Bulemiya detKanskje dette merkelige ordet "bulimi" er kjent for alle. Men de som liksom kom i kontakt med sykdommen, forstå at det skal føre til mye frykt og angst. Fra det greske ordet "bulimi" betyr "alvorlig hungersnød" ("bul" - "bull" og "limousiner" - "sult"). Men ikke alle forskere gjenkjenne bulimi lidelse. Noen beskriver det som en menneskelig tilstand med økt sult og parallelt lav nasыschaemostyu. Personen som observerte sykdommen, alltid ta en enorm mengde mat, men han kan ikke spise.
Den viktigste årsaken til bulimi
I de fleste tilfeller deres bulimi vises på grunn av skade på hypothalamus. Hva betyr dette? Men hva reseptorer finnes i dette området er skadet. Og siden de er ansvarlige for funksjonen varsler hjernen til en tilstrekkelig mengde karbohydrater i blod, således at personen ikke kan forstå dette og fortsette å ta mat. Således ser det ut til at dette signalet ikke er mottatt, og legemet må kontinuerlig måltid. En annen grunn for fremveksten av bulimi er å senke blodsukkeret i kroppen. Og de faktorer som kan føre til utvikling av denne sykdommen er noen form for autonome forstyrrelser, tyreotoksikose og sukker mocheyznurenye.
Typer av bulimi
Observasjon av pasienter som lider av bulimi, tillot flere grunnleggende former av sykdommen, den vanligste av disse er demonstrative, masochistisk og obsessive rytualystycheskaya bulimi.
Symptomer på bulimi
Den første og mest uttalt symptom på bulimi er ustoppelig og endeløs craving for mat. Derfor kan vi si at for folk som lider av denne sykdommen, mat tatt av det opprinnelige stoffet. Hvis en person ikke har råd til noe å spise, begynner han straks å utvikle depresjon, ledsaget av overdreven irritabilitet. For slike mennesker, mat er hensikten med livet, så ofte kan de selv nekter å gå på jobb eller delta i mitt liv.
Bulimi og fedme
Overraskende er det faktum at bare halvparten av folk som har sett bulimi lider av fedme. Dette skyldes det faktum at den andre halvparten er lagret ønske om å ha en slank figur og holde seg i form. I tillegg er de redd for å bli fett. Og dette hjelper dem ikke trene i morgen eller på treningsstudio, og kunstig Brekninger eller avføringsmidler. Disse prosedyrene er kjennemerket på hvert angrep av bulimi.
Mange mennesker tar feil når de tror at bulimi - en enkel overspising. Men denne troen helt feil, fordi den gjennomsnittlige person å spise uansett, ledsaget av metning. Dette skjer ikke med de som lider av sykdommen, kan de ikke føler seg tilfreds. I tillegg til å være en vanlig person, gang og tar mye mat, foretrekker sine favorittprodukter. For bulemykov er absolutt ikke viktig, hva du skal spise, så lenge det var mye. Så her vi ikke har å gjøre med spisevaner, og fra en psykisk lidelse.
Behandling av bulimi
Først av alt, behandling av slike sykdommer som bulimi innebærer psykologisk rådgivning. I tillegg kan det preprovozhdatsya legemidler som antidepressiva som kreves i de fleste tilfeller av bulimi i henne. Ofte denne behandlingen utføres hjemme, noen ganger kan det hende du trenger sykehusinnleggelse. Dermed, med hjelp av en psykolog og gradvis antidepressiva kan redusere antall angrep fortsatte å spise mat til et minimum. Imidlertid full gjenvinning ikke bare komplisert, men også lang, så behandling kan forsinkes i flere år.
Det er tider når parallelt med bulimi pasientstrømmer i en slags sykdom. Da han bare gitt en lengre behandlingsforløp. For eksempel, bulimi ofte ledsaget av dehydrering, psykiske lidelser og sykdommer i fordøyelsessystemet. Også for bulemykov iboende narkotika eller alkohol misbruk. Derfor bør bulimi behandlingen ta hensyn til alle disse faktorene.
Behandling av denne patologiske tilstand er avhengig av graden av dens alvorlighet, og om dens varighet. Dersom undersøkelsen fant at en person lider av bulimi bare, han administreres kognitiv-atferdsterapi. Det er en konsultasjon i saker av mat, som er rettet mot å endre holdningene til pasientens mat. Spesialistene anbefaler sine pasienter å spise mer enn to ganger om dagen, men ikke følger en streng diett. I tillegg er en del av denne høringen å utvikle en slags plan som bidrar til å unngå lidelse fra bulimi tilbakefall i fremtiden. Som for antidepressiva, de ikke bare å bli kvitt depresjon, men også for å redusere sannsynligheten for at pasienten forårsaket ved kunstig rensing.
Men velkommen noen antidepressiva kan ikke garantere hundre prosent komplett pasient utvinning. Det er mer viktig psykologisk hjelp som en faktor i behandling av bulimi er pasientens bevissthet om problemet. Så ikke vær redd psykologer, men trenger å kontakte dem for å få hjelp, fordi jo før du innser at du virkelig har et problem, jo ​​raskere vil du være i stand til å løse det. Det viktigste å huske på at bulimi - er en sykdom som kan behandles ganske effektivt, spesielt hvis behandlingen er betimelig.

Forebygging av bulimi

En av de mest effektive og viktigste forebyggende tiltaket samsvar med bulimi er rasjonelle kosthold. Det sparer deg også fra andre sykdommer forbundet med brudd på fordøyelsessystemet. Først av alt, maten bør du ta være næringsrik og variert. Den bør inneholde alle de nødvendige komponentene i kroppen din, som for eksempel proteiner, fett, karbohydrater, mineraler og vitaminer. Og mens de har kommet ikke bare i sin nødvendige beløpet, men regelmessig. Også, for å forebygge utviklingen av bulimi viktig forlate mat for å bli tatt når du gjør ingenting, noe som er ganske ofte.  
Maske med honningI dag maske med honning er utbredt over hele verden. Utestående skjønnhets stadig bruke denne unike og nyttig produkt som støtter ungdom og skjønnhet hud. Sammensetningen av honning omfatter: magnesium, kalsium, bor, kobber, jern og en rekke nyttige elementer og sporelementer, vitaminer og karoten.
Nyttige egenskaper av honning
Honning er i stand til å trenge dypt inn i porene, nære og friske huden og hindrer fuktighet å fordampe fra huden. Fordi huden hydrert og tidlig aldring ikke truer deg. Masker fra honning lett renser huden fra små urenheter, fukte og tone ansiktet huden og har anti-inflammatorisk og snerpende egenskaper.
Honning maske kan brukes til alle hudtyper, som de helt nære, mykne, fukte og gi opacity fet hud. Honning maske for aldrende hud bare trengte, samt honning strammer, glatter og mykgjør huden, noe som gjør det ekstremt fleksibel.
Honning maske som brukes av folk med problem hud, hjelper de bekjempe akne.
Mange mennesker forårsake honning på leppene, som det vil hjelpe å bli kvitt sprukne lepper, blødning fra sprekker og vanlig morgen i munnvikene (Zaid).
Negative egenskaper av honning
Kosmetikk med honning sjelden i stand til å vise min eneste negative - en allergisk utslett på huden. Personer med en tendens til allergi først av alt nødvendig å sette honning på innsiden av huden hender i femten minutter. Hvis du etter en stund på huden ikke var kløe, rødhet eller små bobler, kan du trygt bruke dette produktet.
Hvis du strekte fartøy eller ansiktshår mye, du bør ikke bruke honning.
I honning maske sannsynligvis tilsatt forskjellige naturlige ingredienser som glycerin, sitronsaft, egg og så videre. Masker bør brukes på huden av en person etter forbehandling, flere ganger i uken i en måned, og tre eller fire måneder av kurset må gjentas.
Oppskriften er enkle masker
Å maskere for tørr hud trenger du: en halv spiseskje honning og to spiseskjeer vegetabilsk olje, røre og legg blandingen i varmt vann i et par minutter, så gjerne søke på ansiktet. Femten minutter maske bør vaske med vann, deretter forsiktig massere ansiktet med fingrene.
Fuktighetsgivende maske med honning for tørr hud
For å forberede denne masken du trenger en teskje honning, ett egg og gulrot juice 250hramm. Alle komponenter skal bland godt til en jevn røre. Etter denne prosessen er brukt til ansiktsmaske i ca femten minutter, vask deretter av med vann fra springen.
Hvis huden din er fet, kan denne oppskriften være en liten endring, at i stedet for gulrot juice du må legge de revne gulrøtter eller syrlig juice som Ash, kirsebær, granateple, eple eller tranebær.
Hvete med honning maske for fet hud
For å forberede denne masken trenger du: et lite eple cider eddik, to spiseskjeer siktet stor hvetemel, en teskje honning og sitronsaft.
Mel blandet med eddik og sitronsaft, rør, og akkurat nå legge honning og rør igjen alle. Denne masken er brukt til tretti minutter, vask deretter av med vann.
Honning maske med mel og protein for fet hud
For denne masken trenger du et par spiseskjeer av mel, en teskje honning og egg hvitt.
Ta egg og skille hvite fra plommen, og visp grundig, helst med en mikser. Deretter legger honning og visp igjen. Etter prosessen med å piske blandingen bør legge melet, slik at den mislykkede væskeoppslemming uten klumper.
Denne masken er brukt bare på renset ansikt i tjue minutter, etter vasket av med vann fra springen.
Maske med honning og øl gjær
For å forberede denne masken trenger du: tørrgjær, litt vann, spiseskje hvetespirer olje, egg. Gjær og vann må bli konvertert til en myk pasta og deretter legge til smør blandingen og egg og rør til en jevn røre. Påfør på ansikt myke bevegelser fra topp til bunn, for fem minutter, vask, fukte ansikts babyen krem.
Vitamin maske for tørr hud

Til dette trenger du en maske, en spiseskje med lanolin og vitamin E kapsel (100m). Ta en liten bolle og legg den i lanolin, så kutt kapselen og presse vitamin E direkte til lanolin. Lanolin selges i apotek og helsekostbutikker. Alt innhold må blande og bruke så snart som mulig. Denne masken er brukt til ansiktet i femten minutter, vask deretter av med vann. Denne masken har en beroligende og gjenoppfriske effekter.
Firming Mask
Til dette trenger du en maske: en spiseskje med flytende honning, en eggehvite, glyserin, et par spiseskjeer av mel. Alle disse ingrediensene du trenger for å banke. Deretter kokte maske bør gjelde på ansiktet og la stå i ti minutter, og skyll med vann.
Universal Hydrating Mask
Ta to spiseskjeer flytende honning og to spiseskjeer melk, bland, gjelder renset ansiktet i ti minutter, skyll med vann. Etter masken på ansiktet ditt bør gjelde en beroligende lotion. Hans forberedt som følger: en skje av honning blandet med olivenolje og noen dråper sitronsaft. Denne lotion kan brukes for noen tørre steder, som starter med hendene og såler av ending. Soothing Lotion bør ikke være på huden i mer enn ti minutter. Det vel som behovet for å vaske av masken.  
Яндекс.Метрика