Burdock root hår
 Mange kvinner ønsker å forbedre hår, noe som gjør det silkemykt, skinnende og luksuriøse. Men ikke alle har den ideen at å oppnå drømmene for hånden og tilgjengelig for hver enkelt av oss. En av de enkleste og mest effektive verktøyene som brukes av damene i århundrer, er enkel luke - BURDOCK vokser i alle breddegrader i landet vårt. Bruken av burdock root hår kan føre til fantastiske resultater uforlignelige med noen nymotens dyre kosmetikk.
 Burdock er en svært verdifull plante som brukes i kosmetiske og medisinske formål helt fra røttene til bladene. For eksempel, i sine røtter inneholder mange næringsstoffer slik som eteriske oljer, tanniner, protein, stivelse, et antall vitaminer. På grunn av en slik rik sammensetning av komponentene, borre brukt til å lage mange legemidler. De kan motstå betennelse, helbrede sår, føre til normal metabolisme, rense kroppen for skadelige besparelser, bedre funksjon av organer som lever, nyrer og bukspyttkjertelen.
 Fordelene med dette anlegget hår kan ikke understrekes nok. Det kan raskt gjenopprette skadet hår, mette dem med nødvendige næringsstoffer for å styrke og akselerere sin vekst. Denne gevinsten håret en sunn glans, glatthet, elastisitet og silkiness. Av særlig betydning er den effektive fjerning av flass, seborré og andre problematiske effekter på hodebunnen.
 Burdock kan brukes i sin opprinnelige form ved hjelp gnir seg juice, avkok eller infusjon av røttene av håret. Det er også mulig å bruke preparerte baserte masker og kremer. Av særlig betydning i behandling og kosmetiske formål har gjort av dette fantastiske anlegget, Burdock olje. Det beste virkemidlet for å stimulere hårvekst, ikke bare for å finne. I tillegg kan nesten alle midler av burdock lage mat selv, noe som ytterligere øker oppmerksomhet.
 Hair Mask med burdock root
 For rask hårvekst ved hjelp av optimal maske er roten til dette anlegget. Det skulle vise seg å burdock root knust tilstand gjennom en kjøttkvern eller blender. I den resulterende massen bør legge vegetabilsk olje i et forhold på 1: 3. Dette kan være burdock, linfrø, trinse, olivenolje eller annen olje. Forvarming av nødvendige antall produkt trenger å gni det inn i hårrøttene. I denne tilstanden, la stå i 15-20 minutter, etterfulgt av en vask håret ved hjelp av sjampo. Effekten observeres ved bruk av masken to ganger i 7 dager. Det totale antall prosedyrer - minst ti. Dette betyr bare styrker håret og sliter med problemene i hodebunnen, som representerer et forstørrelsesglass.
 Avkok av burdock root hår
 Like effektiv fjerning av flass og bekjempe håravfall er et avkok av røttene til denne planten. Det er tilberedt hjemme. Prosessen med matlaging påfunn er enklere enn masker.
 For å gjøre dette, 2 ss. l. røtter helle en kopp kokende varmt vann. Potomyv å varme blandingen i 10-15 minutter, det bør fjerne fra varme og renne godt. Klar avkok brukes etter vask håret ved å skylle dem. For best resultat anbefales det å gni det inn i hårrøttene daglig. Kokt syv kan lagres i kjøleskap i 2-3 dager. Før du begynner å bruke kjøttkraft, må du varme opp.
 Alkohol anstrøk av burdock rot
 Intenst stimulerende effekt på hårvekst gir infusjon av burdock rot. Det er også mulig å forberede deg. For dette strimlet burdock rot og fyll den med vodka i forholdet 1:10. I denne tilstand, bør det stå i 7-10 dager. Effektivt gni skjær inn i hodebunnen to ganger i uken.
 Behandling av fet bruker p-preparater av burdock
 For bedre effekt på hodebunnen, seborrhea berørt, og den generelle helsen til kroppen decoctions og infusjoner av burdock brukes internt i lang tid. I dette tilfellet, kan vi beskriver flere behandlinger:
 1. Bruk avkok av burdock. For å gjøre dette, ta 3 ss. l. sliping roten ved å utvide den 25 kopper kokende vann. Du må potomyty blanding for 05:00. Etter 10-15 minutter, sil suppen. Midler bør ta en halv kopp, ca 2-3 ganger om dagen for 5:00 før et måltid.
 2. Anvendelse av samling av ulike urter, nemlig burdock rot, johannesurt, storfe, Aralia rot, kamille, reinfann blomster, mais arr i forholdet 5: 5: 5: 5: 1: 1: 1. Ta 1 ss. l. samling helle en kopp kokende vann. Blandingen ble smektende ca 15 minutter, så det bør insistere 45 minutter. Samle effektiv hvis konsumert i 03 kopper minst 3 ganger om dagen i 5:00 før et måltid.
 3. Bruk samle urter, som omfatter komponenter som burdock rot, plantain blad, johannesurt, nesle, calendula, mynte, mais silke i forholdet 15: 15: 15: 15: 1: 1: 1. 1 ss. l. Samlingen helle en kopp varmt vann og kokt småkoke i 15 minutter. Blandingen bør stå i 45 minutter. Bruk den må være i en mengde på 03 kopper minst tre ganger om dagen, på 5:00 før et måltid.  
Hvite blodlegemer i urinen under svangerskapet

 Siden unnfangelsen i kvinnelige urinveier dobles lasten vokser, jo mer barnet i mors liv, jo vanskeligere nyrene utskrifts metabolske produkter fra kroppen. Derfor er det ikke for ingenting at legen foreskriver konsultasjon før hver passering urin. Eventuelle avvik fra normen bevis for misbruk av systemet eller på patologi av fosteret.


 Hvordan forberede


 Ofte dårlig eller nøyaktig resultat oppnås hvis fremtiden mor skikkelig forberedt for levering. Det er viktig å følge grunnleggende innsamling av materiale:

 •  på terskelen til putting ekskludert fra kostholdet surt, salt og krydret mat, kjøtt konsumert i små mengder;


 •  kapasitet for å ta steril, kan apoteket kjøpe spesielle beholdere;


 •  samle materiale bør være i morgen på tom mage;


 •  sørg for å avansere pidmytysya såpe;


 •  trenger å samle en gjennomsnittlig urin - første de første 2-3 sekunder for å urinere på toalettet, deretter inn i beholderen, og deretter toalettet;


 •  2 timer bringe beholderen til sykehuset.


 •  Verdien av leukocytter varierer - fra 6 til 8 i den totale analyse, og ved 2000 i 1 ml nechyporenko. Hvis indikatoren ovennevnte regler, kan det tyde på betennelse i urinveiene. Overflødig 10-20 i sikte antyder betennelse i små fremmedlegemer eller feil forberedelse for levering. Hvis overkant av 40 eller mer, med skyet urin, er saken langt mer alvorlig - er sannsynlig å ha nyreproblemer, og bør undersøkes og behandles umiddelbart for å unngå komplikasjoner for både mor og barn.
  Hvite blodlegemer i urinen under svangerskapet


   Protein i urinen


   Når en kvinne som ikke har noen helseproblemer, ikke protein i urinen ikke å være. Hvis det fortsatt du har funnet det, så gjør deg klar for utseendet på pyelonefritt, toksisitet eller proteinuri. Dette kan være verkende smerter. Du kan ikke gjøre uten en lege - jo tidligere du begynner behandling, jo mindre komplikasjoner i fremtiden. I dette tilfellet, glem om fysisk aktivitet, stress og ingen bekymringer.
  Hvite blodlegemer i urinen under svangerskapet


   Hva gjør bakterier


   Her er alt klart - ideelt bakterier bør ikke være, og deres tilstedeværelse indikerer nyresykdom eller blærekatarr. Fremveksten av bakterier og leukocytter sammen - et tegn på infeksjon. Undersøkelsen skal urin flora for å finne ut hvilken type bakterier. Og da kan du velge riktig behandling og riktig antibiotika.


   Sukker i svangerskapet


   For andre halvdel av svangerskapet forekomst sukker er normal, som normalt for barns kosthold øker blodsukkernivået. Hvis tallene er små, ikke bekymre deg, men når de gjennomgående høy, så kanskje det er diabetes. Analyse av blodsukker test og glukosetoleranse bekrefte eller avkrefte diagnosen.


   Andre indikatorer


   Nærværet av salter i urinen viser modifikasjon omsetning av urin. Ideelt sett disse indikatorene er ikke signifikante, og er gyldig bare amorfe urat og oksalat i små mengder.
   Ketoner, erytrocytter, aceton og bylyrubynы bør være tilgjengelig - deres tilstedeværelse indikerer en alvorlig sykdom.
   Husk, hvis urinen er klar, mest sannsynlig er det greit og gjørmete - et tegn på unormalt eller sykdommer.
   Og ikke prøv å tyde sin egen analyse - ta kontakt med gynekolog heller enn oppfinne seg selv hva er egentlig ikke. Og ikke vær redd for inkontinens - de senere stadier ganske vanlig, ofte bare prøve å gå på toalettet.
  Hvite blodlegemer i urinen under svangerskapet

   Du har sikkert hørt at antibiotika kan slå ganske patetisk bilde av menneskekroppen, men hvorfor? Som et middel for å undertrykke sykdommer samtidig kan føre til andre helseproblemer?
   Faktisk, fra utsiden er det ganske vanskelig å forstå fordi det er en kategori av mennesker som til enhver forkjølelse sendes til apoteket på jakt etter "den beste antibiotika for alle sykdommer."
   Det ser dette er ikke bare mulig, men ikke veldig akseptabelt, spesielt hvis du gjør behandlingen.

   Hvis du åpner setter noen pakke med antibiotika og les nøye avsnittet "Kontra", så kan du bare komme i forferdelse, fordi det alt fra kvalme og svimmelhet, og endte med alvorlige sykdommer i magen, av lukt, hørsel, etc., variasjon, variasjon.
  Behandling og pernisiøs effekten av antibiotika

   Så, hvor er sannheten? Behandler eller skade? Og, selv om, som alltid, er et sted i mellom, og vi vil prøve å forstå det. "Antibiotika" oversatt fra gresk som "mot liv" eller "å leve", allerede fra første tittelen er ikke i seg selv et medikament som skal hjelpe i sykdommer, kan det bli kalt?
   Og ting hovedsakelig antibiotika, de klarte ødelegge livet som strømmer på våre liv vryvayuchys og banke den vanlige utveksling av bakterier, de forbruker dem til felles, men lide gjennom, som "dårlig" og "gode" borgere av kroppen vår.

   Menneskekroppen er et balansert system, som sameksistere skadelige og gunstige mikrober i deres harmonisk samspill, føles helt frisk og sprek personen. Men det er nødvendig å komme inn i denne ordningen en fredelig fremmed virus, som alle harmoni faller fra hverandre, "gode" bakterier kan ikke takle undertrykkelse av "dårlig" person blir syk.
   Behandling ved hjelp av "tungt artilleri" innebærer ødeleggelse av skadelige bakterier, men "god" mens lidelse. Mest kronisk administrering av antibiotika, krenket, etter hvilket behandling blir en skade, noe som resulterer i en helt ødelagt alle innbyggerne i den interne mikroflora.
   En såkalt "sterile" ørken som raskt finner en ny "innvandrere" i form av skadelige mikrober, de raskt tilpasse seg effektene av antibiotika, formere seg og forverre tilstanden, men immunforsvaret har svært stramt, det tar lang tid å trene hans gode mennesker.

   Derfor bør antibiotika kan unngås?


   Ikke akkurat. Bare veldig viktig å ikke krysse den tynne, etter hvilket av antibiotika er en skade, og dette er svært viktig å vite hvordan du skal ta dem riktig. Dette inkluderer alt - dosering, tidspunkt for opptak, riktig valg av ønsket type antibiotika, og anvendelsen av vitnesbyrd.
   For eksempel, for å behandle forkjølelse eller influensa antibiotika kan ikke, er det faktum at de tilhører den akutte luftveisvirussykdom, og antibakterielle midler er maktesløse mot virus, kan de bare bekjempe bakterier.
  Behandling og pernisiøs effekten av antibiotika

   Selv om du mener at du har en akutt form for purulent betennelse i mandlene, har feber, og alt dekket med purulent mandlene lunger, er risikoen ikke verdt det, bedre å se en spesialist, som etter en liste med tester, vil tildele riktig antibiotika.
   Selvfølgelig, i dag har de fleste av dem - et bredt spektrum, men de fleste av de skadelige bakterier tilpasses moderne kjemi. Bare svært oppmerksomme og erfaren lege er i stand til å tildele de nødvendige skjema, fordi de er alle forskjellige og handle annerledes.
   Stamfar til moderne antibiotika, er penicillin vurderes, som ble åpnet i første halvdel av XX århundre, men de første forsøkene på deres bruk i behandling av visse sykdommer var ganske dobbel - eksperter vet aldri hvem som kommer til å dø snart - bakterier eller pasienten.
   Men over tid, er trukket tilbake renere former som tillot menneskene å erobre alvorlige sykdommer som miltbrann og tyfus, nå, på grunn av deres tilstedeværelse, vi ganske enkelt og raskt behandle lungebetennelse, septisk kvitt infeksjoner, betennelser og vellykket bekjempelse TB.
   Men i alle situasjoner bør lagres som det ofte er overskredet, noe som resulterer i en rekke konsekvenser, som vi har å håndtere mer enn én generasjon.

   Baksiden av medaljen


   Det er ingen uenighet om at antibiotika er viktig hvis du opplever en bakteriell infeksjon, men fortsatt trenger å huske at disse stoffene er en gruppe legemidler som har en ganske omfattende liste over kontraindikasjoner, selv de gode antibiotika kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner .
  Behandling og pernisiøs effekten av antibiotika

   Spesielt skremmende faktum at reaksjonen er mulig, ikke bare for å separere stoffet, men hele laget mate, kan effekten være minimal og ganske alvorlig at uten bruk av riktig medisinsk behandling kan være dødelig.
   Det er grunnen til at det er viktig at disse stoffene stille en erfaren spesialist, i dette tilfellet, er det nødvendig å rapportere det faktum av å ha en allergi mot et bestemt antibiotikum.

   Det er noen antibiotika, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner som magebakterier overvekst, komplikasjoner i leveren (noen stoffer kan "drepe" leveren, ikke verre alkohol og røyking).
   For ingenting som dette har skjedd, sammen med antibiotika ofte foreskrevet flere medisiner, så å si, for forebygging. Hva skal man si, selv slike legemidler er nesten alltid i fare, alltid veldig viktig å vite hvilke antibiotika bør brukes i en bestemt sak.
   For eksempel pasienter som ofte gjør samme feilen opprettes når visse antibiotika, en annen lignende situasjon tror at de kan behandles på samme måte.
  Behandling og pernisiøs effekten av antibiotika

   Det ser dette er ikke slik, bakterier, som andre skapninger, kan utvikle resistens mot antibiotika og med følsomhet, for eksempel, tilsynelatende av de samme symptomer på lungebetennelse kan være forårsaket av ulike patogener, de kan ha motstand mot antibiotika du var siste gang .
   Dette tyder på at antibiotika pick fortsatt ikke så lett som man ønsker. Men uansett hvor mange ulemper når de ikke vymalovuvalosya detaljert undersøkelse uten disse stoffene noen ganger bare ikke nok.
   Noen ganger virker det som om sykdommen er ikke veldig alvorlig, men legen insisterer fortsatt på antibiotika, mest sannsynlig, er det ikke nødvendig å gi så lite pidlikovana infeksjon kan midlertidig zachayitysya i kroppen gradvis pidtochuyuchy sin styrke innenfra. Med infeksjon må bekjempes fra starten, eller senere må behandles mer alvorlige narkotika neste generasjon.

   Viktig å vite


 •  Antibakterielle midler er kontraindisert veldig gravide og ammende kvinner, og de fleste av dem kan kombineres med alkohol. Du må også være svært forsiktig bruk av antibiotika i behandling av barn er best unngås hvis mulig.

 •  Det er viktig å huske at noen antibiotika kan bidra til hørselstap, påvirker det sentrale nervesystemet, og for å gripe inn i beinet av skjelettet.
 • Яндекс.Метрика