Cellulitter. Tradisjonelle metoder for cellulitterCellulitt - en endring i fettvev, som er en del av huden. Dens viktigste manifestasjon - er fremveksten av små kuler på overflaten av huden. Cellulitt er ikke et fett, som kan fjernes ved trening og kosthold. Han er ikke bare en kosmetisk ulempe fordi dens behandling må nærmet grundig.

Årsaker til Cellulite

Årsakene til cellulitt og ganske mye. Disse inkluderer:
- Feil og ubalansert kosthold. Feil valg av produkter er det en mangel på visse næringsstoffer. Rask matlaging, spising sin fastfood, tilberedt mat som inneholder et stort antall fett, sukker og salt, og ulike kjemikalier som er ubrukelig kropp.Bakgrunn av cellulitter kan også være en feil måte å spise;
- En stillesittende livsstil. Mangelen på aktivitet kan føre til at forekomsten av cellulitter, ikke bare, men også mange andre sykdommer;
- Stress. Konstant stress og spenninger i nervesystemet gjør ødeleggende effekt på alle organer og systemer;
- Dårlig holdning. Feil holdning fører til feil funksjon av indre organer;
- Iført for nær og tettsittende klær. Som et resultat av den konstante seg stramme klær væsken sprer seg jevnt over hele legemet;
- Hormonelle endringer. I perioder med aktive hormonelle endringer i kroppen øker sannsynligheten for cellulitter;
- Genetisk predisposisjon.
Cellulitt behandling
Metoder for behandling av cellulitter er det stor sett. Det er viktig å avgjøre hvilken som er den mest effektive og rimelig for deg.
Injeksjoner.For behandling av cellulitt utbredt substans slik som fosfatidylkolin. I sin innføring i prosessen av huden lipolyse, noe som resulterer i ujevnheter på huden er mindre merkbare.

Massasje.
 Når massasje er manipulering av vev, bidrar til å fjerne overflødig væske.
Thermo. I thermo på huden påvirke høye temperaturer, noe som bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen og eliminere ulikhet fra huden.
Kosmetikk. Å bekjempe cellulitter vanligvis bruker spesielle anti-cellulitt kremer som bidrar til nedbryting av fett.

Laserterapi.
 Laseren forbedrer blodsirkulasjonen i vev og stimulerer fettfabrikk.

Folk rettsmidler.
 Mange folk rettsmidler har vist seg å være svært effektivt uten bivirkninger. I tillegg er de tilgjengelige for alle.

Tradisjonelle oppskrifter for å bekjempe cellulitter

Ta essensielle oljer i disse mengdene:ti dråper oljer av grapefrukt, bergamot, geranium åtte dråper olje, fem dråper olje av muskat og tre dråper olje av kanel. Bland med base (søt mandelolje). Den resulterende blandingen gni inn i problemområder sterke og livskraftige bevegelser.

Ta olivenolje og oransje.
 I en liten mengde av olivenolje noen dråper fortynnet oransje og hell blandingen i badet. Ta disse bad flere ganger i uken.

Som folkemedisin for å bli kvitt cellulitter er også brukt kaffe.
 Ta den blå leire, legge til noen kaffegrut, fortynne med vann. Ytre bevegelse, påfør på fuktig hud. Koffein hjelper brenne fett, og leire - fjerning av overflødig væske.
Fortynne eple cider eddik og vann sammen. Tilsett olje, mynte, sitron og rosmarin. Påfør blandingen på problemområdene, pakk med plastfolie. Du kan sette varme klær på toppen. La komprimere i en halv time, og skyll med vann og bruke fuktighetskrem.

En effektiv metode for å bli kvitt cellulitter er en wrap.
 Å forberede blandingen for innpakning Mix folk rettsmidler som leire (hvit eller blå), noen få dråper eterisk olje, tre spiseskjeer med kanel. Av de bestanddeler som er nødvendige for å tilsette en liten mengde vann. Påfør blandingen på problemområdene, vikle film (polyetylen). Dekk med et varmt teppe og legger seg ned for en time. Skyll agent, smøre huden fuktighetskrem. Wraps gjør annenhver dag i ti til tolv dager.

Berede veien for wraps kan med disse ingrediensene.
 Ta to spiseskjeer fukusov eller tare, fortynne med varmt vann. Permisjon for å sette mot i en fjerdedel av en time for alger gjort det svelle. Så de legge plommer, tjue dråper kamfer olje og ti dråper sitron olje. Godbland. Gjelde til problemområder, wrap polyetylen. Permisjon for tretti til førti minutter. Skyll med vann.
Husk, det er mye lettere å unngå forekomsten av cellulitter enn å bekjempe den.
Hvordan bli kvitt cellulitter hjemmeCellulitter legger skjønnhet kvinnelige hofter på grunn av utbruddet av sommeren, er de fleste kvinner får et problem å bli kvitt tsellyulytnoy dekke sine lår og rumpe. Men for å bli kvitt disse svakhetene i figuren er nødvendig før den varme årstiden.
I en verden der en kvinne skal være stram og atletisk, problemet med cellulitter aktuell som alltid, men i den gamle verden og middelalderens skulptører viste alle ulikheter i kvinners lår.
I 1978 uttalte Medical Association atCellulite er ikke en sykdomMen kosmetikk bransjen i mange år på å gjøre det til en fullverdig sykdom som må behandles. Kosmetiske prosedyrer og bringe stor fortjeneste til selskaper, det er ikke overraskende at problemet med cellulitter er så relevant.
Hvordan bli kvitt cellulitter hjemme?
Først av alt, er cellulitt subkutant fett som samler seg i bruken av forskjellige matvarer. Naturligvis, som på grunn av deres gener er utsatt for cellulitt utsatt for mer enn dens utseende. Siden kvinner ofte akkumulere fett i lår og rumpe, er cellulitter problem bare relevant for dem.
Hvordan bli kvitt cellulitter hjemmeSelvfølgelig, hvis du ikke er fornøyd med vekten din, bør du tenke på sin reduksjon. Forekomsten av cellulitter kan unngås hvis kontrollere vekten. Derfor er det nødvendig å starte med riktig ernæring. I maten skal konsumeres store mengder rå frukt og grønnsaker. Best stick vegetabilsk kosthold. I tillegg til utvikling av cellulitt hindre sjømat. Unngå inntak av rødt kjøtt og fjørfe. Kjøtt bør erstattes med fisk, men fisken skal være magert.
Dairy forhindre fjerning av fett fra kroppen, slik at det dannes en film på slimhinnene. Antall anvendes karbohydrater, slik som sukker og bør reduseres.
Naturligvis kan man ikke gjøre kostholdet. Ikke glem at det er en slik ting som cellulitt massasje og fitness.Massasje kan utføres i profesjonell eller uavhengig. Laste seg fysiske aktiviteter som er rettet mot de ben og rumpe. Gjør du det vil gjøre huden stram rumpe og lår og fast, brennende fett.
Note. Hva kvitt appelsinskall, som er så stygge blikk i speilet, er opp til deg. Hvis du er flittig i ditt livs reise, vil cellulitter aldri besøke hoftene.  
Kan jeg gå til sør på lymfanhiomi tungen

 Lymfanhyomu tilskrives godartede svulster. Lymfanhyoma tungen - en sjelden misdannelse i lymfesystemet. Det lymfanhiomy som følge av ekspansjon og sammenslåing av lymfekar. Lymfanhyomы svært lumske. De kan ikke manifestere seg i flere tiår.

 Symptomer lymfanhiomy tungen


 På tungen er det tumorer som stikker over overflaten av slimhinnen. Svulster vokse gradvis, øker størrelsen av tungen. Mobilitet språk avtar, snakke og spise blir vanskelig.

 Svulster smertefri. Lymfanhiomy tendens til å øke forkjølelse.

 Behandling lymfanhiomy tungen


 Lymfanhyomu språk behandles kirurgisk. Svulst fjernet under anestesi, gjenopprette normal størrelse tungen.
 Lymfanhyoma her avslører hans bedrag, etter operasjonen mulig gjentakelse.

 Du kan være solskinn i lymfanhiomi tungen. Sør


 Kan jeg gå til sør på lymfanhiomi tungen? Ved sykdommer i lymfesystemet og godartede svulster i lang soleksponering er ikke anbefalt.
 Hvis du går sørover, deretter følge forholdsreglene. På stranden er bare tidlig om morgenen til ti om kvelden, og etter 5. En annen gang bedre tilbringe i parker, på steder beskyttet fra solen.
 Mens på stranden, følge reglene i "god" brunfarge.
 Bedre å tenke hundre ganger, eller du kan gå sørover i lymfanhiomi tungen. I den tempererte sonen mange flotte steder å slappe av. Videre rekreasjons handling påvirker bare ettermiddag etter bor der i minst 20 dager. Den vanlige uke eller ti dager, som vanligvis er trukket tilbake som ønsker å bade i sjøen og soling, ikke gi noen effekt, bortsett fra mulige komplikasjoner av kroniske sykdommer. Du bare nok en gang forstyrret hans lymfesystemet akklimatisering. Så veie fordeler og ulemper, og bestemme om du vil gå sørover når lymfanhiomi tungen. Vi anbefaler ikke at du gjør.  
Hva hvis prykusyv tungen?
 En av de vanligste skadene i både barn og voksne, det er skade på tungen tennene. Dette kan skje under spising, under sport trening eller selv uten noen åpenbar grunn - bare gjennom uaktsomhet eller på grunn av okklusjon. Ofte folk biter tungen litt, noe som fører bare ubehagelige følelser, men ikke skadelig for helsen. Men det er tilfeller hvor skaden er svært farlig, så hvis du prykusyly tungen hardt nok, bør du umiddelbart ta noen tiltak (for å stoppe blodet, nummen og desinfisere bittet, etc.) eller søke hjelp fra en kvalifisert lege.
 I så fall trenger du legehjelp
 De fleste av våre medborgere vet ikke hva de skal gjøre når de er prykusyv tunge, og når du skal ta kontakt med en spesialist. Så la oss se under alle situasjoner som krever øyeblikkelig legehjelp. De er:
 - Språk svulst, og på et sted som ble skadet, den enorme hematom;
 - Såret var veldig dyp - for eksempel gjennom språk prokushen;
 - Såret var veldig lang (05 cm lang) og sterkt blødende;
 - Såret er dypt og lenge, og dens grove kanter (de kan ikke sammenligne)
 - Til tross for at den opprinnelige skaden ikke har brakt deg mye ubehag, over tid situasjonen har forverret - hoven tunge og slutter aldri å såre i flere dager.
 I noen av disse tilfellene, bør du umiddelbart ringe "ambulanse" eller spør en kjær å ta deg i traumatologi (du bedre ikke sitte bak rattet). Hvis skaden ikke er så alvorlig, så kan du gjøre de tradisjonelle hjem rettsmidler - mest av alt, holde ro og handle riktig.
 Smart førstehjelp og behandling
Hva hvis prykusyv tungen?
  1.  Det første du bør gjøre hvis du bite tungen blodet - er å stoppe blødningen. Skriv inn din munn kaldt vann og forsiktig skylle den, legge språket til et stykke is eller bruke en bomullsdott dyppet i hydrogen peroxide (men ikke overdriv det, fordi hydrogen peroxide ødelegge tannemaljen).

     Det neste trinnet - Smerte morgen. For dette formålet kan du også bruke is, men du kan betale for en mer effektiv måte - for eksempel barne gels som brukes til å forenkle prosessen med tenner i babyer eller smertestillende medisiner som brukes muntlig.

     Nå trenger du bare å desinfisere den skadede sted - fordi i munnen på en hvilken som helst mann, selv om han renser tennene to ganger om dagen, et stort antall levende mikrober. Hvis disse bakterier komme inn i såret, kan det danne puss, som fører til meget ubehagelige konsekvenser. Ikke la dette - bruk metylenblått (men ikke jod eller brilliant grønt som kan brenne slimhinner) for å desinfisere skadede områdene.
     Imidlertid må man oppgi språk, og etter at du har gjort en førstehjelp. Og de beste assistenter i denne prosessen du vil: tannbørste og tannkrem, te og urter. Pusse tennene etter hvert måltid for å redusere mengden av bakterier i munnen, og regelmessig skylle munnen infusjon av calendula, kamille eller johannesurt. Og fortsette behandlingen til fullstendig forsvinningen av ubehagelige symptomer. Og hvis du noen gang føler at din tilstand har forverret, hastverk med å se en lege.  
Яндекс.Метрика