Bump under armen
 En liten sel i armhulen, som har en avrundet form, klikke på der det er smerte, kalt kjegler. Eventuelle svulster i menneskekroppen - et mål på inflammasjon begynte, noe som kan tyde på feber og rødhet i området. Årsaker kjegler under armen noen, og starter med klumper og slutter med betennelse i talgkjertlene.
 Årsaker og symptomer på opprinnelse
 Forkjølelse og infeksjoner ledsaget av en økning i lymfeknuter, er noen av dem ligger i armhulene, fordi humper kan være tent lymfeknuter. De er dannet mot senket immunitet eller etter alvorlige sykdommer med økende temperatur.
 Ofte i armhulen klump dannet av purulent hydradenyta. Dette - betennelse i talgkjertlene, som resulterer i aktivert levebrød stafylokokker, som er rørformede kanaler komme inn og begynne fester. Roten årsaken til mangelen på hygiene legene kaller armhulene. For eksempel når en person ikke blir ren restene av deodorant, har de muligheten til å akkumulere og roll, og hvis vi svetter tungt, deretter blandingen passerer gjennom et fett kanaler inne, som er hvorfor det er sår og kjegler blokkerer arbeidet til hårsekken.
 Selv en prosedyre som barberer hår under armene kan svinge infeksjon og skadet den sarte huden i armhulen hvorfor infeksjonen blir inne, og folk sier at en person var "Suche juret." Opprinnelig en liten bump i størrelse, det mer ligner en ert, men hver dag øker i størrelse og begynner å gjøre vondt når trykket, mens heve hendene følte en brennende følelse. På grunn av økt talgkjertlene i armhulen klump er mest vanlig hos personer diagnostisert med diabetes eller fedme.
 Men ikke bare i mangel hygiene kan bidra til dannelse av knuter og klumper i armhulene. For alvorlige blodsykdommer så som leukemi, kan enhetene være dannet i forskjellige deler av kroppen, inkludert armhulene.
 Onkologiske sykdommer som er ledsaget av dannelsen av magesår eiendom og tumorer i armhulene. Virusinfeksjon (kusma eller røde hunder) kan føre til utseendet på støt under armen, så når de første symptomene på ubehag oppsøke lege for råd.
 Hvordan å behandle klump under armen?
 Klikke på plasseringen av svulsten i armhulen vil føle ubehag svie og smerte. Hvis legen diagnosen du hydradenitis vil struktur snart bli til en byll, som vil åpne og pus kommer ut. Han trenger en liten hjelpe på dette ved å anvende forskjellige kremer med effekten av rensing. Noen diagnose varm klump under armen kan ikke, fordi på den tiden av den inflammatoriske prosessen er bedre ikke å bruke badstue, dampbad, du kan ikke bruke alkohol for å komprimere smittekilden.
 Hvis abscess ikke er omtalt på egen hånd, for å gå til legen, at han fjernet med en skalpell fester.
 Kjegler som ikke berørte personen kan fjernes ved hjelp av tradisjonelle metoder. Kålblader har antibakterielle egenskaper og er i stand til å "utsette" er ikke verre infeksjon salve Vishnevsky. Kål velling satt på plass over natten kjegler og vri elastisk bandasje. I løpet av våren blomstrer for å fjerne klumper under armen for å være effektive grøtomslag av blader og blomster av lilla, som også gjaldt flere ganger til det berørte området.
 Men før vi drive selvstendig fjerning kjegler trenger å vite dens natur. Noen ganger kan en mann og har ingen anelse om kvaliteten på svulster, for å eliminere risikoen for kreft, i første omgang ta kontakt med en spesialist for diagnose.  
Hvordan å øke kroppstemperaturen
 Ved svært høye temperaturer i kroppen, det umiddelbart forsøke å slå ned, fordi det kan være farlig for liv. Men det er tider når det er nødvendig å øke temperaturen. Uavhengig av om temperatur eller redusert, legemet følsom for slike endringer og derfor trenger så raskt som mulig for å frata ham slik lidelse.
 Den lave temperaturen er ledsaget av svakhet i hele kroppen og mangel på oksygen, sykdomsfølelse, og kvitte seg med dette, er det nødvendig å bringe temperaturen til det normale. Den lave temperaturen er et symptom, en konsekvens av en sykdom eller tilstand, slik det vil finne årsaken, som vil i stor grad forenkle ytterligere.
 Årsakene til fallet i temperatur
 1. chill, oppstår ofte når fryse hvis lett kledd og kaldt ute.
 2. overdriven immunitet for alvorlig og langvarig sykdom når kroppen trenger en pause.
 3. Den generelle kroppen tretthet som opptrer ved langvarig trening, slik at legemet er beskyttet.
 4. Svikt i hypofysen til å bremse ned alle prosesser i kroppen, sakker fordøyelsen, hjertet, som fører til en reduksjon i temperaturen.
 Måter å senke kroppstemperaturen
 I alle fall, når temperaturen bør betraktes som en mulig årsak til tilbakegang til ikke å forverre situasjonen. Dersom reduksjonen kom som et resultat av hormonelle feil, vil du endokrinolog, velge en terapi.
 Hvordan du kan øke kroppstemperaturen med en mangel på makt? Det er veldig enkelt - langsiktig passiv hvile: den beste god søvn fordi søvn er en god medisin.
 Hvis årsaken er et svekket immunforsvar, vil den komme til unnsetning narkotika, pyrogener som vil øke kroppstemperaturen. Men i alle fall er det anbefalt å øke ikke bare temperaturen, men også immunsystemet - det vil komme i form av Echinacea tinktur eller te. Også, ikke forsinke besøk til immunolog, som vil gi riktige anbefalinger.
 Til kroppstemperaturen steg inne i legemet, er det nødvendig å øke utsiden. En effektiv metode i dette tilfellet vil være en varm seng med flere tepper ville være fint om en fot sette en flaske fylt med varmt vann, som akselerere oppvarming eller oppvarming pad.
 Hvis du raskt vil øke kroppstemperaturen, kan du bruke fotbad, som varmer føttene, og dermed øke temperaturen. Gode ​​resultater kan oppnås kapnuvshy i vann parfymert med eukalyptusolje og johannesurt eller legge sennep. I tillegg bør for bedre intern oppvarming drikke varm te med honning og bringebærsyltetøy. Også egnet Hypericum skjær. Det er som følger: 1 ss jegere helte en kopp kokende vann, deretter brygget og drukket varm. Etter å ha drukket te og poparyv føtter i sennep skal bruke varme sokker og bryte opp hjertelig.
 Det er bevist at temperaturen forbundet med metabolisme, spiller derfor en viktig rolle ernæring. Kanskje løsningen vil redusere temperaturen en god del av mat som vil gjøre kroppen fungerer som en konsekvens - temperaturstigningen.
 Hvis du er sikker på at årsaken til nedgangen var stress, så det ikke kan gjøre uten beroligende urter - vendelrot og motherwort, som kan tas som infusjoner.
 Det finnes måter som nesten alle likte som barn ikke å gå på skolen. Men de bare heve kroppstemperaturen i flere timer. Den mest vanlige bruk kan kalles skifer, noe som er en blyant, men det er ikke meget bra for magen. Ikke dårligere enn ham i effektivitet og jod som faller på en sukkerbit, og deretter spist og vasket ned med mye vann. Bare 20 minutter senere temperaturen stiger, men det viktigste er ikke å overdrive doser av jod, eller det kan ikke bare føre til feber, men sterk forgiftning. Hvis du ikke ønsker å ødelegge magen din, kan du bruke en ekstern måten armhulene gnidd inn med salt og pepper.  
Hvordan å fremkalle brekninger etter måltider
 Oppkast er alltid ubehagelig, og for en stund kroppen som resulterer i ubehagelig stilling. Men det gir ikke det giftstoffer og giftstoff som er i maten, vår helse forårsake skade, noen ganger uopprettelig. I mange mennesker kneble refleks så svak som ikke kan bli kvitt mageinnholdet. I dette tilfellet trenger du å fremkalle brekninger etter å ha spist kunstig.
 Grunner kunstig brekninger
 Matforgiftning. Vanligvis er det en konsekvens av bruk av feil produkt kjøpt i en butikk eller favoritt mat, zalezhalas i kjøleskapet. Etter å ha spist slike matvarer etter en stund begynner handlingen av giftstoffer. Så raskt kan bidra til å lette tilstanden oppkast.
 Den måten å gå ned i vekt. Mange av damene alle midler søke å forbli eller bli slank igjen. Spesielt er denne beskjeden ved å dumpe overflødig vekt oppkast etter måltider for å gå ned i vekt, noe som resulterer i magen unntatt fra ufordøyd mat uten å legge noen kalorier vekt.
 Hvordan du skal ringe oppkast
 1. Deep "to fingre i munnen." Prinsippet om drift: irritert tunge rot, noe som gjør spiserøret fra magesekken til å krympe. Også stimulering kan oppnås skjeskaft eller håret.
 2. Denne fremgangsmåten er mer følsom for og mistenkelige individer. Prinsipp: fargerik presentasjon etter å ha spist noe veldig ekkelt og kvalmende som kommer inn i magen.
 3. I dette tilfellet passer folk vestibulære systemet er veldig svak. Oppkast kan være forårsaket ved å ri på en swing karusell, motanyem hodet eller ta raske ulike tilbøyeligheter.
 Mye mer effektive stimulering oppkast drikking væsker vil bidra til å kondensere matforsyning og føler overfylt mage.
 Varianter provosere oppkast mye, for eksempel, noen kvinner bruker narkotika eller oppkast vandig løsning av såpe.
 Konsekvensene av kunstig indusert oppkast
 Misbruk kunstig oppkast etter spising kan føre til gastritt, gastrisk ulcus, bulimi, anoreksi, mentale lidelser, den sterkeste anemi, alvorlig depresjon, betydelig skade tennene, og så videre.
 De som regelmessig praksis oppkast etter måltider for å gå ned i vekt vanligvis lider av bulimi når dannet betinget refleks gjør at magen til å avvise treffe ham mat uten ønsket av pasienten. Hvis du ikke tar noen handling som etter hvert utvikler anoreksi - fysisk utmattelse: en mann svekket fort sliten, slapp og deprimert, ingen menstruasjonssyklusen, utilpasshet. Grunnen - mangel på essensielle næringsstoffer gjennom deres assimilering av mat, som det mates ut umiddelbart etter innleggelse.
 Selv om deres assimilering avhenger av riktig funksjon av alle organer, fortsatt produksjon av mavesaft. På grunn av den voldsomme utvisningen av mat er irritasjon av mageslimhinnen, noe som provoserer gastritt, magesår og andre gastrointestinale sykdommer. Også forstyrret fordøyelse, ledsaget av konstant forstoppelse, dårlig luktende munn, hyppige følelser av kvalme. Resultatet kan bli ødelagt stoffskiftet. I tillegg skaper den konstante passasje av oppkast i munnen et surt miljø som ødelegger tannemaljen.
 På den negative siden er det en psykologisk avhengighet som konverterer til å miste vekt "brekkmiddel narkotika." Faktisk, slike mennesker er ofte ikke i stand til å skille mellom utmattelse og harmoni. Ofte fysisk og mentalt utslitt folk trenger hjelp av andre obligatorisk medisinsk intervensjon og psykolog. I praksis av medisin kjente fakta alvorlig utmattelse som forårsaket dødsfallet, noe som førte til konstant oppkast etter å ha spist.
 Valget av måter å gå ned i vekt, gjør alle sine egne. Men husk at i mange teknikker, inkludert oppkast etter å ha spist, folk må betale urimelig høy pris - en sunn fysisk og mental tilstand.  
Яндекс.Метрика