Bryr runde hjemme

 Hvordan å behandle knærne hjemme


 Attraktiviteten til denne delen av de kvinnelige føtter består av skjemaer knær og vedlikeholde muskler, hud og ledd som omgir dem.
 Forbedre tilstanden i leddene og musklene hjelpe øvelser er presentert ovenfor. Lær hvordan du kan gjøre huden på fanget glatt og sunt, vil vi fortelle deg.
 Endre formen på kne for å hjelpe alle typer treningsutstyr (sykkel, tredemølle, osv), samt et sett med enkle øvelser, daglig gjennomføring av disse vil komme nærmere idealet.
 Dette må imidlertid bli innledet av strekkmuskler, som i dette tilfelle å sikre god blodtilførsel er meget viktig. For å gjøre dette:
 1) å være sideveggene;
 2) ta venstre hånd på venstre ben eller ankel er stedet å være i stand til å komme med;
 3) trekke over;
 4) nådde en maksimal spenning, bo i denne posisjonen i 10-15 sekunder;
 5) endre opp.
 Oppgave 1
 Startposisjon: stående.
 Lener seg tilbake i stolen, løfter venstre ben slik at mellom den og den høyre foten dannet en rett vinkel, deretter bøye og rette ben.
 Gjenta 15-25 ganger på hvert ben.
 Oppgave 2
 Startposisjon: stående.
 Lener seg tilbake i stolen, trekker venstre ben. Stående på høyre ben opp på tå.
 Gjenta 15-25 ganger på hvert ben.
 Oppgave 3
 Startposisjon: stående, føttene sammen.
 Bøy knærne, vpertysya i sine hender og knær for å utføre roterende bevegelser med klokken og i motsatt retning.
 Gjenta 15-25 ganger på hver side. Gjør fire tilnærminger.
 Oppgave 4
 Startposisjon: stående, bena langt fra hverandre.
 Gjenta forrige øvelse.
 Bendet ekstremiteter, som i tillegg til albuer, knær omfatter, coarsens huden raskt fordi i disse områdene er et lite antall av talgkjertlene. Huden lider av ekstreme temperaturer, ultrafiolette stråler og vind. Dette fører til keratinization celler, huden mørkner og begynner å flasse av.
 For å hindre en slik utvikling må ta vare på huden din, nærende det innenfra og gjør tid for ulike skjønnhetsbehandlinger. Stabiliteten av huden til de negative virkninger av miljøet kan forbedres ved å ta vitamin A og E. Og bruk av faste som beskrevet nedenfor kneledd soning blanding av salter og eliminere ødem.
 Oppskrift
 Nødvendig: 1 fedd hvitløk, 1 sitron, 100 gram selleri, 3 ss. l. honning.
 Matlaging. Hvitløk, sitron og selleri kjøttdeig, tilsett honning og rør.
 Søknad. Ta på tom mage en time. L. 1 bil per dag.
 Kosmetisk påvirker strukturen av huden og gjøre den mer smidig. Hvis du kjøper dem - et problem da som en tilstrekkelig erstatning kan tilby verktøy til ansikt. Fordi huden er ofte tørr på kne til hennes rensemidler valgt for tørr og sensitiv hud, som skal brukes i stedet for såpe skum. Å fjerne keratinized 1 per uke bruker en skrubb som ikke bare vil gjøre knærne myk og forbedre sitt utseende, men vil stimulere veksten av nye celler. Etter rengjøring og bruke en skrubb brukes til kneet eller nærende fuktighetskrem.
 Også en stor tjeneste og bringe hjem rettsmidler.

 Hjem rettsmidler for hudpleie i fanget


 Oppskrift 1
 Nødvendig: 3 ss. l. ball eukalyptus blader, to kopper vodka.
 Matlaging. Hell vodka og urter sette mot i et mørkt sted for to uker, deretter press.
 Søknad. Gni albuene infusjon i tørr, gjenta to ganger til, ull skjerf wrap og la over natten.
 Sammensetning utmatting av kneet og hindrer avsetning av salter.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 10 i. l. olivenolje, 1 ss. l. sitronsaft.
 Matlaging. Koble juice og smør og bland godt.
 Søknad. Sett sammensetning på kne, etter 20 minutter skyll med varmt vann og fett nærende krem.
 Verktøy mildne hard hud på fanget.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 1 ss. l. salt og honning, 1 ts. l. ricinusolje.
 Matlaging. Koble salt, honning, smør og bland.
 Søknad. Satt på knærne for å eksfoliere døde hudceller, skyll med varmt vann, fett eller næringsstoff fuktighetskrem.
 Oppskrift 4
 Nødvendig: 2 ss. l. yoghurt, 2 ss. l. eucalyptus olje.
 Matlaging. Koble til med smør og sur blanding.
 Søknad. Gni albuene delvis dekning tetting papir og ulltøy og la stå i 20 minutter.
 Gjennomføre kefir wrap to ganger i uken for å myke opp huden på fanget.
 Oppskrift 5
 Nødvendig: 3 ss. l. yoghurt, 1 ss. l. agurk juice, 1 ts. l. sitronsaft.
 Matlaging. Koble yoghurt med sitron og agurk juice og rør.
 Søknad. Gni albuene lageret i en sirkulær bevegelse, kombinere varme opp leddene med en massasje.
 Verktøy bleke hud på fanget.
 Hvis huden på fanget ditt er dårlig, så for en måned å være vesentlig omsorg for dem å radikalt endre sin tilstand, så vil det være nok støttende omsorg, herunder bruk av masker og skrubber to ganger i måneden og fuktighetskrem to ganger i uken.  
Løfte massasje. Teknikken med massasje løfte

 I motsetning til oppvarmingsøvelser selv-massasje som "razohrevochnoy" prosedyre er ikke egnet for alle. Gni ansiktet og halsen kan være bare hvis du absolutt sunn hud. Kviser, utslett, allergier, edderkopp årer og lignende problemer er kontraindikasjoner å massere. Først, se en lege og kvitt disse sykdommene, og deretter kan gi et "grønt lys" for å utføre massasje.
 Det stimulerer blodsirkulasjonen, gjenoppretter hudens elastisitet og sunn farge.
 Har massere godt ventilert, men varmt rom. Huden bør være ren. Massasje er utført med bruk av eteriske oljer. Oljer er nødvendig ikke bare for å bedre hendene gled over huden og etterlater den til skrubbsår og mykroranok. Eteriske oljer har helbredende effekt: å trenge inn i huden, nærer de celler og regulere sin metabolisme. Massasje olje er tilgjengelig over disk eller lage din egen.

 Forberedelse massasje olje


 Kreves: 20 ml vegetabilsk olje (oliven, soya, mandel, i ekstreme tilfeller kan også bruke solsikkeolje), 10 dråper av noe eterisk olje.
 Forberedelse: Bland grønnsaker og eteriske oljer, varme blandingen på svak varme slik at det var varmt, men ikke skarp.
 Søknad. Bruk for massasje.

 Massasje linjer
Løfte massasje. Teknikken med massasje løfte


 Massasje av ansikt og nakke bør ikke vilkårlig, men i retning av massasje linjer. Det faktum at huden har evnen til å strekke seg.
 Tenk deg at du trekker plastfolie. Når du løsne spenningen på film forbli folder og rynker. Massasje linje - en linje av minst strekke huden.
 Nakkemassasje fra bunnen opp, fra brystet til haken. Ansikt massasje fra midten av haken til øreflippene, fra munnvikene til midten ører, vinger av nesen til toppen av øret; området rundt nesen - fra bunnen og opp, fra kanten til midten av neseborene til nesen; huden under øynene - fra det ytre hjørnet av øyet (fra ørene) til intern (til broen); øvre øyelokk heller massert fra det indre hjørnet av øyet til utsiden; øyenbryn rubbing av nesen til templene, og sentrum av pannen - opp fra nesen til håret.
 Ansiktet skal massere forsiktig, forsiktig, uten sterkt press.
 Alternativ stryke, rubbing, juling og tette spray.
 Stryke gjøres myk lett. Håndflatene litt trykket mot huden. Stryke vi finne trøst i musklene, lindrer stress. Når knust og effleurage bevegelser intensivert. Gni huden, øke trykket i forhold til å stryke, men ikke overdriv det, ellers kan du strekke den. Effleurage bære fingertuppene. Hvis du har lange skarpe negler, være forsiktig for ikke å skade huden. Rubbing og tappe stimulere metabolske prosesser i levende vev og øke muskel tone. Massasje start og mål stryke. Etter ferdigstillelse av ansiktsmassasje bør våt papirhåndkle, fjerne overflødig olje.
 Massasje - En av de mest effektive middel for å bekjempe alders morschynama. Men mot ansikts rynker, noe som resulterer vanlig stresset etterligne ansiktsmusklene, massasje, akk, maktesløse.

 Hvordan du utfører nakke massasje


 Sirkulære bevegelser massere venstre side av halsen med sin høyre hånd i retning av massasje linjer. Deretter massere på samme måte på høyre side av hans venstre hånd. Masser hver side tar 30 sekunder. Etter to uker, kan du gradvis øke tempoet i gjennomføringen av massasje og deretter rotere den vanlige raskt tempo.

 Hvordan du utfører massasje hake


 Plassere pekefingeren på midten av haken og milde sirkelbevegelser for å følge munnvikene. Igjen, sette fingrene i midten av haken og gjenta massasje. Ta deg god tid, massere gjennomsnittlig tempo. Gjør dette massasje i 10 dager til fem ganger, hver gang du starter fra midten av haken. I løpet av de neste 10 dagene for å bringe antall repetisjoner 10. Følg massasje fra 5 til 10 ganger som ønsket.

 Ytelse mot dobbel hake massasje


 Høyre hånd ta tak i foran på halsen, slik at fire fingre lå under haken, og store - på kinnet. Med lett press skyv hånden på venstre side av halsen til høyre øre. Gjør så det samme med venstre hånd på retningen på høyre side av halsen til venstre øre. Innen 1 minutters massasje av en to sider.

 Hvordan du utfører massasje den nedre delen av kinnene


 Plasserer pekefingrene på midten av haken og massasje i en sirkulær bevegelse fra det punktet til hjørnene av munnen og vekk fra munnvikene til øreflippene. Den neste hendelse må starte på nytt fra midten av haken. Følg denne massasje gjennomsnittlig rate til 7 ganger.

 Hvordan du utfører massasje nasolabiale folder


 Plasser fingertuppene til munnvikene. Sirkulære bevegelser er veldig treg til å følge munnvikene til nesevinger, og deretter - til broen. Det neste arrangementet starter igjen fra munnvikene. Har dette massasje en uke til 3 ganger, deretter begynne å øke antall repetisjoner, gradvis bringe dem til 10. Deretter gå tilbake til 3 og gjenta igjen økt til 10, og så videre. D.

 Teknikken med massasje toppen av kinnene


 1. Plasser tuppen av pekefingeren og langfingeren til nesevinger. Sirkulære massasje bevegelser, sakte, gå fra dette punktet på kinnene til toppen av øret. Ikke trykk for hardt og ikke strekke huden. Etter å ha nådd templene, trykk forsiktig på dem. Det neste arrangementet starter igjen fra vingene av nesen. Gjenta 5-7 ganger massasje.
 2. Plasser fingrene til kinnene, slik at langfingeren liggende ved vingene av nesen. Begynn forsiktig og klapp forsiktig med fingrene i ansiktet, kinnene går videre til templene. Det neste arrangementet starter igjen fra nesen. Gjør dette massasje for to uker til fem ganger. Deretter begynne å gradvis øke tempoet og øke antall repetisjoner, og bringer dem opp til 15. Deretter kan du veksle mellom normal og rask priser.

 Hvordan du utfører massasje øyenbryn buer


 Plasser pekefingeren på venstre hånd til midten av pannen til nesen. Langsomme sirkulære bevegelser følger linjen av buene til ytterkanten av venstre øyenbryn. Gjenta samme bevegelse med sin høyre hånd, masserer den høyre øyenbryn bue. Ta en massasje hver dag for fem ganger med hver hånd.

 Hvordan du utfører massasje panne


 1. Plasser fingrene på venstre hånd til venstre templet. Høyre hånd massasje i sirkulære bevegelser forsiktig panne fra venstre til høyre tinning. Ta deg god tid og ikke strekke huden! Total "massasje banen" bør inneholde 10 bevegelser. Deretter gjenta det samme, skiftet hender og flytte fra høyre til venstre tempel.
 2. Plasser to fingre på pannen, slik at tommelen lå bak ørene. Milde massasje belter polukruhovыmy flytte fra midten av pannen til templene. Etter å ha nådd templene, den neste arrangement igjen starte fra midten av pannen. Gjør dette massasje 10 ganger for en måned. Deretter gradvis øke antall repetisjoner til 20 tilbake til 10 repetisjoner og deretter øke til 20 tonn. D.  
Яндекс.Метрика