Med en lett hånd Coco Chanel bukser opphørt å være rent mannlig garderobe og flyttet til kvinners mote arsenal. " De har vært et århundre for å hjelpe kvinner skape alvorlige, flørtende, elegante bilder. Og ikke fremmed for å elske denne kjolen og kvinner curvy form. Om mote bukser for damer fulle høst-vinter 2014-2015'll snakke. "
Bukser for overvektige. Fall-Winter 2014-2015

 Fancy bukser å fullføre, høst-vinter 2014-2015


 Bukser - allsidig klesplagg som er perfekt for dannelsen av en gate, business eller elegant, kveld image. Som bukser og jenter med curvy form - fordi disse klærne - en flott mulighet til å justere riktig form.
 •  Rett, klassisk snitt. Bukser med piler - alltid relevant. De perfekt skjule magen, spesielt når kombinert med utvidet virksomheten jakke. Også gjør det mulig å lage stil etappe slankere og slankere. Hovedvilkåret - bryuchky bære disse elegante båter eller andre klassiske modell sko.

 •  Snevret ned modell. Spesielt moteriktig i dag - en modell av korte og trange buksene nede. Gyldige alternativer som piler eller uten dem. Alt avhenger av individuelle smak og preferanser.

 •  Litt blusset stil. Blusset fra kneet modell - også et godt alternativ for jenter og kvinner med uregelmessig figur. Føl deg fri til å velge denne stilen for enkelt å lage bilder for helgen eller på kontoret stil.

 •  "Palazzo". Disse slacks med flytende stoffer er svært komfortable, og er ideell for bilder "på vei ut" og å arbeide. De perfekt skjule brede hofter og visuelt ubavyat ekstra pounds rundt midjen. Videre kan denne modellen sees i nesten alle kleskolleksjon høst-vinter 2014-2015.

 •  Kyuloty. Slacks kne - et allsidig alternativ som er egnet for både full og tynne jenter. Strengere modeller slitasje kombinert med lyse bluser, jakker og båter. Denim eller modeller med print, perfekt for turer til kino, møte med venner eller en dato.

 • Bukser for overvektige. Fall-Winter 2014-2015

   Varme bukser å fullføre, Winter 2015


   Plukke den perfekte bukser for vinteren full av jenter bør ta hensyn til følgende:
 •  Fabric. For den kalde årstiden, velge bukser med naturlige, varme materialer - ull, tweed. Sistnevnte, forresten - logoen til merket Chanel. Dermed er det nødvendig å forlate den stramme strømper, som vanligvis ser veldig nevыyhrыshno full tall

 •  Farge. For synskorreksjon, best fit modell mørke farger: svart, sjokolade, blå, myr farge - det beste alternativet for vintersesongen

 • . Pыshkam bør velge bukser med høy planting som kan skjule noen figur feil, noe som gjør det mer slank og utvide silhuett. Utmerket tillegg til disse buksene - bred sone som deler tallet på de rette proporsjoner

 •  Detaljer. Foruten de allerede nevnte beltet, kan den spalte lær eller tekstilinnlegg, på sidene (striper), kontrast belte detalj

 • Bukser for overvektige. Fall-Winter 2014-2015
   Hvordan lage vann manikyr? - Det er ikke opphøre å opphisse tusenvis av fans ukonvensjonell skjønnhet ny polish. Du kan sikkert gå til en dyr salong for å betro sine håndtak real proffene. Og du kan lage en slik skjønnhet på egenhånd. En bit av begjær, fantasi, og mer!
  Vann manikyr: hvordan å lage vakker manikyr hjemme

   Hvordan gjøre vann manikyr


   Internett for å hjelpe de som bestemte seg for å oppleve den trendy nyhet hjem. Hvordan manikyr vann - se og lære av fagfolk. For vann manikyr trenger vi:
 •  Bred kapasitet for hendene med kaldt vann

 •  Kontrast lakk (4-5 farger) + lakk frakk

 •  Fixer polsk

 •  Skotsk whisky

 •  Cuticle olje eller fet håndkrem

 •  Tannpirker

 •  Neglelakkfjerner

 •  Bomull køller

 •  Nå la oss starte til prosessen med "magic".
 •  Masse okleivayut tape negler, cuticle intenst fuktet med olje eller krem. Vi gjør dette for ikke å polere noen negler forurenset område, og var bare på neglene.

 •  På overflaten av vannet i tanken forsiktig børste drypper med en dråpe av hver av de fremstilles lakker. Gjør det bedre til sentrum, noe som gir litt tid til å film lakk jevnt fordelt over overflaten av vannet.

 • Vann manikyr: hvordan å lage vakker manikyr hjemme

 •  Ved søknad farge ferdig, ta en tannpirker og trekke på vannet tanke mønster. Du kan blomstre, kan - fancy spiral.

 •  Spikre dyppet i vann og la den være der i noen minutter. Etter - bomullspinne nøye samle maling fra overflaten og gjenta prosedyren igjen.

 •  Etter manikyr negler fiksativ dekslet og la det tørke helt.

 •  Med fjernere for maling og bomull pinner, fjern forsiktig overflødig maling på huden rundt neglen.

 •  I dag, World Wide Web kan du finne mange bilder og videoer av Water manikyr russiske improvisasjoner med ulike mønstre og fargekombinasjoner som legger personlighet og ringblomster mange som snakker om den delikate smaken av sin elskerinne.

   Vann manikyr hjemme


   Lag en ny og uvanlig type manikyr hjemme - du kan, selv om enkelte problemer kan ikke unngås. Tross alt, som i alle fall, krever manikyr vann litt dyktighet og praksis. Men belønningen er unik, vakker, uvanlige og en sommer manikyr. Det viktigste - å lytte til noen råd fra fagfolk, og gi neglene et nytt liv fullt av farger, vil det være en ønskedrøm.
 •  Kapasitet velger bredere og dypere for å fjerne spiker, ikke skade dem borde skipet.

 •  Ferdigmalte negler grunnfarge og la dem tørke. Først etter obkleyte tomten negler i bånd og starte matlagingen vann manikyr.

 •  Blant lakk foretrekker saftige farger av lakk, uten paljett og perle. Emalje vil se bedre ut i intrikate mønstre på negler.

 •  Samle eller børste litt maling for å slippe er ikke for stor. Dermed kan børsten ikke berøre vannet.

 •  Etter senking hver negl, fjerne fra overflaten av lakk film og bruke nye, v. Å. Varnish begynner raskt å tørke og kan ikke lenger perfekt avtrykk på neglene.

 • Vann manikyr: hvordan å lage vakker manikyr hjemme
   Stopp et øyeblikk og ser i speilet. Hva ser du? Ikke bli kjedelig huden mer tørr? Er du fornøyd med hennes tilstand? Hvis ikke, er det verdt å vurdere om du gjør alt riktig. I dag forteller vi om de vaner som skader huden. Les vår artikkel og lykkelig.
  9 vaner som skader huden i ansiktet

   Vane 1: vaske aggressive midler


   Mange kvinner med fet, akne utsatt, betennelse og acne hud med peeling utvalgte fond og tørkede effekter. I teorien kjøpe slike kremer og skum - en god idé, men i virkeligheten er de bare desiccate huden, men også frata sin beskyttende barriere. Kroppen prøver å gjenopprette balansen, kroppsfett begynner vыrabatыvatsya med dobbel hastighet, det nezhelatelhыy skinne og rødhet. Profesjonelle skjønnhetseksperter tilbyr en ikke-aggressiv måte å påføre med en myk tekstur. Det er bedre hvis det er næringsrik melk.
  9 vaner som skader huden i ansiktet

   Vane 2: bruke kremen i bankene


   Det ville virke, som en vakker krukke med lokk zavynchyvayuscheysya kan påvirke huden? Men det er et faktum. Mange kremer, spesielt anti-aldring, inneholder antioksidanter. Hver gang du åpner en bank, trenger den luft og lys, negativt vlyyayuyuschye på aktive komponenter. Hver gang blir behandlinger for ansikt blir mindre og mindre эfeektyvnыmy. I butikken plukke opp i kremfløte zakruchyvayuschemsya tube.

   Vane 3: redusere søvn


   Vi vet alle at søvnkvalitet gir oss mot, metabolisme og forbedrer humøret. Men en god hvile er viktig for huden vår, kan det "slette" mørke ringer under øynene, for å gjøre en person glans. Hvis huden ikke får det nødvendige avslapping, blir det kjedelig og blek, samle frie radikaler.
  9 vaner som skader huden i ansiktet

   Vane 4: Bruk bomulls putevar


   Under søvn, vi er stadig i kontakt med en tøypose, som skader huden, blir kollagenfibre ødelagt og det er rynker og fine linjer. Den beste måten - for å endre bomull dekke sateng eller silke, blir friksjonen redusert. I tillegg vev rester samle midler for vask og krem, fordi, særlig hvis huden din er utsatt for betennelse, må du huske å vaske klær en gang i uken.

   Vane 5: mye skravling på telefonen


   Vi kan ikke forby deg å snakke i telefonen selv redusere tid til å bruke det heller vanskelig. Men det er verdt å prøve å gjøre, eller i det minste bruker høyttaleren. I mobiltelefonen avsatt skitt, bakterier i rask utvikling. Mens du trykker på røret til huden, flytter du dem til å møte, foruten sebum "forseglet" i cellene og det koker.
  9 vaner som skader huden i ansiktet

   Vane 6: Ikke vaske av sminke før sengetid


   En av de mest alvorlige (og dessverre de vanligste) feil - ikke rense huden din før sengetid. Kosmetikk tette porene, huden er ikke i stand til å puste. Etter clogging porene utvider seg. Med alderen, kollagenproduksjonen avtar, kan porene ikke lenger tilbake til sine vanlige tilstand. I tillegg provoserer makeup betennelse.

   Vane 7: bruk for mange fond


   Hver har sin egen daglige vaner hudpleie, er vi alltid på jakt etter de perfekte kosmetiske produkter. Men hvis du bruker for mye sminke, får du perfekt hud irritasjon i stedet. Hvis du opplever rødhet og flassing, er ansiktet for følsom, du er tydeligvis for langt. Prøv en mildt beroligende med fuktighetsgivende effekt.

   Vane 8: Påfør hjelp av ordre


   En av hemmelighetene til suksess - uhodovыe regelmessig bruke midlene i en bestemt rekkefølge fra mild til tykk konsistens, dvs. rengjøring, tonic, flytende krem. Hvis du påføre kremen først tonic ikke fungerer på huden din.
  9 vaner som skader huden i ansiktet

   Vane 9: klemme kviser


   Når hudlege fjerner kvise, det setter press vinkelrett på hudoverflaten. Uavhengig deg "slip" på overflaten, går infeksjonen dypere porer ekspandere, og det er inflammasjon. Selv om du sa "hode" kvise - ikke noe press. Hvis fristelsen blir for stor - rense ansiktet med en fuktig klut.  
  Яндекс.Метрика