Luksus omfangsrik krøller har alltid vært et symbol på femininitet og tiltrakk seg oppmerksomheten til menn. Hva triks går ikke bare kvinne å oppnå dette resultatet. Imidlertid skaper en "foss" krøller krever mye tid.

Carving hår


 Innhold:

 •  Hva er prosedyren carving

 •  Resultatet carving

 •  Kontraindikasjon

 •  Typer carving

 •  "Proffene" carving


 •  I dag tilbyr skjønnhetsindustrien den beste løsningen på dette problemet - carving håret. Carving - en holdbar styling, skape basal volum og krøller - alt i en prosedyre.
   Kanskje mange har nevnt er beryktet kjemi i slike en populær sovjetiske kvinner. Generelt, prosessen med carving noe som ligner på prosessen med å lage en perm. Men den største forskjellen fra carving hymzavyvky - omsorg for håret, bruke absolutt sikkerhet. Ingredienser som brukes for carving, gjennomtrengende bare i overflatelagene i håret, kan ikke ødelegge deres struktur. Denne prosedyren forvandle tynn, slem, ikke mengden av hår.

   Hva er prosedyren carving


   Carving - en spesiell hårbehandling kjemiske sammensetning. Vind først håret på curlers i ulike størrelser, og deretter bruke en spesiell sammensetning. Bruk curler forskjellig diameter gir en mer naturlig, "levende" hår.
   Etter en viss tid håret er vasket med vann og tørket. Typisk, tar fremgangsmåten 1-2 timer. Denne gangen er avhengig av lengde, tykkelse og hår proffesionalizmu mester.
   Hvis tuppen av håret pisket, så unngå grov, rastrepannoho Typen lenge ferdig legging, veiviseren ber deg noen "refresh" hår - klippe tuppene.
   Etter carving anbefales å bruke kremer og emollients for hår, samt spesialkjøretøyer for krøller. De lar håret ditt til å se sunn og sterk, og krøller - ikke knurre sammen.
   Male håret etter carving ikke anbefales, men hvis det er et presserende behov, behovet for å forfølge maleri minst 72 timer etter carving. Således er det nødvendig å velge de mest tilgi malingsformuleringer.
   Etter carving er ikke anbefalt fysisk påvirkning. Så etter sjamponering håret eller gni håndkleet og forsiktig klapp dem. Ikke prøv å gre vått hår, dele håret bedre hender, og etter tørking kam tre kam med noen tenner. Husk at de første 2-3 dagene etter inngrepet carving er bedre ikke å gå inn i håret ved hjelp av en hårføner, og Kjøtt-og utyuzhkah glemme de neste 7 dagene.
  Carving hår


   Resultatet carving


   Resultatet carving avhenger av type og strukturen i håret. I sterk tung hår dannet av carving bølger, mer subtil og mykt hår sving inn bevegelige krøller. I alle fall, vil resultatet være vakker carving hår omfangsrik hår.
   Effekten av fremgangsmåten varer fra 1 til 4 måneder. Varigheten avhenger også av strukturen i håret og hvordan ta vare på dem.
   Etter gang, håret gradvis vende tilbake til sin opprinnelige form.
   Carving velger jentene følge moten og ta vare på håret sitt. Ingredienser som brukes i karvynhe litt tørt hår, så jenter med høyt fett hodet, er i stand til å i tillegg til vakkert hår og med bli kvitt problemet med fett hår.
   På opplyst eller møblert Carving hår vil vare lenger - opp til 6 måneder. Tynt lyst hår etter carving kan slå inn stramme krøller. Men etter hvert vil de komme til intet, bli en naturlig curl. På tung tykt hår Carving manifestert i form av lysbølger. Selv om det er en risiko for at en slik kjemisk sammensetning for hår utskjæring "ikke vil". Lang, tung hår vil utvikle seg under sin egen vekt. Den ideelle lengden for carving er skulder lengde eller litt under. Selv kayrvynh egnet for enhver hårlengde.

   Kontraindikasjon


   Siden den kjemiske sammensetningen litt tørt hår ikke Carving anbefales umiddelbart etter en perm, bleking og modellering volos.Obladatelyamy For tørt hår faller ut flisete tupper å begynne å helbrede håret.
   For medisinske grunner til å avstå fra carving rådet gravide og ammende mødre. H
   ezvazhayuchy innvirkning på sikkerhetslager for carving, fortsatt forandrer det poverhnosttnuyu hårets struktur. Det er derfor ikke nødvendig å øve carving. Optimalt vil gjøre carving gang i 2-3 måneder.
  Carving hår


   Typer carving


   Avhengig av typen av hår, deres lengde og ønsket av kunden kan få svært forskjellige typer av krøller.
   Hvis håret skrudd inn små curlers kommer ut sterkt krøllet hår. Store bølger kan oppnås ved å benytte større diameter krølltang.
   Fordelen karvynhaya er også en mulighet til å simulere etter avslutningen av den ordinære sjamponering, la håret tørke naturlig, og du vil få en gratis "naturlige" krøller og volum. Du kan sette dem ved hjelp av en hårføner eller bruker helium å skape effekten av vått hår. Hvis du plutselig savnet min rett hår, vil du bidra til å fjerne hår. Carving, og dermed gi deg nydelig hår volum.

   "Proffene" carving


   De viktigste og unektelig "pluss" carving - det ufarlig i forhold til perm. Moderne lagring for carving med en høy grad av beskyttelse mot sprøtt og tørt hår selv om du av en eller annen grunn "peretrymaly" sammensetning for carving.
   Carving stiger gradvis. Du vil aldri være et poeng når rundt "varsel om at din langsiktige legging plutselig forsvant. Hvis du fortsetter å sammenligne carving med en perm, takket være det faktum at når karvynhe håret gradvis tilbake til sin opprinnelige tilstand, så det er ikke nødvendig zistryhaty lei krøller.
   De som har boliglån era kvinner med "kjemi" i tankene, husk at dette håret kom heller et resultat av elektrisk støt enn styling. Carving er ser veldig naturlig, uten noen "puhnastosti."
   Carving gjør daglig styling bokstavelig fem minutters affære. Mest sannsynlig vil du bare trenger å filme (det beste valget for krøllete hår) og hårføner. Carving kjølig reduserer morgen montering, så passe aktiv, moderne kvinnen i enhver situasjon etter den andre.
  Som en manikyr hjemme


   Innhold:

 •  Cuticle omsorg og hånd hud

 •  Formen og lengden på neglene

 •  Neglelakk

 •  Stages hjem manikyr


 •  Velstelte hender - en av de viktigste funksjonene i denne damen. For å håndtere din gledelig din mening og andres synspunkter, bør du sørge for regelmessig manikyr, nøye overvåke hender og negler. Til fingrene ser attraktive ingen grunn til å stadig gå skjønnhetssalonger, fordi du kan lære på egenhånd manikyr hjemme! For å gjøre dette, bør du ta hensyn til noen punkter og utføre en rekke enkle trinn.

   Cuticle omsorg og hånd hud


   Skjellaget - en tynn hud, som er i hjertet av spiker, innramming hans hull. Det er beskyttende, men som består av døde celler, vokser, peeling, og ekkel grader dannet. For å forhindre dette skjellaget må gi næring, fukte, myke spesielle midler (remuveramy) - er elementer boards "europeisk" manikyr. Brukes også klassisk manikyr der skjellaget fjernes ved spesielle saks eller tang. I den klassiske manikyr bare trenger fuktighetsgivende spiker hull regionen.
   Når du bruker remuvera må være forsiktig fordi det er myke og mer aggressive virkemidler. Å inkludere aggressiv remuver fra selskapet Sally Hansen. Bruk lignende midler fortrinnsvis på malte negler, spiker beskytte neglene fra de skadelige effektene. Mildere remuverы brukes på bart spiker, slike remuverы bedrifter fra Blå Kors, SND, EzFlow. Listen midler brukes på hårstråene, og programinstruksjonene du finner det nøyaktige tidspunktet for handlingen. Vanligvis er 1-2 minutter. Deretter mykgjørende neglebåndene zchyschayetsya oransje pinne.
   I "klassisk" manikyr bør bruke kvalitativ akutt skjerpet verktøy. Før prosedyren for å gjøre et varmt bad for hender med salt eller spesielle razmyahchayuschym midler. Kuttes biter av skjellaget må ikke, og ett bånd. Ikke bli for revet med og kutte dypt oppgave er å fjerne død hud, ikke påvirke funksjonen av fartøyet.
   Fjerne skjellaget holdt i gjennomsnitt en gang i uken, men i mellom manykyuramy ikke bør glemme det. Bruk av spesielle oljer og kremer hårstråene vil sjelden fjerne det og holde en hånd i ryddig skjema. Disse oljer og kremer tilgjengelig i arsenal av spesialiserte spiker merkevarer, spesielt populære og effektive er produkter av selskapene EzFlow, Orly, OPI.
  Som en manikyr hjemme


   Formen og lengden på neglene


   Et viktig element manikyr er å gi og opprettholde passende lengde og form negler. Hvis du ikke har bestemt deg skjemaet, vil du trenger for å eksperimentere. Valget av form er i samsvar med formen på spiker hull, dine personlige preferanser og motetrender. Tiden den mest populære formene er: square (rektangel, avrundet firkantet (rektangel, oval (mandelformede).
   Ikke vær redd for å eksperimentere med formen! Hvis du ikke liker noe, kan du fikse det snart, fordi neglene vokse svært raskt. I tillegg, på høyden av mote bølge er bare korte negler - 1-3 mm fra den frie kanten. Korte negler er praktisk i hverdagen, ser veldig stilig, det eneste negative for de med negler vokser svært raskt - ofte forkortet nødvendig.
   For vakre negler var ikke blakk, ikke siklysya ikke glem å bruke forsterkende fundamenter, samt velge gode verktøy for å gjøre skjemaet. Mange vet ikke at bundle negler ofte forårsaket av feil podpylyvanyem. Movement neglefiler bør alltid rettes til den ene siden, hun neglefil for å forkorte lengden bør være mer grovt slipe (slip bestemt av numrene på svært Emery, mindre enn tall, jo mer grov SAW) - ca 200. Etter utfylling av skjemaet, må du bruke en myk og så igjen gå på kanten av neglen, deretter zapoliruvaty kanten av neglen polering eller spesiell bafom sag. Så kuttet neglen er forseglet og sannsynligheten for delaminering er redusert til nesten null.

   Neglelakk


   Den mest berømte neglelakk - farge, men det er også usynlige belegg hjelpere! Dette lakk base og topper polsk. Rollen til disse verktøyene er svært viktig fordi de beskytter neglene fra gulning (farge til en annen farge), forlenge stabilitet manikyr, akselerere tørking lakk (topper tørking), gir glans eller matte, gjør neglene sterkere justere negleplaten (base-rydzhfyllerы ), bedre vedheft av lakk neglene. For å avgjøre hva som skal inkluderes i din personlige arsenal objektivt vurdere sine negler på ulike parametere: Fortress / skjørhet, glatthet / tilstedeværelse av spor, hardhet / mykhet osv
   Hvis du fant neglene dimples, spor, bølger eller andre defekter fortvil ikke, hjelpe deg å komme rydzhfyller - rammeverk som justerer negleplaten, noe som gjør det glatt og etter påføring spiker farge neglene vil se perfekt. Den samme effekten kan oppnås ved polering av spiker, men denne metoden er skadelig, ettersom tynnere negleplaten, spiker blir sprø og svake. Disse belegg finnes i de fleste produsenter av spiker eksempel Dance Legend, OPI, ORLY og andre.
  Som en manikyr hjemme

   Mange jenter liker ikke manikyr selv, fordi det er ganske lang prosedyre, og som et resultat du kan våkne opp om morgenen med naglemerkene og puter uskarpt lakk. For å unngå dette, kan du bruke spesielle tørr-topper som er brukt til å farge lakk og akselerere sin tørking, samt gi glans. Etter tørking Søknaden må vente omtrent fem minutter og kan gå om sin virksomhet uten frykt for å skade manikyr. Veldig vellykket og mye brukt er topper tørking av selskaper Seche Vite, INM, OPI, Essye, Urbina, Eva, Kinetics, Anny. Sammen med tørking, lakk kommersielt tilgjengelig olje dryppe tørr, de er mindre praktisk å bruke og lakk tørker så fort ikke fort.
   Fargede belegg har meget forskjellige teksturer, effekter, motstand, lukt, samt svært forskjellig pris. Hvis du liker å tiltrekke seg oppmerksomhet, prøve-metalliske maling, lakk Neon, kameleon maling, lakk med stor glitter. Nyudovыe lakk - det maling som gir godt preparerte negler, ligner i fargen til de menneskelige hudtoner, lage negler ryddig, porselen, som en prinsesse. Nylig har en rekke merkelige effekter - matt lakk, lakk sand (grov matt lakk, negler som sukker belagt eller sand), kameleoner og multyhromы (iriserende to eller flere farger avhengig av synsvinkel, termiske belegg (skifter farge fra temperaturendringer ) og mange andre De klassiske og velkjente lakk -. kremer (som inneholder en stor mengde pigment) og gelé (gelé med en lett gjennomskinnelig struktur), de kommer i alle slags farger, med matt finish Valget av maling farge avhenger av din smak..

   Stages hjem manikyr •  Fjern gammel polsk hjelp neglelakkfjerner. Hvis du bruker aggressive remuver, bør dette trinnet hoppes over.

 •  Mykgjøre huden: a) Europeisk neobreznom manikyr - remuverom; b) den klassiske manikyr - et varmt bad for hender.

 •  Fjerne neglebåndene: a) European neobreznom manikyr - oransje pinne eller en pimpstein stein til europeisk manikyr; b) den klassiske manikyr - klippe med saks eller pinsett.

 •  Vask hendene tørre, ta form av å bruke spiker sager, negler zapoliruvaty end. Hvis brukt aggressiv remuver - fjerne gammel lakk.

 •  Påfør en base for lakk.

 •  Sette en, to eller tre lag av farget lakk. Det er lurt å male endene, så sannsynligheten for maling chips på nedgangen.

 •  Påfør topp tørking eller drypp tørking.

 •  Fukt håret olje eller krem. Dette trinn blir gjentatt inntil neste manikyr minst en gang om dagen. Det er tilrådelig å skyve tilbake neglebåndene bare ned med en appelsin pinne.


 • Яндекс.Метрика