Lese om fordelene med et produkt, vi noen ganger ikke vet fits-all uten unntak. Vi brukes med eller uten diverse drikke tablett som vi noen ganger tildele oss selv og ikke tenke på konsekvensene. Dermed vi er skadelig for immunsystemet og får mange ubehagelige bivirkninger. Det finnes en rekke naturlige stoffer som gir kroppen en svært positiv innvirkning på eksistensen av noe som vi noen ganger ikke mistenker. Suksinsyre er funnet i noen planter og rav, ut, og tar sitt navn. Denne fargeløse krystaller kan bli oppløst i alkohol eller vann, og dens hovedformål å forbedre cellulær respirasjon.

Bruken av ravsyre


 Vanligvis ravsyre fremstilt i form av tabletter som raskt oppløses i vann og nesten ingen kontraindikasjoner. I tilfelle du har intoleranse for dette produktet eller du lider av allergi, bør du avstå fra å ta stoffet. De fleste egenskap ravsyre, er evnen til å detektere syke områder og begynner sin terapeutiske effekt.

 Ravsyreforbindelser forkjølelse

 Mange tar succinsyre å forebygge, i dette tilfellet bør ta en tablett 3 ganger om dagen i en måned. Når de første symptomene på forkjølelse kan ta to tabletter tre ganger om dagen, de to første dagene av sykdommen, vil succinsyre fjerne alle de ubehagelige symptomer på SARS. Hvis du har feber, gå til febernedsettende. Du vil bli overrasket, men succinsyre er en av de beste midler for bakrus å drikke én tablett om morgenen og deretter hver time for en. Totalt skal ta 5 tabletter.
 Den viktigste særegenhet skyldes syreproduksjon av energi gjennom oksidasjon. Jo mer syre kommer inn i kroppen, jo mer energi produseres i cellene, og de mer giftstoffer og brennceller anriket med oksygen. For mange mennesker, på grunn av tempoet i livet er 30 år begynner å dukke morgen tretthet, forvirring av oppmerksomhet, rask utmattelse og konstant tretthet. Dette er tegn på tretthet og aldring nervesystemet. Det faktum at du har brutt energiutvekslingen på cellenivå og alle prosesser i kroppen bremser. Selv om dette er bare skiltene koste hjelpe kroppen din, propyvshy løpet av succinsyre. Det hjelper å puste og kroppen forynger cellene i øynene.
Bruken av ravsyre


 Ravsyre i skjoldbruskkjertelen

 Når skjoldbruskkjertelen tidligere rådet til å bære rav perler, ennå ikke var blitt studert unikhet ravsyre. Moderne medisin aktivt bruker det i praksis og på sin basis gjort rav olje som er uunnværlig i skjoldbrusk dysfunksjon.

 Suksinsyre i diabetes

 Ravsyre brukes også for forebygging av diabetes. Vist seg at det aktiverer kroppen eldre insulinsekresjon, foruten syre aktiverer forbrenningen. Vi skal snakke om viktigheten av succinsyre for forebygging av kreft. Dette er en stor forebyggende verktøy som hindrer patologi på genetisk nivå. Når kreft narkotika bidrar til å øke effektiviteten og forbedre den generelle tilstanden til pasienten og reduserer dødelighet. Det har blitt forsket og pasienter med eggstokkreft, pouchyvshye terapi succinsyre utvinnes fra kirurgi mye raskere på samme dødeligheten falt til 10%. Spesielt god forberedelse til å takle godartede svulster og tilbakefall av sykdommen er minimert.

 Suksinsyre for vekttap

 Prinsippet for vekttapet ved bruk av ravsyre er lett å beskrive det faktum at cellene er i ferd med å motta noe oksygen, for derved å forbedre forbrenningen og normal vekt. For det første hjelper ravsyre å fjerne fra legemet alle farlige stoffer, og forbereder kroppen for vekttap.
 Deretter begynner normalisering av nyrene og overskytende vann fjernes fra kroppen naturlig. Du umiddelbart miste for ca 5-7 ekstra pounds. Siden normale metabolisme og akselererer spist mat behandles raskt og derfor ikke samlet opp og avsettes i form av fett. Dosering er enkel. Først må du ta 3-4 tabletter daglig i 3 dager, deretter endre ordningen og bør oppløse 1 gram ravsyre i en kopp med vann og drikke i morgen på tom mage. Sørg for å skylle munnen etter å ha drukket, fordi syre kan brenne slimhinnen i munnen.
Bruken av ravsyre


 Suksinsyre i kosmetikk

 Takket være egenskapene til ravsyre er også aktivt brukt i kosmetikk. Den enkleste måten er å oppløse en tablett 20 ml. vann flavored. Den resulterende slurry brukes på ansiktet og la stå i 15-20 minutter. Etter det, vask med varmt vann og sette på ansiktet fuktighetskrem. Med regelmessig bruk masker huden blir myk og silkeaktig, fade rynker og posete haken. Huden er elastisk og strammet, det skinner helse. Suksinsyre bidrar også til å bli kvitt akne arr og gamle, jevner huden og bleker det. Hjemme, kan du lage en krem ​​basert succinsyre eller legge den til en krem ​​som du alltid bruke.
 Da problemet med håravfall kan også bruke ravsyre, bør en tablett bli knust og blande det resulterende pulver med eggeplomme og olivenolje. Først må du bruke en aktiv løpet av en måned, masken gni hodebunnen to ganger i uken i 10 minutter. En måned senere, når de åpenbare forbedringene er allerede synlig, er det nødvendig å gjenta prosedyren en gang i måneden i seks måneder. Suksinsyre forårsaker blodtilførselen til hodebunnen, noe som påvirker positivt hårvekst, styrker hårsekkene samtidig. Håret blir tykk og skinnende og vokse raskere.

 Suksinsyre for planter

 Suksinsyre smak veldig minner om sitron, og vi kan trygt legge krystaller i kaker eller hjemmelagde drikker, og dermed få sine helbredende egenskaper med mat. Men de unike egenskapene til succinsyre er nyttig ikke bare for mennesker, er den ideell gjødsel for planter ved å stimulere veksten. Må kaster en tablett i 1 liter vann og denne løsningen en gang i uken til vannplanter. De er motstandsdyktig mot uønskede ytre miljø, vokse mye raskere og får sjelden syk. Spesielt god en løsning påvirker kaktus, må de vannes med en løsning bare en gang i måneden, og resultatet vil overraske selv skeptikerne.  
 Smerter i tannen leverer mye ulempe. Tann verke plutselig og kan fortsette å skade når en person smiler eller frowns, spise eller drikke. Når komprimert eller roztyskayutsya kjeve, rygg eller hode. Noen ganger gjør det vondt, selv når en person puster fordi kald luft er på en følsom tann.

Beroligende tannpine


 Når noen gjør vondt skarp eller kjedelig tannpine, kan det virke som det ikke er noe verre enn dette, og kan ikke være. Hvis akutt smerte angrepet skjedde om natten eller på et blunk, og gå til klinikken ikke er mulig, er bruk nødsituasjon påvist måter å midlertidig lindre smerten.

 Legevakt for akutt og stumpe tannpine

 Pålitelig assistent for tannpine kan være aspirin, Analgin, aspirin eller NIMESIL og andre smertestillende.
 Her er hva du skal gjøre:

 Nøye fjerne ved hjelp av tannpirkere, alle matrester mellom tennene og holde munnen i en ren tilstand.

 Ikke tygg maten på pasientens side.

 Suge et stykke av isen. Du kan også legge is på verkende tann eller på kinnet minst 15 minutter flere ganger om dagen.

 Prøv ikke å åpne munnen hvis luftstrømmen øker smerte.

 Åpne og prøver ikke å lukke munnen. Noen ganger kan en tannpine bli forsterket fordi personen malocclusion. I dette tilfellet så sjelden som mulig bør lukke munnen mens spesialist vil gi en anbefaling.

 Ta smertestillende midler (baralgin, analginum, sedalhin). Det eneste du ikke bør ta det som aspirin, på grunn av sin svake smertestillende effekt. Aksept av dette stoffet i store mengder er ikke trygt for helsen. Aspirin er ikke anbefalt å gjelde for dental pasient - det kan provosere et brannsår slimete. Det bør også huske at de tre timene før besøk til tannlegen bør slutte å spise noen smertestillende tabletter for nøyaktigheten av diagnose og behandlingsanbefalinger.

 Varme kompresser og kremer kan betydelig forverre helse og komplisere fremtidig behandling.

 Uten å konsultere lege kvalifisert strengt forbudt å ta noen antibiotika.

 Dette, kanskje, alt som kan gjøres hjemme for å besøke en tannlege. Og ikke vær redd for tannklinikker i de fleste tilfeller, kan en tannlege lindre akutte symptomer uten å fjerne en tann eller selv å sette en permanent forsegling.
Beroligende tannpine


 Tradisjonelle oppskrifter fra en tannpine

 Hvis smertestillende mangler eller ikke hjelper, så komme til unnsetning tilgjengelig og enkel å bruke folk rettsmidler:

 Oppløsningen av varmt vann med natron (en teskje i et glass vann). Denne blandingen, skyll munnen og hamstre væske nær verkebyll.

 Holdbar varm buljong salvie bør holde i munnen på pasientens tann i et par minutter.

 Mellom tilstøtende kinnet og syke tann sette en tynn skive bacon. I stedet for å bruke fett som Valerian brev eller sorrel, bare tygge dem.

 Den rimeligste måten å de som finnes i naturen tannpine - en plantain rot, må det vaskes og legge til tannen.

 Hånd massasje. Dette kan lindre tann i to. Det anbefales å gni isbit i håndleddet, hvor det er bein i indeksen og tommelen. Trykke forsiktig på isen på dette stedet for et par minutter. Denne prosedyren er basert på friksjon på hvilke impulser sendes langs nervebaner, som passerte tannpine. Trasé på en gang kan produsere bare ett signal, dette rubbing is fortrenger smerte. På samme måte tie råde hakket hvitløk innpakket i cheesecloth eller et lommetørkle til håndleddet av hånden, hvor en tannpine.

 Hold en slurk vodka på syke tann. Clear absorbere en liten mengde alkohol, og tannen er nummen for en kort stund.

 Griner tannpine å gå til tannlegen kan slukke ved hjelp av klype pulverkaffe, sette den på verkende tann.

 Skjær av tuppen av pod pepper, avskåret en del av prosessen et stykke av bomull og fest den til sår tann. Det vil være mye komfyr, men smertene vil passere.

 Hale gresskar yzselchennыy og prokypyachen 20 minutter i et glass vann bør være kjølig og skylle munnen med kjøttkraft. Etter 15-20 minutter smertene vil passere.

 Hvis hendene er absolutt ingenting - du kan prøve å tvinge fingeren på depresjon mellom nese og lepper, såkalt akupunkturnayu punkt for å lindre smerter i tannen.

Beroligende tannpine


 Akutte smerter - et klart signal om hjelp

 Enhver smerte - et signal kroppen svikter. Ikke overse smerte eller helbrede hjemme, fordi tannpine kommer igjen når effekten av smertestillende medikamenter over. Hvis tannråte - smerten vil alltid komme tilbake etter å tygge, ta kontakt med varmt og kaldt vann. Når årsaken til smerter i tannen - massen er betent, smerte prysledovat time etter virkningen av smertemedisin. Hvis årsaken tannpine - periodontitt, begynner det å bli løs tann og tannkjøtt sveller. Etter å ha tatt smertestillende medikamenter kan gå, men i tannen dør nervene kommer gjødsel og kan ha svært alvorlige konsekvenser. Og så neste besøk til tannlegen. Videre tannpine og akutte problemer zubamы kan forårsake smerter ikke bare i munnen, kan smertene stråle ut til øret eller til og med en høy, noe som gjør det umulig razzhovыvanye mat, sunn søvn og normal arbeidsdag.
 Ingen smerte - ingen tegn til en sunn kropp. For første gang medisin og folk rettsmidler hjelpe, men en gang for alle bli kvitt den uutholdelige smerter i tann, bør du umiddelbart gå til en spesialist. Tannleger godt vet hvordan å lide uutholdelig smerte og ta dette smertepasienter med akutt sving. Takket være moderne teknologi, kan til og med bedøvelse injeksjon gjøres smertefri måte - nettstedet med spesiell behandlet bedøvelse som znebolyuyut effektivt, raskt og permanent.
 Husk at forsinke et besøk til tannlegen ikke bare bringe neprekraschaemost tannpine, dårlig helse og humør, men med hver ny dag løser problemet dyrere. Jo mer løping problem - jo mer vil måtte betale tannlegen. Derfor bør folk søke økonomisk ved de første ubehag og smerte symptomer.
Яндекс.Метрика