De fleste kvinner drømmer å være en prinsesse. Fantastisk bilde, som hun alltid vakker, rik, og viktigst av alt, kjærligheten. Prinsesse umulig å ikke elske, fordi det er så vakkert. Vi tok opp på historier om bra her med prinsesser. Vokser opp, vi hadde lyst eventyret selv for et øyeblikk en realitet. Og dette øyeblikket kommer. "Når? "- Spør du. Svaret er innlysende: en kvinne bli en ekte prinsesse på bryllupsdagen.
Bryllup frisyrer med diadem

 Fra bryllup innebærer mye hassle Zed trenger tid til å gjøre så mange ting. Men alle organisatoriske problemer blek før den blendende skjønnhet bruden. Hennes bilde må være perfekt. Det endelig kom den viktigste dagen i livet til en prinsesse. Derfor er det viktig å vurdere alle detaljene: fra de sjarmerende sko og slutter diadem. Denne interessante tilbehøret vi bor.

 Historie tiaraer for bruder


 Alle husker at symbol på kongemakten har alltid vært kronen. Denne dekorasjonen på hodet er assosiert med storhet, makt og medvirkning i flotte mennesker. Diadem - det er absolutt ikke kronen, den har en mindre størrelse. Men, som for bryllup bilde og ikke trenger klumpete smykker.
 For første gang diader ble slitt i antikkens Hellas. Grekerne har alltid vært en forkjærlighet for smykker. De likte tilbehøret, som det er formet som en krans. I disse dager, er en person anses som en spesiell krans. Tradisjonen å bære et bryllup tiara, nettopp startet i antikkens Hellas. Den største gudinnen Hera, skytshelgen for hjem, familie og komfort, alltid hadde på seg en tiara. Som startet siden jentene bære et bryllup tiara.
 Veien i det gamle Roma diader var for det meste menn. Jenter får lov til å bære bare hennes bryllupsdag.
 I det nittende århundre ble det mote å bære litt tiara bryllup. Og i over 200 år, er dette tilbehøret ikke ut av bryllupet mote.

 Hvordan velge bruden tiara


 Alle og alt avhengig av din vilje, image, kjole. Velge en luksuriøs moderne kroner. De varierer i form og størrelse. Designere gjør dem i gull, sølv og billigere materialer. Tiaraer kan være dekorert med strass, perler, perler og ekte diamanter. Hovedvilkåret for å velge en passende tiara - det er en kombinasjon av vanlig bryllup måte. Og resten velge hvilken tiara at du likte.

 Bryllup frisyrer med diadem


 For brudekjole pyntet med et diadem må du oppfylle sin en god mester. Bryllup - en lang hendelse og hvis tiara bare holde seg til håret, deretter et par timer i hodet ditt vil holde ut mye hår. Dette vanligvis mye ødelegge stemningen ikke bare bruden, men også alle andre.
 Du kan bære en tiara uansett hva håret ditt. Et velkjent stereotypi som kort hår ikke kan bære dette tilbehøret. Vi vil gjerne si at du kan ganske tiara å bære selv for den korteste hår. Bare for å gjøre det ser fint, må du finne en kompetent profesjonell.
 Bestemmer seg for å bruke bildet i et bryllup tiara, vel tenke over hvordan det vil bli kombinert med en kjole og andre pyntegjenstander. Her er noen retningslinjer:
 •  Hvis du har en enkel kjole uten lyse farger av elementer uten en masse krystaller og steiner, kan du råd til en flott hår stil med en elegant diadem. Jo flere steiner vil bli bedre.

 •  Gardiner bør ikke presse. Ellers et par timer vil du dø av forferdelige hodepinen, og festen vil bli bortskjemt.

 •  Diadem chic ser med lange smell. Ta hensyn til det.

 •  Dette tilbehøret må være sikkert og diskret montert.

 •  Kjøp tiara bedre i samme butikk som kjolen. Så vil du være mer sannsynlig å plukke opp ett enkelt bilde.

 •  Har gitt et utvalg av forskjellige bryllup frisyrer med diadem. Vi håper at du finner det samme som du vil være en prinsesse på bryllupet ditt.

   Wedding frisyrer med diadem bilde:


  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem

  Bryllup frisyrer med diadem
   De fleste jenter som går til salongen av brudekjoler, er dårlig hva egentlig de trenger for å velge en kjole fordi for dette tilfellet - er et alvorlig skritt, noe som er veldig viktig å gjøre det riktig, fordi i en slik brud zakarbuyetsya ikke bare for bryllupsbilder men også til minne om sin kjære.
   For mange jenter velger brudekjole er også vanskelig fordi de aldri hadde på seg lange aftenkjoler, og her favoritt jeans og t-skjorter vil umiddelbart gå i kjoler, så selv det!
  Populære stiler av brudekjoler

   Noen jenter er helt overbevist om at under sin figur umulig å plukke en kjole som vil se veldig harmonisk. Vi våge å forsikre deg om alt det tullet, moderne designere slikt tilbud utallige alternativer for hver, selv de mest komplekse saken, det er mine vakre bryllupet beslutninger.
   Men dette reiser et annet spørsmål: hvordan å ikke gå seg vill i et slikt utvalg og overflod av stiler av brudekjoler, for å finne akkurat overskygget alle andre alternativer, og vil presentere bruden i best mulig lys? Vakker brudekjole skal ikke bare sitte perfekt på en figur, for å understreke verdighet av sin eier og skjule mulige svakheter, men også reflektere hennes indre verden, understreker karakter og vise den stilen som hun foretrekker i hverdagen.

   Hvordan skal jeg begynne?


   Her er en kjøre på butikker og prøve på en rekke alternativer - ikke en god idé fordi pre flip gjennom kataloger av bryllup mote gjøre konklusjoner som du liker mer, og hva du ikke ønsker å selv se, så vil være lettere å forklare salgskonsulenter og deres ønske om å lagre som dyrebar tid før bryllupet.
   Deretter bestemme om to til tre lokale brude salonger som inspirerer deg tillit, bedre pre prodzvonyty det fordi noen av dem kan trenge tidligere rekorden for montering. Gå til salongen bare i godt humør, og sørg for at du gjør det bevilget mye tid, fordi slike kjøp ikke forekomme i en time eller to.
  Populære stiler av brudekjoler

   Helst før du går for en kjole, kjøpe bryllup sko er ikke å feilberegner med lengde. Hvis lengden av falden ikke passer, er det vanligvis direkte på innsiden av kles forkortet og arkivert i henhold til høyden av hælen.
   Hvis brude sko du ennå ikke har kjøpt, deretter stakk med ham selv sko med en hælhøyde forutsigbar. Den ideelle lengden brudekjole som passer alle jenter - 2-3 cm over bakkenivå. I denne kjolen vil du ikke å stadig gå på splittelse og forvirring i vev, foruten det ikke vil krype på gulvet og svært skitne fra det.
   Men noen jenter kategorisk avvise en slik lengde, forutsatt at kjolen er å ligge på gulvet. Ja, ja, kanskje vakker, men du konstant plage løfte skjørtet og lange tog hold, men om sistnevnte spørsmålet er fortsatt kontroversielt. Vakker lang hale - er den delen som er i stand til lønnsomt bevilge bestemt kjole som havet.
   I tillegg er det flere måter som vil gjøre sløyfen til rett tid du vil ikke forstyrre, så hvis du alltid har drømt om bare en kjole, er det i alle fall ikke nekte deg selv gleden av dette og litt ulempe kan være og tåle.

   Hvordan velge riktig kjole silhuett?


   Dress "Princess" eller "fantastisk". Kanskje det er et mirakel drømmen for mange jenter i barndommen, og ikke bare det, ja, det kan som mulig, understreker høytidelighet av hendelsen og lar sin eier for å føle seg som en ekte prinsesse eller grevinne, i verste fall. En slags ballsal alternativ som mange allerede blitt en klassiker visjon av brudekjole, vil du føle deg som en ekte ball eller verdslig administrasjon.
   Det bør bemerkes at denne stilen ser bra ut på nesten alle typer former, den eneste over-skjørt bør være beskyttet i det hele tatt svak og en lav jenter. For mange tyll, folder og ringene er ikke synlig meste av bruden, med andre ord, det kan "drukne" eller "oppløst".
  Populære stiler av brudekjoler

   Det samme gjelder for de overdrevent matet bruder og uten betydelige mengder av kroppen ytterligere økning av en anstendig mengde kjoler. Men jentene i midten eller høy vekst slike kjoler passer perfekt, også ved hjelp av en fluffy skjørt kan skjule uforholdsmessig store hofter eller omvendt, altfor tynne og flate rumpe som ikke er i harmoni med nok surround toppen (figur av "pære", "sand klokke »,« V-silhuett ").
   Dress "A-silhuett." Allsidig stil som ser godt på nesten enhver figur, gjør ganske tynn og vanskelig jente det mer feminin og elegant og full av damer slankere ved utjazhki korsett og skjørt utvidelse bunnen. Disse kjolene samt frodig, med bedre slite ringer eller frodige myke underskjørt som avslører skjønnheten i ditt skjørt og gi deg en enkel bevegelse i det.
  Populære stiler av brudekjoler

   Dress "gresk" eller "Empire". Denne silhuetten kom inn i moten i dagene av antikkens Hellas, men i dagens verden det gjerne bruke kvelden og bryllup mote. Vanligvis kjolen er laget av lett stoff, dekorert med en høy midje som gjorde det spesielt populært blant bruder i posisjon.
  Populære stiler av brudekjoler

   Denne myke silhuetten er perfekt for jenter med mindre bryster og kvinner med pæreformet figur eller kroppsbygning tykke jenter. Veldig mye ser kjoler i stil med "Empire" med langt slep, er det også viktig å huske på at når du velger en gresk stil bedre å forlate sløret eller legge et tynt single-layer, som er festet under håret.
   Dress "Mermaid". Vakker på bildene, men ganske komplisert i det virkelige liv: at kjolen er virkelig nydelig sittende, må du ha en perfekt modell ser ut, er det ønskelig form av "timeglass". Den minste magen upassende vekst eller for flat rumpe bare ødelegge alt dette chic stil, så det valget bør gjøres med forsiktighet.
  Populære stiler av brudekjoler

   Dress "Direct". Denne stilen ser best på middels høyde og slanke jenter fordi det passer nesten alle tall bare litt strekker seg nedover. Noen jenter foretrekker en direkte korte kjoler, dette er bare mulig hvis bruden er helt glatte og lange ben og perfekt harmonisk figur, ellers er det bedre å se på de lange modellene.
  Populære stiler av brudekjoler

   Kvinner som ikke gifter seg for første gang, eller i voksen alder kan ta hensyn til bryllupet pantsuits som vil understreke din individualitet og god smak.  
  Яндекс.Метрика