for eksempel, ring.

 Fans av lyse og skinnende alternativ kan passe med paljetter og krystaller. Dette problemet bør ta hensyn til det faktum at fargen på steinene må være samme farge steiner på kjole og hår som ikke var busting i nyanser.
Bride Wedding manikyr (8 bilder)

 Strass og krystaller fikse neglene i skjema intrikate mønstre eller dekorert med et enkelt steindesignelement slike mønstre vil glinser i lyset som virkelige perler.

 For ikke å bry naraschyvanyyamy og ulike festningsverk kan gjøre bryllupet manikyr på neglene, spesielt hvis de er av natur har en vakker form og solid struktur.

 Forresten, neglene ser veldig interessante mønstre i form av fine blonder.

 Noen jenter gjerne legge til bryllupet manikyr lyse notater, legge til bilder røde, blå eller andre abstrakte linjer. Hvis du bestemmer deg for å ty til sterke farger, og deretter vurdere fargen på huden din, slik som svært lys hud kan ikke kombineres med blå og turkise nyanser.

 Vi håper at disse tipsene vil være nyttig og informativ, og negler bryllup dagen vil være en fantastisk slutt din festlig bilde.
 For ganske lenge anstendig erstatning elementer ble strikket tekstil strikke mønstre som er favorittklesplagg av mange fashionistas. Det er ikke forgjeves, fordi moderne Strikk møte kundenes krav, og kan skryte av sin attraktivitet, bekvemmelighet, mange modeller, både i form av farge, og i form av teksturer og mønstre.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Moteindustrien aldri dekkene følger én regel - alt syklisk. Derfor, når en populær strikkevarer, hånd-strikket eller maskin igjen stadig frammarsj i moteverdenen.
 Du har sannsynligvis sterkt overrasket når du får vite at først engasjert i strikking representanter for den mannlige halvdelen av vårt samfunn, gradvis overføre sin erfaring og kunnskap til menneskeheten.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Resultatet av deres arbeid, ser vi oss selv - et stort antall strikkede luer, votter, skjerf, gensere og jevne strøk - bare en liten del av det som er i ferd med å spille med garn og pinner. Men hvordan kan du tenke deg den kalde årstiden uten varme og koselige gensere og skjerf?
 Tråder som brukes til å lage mote vevde ting er ofte svært forskjellige i farger og forskjellig sammensetning.
 For eksempel, i den foreliggende sak er svært populære, ull, syntetisk, bomull og andre garn som også varierer i funksjoner og verdi. De kan være teksturert eller svart-hvitt, har en jevn gradient eller glatt garn kan være melange eller sel.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Denne variasjonen kan du lage en helt unik måte, og hvis alt dette er forvirrende og skape sine egne klær, så det er gyldig krav for eksklusive klær.
 Ikke rart kjente motedesignere periodisk innsamlingsprosessen bevisst frekk ting og strekke sløyfer. Målet er å oppnå maksimal effekt av menneskeskapte.

 Populære Summer Strikk


 Det kom varmen er en perfekt unnskyldning for å bære lette og gjennomsiktige kjoler, fishnet topper og shorts er de samme.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Disse modellene er på toppen av popularitet, spesielt klær forbundet krok, som kan ta form av kapper strand og badetøy vekt på årlige strikkede kjoler, som er laget av lett og flyter jersey.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Som til maling, den viktigste trenden denne sesongen er ømme og pastellfarger, beige, krem, kaffe, men også lyse notater vil også være til stede: blå, oransje og gult.
 Selvfølgelig, ikke kan flykte fra klassiske, store hvite eller sorte tyktflytende alltid i mote, spesielt det ser bra ut på solbrun kropp. Som for eldre tegninger, mote geometri - striper, ruter og bred blokker asymmetri i alle dens manifestasjoner.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Populære Strikket klær til kvinner


 Selvfølgelig er hovedfokus strikket ting faller og vinter, spesielt når jeg ønsker å være i den varme og komfort som lett kan du vike med strikket stoff.
 Derfor moderne motedesignere jobber utrettelig for å skape nye og merkelige samlinger, hver gang gjør dem noe nytt, overraskende og uvanlige kombinasjoner av stoffer duty-favoritter. Så ting fortjener spesiell oppmerksomhet fashionistas i den kommende sesongen?
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Spesielt populært i den kommende sesongen vil gensere gratis cut, med andre ord, i stil oversayz betydning - den stilen der ting et par størrelser større.
 Hvis du ikke liker stram og smal vei, disse modellene for deg, en du kan være koselig og behagelig på samme type ting er lett å skjule alle figur feil, legge til volum der det trengs.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Lengden på genseren er ditt valg - fra kort til lang vakker kjole. Genser-oversayz best å bruke tights i henhold til jeans eller skinny, ikke glem om riktig sko - hæler. Denne metoden hjelper visuelt ekstrakt form, gir det en harmoni, unngå meshkovatosty.

 Mote trend denne sesongen vil gensere, som er dekorert med komplekse teksturer: pregede diamanter og fletter, fletter og kjegler, og andre komplekse obligasjoner.

 Som for lang hals, vil spesielt populær nyte genser som har V-hals og en genser med krage. Gensere med høy motstandsdyktig kjent for sin komfort, de dekker hele halsen, noe som eliminerer behovet for å bære skjerf og sjal.
 Unektelig trend denne sesongen vil strikke kjoler som bare ikke vil fryse, men samtidig slik ser veldig feminin og elegant. De lagt strikket jakker og cardigans som kan utføres i en helt annen design: lange og korte, med ermer eller uten, bruk av ulike kombinasjoner og innsatser, for eksempel pels, lær eller annet stoff.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Spesielt populær er strikket jakke med kunstig pels på kragen. Ting har mange fordeler og fordeler: de ikke krøller, slitt enkelt og bekvemt, karakterisert ved at ofte kan bæres som separate ting som ikke krever varme-ins. Når de er ideelle tynne bluser og skjørt, kjoler og bukser.

 Baby-Strikk


 Små barn er sårbare og skjøre, så de ønsker å beskytte, å vite at babyen er alltid varm og koselig. Denne funksjonen er gode varme strikkede ting som kan ikke bare varme, men også dekorerer baby.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Hvorfor er bare strikket sokker med hendene, noe som kan ha svært forskjellige former - fra høye støvler til lave sokker, som kan være dekorert ґudzychkamy, bjeller dekorert med malerier, broderi.
 Mødre som er seriøs tilnærming til mote av babyen din kan ta hensyn til strikke hekle elementer, for eksempel babyklær. Ser flott kombinert måte, for eksempel, bluse, laget av ull og skjørt laget av annet tilgjengelig materiale for å matche toppen.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 Utrolig barn ser Panama hatter og utført kombinert tyktflytende, ofte de utførte komplett med en kjole som jente kunne se elegant og stilig. En populær folketoner i sundresses og barns kjoler, pynt med blomster og kranser.
Alltid på moten Strikket ting (12 bilder)

 En annen nyhet av sesongen for små fidgets er strikket kjoler, tunikaer, som er laget komplett med en liten strikket veske. Visste du lurer på hvordan en kjole kan forvandle barnet ditt.
Яндекс.Метрика