Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
 Ekteskapet er en viktig begivenhet for hver jente. I forberedelsene til feiringen plukker hun opp ikke bare kjolen, sko, frisyre, men manikyr. Hender av bruden vil alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til besøkende. I tillegg til alle de bryllup bilder er de godt synlig. Så velg et bryllup manikyr bør nøye vurdere lengden, farge, negler, deres design.
 Å håndtere jenter så perfekt fortrinnsvis en manikyr i salongen. Men ikke alle har råd er dyre. Men neglene kan være dekorert for bryllupet selv. Forberede arrangementet på forhånd, vokse negler, bringe dem til å bestille. I tillegg anbefalte praksis, gjør min manikyr for bryllupet. Hvordan lage et bryllup manikyr sine hender?

 Bryllup manikyr - farge Form spiker manikyr bruden kan velge hvilken som helst, til din smak. Og fargepaletten bør råde pastell farger: beige, krem, blå, champagne farge, rosa eller hvite nyanser hver.

 Bryllup manikyr bør matche fargen. Brudgommen med lys hud ønskelig å velge kule farger, darkie - varm. Hvis hun har planer om å ha på seg en brudekjole farge, bør du bruke lyse farger, ikke utenom den røde, men det bør være litt dempet, ikke for å se trassig. Du kan også kombinere ulike farger.

 Bryllup manikyr - designvalg


Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
 Ofte brudens manikyr begynner med en spiker. De lar deg lage en original design, så det trenger ikke å velge en stil i lengden og formen på neglene. Å øke sine anbefalte minst fire dager før den høytidelige arrangementet å bli vant til dem og se om han liker design.
 Men tror ikke at en slik skjønnhet kan bare gjøre fagfolk bør prøve å utføre det hjemme. Foreløpig er den mest presserende etter bryllupet design, kunst malerier, blonder, blomstermotiver, abstrakte linjer krystaller.

 Bryllup manikyr - pyntegjenstander


 Negler til bryllupet kan være dekorert på mange måter. For eksempel bruke kjeden, rhinestones, tegninger og regninger med lakk eller piercing. Men å bruke dem alle på en gang er ikke ønskelig fordi det vil se smakløst. Husk også at smykker bør kombineres med negledesign. Dekorere bryllup manikyr bilde, som kan finnes i artikkel tre hovedmåter.
 • Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
   Imitasjon av naturlige materialer - hovedsakelig perler, gull, diamanter. Erstatter dem med sølv lakk, gyllen sand krystaller. Farge manikyr bør falle sammen med en touch av smykker.

 •  Kamp former - denne metoden innebærer repetisjon mønster av utseende (kjole, brudens bukett) negler. Og du trenger ikke å bære en kompleks struktur, den største høydepunkt et element eller en bestemt del, spesielt hvis det er et bryllup manikyr korte negler.

 •  Spillet egner seg i farge hvis jenta kjole i lyse mettede farger er til stede. Det er nødvendig å sette dem på neglene og gjøre grunnlaget beige, hvit eller transparent. Bright aksent for å markere en nøytral tone. Den mest spektakulære fargen vil se himmelsk skyggen av turkis, fuchsia, rød.

 •  Bryllup manikyr - opsjoner


   Fransk manikyr


  Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
   Den klassiske versjonen er negledesign bryllup manikyr fransk. Du må først gi form negler: neglefil spiker pidpylyaty horisontal, lett avrundede hjørner. Da gjelder foundation, vente til det tørker. Deretter dekker neglene beige maling til otrossheho rot. For å få nøyaktig, kan du bruke en spesiell stripe for fransk manikyr. Vent, når malingen tørker. Hvit lakk eller maling blyant fingertuppene inne. Deretter dekket han fiksativ. Dette manikyr er mulig å endre, legge dekorasjoner.

   Manikyr "Lace"


  Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
   Påfør to strøk med perlehvit maling, deretter male hvit (akryl maling eller lakk) to vertikale linjer i midten av neglen, som i bildet bryllup manikyr. Deretter mellom dem avhengig av lengden på negleplaten for å trekke to eller tre av merket "X". På begge sider av lysbuen til å trekke en rett linje i midten av hvert løp tre små prikker. Deretter på toppen av buede linjer legge stort poeng som du kan plassere små. Det neste trinnet er å lim rhinestones og deksel fiksativ. Dette manikyr vil se elegant med klassisk antrekk til bruden.

   Manikyr med blomst


  Bryllup manikyr - vanskelighetene og hemmeligheter
   Denne vakre bryllupet manikyr er svært enkel i utførelse og krever ingen spesielle ferdigheter. Cover negler i to lag perle maling kan med paljetter. Toppdeksel fiksativ. På ringfingeren på høyre hånd stikke vakker blomst ved hjelp av selvklebende TIPS. Fra den langs kanten av spikerplater stick rhinestones.
   Uansett hvilket alternativ manikyr valgte å ikke bruden, husk at det bør kombineres perfekt med kjole, sminke og hår. Alt må være i harmoni, ellers fine milde bilde av bruden blir meningsløst.  
  Shylak manikyr - Anmeldelser og hemmeligheter
   For hendene alltid synlig, ser eller en kvinne. Derfor er de fleste av damene mye tid til manikyr. På grunn av det faktum at konvensjonell lakk raskt skrelle, noen jenter foretrekker å sette belegg skjellakk.
   Lac shylak - ny trend i negledesign. Det er en sammenslutning av gel og neglelakk, er forsiktig belegg som ikke krever saging naturlige negler. Ser en manikyr kurs og kan holde mer enn to uker. Shylak manikyr tørker raskt, er lett å påføre, gir neglene skinne. Den er ideell for de jentene som ønsker å styrke negler, men kan ikke bruke mye tid på å lete etter dem.

   Shylak manikyr - hva er det?


  Shylak manikyr - Anmeldelser og hemmeligheter
   Før du lære å bruke den, må du svare på spørsmålet: shylak manikyr - hva er det? Shellac - en hybrid gel og neglelakk. Det er sammensatt av noen skadelige organiske stoffer - dibutylftalat, toluen, formaldehyd. Fordi det tilhører om biologiske.
   Produsent skape dette dekselet forfulgt følgende mål: gjøre det for dem som ikke ønsker å oppdatere manikyr hver 2-3 dager; produsere materiale for å styrke negler. Negleplaten med skjellakk manikyr mer fleksibel enn gele eller akryl.

   Shylak krever pidpylyuvannya negler, lange tørke, det kan ikke smøre som vanlig måte. Dermed er det lett å fjerne fra negleplaten i ti minutter. Den lag skaper et gummibelegg som myker slagene. Det hjelper tynn og myke negler blir mer rigid og sprø - elastisk og fleksibel. Den rike fargepalett, delikat effekt, høy holdbarhet møte behovene til enhver jente.

   Shylak manikyr - en fordel


   Shylak har flere fordeler, vurdere dem:
 •  Delikat formel. I lakk shylak ingen skadelige stoffer, men den har funksjoner som gjør neglen sterkere, ikke ødelegge den. Bare dekker har en positiv effekt på overflaten av negleplaten. Rengjorte overflaten med en spesiell væske for fjerning av kunstige negler. Denne prosessen er veldig mild, så det krever ikke saging. Det er også verdt å merke seg at shylak allergivennlig.

 • Shylak manikyr - Anmeldelser og hemmeligheter
   Lett å håndtere. Shellac belegg påføres ikke måke som vanlig gel og profesjonell flat pensel med hetteglasset. Dermed gjør dette programmet krever faglig dyktighet og tar ikke mye tid. skjellakk manikyr umulig ikke dosushyty, fordi det for dette formål ultrafiolett lampe. Videre gjør tørkeprosessen tar ikke mer enn et par minutter. Fremgangsmåten tar ikke mer enn en time. Fjerne det på 10 minutter med maserasjon dekning.

 •  Rik fargepalett. Den skinnende overflate shylak kan være alle nyanser av pastell til lyse. For eksempel, som avbildet shylak manikyr. Det er ca 12 farger, men du kan ikke blande og få en ny farge.

 •  Resistance lakk. Ideelt deksel vedvarer i minst to uker, avhengig av veksthastigheten til negleplaten. Gel spiker perfekt fester seg til overflaten av neglen. På grunn av sin fleksibilitet belegg vil ikke sprekke og hold fast.

 •  Shylak manikyr - maskiner ytelse


   Hvordan kan shylak manikyr? Du må først forberede følgende materialer:
 •  UV herding:

 •  betyr for dehydrering;

 •  alkohol;

 •  bomull svamp;

 •  aceton neglelakkfjerner;

 •  oransje pinner;

 •  for fjerning og mykgjørende neglebåndene;

 •  spray frakk;

 •  for grunnleggende dekning - farget lakk;

 •  midler for å feste.

 • Shylak manikyr - Anmeldelser og hemmeligheter
   Først, er det nødvendig å bringe sine negler i orden, gjør en klassisk manikyr eller europeisk. Tørk deretter neglene med en bomulls svamp dyppet i et kjøretøy for dehydrering. Dette er nødvendig for å shylak manikyr bedre opptrådt. Det neste trinnet basen lakk påføres med pensel, holder det parallelt med spiker. Tørre hender under UV lampe i noen sekunder. Deretter dekker neglelakk farge to lag. Hver pidsushuvaty to minutter.
   Deretter satte det siste laget shylaku - betyr for å fikse. Fra platen for å fjerne den klebende lag dannet fra en enkel svamp og alkoholfritt stoff. Manikyr klar, kan du ta det to uker senere og gjenta prosedyren. Etter å ha lest anmeldelser på shylak manikyr kan forstå om du vil bruke denne dekningen.

   Anmeldelser shylak manikyr


  Shylak manikyr - Anmeldelser og hemmeligheter
   Jeg har brukt tjenesten i to måneder shylak. Inntrykk fra ham bare positive. Hell holdt lange negler skinne. Etter fjerning av deksel, negleplaten vakkert, godt preparerte. Den effekten er utmerket.
   Mange ganger jeg har hørt den vakre egenskaper skjellakk, og så bestemte seg for å prøve det. Valgte shylak fransk manikyr. Ved første, alt var perfekt, negler så stor. Men fem dager senere begynte å male chip, og en uke senere ble alle tårer. Etter en uke og en halv negler ser bare forferdelig. Så jeg forble misfornøyd med resultatet.
   Shylak - et flott verktøy for neglepleie. Det gir dem en stabil belegg, glans, grooming. Det viktigste verktøyet brukes kvalitet skjellakk påføres det riktig.  
  Яндекс.Метрика