Kvinners vakkert smil fengslet mennesker til alle tider. Men vinter lepper trenger spesiell omsorg enn i andre årstider. På denne tiden, er huden vår mer sårbar. Grunnen av kulde og vind av hva leppe tørr, skrell og crack.


Care Lip vinter Til lepper var vakker uansett årstid å riktig omsorg for dem. Lepper krever hydrering og ernæring, og er best brukt, noe som er i alles kjøleskap - oster, honning og smør.

 Utmerket maske med sprekker på leppene: koke i en liten mengde melk eple, mos den og påfør et tykt lag å knekke, satt på toppen bandasje eller klut. Hold på leppene i ca 30 minutter. Prosedyren skal utføres daglig.

 Den mest populære verktøy som kan mildne leppene er honning. Det er best å bruke for en time før søvn, honning måtte bli absorbert. Honning gjenoppretter perfekt sprukken hud.

 Fra denne blandingen hjelper obvitryuvannya: smør tredjedel av en teskje, en teskje honning, honning og liten smelte, bland godt. Gjelde for leppene i 10 minutter.

 Maksimale Protect lepper i vinter fett hjelper. Utmerket mat gloss er: vegetabilske oljer - trinse, oliven, Kamille. I olje Valgfritt legge noen dråper sitron. Tørk leppene og la stå i 10 minutter da at vbralosya ikke fjerne vev. Også ikke glem om chapstick. Ikke bare eliminere den betennelsen, hvis det er allerede der, men hindre forekomst.

 Hvis leppene er alvorlig sprakk og blødende lepper over natten salve bør anvendes på grunnlag av calendula. Eller forberede deg til enkel maske: en teskje av borsyre vaselin og le med en teskje av lakserolje. Påfør balsam i stedet, denne salven effektivt og raskt hjelper med sprukne lepper.

 Huden var glatt leppepomader trenger å bruke kremer og leppe. Hvis fukte leppene jevnlig kan kvitte deg med mange problemer.

Care Lip vinter


 Leppestift bør være kvalitet, for ikke å forårsake allergi. Anbefales ikke for bred bruk leppestift hver dag - det er ille. Og dette leppestift er fortsatt tørre lepper. Hvis leppene er utsatt for sprekkdannelser, bedre gi opp fargede leppestifter. Hvis ikke, før du bruker leppestift, påfør leppepomade. Om natten er det nødvendig å fullstendig rense leppene til leppestift og påfør olje. Også, hvis du bruker en blyant leppe ikke anvende sin hele overflaten av leppene, men det gjør make-up og mer stabil, men svært tørre lepper. Hvis skadde lepper, gi opp leppestifter og ordbøker minst midlertidig inntil leppe til ikke flere tørre lepper.

 Mangel på vitamin (vitamin mangel vinter) påvirker også leppene og forringes, noe som gjør det mer utsatt for ulike stimuli.

 Når du kjøper leppepomade lese og sammensetning må inneholde hyalyronovuyu syre. Balsamer som inneholder mentol, alkohol, bør retinol utsettes til sommeren, fordi de vil tørke ut huden på leppene.

 Dersom sprekker begynner å dukke opp i hjørnene av leppene, tyder dette på at kroppen mangler vitamin st. For å fylle en mangel på vitamin i kosten inkludere flere belgfrukter, melkeprodukter. Du kan også drikke vitamin kapsler kunst.

 Lepper som huden trenger rengjøring av døde celler, og i den kalde årstiden spesielt. Du kan skrubbe å forberede en halv teskje av semulegryn og bland med en teskje honning. Gjelde for lepper og forsiktig masserer permisjon i 5 minutter. Skyll og bruke leppepomade.

 For dine lepper ser alltid bra, ikke glem å gi dem et par minutter om dagen.


Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14


 Med fokus på eklektisk moderne mote stylister Lamoda.ru fokusert på kombinasjonen av materialer forskjellig tekstur og mønster. Hovedpersonene var lukbuka animalistic utskrifter, svart og hvitt og pastell farger, blonder og patent lær, metallisk glans tekstiler og innredning. Hvert bilde kombinere ulike stiler modellen "Biker" skinnjakke med studs og gjennomsiktige bluser, skjørt dristig av lakkert skinn og koselig strikket genser med et stort mønster.
 Spesiell oppmerksomhet er fortjent stylister tilbehør. For å understreke de ulike tegn bildene ble valgt store metall kjede i rock, vattert skinn clutch vesker og sko til høye hæler aggressiv og elegant beaded krage, armbånd og mote slyperы, brodert.
 Høst og vinter lukbuk var ikke bare på dagens motetrender, men også et visuelt hjelpemiddel for de som ønsker å se stilig i enhver situasjon, på et forretningsmøte, en fest eller seremoni. Ønsker å vektlegge mangfold multibrand rekkevidde, stylister inkludert i samlingen modellen gjør premium-segmentet, for eksempel Ice Iceberg og MSGM og massemarkedet: Mango, Only, Taya og andre.
 Mayor av briljans lukbuka '13 / 14 må vi lyse og stilfull høst!
Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14

Alle farger av høsten i ny lukbuke FW 13/14
Funksjoner Moon


 "Moon" er ikke nødvendigvis en enhet for å flytte etter måned. Denne vakre, moderne og svært komfortable 100% kamp støvler motetrender.

 Når var det "Moon"


 De første slike sko dukket opp på butikkvinduer mer enn fire tiår siden. Ideen om etableringen var knyttet til temaet for plass. Denne skoen var på bena av amerikanske astronauter som landet på måneoverflaten.
 Prosessingeniører og designere «Tecnica» tok de første modellene for basen basis, tilpasse dem til terrestriske forhold. Disse støvlene har blitt den mest elegante, allsidig og praktisk, etter å ha kalt Moon Boot.

 Viktige funksjoner i "Moon"


 På de andre sko for vinteren "munbutы" kjennetegnes av en uvanlig evne til å motvirke de mest alvorlige frost. Boots Moon Moon Boot-selv ved minus 35 ° kan trygt bære for en spasertur. Bena mens alltid varm. Denne opprinnelige skoen har høy isolasjons sposobnost.Эto skyldes ikke bare brukes i prosessen med å skreddersy ny teknologi, men også bruken av spesielle materialer som har passert denne testen gjentas.
 Hva ble mer populære "munbutы", designerne mer oppmerksomhet har blitt betalt ekstern vydusapoh. Den første versjonen så ganske beskjeden. Modern "Moon" kan dekorere fasjonable garderobe av en person. Det overordnede hensyn til slike sko tiltrekke dens mangfoldige innredning og originale fargekombinasjoner som skiller den fra andre lignende produkter.
 Selv stadig skiftende mote i dag, har folk mer eksklusive tendenser ikke kan ennå finne en verdig erstatning for Moon Boot. Først av alt, av den grunn at det i sin pålitelighet og funksjonalitet "munbutы" superior til nesten alle varer produsert fottøy industrien.

 Populariteten og egenart "Moon"


 Boots, Moon Moon Boot i flere år, i stadig endring sitt utseende, tar de nyansene som er iboende i moderne mote samlinger, er det fortsatt på toppen av popularitet.
 Boots Moon Boot dekorert med fargerike utskrifter, innstikk av stoff, pels eller skinn, paljetter, blonder og diverse tamburin og har den resulterende element av moderne stil blant unge mennesker.
 Det unike og praktisk bruk av fottøy forbundet med en stabil såle, som lar sine eiere til å føle seg trygg på dem selv på glatte veier. Med avrundet tå gitt komfort for føttene, og absolutt luftfuktighet stoff er en garanti for at eieren av "Moon" vil føle seg komfortabel og trygg, selv i de tøffeste været.
 Så elegant "munbutы" som har i sitt modellprogram for menn, kvinner og barns alternativene vil følge sine eiere for en tur i all slags vær, noe som gir dem en reell mulighet til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av årstid.  
Яндекс.Метрика