Brystet gebyr hosteFor tiden er det mange stoffer som bidrar til å bekjempe ulike sykdommer. Hoste er intet unntak. Sirup, spray, tabletter og mer - blant denne variasjonen har en spesiell plass pectoral gebyr. Dette naturlig middel for å bekjempe hoste. Selvfølgelig, er effekten av å samle saktere enn andre stoffer, men ikke anvendt på det menneskelige legeme skade.
Handling pleieoppgaver

Det finnes ulike pleie oppgaver hoste, men hver av dem inneholder urter og planter, en kombinasjon som gir komplekset en positiv effekt, for eksempel, blir de tynnere slim og sikre dens fjernelse fra kroppen.
Avhengig av brukte komponenter identifisert en rekke varianter av sykepleie oppgaver:
- Hostedempende - plantain, calendula, lakris rot, marshmallow, hestehov,
- Urter og planter som har desinfisering effekt - salvie, eucalyptus, mynteblader, ryllik,
- Planter som kroppen får nyttige vitaminer - nype bær, hagtorn, bringebær, bjørnebær, etc.

Alle komponentene blandes i like deler. For å forberede suppen, to spiseskjeer samling helle kokende vann og la. I tillegg kan du sette honning, syltetøy, sitronsaft.
Brystet gebyr hoste er de mest populære fytoterapevtycheskym midler, som nesten alle forkjølelse ledsaget av hoste. Dette refleks respons på stimulering av strupehodet, luftrøret, bronkiene forårsaket av akkumulert slim. For å slette det siste i lang tid brukt thorax gebyr. Men i dag bare midler skapt av naturen av slim. Hvis mye slim og godt atskilt, er det anbefalt å ta samlingen, redusere utskillelsen av bronkial mucosa. Hvis oppspytt tykt, seigt, forårsaker alvorlig hoste, bør samlingen inkluderer mucolytic gress.
Med sin anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper sykepleie plikter bronkier og lunger gjenopprette raskere forkjølelse. Spasmolytisk effekt av urter gjør selv møte med bronkial astma.

Typer av pleie- plikter


Brystet Hoste samling kan kjøpes på apotek eller lage din egen. Det finnes flere oppskrifter:


- Herb marshmallow, lakris rot, salvie og anis bær. Alle komponentene i miksen, skjeen samling helle kokende vann, la stå i tjue minutter. Verktøyet ta en fjerdedel kopp;
- Lakris rot, marshmallow, forlater mor og stemor, anis frukt. To spiseskjeer samling brygge, la for en halv time. Drikk tre ganger om dagen for et halvt glass;
- Timian, søt lime, plantain, Hestehov, calendula og furu knopper - på samme måte å brygge og drikke hver dag;
- Fruit of fig, svart reddik, fersk løk og hvitløk, sitron ekstrakter av hvete, kli buljong, Viburnum bær - alt dette kan være en del av sykepleieoppgaver.

Urter og planter i et pleieoppgaver utvanner og fjerner slim fra bronkiene, noe som gjør det lettere å puste, drepe bakterier, redusere betennelse og smerte. Dette er et meget effektivt middel for hoste. Ta den trenger gjennom sykdom og under gjenoppretting. Lignende biler unnta fra å måtte bruke kjemiske legemidler og behandling for barn er et uunnværlig verktøy. Videre samle brystet hoste nesten ingen kontraindikasjoner, kan du drikke selv om gravide kvinner, som er svært viktig som den vordende mor ikke kan drikke tradisjonell medisin.  
Hvordan å kurere hosteHoste kalt akselerert vydyhatelnye utilsiktede bevegelser som skyldes irritasjon av bronkiene, larynx og svelg, dvs. at slimhinnen i luftveiene, så vel som tuberkulose, lungebetennelse og astma (irritert lungevev). Hoste bidrar til å rense luftveiene av ulike bakterier, slim, slim og fremmedlegemer.
Hvis du hoster, er det den første årsak til lungesykdom, men det betyr ikke nødvendigvis at du har lungeproblemer. Hoste vises etter en sterk følelse, hypotermi, allergier og følelsesmessig stress.
Hoste mange forskjellige typer, som for eksempel periodisk, kontinuerlig, hes, bjeffing, paroksysmal, tørr og våt.
Hvordan å kurere hoste tradisjonelle metoder
Ved mild kaldt, dvs. ARD, bør behandles antitussive stoffer, men i alle fall ikke tar antibiotika. Hvis du har bronkitt, ledsaget av en sterk hoste og feber, må du være utskrevet antibiotika. De eliminerer bakterier og fjerne tenning. Parallelle leger forskrive antibiotika vanligvis antitussive slimløsende sirup og godteri vedtar å kurere hoste. Hvis behandlingen ikke virker, og etter to uker med hoste kur er ikke mulig, brystsmerter, vises grønn eller gul oppspytt, alltid holdt temperaturen, bør du umiddelbart søke legehjelp.
Hvordan å kurere hoste folk rettsmidler
Den vanligste måten å håndtere en hoste er gløgg. Pound kylling eggeplommene med litt sukker rengjøres. Denne blandingen bør inntas på tom mage.
Bananer kan også hjelpe bli kvitt hoste. Hopp modne bananer gjennom en fin sil, tilsett varmt vann og sukker. Deretter bringe til en varm tilstand og sakte drikke dette sirup.
Forbered infusjon løk (hakket løk, tilsett en halvkilo sukker 400hramm liter kokende vann, kok i et par timer på lav varme). Kjøl ned, deretter legge litt honning, hell i en flaske, som kan stenges nøye. Denne infusjonen bør ta 5 ss en dag etter måltider.
Hvordan å kurere hoste urte
Ta tretti gram plantain blader og røtter av Glycyrrhiza glabra og 40hramm forlater mor og stemor, alle brygg kokende vann, la stå i førti minutter, deretter forsiktig belastning og ta 1 \ 3 cup flere ganger om dagen før måltider. Denne samlingen av stor hjelp kur bronkitt.
Forberede en kilo Medcom lime, finhakket aloe 200lystev gram, helst 200 gram olivenolje, limeblomst 40-60 gram og 200 gram bjørk knopper. Ta bjørk knopper og lime blomstre og brygge dem separat gulv liter kokende vann og la rullende koke et par minutter, sørg for å drenere. Kommer forberedt på å helle denne blandingen forberedt kjøttkraft. Før du bruker urter skal ristes. Ta tre ganger om dagen, en skje. Denne blandingen bidrar til å kurere lungebetennelse, tuberkulose og dvelende hoste.
Hvordan kurere en hoste som han var vidharkuyuchi
Til slimløsende hoste ble pålagt å ta otharkyvayuschyesya midler, for eksempel, bør flere ganger om dagen på tom mage drikke kokt løsning av vann, salt og brus.
Klem saften fra fersk kål, tilsett sukker og drikke der ett skje flere ganger om dagen. Du kan gå dit for å legge litt honning.
Å redusere hoste om natten, drikke varm te, melk eller fløte, de myke sår hals og vil sove fredelig. Også for å lindre hoste drikke mye melk med valmuefrø.
Bør avstå fra visse matvarer som irriterer halsen - krydret mat, søtsaker og drikke med tilsatt koffein. Men muligens spise druer, hjelper det å bekjempe infeksjoner i halsen.  
Ansikt til å vokse øyevipper hjemme


 Sannsynligvis hver jente drømmer om å ha lange, velstelte og frodige vippene. Og faktisk, vi betaler dem en tredjedel av sin tid på omsorg og makeup person.
 De fleste vippene ser livløs, kjedelig og sparsommelig. Noen ganger også mindre stress, dårlig ernæring eller dårlig kvalitet kosmetikk kan føre til merkbar hårtap.
 I dette tilfellet, ved hjelp av forskjellige masker for vekst av øyevipper. De er delt inn i styrke og fremme vekst. Imidlertid sine aksjer ikke er svært forskjellige fra hverandre, bare å endre kombinasjonen av komponentene. Nesten alle typer masker laget av vegetabilske oljer og vitaminer.
 Maskere №1
 Det skal blandes i like proporsjoner lakserolje og rum. Du kan helle den resulterende emulsjon i pre-vasket og tørket en tube fra kadaveret, og deretter satt på øyevipper børste. Man må være forsiktig med å komme på slimhinnene i øyet.
 Maskere №2
 Bland i like proporsjoner lakserolje og burdock, legge noen dråper av fettløselige vitaminene A og E og aloe juice. Teknikken med øyevippene er den samme som den for maske №1.
 Maskere №3
 Bland kamfer, trinse og linolje i like deler, litt varm opp og sette på vippene. Før du går til sengs, og i morgen helst skyll med varmt vann.
 Maskere №4
 Etter søknad til din øyevipper maske, som består av aloe juice og persille juice, vil du se gode resultater. Vippene blir silkemyk, sterk, og stramme øyelokk hud betydelig.
 Maskere №5
 Her vil du redde det universelle i denne oppskriften. Av de foreslåtte komponentene du velger de som er på lager eller tilgjengelig for deg. Som komponenter tilbudt Burdock olje (det kan være tindved, trinse, linfrø, mandel, oliven og roseolje) og vitamin A (X eller Y). Eventuelt kan du legge til vitaminer i stedet for gulrot juice.
 For våre øyevippene er nyttig ikke bare forskjellige masker, men medisinske kompresser til øyet som ikke bare vil styrke og fukte den sarte øyelokk hud, men også stimulere veksten av øyevipper.
 For å passe decoctions av calendula lotion, mor og stemor, kamille, maismel. Før bør være kult å bruke kjøttkraft, deretter bruke den gjennomvåt bomull pads på øynene dine. Prosedyren tar ca 15 minutter. Gode ​​resultater gir også pakker med poser med svart te. Brygget kopp te? Ikke rush å kaste en pose, avkjøles litt og sette øynene til de er helt kult.
 I tillegg til masker, er det en annen resept salve som skal påføres øyevippene to ganger om dagen. For å forberede denne salven mix 02 gram balsam Shostakovskoho, 8 g av vaselin og 5 gram lakserolje.
 Ansikt til å vokse øyevippene hjemme ikke bare nyttig, naturlig sammensetning, men også mer økonomisk og sikrere kunstige øyevipper forlengelse i salonger. Med daglig bruk av masker, komprimerer og massasje for øyet, vil resultatet ikke ta lang tid, og vil bli sett i 2-3 uker. Videre, for best resultat, bør foretrekkes kosmetikk basert på naturlige og observere god personlig hygiene.  
Яндекс.Метрика