Burdock rot - medisinske egenskaper og bruk av burdock
 Hvorfor, til tross for det høye nivået av moderne medisin, folk fremdeles foretrekker naturlige helbredende ressurser?
 Hvis for et øyeblikk å se tilbake i fortiden, da det var ingen sjampo eller balsam, før det øyne kvinneskikkelser med vakre lange hår. Men hvorfor?
 Du kan liste opp mange faktorer, men en av dem er virkningen av naturlig rettsmidler for hår vekst og helse. Et av disse verktøyene er burdock rot.
 Den utrolige kraften Borre lykkes med å bruke moderne skjønnhetseksperter, og legger det til å maskere hår sjampo og balsam.
 Men bortsett fra dette, er det mange måter å effektivt bruke burdock røtter i behandling og forebygging av sykdommer.
 Hva er "burdock root"?
 Dette avsnittet er trolig ment for de som aldri hadde ristet jordene og skogene i sitt fedreland.
 Burdock er en Burr eller uvanlig plante med store blader først, og deretter det spirer stilken på hvilke blomster dannes. I motsetning til bladene, blomstene er rosa-lilla spiky baller som uavhengig av modenhet, er svært seig pigger, klamrer seg til klær, selv om huden.
 Burdock har en potent røtter eller røtter som er strukturelt lik gulrot, bare litt annen form.
 Å bruke burdock røtter gravd fra bakken, tørket i 20-30 minutter og deretter tørr pensel rengjøres for jord og støv. Skrelte røtter og tørket i et tørt og kjølig sted for å hindre deres gjæring maktkampen pulver. Nå er de klare til bruk, de kan lage te, ekstrakter og tinkturer.
 Medisinske egenskaper av burdock rot
 Dagens medisiner inkludere i sine medlems ekstrakter av burdock rot, men mange ønsker å vite hvordan du bruker burdock rot i folkemedisinen.
 Burdock rot er ikke bare brukes for behandling og styrke håret, de er veldig nyttig for internt bruk og for utvortes bruk
 Strukturen av burdock rot er protein, vitamin C, B, E, D, karoten, stivelse. Liste over næringsstoffer er ganske stor, men jeg vil nevne er at blant disse er mineraler og syrer som malic og sitronoljer.
 På grunn av sin sammensetning, er borre rot brukt som et anti-inflammatorisk middel. I tillegg er det også har sårhelende egenskaper, det er mulig bruk som et vanndrivende og choleretic agent.
 Bruken av burdock rot
 For vanndrivende tiltak avkok av burdock røtter. Han har ikke bare vanndrivende, men også renser kroppen. Det anbefales å ta for å forhindre urin- og utviklingen av disse sykdommene.
Burdock rot - medisinske egenskaper og bruk av burdock
 En god anti-inflammatorisk effekt er infusjon av burdock rot for gastritt. Det avlaster irritasjon, reduserer inflammasjon i mage og hindrer magesår.
 For å forberede denne infusjonen, må du bruke en ts burdock rot pulver. Det er helle et glass varm (litt varmere enn romtemperatur) med kokende vann og la stå i 12 timer. Etter denne tiden, bør infusjonen drenere og ta det til 60-80 g i 30 minutter før måltider tre ganger om dagen.
 Fersk juice av burdock rot har en god anti-inflammatorisk effekt og er svært nyttig for betennelse i mage og tarm. I dette tilfellet bruker svezhevыrыtыy burdock root skallet og gni det på et rivjern eller jeksel med gulrøtter. Klem saften, som kan tas (en dag ikke mer enn ett rot) på tom mage en halvtime før måltider. Du kan bare spise rå burdock rot.
 Burdock rot er også nyttig i strid med tarmproblemer peristaltikk, forstoppelse, kolitt. Tar i 1/3 kopp buljong eller burdock rot i 20-30 minutter før et måltid, kan du forbedre det, fordi normal mage-tarmkanalen er viktig for god helse.
 Det er en positiv effekt av alkohol anstrøk av burdock røtter som et forebyggende middel av ondartede svulster i mage-tarmkanalen.
 Hvis ondartet formasjon avslørte at burdock root ekstrakt på alkohol eller vodka i stand til å stoppe sykdommen og forbedre den generelle helsen.
 For å forberede denne infusjonen, må du slipe pulverisert tørket burdock rot. I en halv liter vodka eller alkohol løsning til 200-250 g pulver burdock rot. Infusjonen bør være forberedt om to uker. Så daglig før måltider 25m alkohol tinktur (1 bord. Spiseskje) før hvert måltid, i snitt 3-4.
 Beskrevet infusjoner og ekstrakter kan brukes eksternt for dårlig healing sår, eller fremskynde helbredelsesprosessen. Den brukes til å behandle gikt, sykdommer og inflammasjon i leddene.
 Kontraindikasjon
 Anbefales ikke intern bruk av alkohol og vann infusjoner gravide eller ammende kvinner. Utendørs bruk for forsiktige. Med mindre du kan skylle håret ditt, slik at de ikke mister glans og styrke under svangerskapet.
 Anbefalinger for lagring av råvarer og buljonger
 Som burdock root kan raskt miste sine medisinske egenskaper, bør oppbevares hentet fra bakken røtter av planter i et kjølig tørt sted ved en temperatur på ikke mer enn 20-22 ° C, men unngå sterk nedgang i temperaturen.
 Kokte buljonger bør oppbevares i kjøleskap opp til to dager. Så forbered buljong som nødvendig for å kunne bruke den i mellomtiden.
 Som for alkohol tinkturer og ekstrakter, kan holdbarheten være ganske lang nok som tinkturer, men igjen, bør lagring være mild, kul eller bunnen av kjøleskapet.
 Mange eiendommer burdock rot er ennå ikke fullt utforsket, er det kjent at de stilk, blader og blomster har også helbredende krefter, men hvis helse er et kritisk punkt, må du søke hjelp fra leger, som folk rettsmidler krever mer tid og kan ikke hjelpe et kritisk øyeblikk.  
Bli kvitt PMS. Slik å lette flyten av PMS?

 Alle kvinner diagnostisert med PMS tegn. Bare noen kritiske dager overføres lett og nesten umerkelig. Og de fleste kvinnene i denne perioden av forverrede humør, oppstår nervøse sammenbrudd og ubehag i magen. Og ikke hjelpe enda en kilde til glede - sjokolade og ananas.
 Dessverre, premenstruelt syndrom eller PMS for kort - et ganske vanlig problem. Ifølge gynekologer, ca 70 dager i året, 25% av kvinnene har til å sette opp med økt nervøsitet, ødem, søvnløshet, oppblåsthet, ømme bryster, og dusinvis av andre symptomer på PMS. Gitt også at kvinner bryr seg om sine liv i gjennomsnitt 451 Menstruasjon, fire eller fem dager før hvert være ekkelt menstruasjon sum til mer enn seks års pine.
 Hvor røttene
 Årsaken til PMS er ofte ligger i ubalanse av viktige hormoner - østrogen og progesteron. Det er ikke til å lide i første omgang, er det nødvendig å normalisere hormoner. I dag er medisin stand Ofte som et middel til "first-line" når slike brudd gynekologer anbefaler bruk av hormonelle prevensjonsmidler. Virkningen av disse midlene på følgende måte: I begynnelsen av syklusen de bidrar til å øke østrogen, og etter den 14. dag - progesteron. Det hjelper å normalisere sin balanse, og dermed redusere symptomene på PMS vanskelig liv, og også stabilisere syklusen. I tillegg, i henhold til kliniske studier hos pasienter som fikk hormonelle prevensjonsmidler mer enn 69% av kvinner avtar magesmerter i løpet av de kritiske dagene. Føler seg bedre og 63% av kvinner som er intermenstrual blødning. Videre de positive effektene gjør som p-piller eller hormonelle p-ring. Men før du ty til deres hjelp, må du ta kontakt med din gynekolog. Det vil ta hensyn til helsetilstanden din og hjelpe deg å velge det beste middel for behandling og prevensjon. 
 Ikke klandre genetikk?
 Hvorfor i noen kvinner PMS er en mild form, og noen av oss selv gå ut i arbeid er ikke i stand? Sent i 2007, forskere først funnet ut at det er en genetisk avhengighet av premenstruelt syndrom og dens mer alvorlig form - premenstruelle dysfori. Oppdaget genet fører til reaksjonen på endringer i kvinnelige hormonet østrogen. Hos kvinner som opplever PMS, ble funnet avvik, som er årsaken til en slags respons. De kan også føre til lavere nivåer av dopamin - et stoff som produseres i hjernen og påvirker humøret.
 Handlingsplan
 Selv PMS Panacea legene ennå ikke oppfunnet, er det fortsatt bekreftet autentisk forsknings forebyggende tiltak. Og en av dem - et riktig kosthold.
 • Følg diett for sterke bein. Ditt mål - å berike kosthold med kalsium og hjelper kroppen absorbere vitamin D. sin store undersøkelse, som omfattet 3000 kvinner viste at de som fikk 1200 mg kalsium og 400 IE vitamin D fra mat forekomst av PMS var omtrent en tredjedel mindre enn de som fikk en betydelig men mindre viktig disse stoffene Superb sin kilde - melk og beriket med kalsium beriket appelsinjuice.
 • Prøv å bli vegetarianer. Ifølge amerikanske forskere, redusere fett i kosten fra 40% til 20% og bruk av vegetarisk mat bidrar til lettelser smerte, bedre konsentrasjon, redusere hyppigheten av humørsvingninger og oppblåsthet før menstruasjon. Disse ubehagelige symptomene vedvarer, men deres varighet kan bli redusert til en dag. Leger forklare at et vegetarisk kosthold myker de kraftige svingninger i hormonnivået.
 • Legg vitamin og lagre viktig element. En rekke undersøkelser gir grunn til å tro at et daglig inntak av vitamin B6 og magnesium også forbedre symptomer på PMS. Men du bør alltid oppsøke lege.
 For å dempe de ubehagelige symptomene regelmessig unne deg selv avslappende ferie, beroligende massasje med aromatiske oljer. Også nyttig og lett trening.


 Hvordan å lette deres tilstand ved PMS?


 Disse medisinske planter mildt påvirke den kvinnelige kroppen og hjelpe med hormonell balanse, eliminere menstruasjonssmerter og humørsvingninger.
 Kalina hjelper med PMS
 • Hvordan bruke: Hell en spiseskje med bark av Viburnum glass vann, la det småkoke med lokket på i 15 minutter, avløp, tilsett vann til det opprinnelige volum.
 Tillate å brygge 1 ss. skje 3 ganger om dagen.
 Salvia hjelper med PMS
 • Hvordan bruke: to dråper eterisk olje av salvie oppsikt i en spiseskje vegetabilsk olje. Gni huden med en avslappende massasje.
 Ginkgo biloba hjelper med PMS
 • Hvordan bruke: brygge tørkede blader av ginkgo som vanlig te. Drikk i morgen. Det er også klare til å tørke ekstrakter av bladene i form av kapsler og tabletter.
 Vitex hellig eller vanlig prutnyak hjelper med PMS
 • Hvordan bruke: Hell 15 g frukt Viteks 150 ml vodka, insisterer 3 uker. Ta skjær 1 ts to ganger daglig før måltider. Det er også klare til å tørke ekstrakter av denne planten i form av kapsler og tabletter.

 Konsultasjon og råd lege


? Hvilke tester bidra til å identifisere hormonell ubalanse?
 Identifisere den hormonelle status kan være basert på biokjemiske analyser av blod. Viktige indikatorer på østrogen, progesteron, prolaktin og noen andre hormoner. Forskning bør gjennomføres i den første fasen av menstruasjonssyklusen - 5-7 dag, og i den andre fasen, i tråd med anbefalingene fra legen din.
 Ifølge hormonelle teorien, forstyrret balanse ubalanse av østrogen og progesteron. Årsaken til PMS er giperestrogeniya, at overflødig østrogen som fører til overflødig væskeansamling i kroppen. Det fører til ubehag i magen i den andre fasen av menstruasjonssyklusen, ømme bryster, etc.
? Det algoritme ta p-piller for å redusere symptomene på PMS?
 Til tross for det faktum at i henhold til flere studier, halvparten av pasientene mens du tar kombinasjons-p-piller (kombinasjonspiller) for å bekjempe PMS fortsatt reduserer irritabilitet, tretthet, ømme bryster, tegn på depresjon, et klart svar på spørsmålet om å ta slike legemidler ikke eksisterer. Og før du ty til å bruke disse medikamentene, må du snakke med din gynekolog. Hvis han bestemmer seg for det formålet de skal være, gjerne ta narkotika. Vanligvis foreskrevet en tablett daglig i 21 dager etterfulgt av en 7-dagers pause.  
Яндекс.Метрика