Canephron graviditet
 Enhver gravid kvinne vet at denne perioden bør nøye overvåke deres helse, ikke utsette seg for risikoen for smitte av ulike virussykdommer, og prøve å unngå å ta narkotika.
 Hvis kaldt er bedre å bruke folks oppskrifter, som er basert på naturlige materialer og planter. Men ikke alltid takle sykdommen bare folk rettsmidler.
 For eksempel, sykdommer i urin-systemet, som ofte forverres under svangerskapet har å bli behandlet med medisiner. Disse sykdommene kan ikke ignoreres, ettersom de kan forårsake skader på kvinnen og det ufødte barnet. Farmasøyter har utviklet et stoff som ingen negativ innvirkning på den gravide kvinnen og hennes foster. Canephron under svangerskapet kan tildele nesten ingen begrensninger på grunn av sin vegetabilsk base.
 Hva Canephron?
 Dette stoffet, helt opprettet fra urter og planter som er mye brukt i folkemedisinen. Forskerne samlet kvintessensen av alle næringsstoffene som finnes i slike anlegg som løpstikke, rosmarin og centaury. Dette legemidlet er helt ufarlig når det tas i sin tiltenkte doser. Den har en positiv effekt på pasientens kropp, og frukten er ikke utsatt for skadelige kjemiske elementer som finnes i syntetiske stoffer. Fødselsleger og gynekologer bekrefte at bruken av denne phytopreparation trygg ikke bare under graviditet, men også under amming. Han holdt maksimere alle sunne egenskapene til disse anleggene.
 I noen tilfeller Canephron kreves en gravid kvinne?
 Det er kjent at under svangerskapet er det en økt belastning på hele urinveiene kvinner. Som et resultat, er mange gravide forverret kronisk blære og nyrer, noe som kan føre til alvorlig nyresykdom, som i sin tur ville true livet til en kvinne og det ufødte barnet. Med utviklingen av forskjellige nyresykdommer er å redusere tonen i urinveiene, som utsettes for ytterligere komprimering på grunn av veksten av livmoren. Kombinasjonen av disse faktorene fører til forsinkelse vannlating, begynner urin for å stagnere i kroppen. For å hindre at dette skjer og utnevne Canephron, som gir følgende effekter på kroppen:
 - Anti-inflammatorisk;
 - Antibakteriell;
 - Antispasmodic;
 - Vanndrivende;
 - Potensiering av antibiotika.
 Canephron anbefales for kvinner som lider av slike sykdommer, urinveisinfeksjoner, interstitiell nefritt, glomerulonefritt. Stoffet brukes til å forebygge kronisk blærekatarr, hystoza, pyelonefritt og urolithiasis.
 Siden ulike infeksjoner i urin-systemet som finnes i 18% av gravide kvinner, leger anbefaler å bli testet regelmessig for å forebygge de negative effekter som kan forårsake foster patologi. Hvis smerter ved vannlatning og skifter farge og lukt av urin, bør du straks oppsøke lege.
 Bivirkninger og kontraindikasjoner mens du tar Canephron
 I dag, fant legene ingen kontraindikasjoner og bivirkninger mens du bruker dette stoffet. I svært sjeldne tilfeller oppstår idiosynkrasier medisiner. Det er viktig å huske at selv så trygg som Canephron medisiner bør brukes av en lege. Aldri engasjere seg i selv, spesielt på en avgjørende tid som graviditet.  
Hvordan å tenke seg en hemmelighet fra sin mann
 Feminine våkner plutselig, du plutselig innser at virkelig ønsker å ha en baby. Barn - en stor lykke, men hva hvis mannen ikke er tiltrukket av utsiktene i nær fremtid bli far, og han er ute etter noen unnskyldning? Han har ingen penger, er han veldig sliten på jobb, må han først leve for deg selv
 Ja, hva du skal gjøre? Vent, når favoritt for modne ansvarlige beslutninger eller unnfange en hemmelighet fra ham? Selvfølgelig, vi snakker ikke om utroskap eller kunstig inseminasjon. Den sistnevnte, forresten, krever samtykke fra ektemannen, så hemmelig for ikke å gjemme seg for det.
 Bare én ting: tenke på hvordan å tenke seg en hemmelighet fra sin mann under en felles samleie. Hvis det er en tro på at graviditet slutt underholde menn, og han vil ikke forlate ung mor med babyen skjebne, og anklager den for forræderi, hva en dårlig gamble?
 Så folk strengt sikrer at kona fulgt alle tiltak for å hindre graviditet. Men det finnes noen triks som kan oppnå sin:
 1. Hvis du bruker kondom, nål pierce et par stykker på forhånd. Effektiviteten av 100%, har de fortsatt ikke gir, slik at du kan referere til den eksisterende aksjerisiko. Du kan også, hvis mulig, ta en mann brukte kondom, og sette det inn i skjeden skumle side ut. Sperm forblir utendørs aktiv for en time eller to. Kanskje du er heldig!
 2. Når du bruker sæddrepende glidemiddel å skrive det noen minutter før samleie, ikke den timen, som forventet. Det er lite sannsynlig at folk vil lese instruksjonene. Mer gynekolog advart trolig om farene ved denne metoden for prevensjon og insisterte gjelder smøring i kombinasjon med kondom - at denne mannen ikke nødvendigvis vet!
 3. P-piller gir høy beskyttelse mot graviditet, må ta piller hver dag, fordi denne metoden krever strengt følge ordningen med behandling. Utgangen er: late som setter tabletten på tungen, skylt ned med vann. Faktisk skjul kinn og raskt ute et øyeblikk for å bli kvitt det. Substitusjon av en annen tablett (ufarlig) også fungere.
 4. Når du bruker prevensjon kalender der folk knapt forstår hemmelighetene for å bli gravid enda enklere. Metoden er ganske pålitelig, men teoretisk sett kan du bli gravid en dag i menstruasjonssyklusen - så sier legene. Så la oss se dette "forvirrende" stille farlige og trygge dager.
 Vel, gjerne videresende? Ingenting å frykte - farskap test på om det ville være positiv. Men det er bare hvordan han føler samvittighet? Ikke noe bedre ord for å prøve å finne og overbevise kompis frivillig bli far? Riktignok for et barn er velkommen!  
Kan jeg bli gravid før menstruasjon
 Mange kvinner er interessert i spørsmålet om hvor sikker sex før menstruasjon. Synspunkter på dette problemet er forskjellige. Noen sier at unnfangelse til slutten av menstruasjonssyklusen kan ikke, andre ikke hastverk med konklusjoner og mener at sannsynligheten for å bli gravid før menstruasjon der.
 Menstruasjonssyklusen og dets faser
 Klassisk menstruasjonssyklus er 28 dager, og er delt i to faser. Ved krysset mellom disse fasene eggløsning. Den andre fasen av syklusen varer vanligvis 14 dager, alltid. Hvis det er svingninger, gjør de opp for 1-2 dager i begge retninger, som unntaket heller enn regelen. Generelt, er begrepet "før menstruasjon" veldig bred. I disse dager kan du telle alle de andre fasen av syklusen, dvs. etter eggløsning. Det viser seg at 15-dagers 28-dagers menstruasjonssyklus sikker sex. Hvis syklusen er 30 dager eller mer, og sikre to uker skal fastsettes ved å trekke forventet dato for menstruasjon.
 En påminnelse: eggløsning periode, selv i en stabil syklus kan flytte frem og tilbake i noen dager. Derfor, i alle tilfelle skal være sikker og relativt trygge 14 dager redusert til 11 urizavshy dem fra midten av syklusen, dvs. en 28-dagers syklus, slik som sikrere sex uten å beskytte ga ikke fra den 15. og den 18. dag.
 Risikoen for uregelmessig menstruasjon
 Kalenderen metode for beregning "farlig" og "safe" dager fungerer pålitelig bare hvis regelmessig menstruasjon. Risikoen for å bli gravid etter eggløsning er svært liten. Men det begynner å vokse hvis eggstokkreft syklisitet i forstyrret. Dette kan lett skje i hver kvinne på grunn av faktorer som stress, sykdom, plutselig endring i klima, flott trening.
 Unge jenter hormoner er ennå ikke etablert, og kroppen er fullt mulig forsinket eggløsning. Det kan til og med skje rett før menstruasjon. Hvis man ikke beskytter seg selv, er sjansen for befruktning så høy på midten og ved slutten av syklusen. Hos voksne kvinner i menstruasjonssyklusen forstyrrelser forårsake sykdom kvinnelige kjønnsorgan. Derfor må du ta vare på en gitt dag.
 Dobbel eggløsning
 To eggløsning i en syklus - en sjeldenhet, men noen ganger det skjer. Raznoyaytsevыe tvillinger der av den grunn. Hvis tidligere generasjoner eller nåværende slektninger de ble født, skal kvinnen være spesielt forsiktig. Risikoen for å bli gravid og holdt på, til tross for at i midten av syklusen er det klare tegn på eggløsning, trekke smerter i nedre del av magen og korsryggen, rikelig utsondring, forverring av seksuell lyst.
 Etter den første dukker opp i eggstokkene andre egg. Hennes befruktning kan skje i egglederen, og det er mulig at hun ikke har tid til å gå ned til livmoren. Menstruasjon starter i tide, og graviditet skjedde. Lær om det kan bare en måned, den neste vil ikke.
 Hvis dette likevel får egg i livmoren, klar til å menstruasjon, er det at det ikke er festet til veggen og kommer ut med menstruasjonsblod. Når hun klarer å være fast, månedlig skje, men mer knappe. Denne kvinnen er betalende oppmerksomhet og er uvitende om at hun er gravid.
 Konklusjon
 På spørsmål om det er mulig å bli gravid før menstruasjon, tydelig svare "nei" kan ikke. Med regelmessig menstruasjonssyklus og tillit i det faktum at for en gangs skyld ikke oppstår To eggløsning, til sannsynligheten gravid i løpet av de siste 11 dager er praktisk talt null. Men i andre tilfeller er det bedre å velge en pålitelig måte å forhindre graviditet og bruke det hele tiden.  
 Calendula officinalis, eller som vi pleide å kalle det, calendula, regnes som en av de mektigste, allsidige og verdifulle planter. Sine medisinske egenskaper er vanskelig å beskrive i et nøtteskall, er svimlende rekke tiltak, og til tross for alle fremskritt av den farmasøytiske industrien, calendula fortsatt mye brukt som en medisinsk middel for mange plager kjente.
Nyttige egenskaper av calendula anstrøk av det

 I medisinske egenskaper, er calendula også en populær prydplante, den er dyrket i mange hager og blomsterbed for skjønnhet, ganske stor, lys oransje farge. På de gode egenskapene av ringblomst ble kjent i antikkens Roma og Hellas, der gjenkjenne sine unike og mirakuløse evner, deretter ble aktivt brukt til medisinske formål.
 Calendula relaterte mange interessante fakta og medgift, for eksempel, mente at hun var favoritt blomst Queen Margaret of Navarre, ringblomster kalt et symbol på utholdenhet i romantiske forhold, og en gang selv i landsbyene var det en tro pryvorotnyh egenskaper av calendula.
 Men dette er bare en antagelse, men det som virkelig? Hvilke praktiske egenskaper av calendula tinktur kan rette tillegge denne blomsten? La oss undersøke.

 Calendula officinalis, dens sammensetning og nyttige egenskaper


 Det er ca 20 arter av planter, calendula anses krysantemum og asters relative, men er mindre krevende og lite krevende plante som elsker sol og krever tilstrekkelig fuktighet.
Nyttige egenskaper av calendula anstrøk av det

 Blomstringsperioden starter i begynnelsen av juni og slutter i dyp høst, vanligvis i midten av oktober eller begynnelsen av november, før den første frosten. Calendula blomst regnes som den kulturelle, hun sjelden går vill, så det kan finnes bare på spesielle plantasjer.
 Hjemland av slike planter er Sør- og Sentral-Europa, men i dag kan det bli funnet i områder av Middelhavet, Asia og Vest-Europa.
 Alle rekke nyttige egenskaper, som ringblomster klar til å dele med den som på grunn av nærværet i preparatet av verdifulle aktive bestanddel - kalendena.
 Den inneholder også organiske syrer (eplesyre, salisylsyre, etc.) og karoten, som for øvrig gir henne blomster og en rik oransje farge.

 I tillegg er dette anlegget er rik på tanniner, flyktige, saponiner, glykosider, og har dessuten tilstedeværelsen av antioksidanter, magnesium, kalium og kalsium. Den astringerende lukt blomstene på grunn av tilstedeværelsen av essensielle oljer, harpiks og bitre stoffer.
 Ved innsamling av det mest verdifulle er knopper som skal begynne å samle umiddelbart etter calendula blomstre begynner. Ikke bekymre deg, etter tre dager på steder der du brøt ut alle blomstene, vil det være ny, og etter fem dager etter start blomstring.
 Petals, røtter og stammer av medisinske formål brukes ikke. Innsamlede blomsterstander bør spres ut på et flatt underlag til tørk i et godt ventilert og varmt sted, og holde calendula nødvendig i papir- eller tøyposer som ikke overstiger to år, vanligvis i slutten av denne tiden de nyttige egenskapene til planter er oppbrukt.
Nyttige egenskaper av calendula anstrøk av det

 På grunn av sin rike og unike sammensetning, har calendula officin mange unike egenskaper og har et bredt bruksområde, for eksempel, kan ha kraftig anti-inflammatorisk, antiseptisk og smertestillende handling.
 Hun klarer med behandling av sår, akne, kviser, sår, byller og carbuncles. Noen tilhengere av tradisjonell medisin hevder at det kan bidra til å takle behandling av svulster, samt kvitte seg med gastritt, magesår og leversykdommer, er det nok vanlige opptak decoctions og infusjoner, som består av ringblomster.
 Legemidler fra denne planten har snerpende, choleretic og antispasmodic handling, de er i stand til å stabilisere høyt blodtrykk, og forbedrer hjertemuskelen.
 Ganske ofte er det brukt som et beroligende middel og antykoahulyantыy til å behandle sykdommer i de indre organer og nervesystemet. Også infusjoner og decoctions fra ringblomst brukes for gargling, og dermed bli kvitt sin betennelse eller betennelse i strupehodet, er brukt som et slimløsende i alvorlig tørr hoste, og like bra diaphoretic og smertestillende.

 Calendula for personlig pleie


 Calendula Oil er utbredt i kosmetikk, er det aktivt brukes til å behandle ulike hudlesjoner, sår, sår og sprekker (Zayed i munnvikene, sprukne brystvorter hos kvinner).
 Også hjelper denne oljen med åreknuter, eliminerer vaskulær gitrene i ansiktet og bena, hindrer dannelsen av rosacea.
 Calendula olje i form av stor hjelp for å behandle brannskader, og brukes til massasje, inkludert små barn. Bruk den til å raskt fjerne blåmerker, skrubbsår, riper og insektbitt, og brukes til å behandle ulike sykdommer i hud, kropp og ansikt.
Nyttige egenskaper av calendula anstrøk av det

 Også mye brukt calendula salve basert og er mye brukt i behandling av åreknuter i form av kompresser og lokale applikasjoner. Blant salve hjelper i behandling av forskjellige bleieutslett, hudskader, arrdannelse og inflammasjon, dermatitt og fremmer rask gjenvinning av huden.
 Marigold er et uunnværlig verktøy for omsorg for fet hud salve basert på dem er i stand til å klare og trange porer og redusere sebum.
 Daglige kremer basert på calendula kan være en fin måte å myke opp hard hud på albuer og hæler, så vel som et utmerket middel etter solbrenthet, som vil fjerne svie og kløe, bidrar til å gjenopprette huden raskt.
 Infusjon av calendula og andre medisinske urter som kamille eller peppermynte kan brukes til å kvitte seg med ansikts rynker, små pustler og kviser. Marigold blomster kan brukes som bleke kostnader, er det nok å slipe friske blomster og blader, presse juice fra dem og tørk dem hverdagslige flekker flere ganger om dagen.
 Også dette anlegget kan brukes for hårpleie: det er nok til å blande med knust blomst burdock rot og humle, deretter blandingen brygge, som brukes som en skylling.

 Kontraindikasjon


 Som sådan, er det ingen kontraindikasjoner i Marigold, men bruken bør behandles med forsiktighet til kvinner under graviditet og amming. I tillegg bør det ikke brukes inne de som lider av lavt blodtrykk, hvis det er noen problemer med hjertet, er det bedre å oppsøke lege.
Яндекс.Метрика