Chlamydia symptomerKlamydia - den vanligste seksuelt overførbare sykdommen hos menn. Hans agent er en mikroorganisme som Chlamydia trachomatis. Viruset lever inni cellene og ligner på bakterier. Chlamydia er vanskelig å behandle på grunn av sin parasittiske egenskaper.
Den vanligste seksuelt overførbare klamydia. De fleste av pasientene - folk 17-35 år som kommer i kontakt med en bærer av viruset. Det er også mulig infeksjon av fosteret ved fødselen mor. Tilfeller av innenlands smitte usannsynlig.
Klamydia i de fleste tilfeller ikke har noen tydelige symptomer, inkubasjonstid - 5-30 dager. Det er en kronisk form for klamydia og frisk. Sistnevnte skiller mild infeksjon og fokusere bare på nedre urinveier. I det kroniske stadium er det fordelt i den øvre.
Som det viser klamydia
Symptomer på klamydia hos menn knapt uttrykt eller ikke-eksisterende. Lidelse ofte presenterer som en liten betennelse i urinveiene - uretritt, som varer i flere måneder. Denne åpenbare tegn som indikerer årsaken til betennelse er Chlamydia trachomatis, nei.
Kan være tilstede glassaktig magre seleksjon, såkalte "morgen dråpe". Urinering kan være ledsaget av svie og kløe. Smerter i ryggen der, testikler, pungen, i urinrøret. Også når klamydia vært en svak økning i temperatur. Pasienten kan føle generell svakhet, som følge av rus. Det kan observeres mørk urin, tilstedeværelse av puss i det, og i noen tilfeller - valg av blod.
Symptomer på klamydia kan være forskjellig. Eventuelle symptom - en grunn til å se en lege. Hvis klamydia spres i kroppen, vil det føre til irreversible konsekvenser, som impotens og infertilitet. Smart terapi bidrar til å hindre farlige komplikasjoner.
De første tegn på klamydia oppstår i omtrent tre til fire uker etter smitte. Hvilke symptomer bestemmes av graden av deltakelse i urinveiene betennelse og immunitet avhenge av staten - de beskyttende evner mann bedre, kan symptomene bli styrt.
Hvis en mann ikke går til legen, klamydia invadere andre organer og blir kronisk stadium. Chlamydia bidrar til utvikling av sykdommer som orchitis, prostatitt, epididymitt.
Det skjer ofte at en frisk person er bærer av klamydia. At viruset lever i den slimete og immunsystemet hindrer bakterievekst. I dette tilfellet kan chlamydia påvises ved metoder som PCR og dyrkningsresultatene. Også nødvendig immunogram, blod, urin, skraping kjønnsorgan, urinrør.
Hvordan bli kvitt klamydia hos menn
Behandling av klamydia hos menn og kvinner det samme. Forskjellen - i den lokale behandling. Menn kan ikke brukes for å behandle chlamydia sure oppløsninger, spesielt askorbinsyre. Kremer og salver påføres daglig forhuden, munningen av urinrøret og penis. Løpet av behandlingen klamydia - tre til fire uker. Du må innen tre måneder bli testet for klamydia. Med et negativt resultat, kan vi snakke om en vellykket behandling.  
Klamydia hos menn og kvinnerI de senere årene, som har vært brukt i medisin nøyaktige diagnostiske metoder, var forskerne i stand til å etablere en av årsakene til kvinnelig ufruktbarhet og spontanabort. Det viser seg at ganske ofte den skyldige av dette alvorlig patologi er klamydia. Dette infeksjonssykdom middel som er en intracellulær parasitt Chlamydia (bakterien Chlamydia trachomatis).
Urogenitale (urogenitale) Chlamydia refererer til seksuelt overførbare sykdommer. Infeksjonen påvirker kjønnsorganene og urinveiene. For tiden Chlamydia er en av de mest vanlige sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, og er diagnostisert oftere enn gonoré. Ifølge statistikk, klamydia lider fra 6 til 8% av voksne over hele verden. Ofte bli med andre smittsomme sykdommer - trichomoniasis hos menn og kvinner, bakteriell vaginose og ureaplazmoz.
Funksjonen av sykdommen er at den kan være patogener Chlamydia forskjellige arter. Skiller seg bare strukturelle formasjoner bakterier på overflaten av celler i hvilke de er bundet til en bestemt type av humane celler. I medisinsk praksis, hver type klamydia tildelt symbol latinske bokstaver og tall - A, B, Ba, DK, 1-3.
Hvis patogener er klamydia grupper 1-3, og personen utvikler tropiske sykdommer - veneriske lymphogranuloma. Godt undersøkt klamydia DK påvirke kjønnsorganene. Det er også klamydia som forårsaker trachoma - en sykdom i slimhinnene i øynene. Chlamydia formere seg i kroppen på samme tid forblir levedyktige i miljøet.
Klamydia kan overføres gjennom hverdagen, og smittekildene kan brukes til å kontakte (skjelvende hender, kyssing), kjøkkenutstyr, vaskekluter og håndklær. Men de fleste seksuelt overførbare sykdommer, og smitte kan forekomme på hver seksuell kontakt (muntlig, genital). Spesiell forsiktighet bør utvise gravid kvinne, muligens i utero smitte til barnet.

Hvordan er sykdommen

De første 2-3 uker etter smitte symptomer kan ikke vises. Man fortsetter å leve et fullverdig liv, føler seg frisk. Denne imponerende klamydiaceller aktivt sprer. Etter den første perioden, det finnes skjulte symptomer på klamydia, men dette faktum er ikke nødvendig. Sykdommen kan forekomme uten ekspresstrekk.

Særegenheter klamydia hos menn

Vanligvis de første symptomene på klamydia hos menn er en glass-aktig utflod fra urinrøret, og den første dråpe urin kan puddled. Det spotting på slutten av vannlating eller under utløsning. I noen tilfeller kan sykdommen være ledsaget av en økning i temperaturen til subfebrile sifre svakhet, tretthet.
Symptomer på klamydia infeksjon hos kvinner

Ofte er det symptomer på klamydia hos kvinner: utseendet på slimete utflod gul med en ubehagelig lukt, kløe og svie ved vannlating. Det kan være feber, svakhet. Ubehandlet klamydia symptomer hos kvinner skyldes to uker, men likevel klamydia fortsette å svekke immunforsvaret, mens tvinge henne til å jobbe mot kroppen. Berørte organer, øyne og ledd.
Mangelen på symptomer er også farlig fordi sykdommen forårsaker betennelse i egglederne. Som et resultat, er det pigger som fører til tilstopping av rørene. Dette gjør graviditet umulig. Det bør bemerkes at chlamydia hos menn kan også føre til sterilitet og, i tillegg, en av komplikasjoner av sykdommen er hronychekyy prostatitt (betennelse av prostatakjertel).
Husk: gravide kvinner med denne diagnosen kan infisere det ufødte barnet. Sykdommen forårsaker ikke unormal fosterutvikling, men kan skade indre organer. Mest påvirket tarmen og lungene og ledd og øyne.
Diagnose og behandling av sykdom

Alle symptomer på klamydia er ikke spesifikke bare til denne sykdommen, så utseendet på noen mistenkelig utslipp bør umiddelbart søke legehjelp. Kvinner bør undersøkes av en gynekolog menn - en urolog. Det er verdt å oppsøke en hudlege også.
Til diagnosen ble gjort rettferdig, gjennomført laboratoriestudier. I dette tilfellet, kan vanlige flekker og bakteriologiske avlinger ikke oppdage patogenet. Det er nødvendig å tegne en rett ymmunoflyuorostsentsyyu (PIF) og DNA-diagnostikk (PCR).
Hvis symptomene på klamydia hos kvinner og menn vil føre til en tur til legen, vil det være en fornuftig løsning. Bli kvitt klamydia er ikke så lett - parasitter tilpasse seg godt til medisinering. Men med forbehold om medisinske krav, tar antibiotika, immunomodulatorer og vitaminer, sykdommen kan kureres helt.
Effektiv behandling av klamydia vil bli vurdert hvis kurset av terapi vil begge parter. Etter behandling, sørg for å få testet. Hvis klamydia ikke blir funnet, deretter gjentatte studier gjennomført i en måned (kvinner passere testene før menstruasjon). I det tilfelle at den andre gangen patogen infeksjon ikke blir funnet, kan sykdommen anses fullstendig utherdet.  
Epilepsi årsakerOversatt fra det greske språket ordet epilepsi betyr "fanget, fanget, fanget." Men det er et annet navn for denne sykdommen - ". Epilepsi sykdom" Om lag ti millioner mennesker verden over lider av sykdommen, i en alder av seksten år - sju epilepsi imponert med tusenvis av barn, voksne - en av to hundre.
Hva er denne sykdommen og hva som forårsaker det kan føre til?
Hva er epilepsi
Så epilepsi - en nevrologisk kronisk sykdom som manifesterer en bestemt tendens til menneskekroppen til en kraftig og uventet forekomst av anfall. Videre kan denne diagnosen gjøres i person bare hvis han har opplevd minst to angrepene. For en manifestasjon av anfall er ikke et bevis for epilepsi hos mennesker, og kan skyldes forskjellige faktorer, som strekker seg fra høy temperatur og som avsluttes hodeskade.
Viktigere, i motsetning til de gamle ideer, i dag beviste at epilepsi er ikke en psykisk sykdom, og det er ikke smittsomt.
Myter om epilepsi i antikken
Men denne tolkningen av sykdommen var ikke så lenge siden. I lang tid folk tilskrives epilepsi mystiske betydning. For eksempel, i antikkens Hellas ble det kalt "hellig sykdom" og de gamle grekerne forbundet med hekseri og magi. De var overbevist om at i denne sykdommen i menneskekroppen vselyavsya devil. Folk trodde at Gud nasylav epilepsi i mennesket som straff for sin ondskap liv. Dessuten var sikre folket i oldtidens Hellas, samt innbyggerne i Roma som epilepsi er smittsomt: alle som rørte pasienten kan bli byttet av demon, han også kunne avgjøre denne ånden.
Selvfølgelig, det moderne mennesket er langt fra slike fordommer. Men i dag årsaken til sykdommen er fortsatt en vanskelig sak. Men på grunn av studier på dette feltet, oppdaget faktorer som kan utløse av sykdommen.
Perinatale årsaker til epilepsi
Av perinatale årsaker til epilepsi er: fødsel traumer, hypoksi, kvelning og fødselsskader i barsel.
Blant disse faktorene som kan utløse utvikling av epilepsi motstandsdyktig mot medisiner, rådende anomalier er medfødt hjernen. I slike komplekse saker nevrokirurg kan bestemme hvilken region brudd oppstår for deres eliminering.
En annen ganske vanlig forete provokasjon neonatale anfall - hypoksisk iskemisk encefalopati forårsaket av mangel på oksygen til hjernen av barnet på grunn av respirasjonssvikt eller hypotensjon nyfødt. Og til slutt, kan utløse epileptiske anfall asfyksi - et syndrom preget av mangel på pust eller pustebevegelser ineffektiv barnet ved fødselen, noe som resulterer i den nyfødte hjerteinfarkt kan forekomme, og nekrose av hvit substans i hjernen.
Postnatal årsaker til epilepsi
Ved postnatal årsaker til epilepsi er: misdannelser, fakomatoz (tuberous sklerose), mesial temp sklerose, infeksjoner, gonadale hjernesvulster og hodeskader.
Vurdere noen av dem.
Dermed alvorlige hodeskader øker risikoen for epilepsi sju ganger, og lys - to ganger. Som statistikken, 12% av pasienter med anfall først dukket opp like etter skaden. Spesielt farlig skade, hvor risikoen for posttraumatisk epilepsi betydelig økt. Selvfølgelig, i dette tilfellet, alt avhengig av graden av skade på hodet, ledsaget av traumer hukommelsestap og hvordan han ble skadet hjernen. Dessuten kan risikoen for å utvikle epilepsi avvente mann i 10 år etter skade, og mer.
Hjernesvulster
Seg sjelden hjernetumor er en primær faktor i utviklingen av epilepsi, mest sannsynlig epilepsi i seg selv er et symptom på svulsten. Nesten 16% av pasientene som først gjennomgikk det første angrepet av sykdommen etter fylte 25 år, viser det seg en hjernesvulst. Derfor, i tilfelle av beslag i voksen alder bør være en umiddelbar undersøkelse for å utelukke en hjernesvulst sannsynlighet.
Cerebrovaskulær sykdom
Om lag en tredjedel av tilfellene, utseendet av epilepsi hos eldre (over 60 år) i forbindelse med hjerneslag. Det stryker, og ofte, er hemoragisk hjerneslag den vanligste provokasjon av epilepsi hos eldre. En annen risikofaktor - tromboser venøse bihulene.
Smittsomme årsaker til epilepsi
Ifølge langsiktig observasjon, det totale antall registrerte tilfeller av epilepsi minst 2-3% på grunn av infeksjon - bakteriell eller viral. Den farligste av dem i dette tilfellet er: røde hunder, tsytomehalovyrusnuyu infeksjon, syfilis, toksoplasmose, bakteriell meningitt, neyrotsystytserkoz, tuberkulose, viral encefalitt, etc.
Dessuten kan utløse sykdom og HIV. Til tross for det faktum at det i dag finnes en rekke medisiner som bidrar til å forbedre livskvaliteten til pasienter med HIV, er denne infeksjonen i stand til å øke risikoen for anfall. Ofte er det en provokatør veksten av HIV encefalitt, noe som kan føre til tiltredelse av sekundær infeksjon (f.eks toksoplasmose) og en økt risiko for lymfom av hjernen som forårsaker epilepsi.
Arvelig faktor
Til slutt, den arvelige faktor. I løpet av etterforske ca 200 årsaker til epilepsi forbundet med feil i genene. Vær imidlertid oppmerksom på at arv passerte bare noen former for epilepsi. Og denne tilstanden er det bare 8% av det totale antallet tilfeller.  
Яндекс.Метрика