Mote trend denne sesongen er deres chiffon kjole - maxi og mini, klassisk og sofistikert stil, med ulike tall og uten dem, med volanger og rysjer, ulike farger og nyanser. Denne kvelden og casual kjoler, kjoler for sommerferien og mer
 Kjoler chiffon
 I røde chiffon kjoler kan du gå til en bar eller restaurant. Lett, flytende chiffon kjole rød tiltrekke seg oppmerksomheten til menn, vil du føle lidenskapelig om sine synspunkter.
Chiffon kjoler
Grunnleggende regler for velpreparerte kvinne
 Hver selvrespekt kvinne er forpliktet til å vie seg selv hver dag i minst et par minutter. Så hovedregelen høres feminin grooming. Men dette er ikke alle hemmeligheter og triks som gjør at du kan opprettholde attraktiviteten ordentlig.
 Minutt for deg selv
 Til tross for den komplette arbeidsmengden hjemme og på jobb, må du ha på lager litt tid til å se etter seg selv. Etter en halv time er ikke for mye, hvis du følger ritualet hver dag, ikke nøl med å forlate sin eller neste mandag.
 Renslighet
 Ren er ikke bare sjelen, men også kroppen. Siden håret slutter og slutter fingertuppene. Morgenen bør begynne med personlig hygiene, full levd hennes dag. Denne kvinnen utstråler friske væsker, som er uunnværlig forutsetning for omsorg.

 Tegning bilde
 Siden den generelle type består av mange deler, vil mangel på minst en av dem hindre opprettelsen av en bilde. Små ting i denne forbindelse kan ikke være. Det er viktig for alle: øyebryn, øyne, klær detaljer. Bedervet lakk på neglene, og holey tights henhold bukser fordi de ikke kan se noen, og generelt moveton.
 Farger
 Nyanser i skapt bildet bør kombineres sammen. Det bør eliminere alle prangende farger. Dette gjelder spesielt make-up og hår fargestoffer valg. Denne damen fra ungjenter skiller holdenhet, så fargekomponentene bør se nøye.
 Hudtilstand
 Hyggelig kvinne skiller seg ut fra mengden og matt, glatt hud. For skjønnheten til merket må berøre opp øyenbrynene, bruke næringsrik maske for ansiktsmaske og glans med spesielle fasiliteter.
 Vakker manikyr
 I perfekt form negler oppmuntret og naturlig farge. Altfor lange negler er usannsynlig å se attraktive og lyse farger legge et snev av vulgaritet bilde. Du må streve for moderasjon og harmoni å se ekte dame.
 Plume duft
 Brennevin og deodoranter kan ikke misbrukes i alle fall. Og absolutt ikke en kvinne går for å blande parfyme. Bare noen få dråper forførende plume, og flasken, helte på hodet, blir åpenbart brute force.
 Komfortable sko
 "Høydepunktet på programmet" noen velpreparerte kvinne har rett type kvalitet sko. Kategorisk "nei" stoptannыm, nechyschenym og slitte sko. Dette stykket toalett bør se riktig og perfekt. Selv i ensemblet med en standard kjole sko bør bare kvalitet, og naturlig måte. Dette vil "pull" bildet som en helhet.
 Imitasjon smykker
 Stilig og velpreparerte kvinne er ikke riktig bruk av billige smykker. Antall smykker er ikke så viktig som dens kvalitativ sammensetning. Det er bedre å sette til side søt "Baubles" med billig beaded armbånd plast.
 Om en kvinne er hjemme, på kontoret, på fest eller i hagen. Grooming bør være en del av bildet, fordi i sin støtte ikke trenger å ha stor økonomi. Nok til å gjøre komplekse omsorg en vane som i enhver situasjon ser blendende og være sjarmerende.  
Hvordan bli kvitt tretthet?
 Veldig sliten du? Dessverre, ofte spørsmålet vi svare bekreftende, slik en moderne tempoet i livet. Imidlertid, for å takle tretthet kan og bør være. For tretthet - en helt naturlig tilstand. Uansett hva vi ikke er engasjert - etter en stund utomymsya må, tross alt, vi jobber ikke. Og fra den svøpe oppskriften er enkel: å bryte, få igjen pusten - og igjen i kamp.
Hvis det var så enkelt! Dessverre er rytmen av det moderne liv slik at "resten" og "pust" av tid ofte mangler, tretthet akkumulerer, arbeid også - og du er våkne opp med følelsen av at ikke litt uthvilt, raskt helle en kopp kaffe, og monotont rase fortsetter. Hvis tiden ikke iverksette tiltak, vil det være et resultat av kronisk utmattelsessyndrom.
Måter å kvitte seg med trøtthet, heldigvis, mye. Og viktigst av disse er søvn. Hver dag en person trenger 7-9 timers søvn. Og for å sove godt og virkelig hvile, kjøpe de beste vane å stå opp og gå til sengs tidligere. Anses mest effektiv søvn fra 23:00 til den første natten - denne gang over hele kroppen er å gjøre en god hvile. For virkelig å sove godt, to timer før lysene ut, slå av datamaskinen og TV, ventilere rommet og gå.
Felles for alle fremgangsmåten til raskt å bli kvitt tretthet eksisterer ikke. Foreslå en person hele dagen utfører tungt fysisk arbeid, slappe av med hjelp av fysisk fostring så dumt som en student under økten råde slappe av med en bok på sofaen. Å slappe av, endre innholdet i aktiviteten. Etter timer med intens mentalt arbeid på kontoret bør trene eller gå ut i fem minutter inn i gården for å få litt frisk luft.
Bare ikke forvirre "puste" med pause. Røyking bedre være helt forlatt. Røykere, folk blir lei raskere enn de som ikke har nikotinavhengighet. Det samme gjelder for alkohol: det er ikke den beste måten å slappe av og stresse ned. Morgenen etter kvelden dusjer vil du føle deg enda mer ødelagt enn før. I tillegg er alkohol kjent som en downer - å være i hans fans blir verre med tiden.
Eller vurdere et "forfriskende" betyr kaffe. Koffein, som er virkelig en del av det får kroppen til å mobilisere, men etter flere timer med tretthet navalytsya med en hevn. Kaffe i store mengder - en direkte vei til tretthet.
En annen måte å kvitte seg med konstant trøtthet - er å justere kostholdet. For en start, redusere kaloriinntaket, spise av av raffinerte produkter, altfor fet mat, røkt og hermetisert. Legg i diett av frukt og grønnsaker og proteiner. Kroppen, som ikke vil ha en hard tid å fordøye et tungt måltid vil finne mye mer styrke til å takle de daglige gjøremål. Ikke hopp over frokosten eller erstatte hans kopp te, kaffe. Ja, min bestemor hadde rett: frokost behov for å for dagen nok. Hvis dietten tilbyr frokost forlate, gi opp en slik diett.
Hvordan bli kvitt tretthet?
 Drikk rikelig med vann, en halv liter om dagen - i hvert fall i den varmeste tiden av året er det beløpet kan økes. Feil tilnærming - drikke så mye som kroppen trenger. Det faktisk tar lengre tid, vi ofte ta tørst for sult og "zaedaem 'ønske om å drikke. Dette fører til overvekt og tretthet. Dette er en annen hemmelig av god helse - hvis du planlegger en vanskelig dag, kan par flasker rent vann, la det alltid være for hånden.
Når du føler at startet veldig sliten - få en god multivitamin kompleks, spesielt hvis det skjer på vinteren eller våren.
En interessant svar på spørsmålet: "Hvordan takle trøtthet? "Gi psykologer. De rådes til å fullføre uferdige saker. Spesielt de. Det viser seg at vi ikke blir lei så mye av arbeidet, som tanken - hva er den grad prestasjoner venter fortsatt. Og ideen om ett enkelt nedomыtoy letthet tretthet på dagtid du mye mer enn hele vasken oppvasken.
Prøv mer latter og nyte livet, alltid finne for denne muligheten, se god film, møte med mennesker som er fint for deg, få den gleden. Og forresten, hvis arbeidet ikke tilhører klassene, levere glede (kanskje det ikke er interessant for deg, virker det for ensformig eller vice versa - rastløs og vanskelig), tenker på det, kanskje din måte å raskt bli kvitt tretthet - en endring yrke?
Muntre opp og bli kvitt trøtthet etter en hard dag hjelpe Douches. Etter denne prosedyren utføres i henhold til reglene vil du være klar til å oppfylle selv nøyaktig samme mengde arbeid.
Slappe av i helgen. Selvfølgelig, vil sjefen din bli henrykt av hva du tar med arbeid hjem. Men familien - er usannsynlig. Innenlandske konflikter og misforståelser i stor grad avlaste deg av kapasitet i løpet av uken, og må jobbe igjen for helgen. Å bryte denne onde sirkelen, hellig helg sone fri fra arbeids bragder og hans familie gå ut av byen eller bo hjemme, kanskje det er på tide å få alle sammen for et besøk? Generelt, tilbringe tid, og ikke minst arbeidet i det hele tatt. Den eneste typen hjemmeunderholdning som følger indignert avvise - er å se på TV. Hva synes du om det for en hjerne TV - slitsom økter, så ikke bli overrasket om etter en dag med dette "ferie" du føler deg enda mer sliten.
Hvordan bli kvitt tretthet? Det er enkelt - nok hvile. Å legge til de ovennevnte elementer kan trygt massasje, turer i parken, fisketurer og alt-alt som gir deg glede.  
Kan gravide kvinner drikker kaffeDe fleste av oss bare våkne opp, løp til kjøkkenet med ett ønske - å ha en kopp kaffe for å hjelpe muntre opp og til slutt våkner. Men i enhver kvinnes liv det kommer en tid når du vil vise dine vaner, og du kan ikke ignorere konsekvensene - graviditet. Det er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast, fordi vane å drikke kaffe om morgenen produsert gjennom årene, og nå trenger å hengi seg til denne gleden som alle rundt sier at gravide kvinner ikke kan være kaffe. Men hvorfor ikke?
Kaffe er en hyggelig og velsmakende drikke, men om du kan drikke det eller ikke, alltid debatt. Ofte er det artikler som kaffe forbruk fører til avhengighet av koffein, forårsaker hyppig hodepine mottak "dose" - en vanlig kopp kaffe. Noe sannhet i dette, selvfølgelig, hjelper regelmessig inntak av koffeinHøyt blodtrykk og påvirker hjerterytmen. Disse symptomene er ansett ekstremt farlig for gravide å drikke kaffe er hvorfor de ikke kan. Legene ikke anbefaler gravide eksperiment på det ufødte barnet, fordi koffein kan føre til muskelspasmer, noe som fører til for tidlig fødsel.
På den annen side, hvis din helse er OK, koffein øker ikke blodtrykket slik at situasjonen ble kritisk. Men det kan skryte av helse, dessverre, litt. Ellers drikker drikken ikke.
Gravid kaffe kan ikke inneholde mer fordi i tillegg til virkningenKardiovaskulære systemetDet påvirker nervesystemet. Hyppig bruk av kaffein for å øke vitaliteten fører til det faktum at nervesystemet "bli brukt" til den. Videre koffein i kaffe begynner å ødeleggenervesystemet. Som et resultat, i stedet får du livlighet distraksjon av oppmerksomhet, fokus og huske ny informasjon vil bli vanskeligere. Også kan føre til økt oppstemthet, høy sannsynlighet nervøse tics. Det er klart at slike effekter av koffein på moder vil ikke i favør av et barn.
Du kan ikke bruke kaffe gravid fordi koffein kan føre til endringer i pust og puls av fosteret, brudd på nervesystemet og skjelettet av et barn. I tillegg er koffein et vanndrivende, slik at morkaken får mindre blod, noe som kan føre til alvorlige forstyrrelser i fosterutviklingen.
Nylig har noen forskere distribuert informasjon som ikke kan være så strengt å bedømme effekten av kaffe, avhengig av antall fylle kopper kaffe i døgnet. For eksempel, hvis naturlig kaffe du ønsker å brygge, kan ikke brukes til gravide, deretter 1-2 kopper pulverkaffe om dagen vil ikke la negativ effekt. Men igjen, dette gjelder bare helt friske gravide (som ikke er for mye) og helt normal løpet av svangerskapet.
Disse forskerne sier at forlate sitt tradisjonelle morgenkaffe kan ikke være, fordi den fullstendige utelukkelse av koffein fra kostholdet - det er en stor påkjenning for kroppen til en gravid kvinne hvis hun - dedikert kofemanka. Som du vet, er noe stress under svangerskapet kontraindisert. Derfor er det nødvendig å redusere inntaket av kaffe til et minimum. Du kan også legge til melk til kaffe (det antas at meieriprodukter er delvis nøytralisert med koffein), kaffe med melk gjør kroppen til en gravid mykere og fører til langt færre bivirkninger.
Ennå avgjort om det kaffe eller ikke, bør en gravid kvinne selv. Ifølge leger og forskere blandet. I alle fall til det ufødte barnet var frisk, bedre eliminere selv den minste sjanse for skade på fosteret.  
Яндекс.Метрика