Bukspyttkjertel: symptomer og dens behandling
 Til en av de mest viktige menneskelige fordøyelsessystemet omfatter pancreas. Dens viktigste funksjoner inkluderer produksjon av enzymer for fordøyelsen av proteiner, karbohydrater og fett. Dannelsen av denne kroppen begynner den tredje uken av fosteret utvikler seg.
 Siden bukspyttkjertelen er tilknyttet en rekke alvorlige sykdommer. For eksempel, slik som pankreatitt, cystisk fibrose (en arvelig genetisk lidelse som påvirker den gastrointestinale trakt, luftveiene og Exocrine kjertel), diabetes, kreft i bukspyttkjertelen, og andre.
 Symptomer Bukspyttkjertel har lignende symptomer for mange plager, spesielt i de tidlige stadier av utviklingen.
 Pankreatitt. Symptomer, årsaker og behandling.
 Pankreatitt er den vanligste sykdommen i bukspyttkjertelen, fordi dens natur og behandling bør vurderes i noen detalj. Denne sykdommen er akutt eller kronisk.
 Akutt pankreatitt er ofte ledsaget av en plutselig skarp smerte som kan oppstå i høyre side under ribbeina og venstre. Ofte smerten er følt i midten av magesekken. I alvorlige tilfeller, folk føler at smerte som det omslutter hele kroppen av magen. Til de åpenbare symptomer som kan tyde på akutt pankreatitt er gagging og oppblåsthet.
 Mest akutte formen av sykdommen forekommer i obese folk etter 30 år. Det kommer fra underernæring og besettelse med alkohol. Ved hyppig bruk av fet mat i store mengder, noe som er ledsaget av misbruk av alkohol er i en akutt form av sykdommen kan forekomme i noen.
 I tilfelle av feil behandling, blir akutt pankreatitt kronisk, så betimelig og riktig behandling av denne sykdommen bør utføres i et sykehus. Ved behandling forutsetning er en streng diett og intensiv behandling, utført ved å administrere medisiner gjennom IV. I noen tilfeller er nødvendig for operasjonen.
 Bukspyttkjertelkreft
 De viktigste årsakene som fører til kreft i bukspyttkjertelen inkluderer kronisk pankreatitt og røyking. Den innledende stadium av sykdommen, er det meget vanskelig å definere. Akkurat som med andre typer kreft, folk er uvitende om det ubehag som oppstår i din egen kropp. På grunn av denne anerkjennelsen av denne forferdelige sykdommen er for sent, da legene ikke klarer å hjelpe pasienten. Karakteristiske symptomer utvikle kreft er smerte, gulsott, kløe, hurtig vekttap. Å kurere denne sykdommen kan bare være i de tidlige stadier gjennom kirurgi. Dessverre er også effektiviteten av operasjonen svært lav. Mest bukspyttkjertelkreft fører til at pasienten dør.
 Cystisk fibrose
 5% av folk har en defekt gen som påvirker utviklingen av sykdommen. Men lider av cystisk fibrose bare i nærvær av 2-skadede gener som kontrollerer proteinformulering. Som et resultat av defekter i gener hemmelig produsert av forskjellige kjertler (inkludert bukspyttkjertelen), blir klebrig. Dette kan føre til en fullstendig blokkering kjertler. Fordi dette påvirker lungene og fordøyelseskanalen. Men i praksis oftest påvirkes ved cystisk fibrose i luftrøret. I dette arvelig sykdom rammer ca 1 av 4000 nyfødte barn. Barn som lider av denne sykdommen er på konstant pleie posten.
 Hvis du ikke tar hensyn til sykdommer i bukspyttkjertelen som oppnås på grunn av dårlig arvelighet, så unngå alle andre sykdommer som påvirker dette kroppen styrken til noen. Det er nok å spise, ikke røyke og ikke misbruke alkohol.  
Akne kan være et symptom på alvorlig sykdom
 Problemet med akne (som på fagspråket kalt akne) møtt av folk flest. Oftest skjer denne sykdommen i ungdomsårene. Det anses feilaktig oppfatning at etter en viss tidsperiode (et år eller to) vil ål seg selv, når den hormonelle endringer, typisk for hver person som vokser opp.
 Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til huden i overgangen til voksenlivet, ikke overvåke sin renhet og ikke å fjerne betennelse, kan teenage akne gå til en kronisk betennelse i huden. Deretter håndtere dette problemet er mye mer komplisert.
 Det er ingen tilfeldighet problemer behandle akne, hudleger betaler så mye oppmerksomhet. Først må du forstå hva som forårsaker akne? Som allerede nevnt, er fremgangsmåten av akne utløser hormonell ubalanse. Huden blir fet, følsom for stimuli. Betennelse oppstår plutselig, og han kan ikke kroppen bekjempe den.
 Problemet med akne er så dypt at det ikke er enkelt oppskrift for bekjempelse av sykdommen. Når det kommer til tenårene acne, er det ofte utnevnt som spesialbehandling mos, blandet med alkohol infusjoner med tilsatt antibiotika og svovel. Svovel beste kamper betennelse i epitelvev.
 Hvis madjarene ikke var i slutten av tenårene og fortsetter å trives i møte med store smertefulle plakk, den ene protyranyyamy ikke gjenopprette. I denne situasjonen i første omgang verdt å besøke endokrinolog. Bare han kan finne ut om bak akne en alvorlig ubalanse i hormonnivåene i kroppen. Neste skritt vil være å besøke en ernæringsfysiolog. Ofte er voksen akne et resultat av leveren og mage-tarmkanalen. Derfor gastroenterolog bør også besøkes for å unngå fordøyelsessykdommer.
 Søt tann ofte lider av akne. Og fans av alkohol har en tendens til betennelse i leveren som påvirker huden. Fet mat i stand til å indusere dannelsen av akne. Derfor normal kompilering kosthold er en viktig del av behandlingen av akne i alle aldre.
 Kvinner som lider av utslett, og må undersøkes av en gynekolog, fordi akne kan være en indikator på svært alvorlige problemer med vedheng.
 Hvis du prøver å redusere akne behandlinger i en liste, får du omtrent følgende liste over prosedyrer for å hjelpe takle sykdommen:
 1. Overholdelse av dietten.
 2. Samsvar med personlig hygiene (vask to ganger om dagen pluss bruk av betennelsesdempende kremer og Sanitization utstedt hudlege).
 3. Komplett kontrollorgan når det gjelder forekomst av ulike sykdommer som kan utløse hudutslett.
 4. Etablering av normal dag med rekreasjon.
 Og, selvfølgelig, må være et minimum av stress. Som du vet, alle sykdommer - fra nerver, så fred i sinnet spiller en viktig rolle i den generelle helsen til personen, hvilken aldersgruppe han tilhørte.  
Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.
 Moderne skjønnhetssalonger tilbyr et meget stort utvalg av tjenester og prosedyrer som gjør det mulig å forbedre tilstanden til håret, endre farge, lengde og selv struktur. En av de mest vanlige og presserende prosedyrer er nå utskjæring håret.
 Carving er en kjemisk behandling av håret ved hjelp av spesielle godartede stoffer og stoffblandinger, samt ulike curlers (store, tynne, "Bumeranger" etc.). Gjennom denne bølgetype kan gi håret ekstra volum og langtidseffekt av stabling uten å skade dem og uten å skade strukturen.
 Den største fordelen med utskjæring - er at oppløsningen som brukes under fremgangsmåten, bare påvirke overflatelaget av håret, i motsetning til klassisk kjemi, vozdeystvuyuschey gjennom hele strukturen på hvert hår. I tillegg er denne prosedyren også terapeutisk - slem, tynn og svekket hår etter at alle behandlingstrinn ta ekstra volum, lys waviness og prakt.
 Blant kontraindikasjoner kan noteres som graviditet, sterkt splittet eller skadet hår, den første perioden etter full farge, utheving, amming, er det noen helseproblemer på grunn av hva hår fått et dårlig utseende og svekket (i dette tilfellet en prosedyre ikke gi den ønskede effekt).
 I dag er det flere typer carving, i hvert tilfelle, bruker master en bestemt metode for hår behandling avhengig av deres tilstand, type, lengde og ønskene til kunden om sitt utseende. Til noe som resulterer i en krøllete eller vanskelig krøllete hår, produsert perm ved hjelp av små curlers, stor carving er valgt når du ønsker å få litt kinky hår. Avhengig av hva curler brukt, kan effekten være ganske annerledes.
 Carving håret ser bra ut både på kort og langt hår, kan klienten vise katalog og velge type bølge som liker mest om ham.
 For å gjøre det vakreste styling oppbevares i lang tid, til det første sørge for at håret endene er i god stand. Mens mye splitt og skadet hår styling kan ta uflidd, vil bustete utseende og håret formes riktig. Derfor er det ønskelig å skjære splitt og skadede endene.
 Spesialisten skal inspisere håret og bare da, i henhold til deres tilstand og struktur, for å velge den optimale sammensetningen betyr nødvendige verne- og regenerativ medisin. Hvis håret ditt er avslappet, før prosedyren utføres behandling som fremmer dyp strukturell restaurering av hår.
 I tilfeller der oppdragsgiver er allergisk mot noen medikamenter, må det underrette skipsføreren. Teknikken med fremgangsmåten er å anvende på best mulig permanent ikke inneholdt noe ammoniakk og teohlykolata. Sår på curlers hår dekket med et spesielt sammensatt for en tid, da alt håret grundig vasket og tørket. Totalt ca tidsbruk rundt to timer. Resultatet lagres i 5-9 uker.
 Etter carving ble gjort hår, for å behandle håret. Verktøy for legging kan velges noen, men sørg for å ta vare på spesielle forberedelser for teksturert hår, fuktighetsgivende og gjenopprette maske.
 Den største fordelen med prosedyren - muligheten uten hjelp av en profesjonell frisør, simulere en rekke frisyrer. Etter hvert vaske håret ditt, kan du velge et annet bilde, lage elastiske krøller eller bølger av lys rotete. Ved hjelp av en hårføner lett kan rette. Do utheving eller fargestoffer kan være bare etter 72 timer etter inngrepet, og bare ved anvendelse av fargestoffer uten ammoniakk.
Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.

Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.

Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.

Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.

Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.

Carving hår. Photo prinsipp og implementering carving.
Яндекс.Метрика