Bryllup jenter venter fra en tidlig alder. Hver av oss lese historier og forestill deg selv å være en prinsesse. Dessverre, i moderne tid kan vi ikke ha en frodig og vakre kjoler hver dag. Så føles som en ekte dronning, kan vi bare en (eller flere, som få vil utvikle liv) gang i mitt liv - på sitt eget bryllup.
 Vi presenterer bilde av bruden i tankene er det en mild, slank og grasiøs jente i en luksuriøs brudekjole. Den kjolen skiller det blant andre skjønnheter. Derfor bør det være vakker og perfekt. Og uansett hvor mye vekt bruden, og hva hennes valg regne. Brudekjoler for overvektige kvinner bør ikke være som et ark. De bør være i orden, som er bruden.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Hvem sier at bruden skal være tynn? Det er generelt akseptert stereotypi var et resultat av mote for alle tynn og ofte smertefull. I livet vårt veldig liten prosentandel av kvinner kan skryte av ideelle kroppen. De andre jentene er problemområder, og dette er helt normalt.
 Bare fantastisk at i vår verden var menn som elsker og ønsker å skape en familie av jenter nemodelnoy utseende. Fullstendighet - er ikke et tegn på mindreverdighets og stygghet, det er bare slik figur. Så ikke fra komplekser om hvordan du vil se brudekjole. Du er søt.
 Å plumpe jente så bra brudekjole hun blir nødt til å lære hvordan du velger det på grunn av særegenheter i figuren. Prinsipp: Akkurat som i utseende, så kjøpte, kan i ditt tilfelle føre til svikt. Brudekjole skal foredle dine styrker og eliminere svakheter. God stoff og kutt er i stand til å gjøre deg til en mye slankere.

 Hvor kan jeg kjøpe en brudekjole for bruden komplett?


 Brudekjoler for bruder velger komplett reelt problem, som i våre butikker hardnakket fortsette å selge klær for vakre kvinner. Kommer til en butikk og ikke finne det kler størrelse ga ikke opp. Og det kan være litt ødelegge stemningen, spesielt hvis fallet inkompetent selger som åpenlyst sier at store nei.
 I dette tilfellet, ikke opprørt, gå ut av butikken og gå til den andre med den beste service. I god salon, selv om det er ingen kles stor størrelse, må tilby kataloger der du velger din favoritt stiler. Da selgerne kjøpte dem og bringe dem. På den fastsatte dagen vil du komme og ordne en passende.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Et annet sted hvor du kan kjøpe en brudekjole på nettet er stor. Ulike nettsteder er klar til å tilby deg de mest uvanlige stiler og farger av kjoler. Der kan du virkelig finne kjolen du drømmer om. Men mangelen på montering vesentlig frustrerende. Med veldreide alltid nødvendig tiltak antrekk.
 De fleste jenter ikke helt passer standard stiler, så brudekjoler må pereshyvaty og korrekt. Derfor er det beste alternativet for å finne en brudekjole en kombinasjon av Internett og syersker. Søk i World Wide Web en fin kjole og gå til en profesjonell shveyi. Så, du virkelig vil være unik og perfekt kjole for din figur.

 Hvordan velge den perfekte kjolen for overvektige kvinner: Tips


 Aldri kjøpe en kjole størrelse small. Din håp om at tre uker vil du definitivt gå ned i vekt 5 kg, kan ikke rettferdiggjøres. Som et resultat, vil du ha liten kjole som tydelig ikke vil du male og en forferdelig stemning.
 Komplett hender bør dekkes. Bruk blonder bolero eller behandling. Du kan også bruke kjoler med ermer. Men på de tynne stropper bedre å glemme de bare fordele ufullkomne hender.
 Store bosomed skjønn trenger ikke å velge en brudekjole med en lukket hals området. Ikke nøl med brystet, men samtidig bør du ikke ha på seg en brudekjole med en stuper halsen. Det vil se vulgær.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Lubben jenter ikke misbruke paljetter, steiner og buer. Alle disse elementene gjør deg mer. Også, ikke kjøpe en kjole med skinnende stoff.
 Jenter med problemer med tall for å kjøpe en brudekjole fra holdbare, tunge stoffer.
 Ikke nødvendigvis i den brudekjole ble kastet. Selvfølgelig kan han gjøre en grasiøs silhuett, men du kan finne modeller av brudekjoler for kvinner er mye mer interessant.

 Hvilken stil av brudekjole fulle jenta velge


 Luksuriøse brudekjoler med korsett. Hvis du tillater vekst, og velg deretter en svingete kjole. Korsett hjelp justere bunnen og toppen av figuren. Det er viktig at overgangen mellom midjen og hoftene var glatt. Så kjøpe en kjole med et skjørt i form av en trapes.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Brudekjoler for overvektige kvinner i gresk stil. Fordelen med disse kjolene er at de legger vekt på brystene skjule og ingen midje. I denne kjolen bruden vil se vakre og føler deg komfortabel. Korsett begrenser bevegelse og pust, og på gresk kjole ikke.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Korte brudekjoler. Den fulle jenta liten vekst er ikke nødvendig å velge en vakker kjole. For din perfekte valg - en forkortet brudekjole full av jenter. Der kan du velge bryst og ben, og det ser ikke ut som en sopp.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Lacy brudekjole. Noen kan si at blonder full. Men om det vil fungere som et dekorativt element, det vil bare legge til bruden femininitet.
Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

Brudekjoler for overvektige kvinner (13 bilder)

 Finne en brudekjole for bruder fulle litt mer komplisert. Men det spiller ingen rolle, fordi uavhengig av vekten ting i livet, finne en person ønsker å leve livet. I vår neste artikkel, vil du lære om de mest populære stiler av kjoler for overvektige kvinner.  
Sur smak i munnenSur smak som vises i munnen - et svært vanlig problem. Faktisk er det ikke en sykdom, men et tegn som indikerer et alvorlig problem. I vitenskapelige termer kalles dette acid reflux.
Grunner sur smak i munnen
All mat før du drar inn i magen, passerer spiserøret gjennom. På denne måten er muskel - sphincter. I magen inneholder syre som fremmer fordøyelsen. Sphincter hindrer inntrengning av syre inn i spiserøret. I strid med sitt arbeid i den øvre del av magen er det en brennende følelse. Reaksjoner av syre i spiserøret forårsaker halsbrann og følgelig munnen følte sur smak. Det meste av ubehag led av gravide kvinner og overvektige mennesker, siden magen utøves stort press. I slike tilfeller kan lukkemuskelen hoppe syre.
I noen tilfeller, selv med normal funksjon lukke mennesker som lider av sur smak som forekommer i munnen. Med den raske svelge og overspising mat kommer inn i magen plutselig skiller seg ut for sin fordøyelse mer syre. Dette er grunnen til sur smak.
Hvis det er ledsaget av en ubehagelig lukt, kan du mistanke om magen helyobakteryy. De kan bli detektert ved å avføle. De er dårlig forstått fordi ett hundre prosent effektiv behandling som ville helt løse problemet, nei. Medisinering bør gjentas flere ganger.
I utseende sur smak i munnen, ofte er det andre symptomer: magesmerter eller region i bukspyttkjertelen, diaré, raping, kvalme, gass. I dette tilfellet, oppnevnt av gastroskopi, og resultatene av disse bestemme nivået av surhet, gjennomført en undersøkelse i bukspyttkjertelen. Deretter kan du begynne behandlingen som anbefalt kompetent lege. Sur smak, tydelig i munnen kan være et tegn på feil på nyrene og leveren.
Ubehag i munnen kan vises på grunn kroner laget fra lav-kvalitet metall. Sur smak følger noen tannsykdommer. I tillegg er det flere andre grunner til sur smak. Narkotika, slapper røyking lukkemuskelen, noe som resulterer i mer syre vises i spiserøret. Kanskje disse følelser er ikke et resultat av sykdommen og er korte i naturen. Hvis markert smak i munnen og oppbevares i lang tid, er det viktig å fastslå årsaken. Jo tidligere du undersøkelse, jo mer vellykket og raskere behandling være.
Behandling sur smak i munnen
Den beste måten å kurere acid reflux - følge dietten. Gi opp røyking, ikke overspise. Du kan ta antacids som nøytraliserer syre. Hvis problemet vedvarer, vil legen plukke opp og prokinetiske narkotika. Deres viktigste oppgave - å redusere surhet og forbedre fordøyelsen. I alvorlige tilfeller, for å styrke sphincter operasjonen er utført.
Sammen med medisiner utviklet individuell diett. De viktigste anbefalinger - for å gi opp å spise to timer før sengetid og snacking mellom måltidene. Det anbefales å bruke en masse væske, fortrinnsvis naturlige drikker, må ikke kullsyre grønn te. For gastrointestinale traktater nyttige grønnsaker og frukt, korn frokostblandinger, grovt brød.
Til en sur smak i munnen dukket opp, bør holde jevnlig oral hygiene og forebygging av sykdom. Anbefalt ekskludert fra kostholdet krydret, stekt, røkt og eksotiske retter, som har et stort antall av krydder.  
Яндекс.Метрика