Ved første øyekast merkelig ord, men faktisk er det en vanlig sjampo, men ikke sjampo og balsam. Det så skjedde eksklusive tittelen afroamerikanske kvinner, som er forfatterne av dette funnet, som med uregjerlig krøllete hår. Fullt navn Conditioner Bare vask. Men over tid, ble det redusert til Co-vask.


Co-voshynh


 I de fleste tilfeller er denne prosedyren egnet for kvinner med tørr og sensitiv hodebunn for svekket hårfarging utsettes for systematisk, ukladok bruker varm luft og andre kvinners ting.

 Bruken av co-voshynha Teknologi co-voshynha komponert på samme måte som når sjamponering med sjampo. Du trenger bare å vått hår, påfør sjampo og i stedet gradvis balsam for alle hårlengde. Det anbefales å massere hodet litt, og skyll alt grundig, og vent til håret veldig tørt.

 Men ikke mye beundre denne prosedyren. Du må overholde alle instruksjonene trinn for trinn, deretter håret ditt vil co-voshynh betydelige fordeler, ellers håret ditt kan bare bli ødelagt.


 •  Å starte en god kam håret. Unnlatelse av å gjøre det før prosedyren, den mulige effekten av "tønnen". Etter gre vask varm (i alle fall ikke varmt) vann. Tørk av med et håndkle.

 •  Sett din favoritt balsam for alle hårlengde, jevnt distribuere, ikke glem om hodebunnen. På grunn av at hodet skal være nok. Hvis du synes en liten, gjerne legge mer. Og husk - det er ikke en sjampo, så ikke forvent effekten av skummende. Du trenger bare å gni låser i fem minutter, deretter Fukt håret og deretter gni fortsette i ytterligere 5 minutter, minst, ellers hele prosedyren ville være helt ubrukelig.

 •  Ytterligere midler må grundig vask av, som håret hans var i mye. Hvis ikke helt vaske bort, vil kanskje etter tørking håret være fettete. Med riktig overholdelse av alle faser av håret vil være mye renere enn etter bruk av sjampo.

 •  Den siste etappen - uten å tørke hårføner. Hvis, uten en hårføner kan ikke gjøre, bør du bruke bare kald luft. Som et resultat, blir håret mer lydig og god vil skinne. Du kan også få lys volum. Etter denne prosedyren håret ser mye mer spektakulær. Og hvis du bruker den på en jevnlig basis, så du vil returnere sjampo sjeldnere. Resultatet vil være merkbar hvis du bruker co-voshynh gang i uken.


 •  Om denne metoden kan snakke helt annerledes. For noen er det egnet for noen under der. Men mange kvinner fra absolutt elsker det, bruke det regelmessig og sjampo fra forlatte helt.

  Co-voshynh


   Men selvfølgelig, i likhet med mange andre fasiliteter for pleie av utseende er i tillegg til de fordeler og ulemper. Nedenfor er de positive og negative egenskaper sjampo balsam.

   Pros co-voshynha •  Intensiv fuktighetsgivende tørt og sprøtt hår.

 •  Skadereduksjon i hårsjampoer, da de kan inneholde stoffer som omdanner håret i en stiv slep. Selv om du bruker dyre sjampoer kjente merkevarer, er det fortsatt en svært liten sjanse for forbedring. Mange mennesker vaske hodet hver dag, og bringer ruin hårets struktur. En co-voshynh akkurat for dem ideelle som det tillater bedre konkludere som følger.

 •  Kostnadsbesparelser. Søknad til-voshynh du frata deg av unødvendige kostnader sjampo og ekstra midler til dem. Noen air condition brukes for fuktighetsgivende.


 •  Cons co-voshynha •  En av personene han kan gå perfekt, andre ikke. Det avhenger av strukturen av håret. Du må se på håret før prosedyren og etter avslutning. Hvis du ikke liker det, så det alternativet er ikke egnet sjampo.

 •  Ingen grunn til å ty til denne metoden for ofte som mulig perezvolozhyty hår. Cleaner fra dette de ikke vil, men heller mer fett og klissete. Så begynne å bruke denne metoden en gang i uken.

 •  Siden ingen luft skum egenskaper, tar sjampo litt lenger enn sjampo.

 •  Innholdet av de fleste klimaanlegg er proteiner som hyppig bruk fører til sprøtt hår og stivhet. Det er bedre å ikke bruke den samme aircondition og veksler mellom andre typer.

 •  Bruk av metoden kan koste mer enn vanlig sjamponering, gjelder det så mye nød. Han har evnen til raskt å ende.


 • Co-voshynh


   Så, oppsummering, kan vi konkludere. Bruk denne metoden kan kvinner med sensitiv, tørr hodebunn, samt de som ofte bruker verktøy for hår - maling, skum, geler.

   Eiere tynn, svak, hår pushaschyhsya co-voshynh tjene som en ambulanse. Også co-voshynh passform og kvinner med fett hår. Håret ofte zhyrniye hva forstyrret den vann lipid balanse. Og for hans utvinning er bare condition.

   Tørt hår, skadet hår, som er plassert gjennom de varme metoder for hår som er utsatt for varme luften tørrere, ployok, for utjevning strykejern og hår som utsettes for hyppig farging, absolutt alt nødvendig metode for co-voshynh.

   Men i normal, bør sunt hår ikke bruke denne metoden. Man således bare å bryte vann-lipid balanse, og prosessen går tilbake derfor ikke gi den ønskede virkning.  
   Oljen ekstraheres fra tørket kokos kjøtt, har lenge hatt suksess med skjønnheten i øst. De sier hun Cleopatra beholdt skjønnheten i håret ved hjelp av kokosolje, som er rik på fettsyrer og vitamin E (tokoferol), og de deltar i dannelsen av keratin, et vesentlig element i håret vårt. Denne delen kokosolje perfekt nærer og fukter håret, beskytter mot de negative effektene av miljøet (langvarig eksponering for sol, vind) og kjemikalier (blås, stryk, farge og perming hår). Inkludert i kokosnøttolje laurinsyre kan drepe sopp dannes i hodebunnen, som er grunnen til denne oljen og blir kreditert med antibakterielle egenskaper, evnen til å håndtere flass og psoriasis.


  Kokosolje for hår


   Men før du går videre til valg maske med kokosolje for din hårtype, er det nødvendig å forstå dens former. Det kan være uraffinert og raffinert. Nylig er vi interessert i minst fordi det er renset, og dermed færre næringsstoffer, mer gjennomsiktige og med en svak smak, noe som gjør det best i kosmetikk. Uraffinert olje, annen fast tekstur, blek gul (lavere oljetemperatur, den hvitere skyggen) farge med en rik aroma. En slik olje bør foretrekkes for maskene.

   Kokosolje i seg selv kan bli kalt klar-å-bruke verktøy. For å fortsette med fremstilling av masker i hjemmet, smelte smøret må et vannbad, men for å hindre at det koker. Ideen om at mer oppvarmet olje, jo bedre er det bare en myte. Vi trenger bare å bringe oljen i flytende tilstand.

   Kokosnøttolje kan anvendes alene eller sammen med tilsetning av andre komponenter. I alle fall, påføringsmetoden er avhengig av type av hår. På røttene av håret fettete, er olje bedre å sette i lange, tørke håret med en blanding av god prosess, som starter fra røttene. Holdetid er avhengig av tilgjengeligheten av ledig tid og mestre håret fra en halv time til natten, i hvilket tilfelle håret bedre bære en lue, slik som dusj og vikle et håndkle på toppen. Morgen får du sunt og glansfullt hår.

  Kokosolje for hår


   Oppskrifter masker med kokosolje •  Rask Recovery Hair. Kokosolje kan brukes som hårbalsam, og det var etter sjamponering, påfør noen dråper olje på håret og kammen. Hvis du har flisete tupper, betale dem mer oppmerksomhet. Som et resultat, vil håret ditt være beskyttet mot de skadelige effektene av ytterligere styling, hår cuticle, takk næringsstoffer lukkes, og du vil se et speilbilde av skinnende, glatt hår.

 •  Universal maske med kokosolje. Smelt i vannbad to spiseskjeer (middels lengde hår) og kokosolje allerede i masse Fjern fra varmen, tilsett et par dråper eteriske oljer som du liker i smak eller egenskaper kan godt komme: rose, rosmarin, lavendel. Bruk denne blandingen på håret ditt, bryte opp varm og la stå i to til tre timer. Resultatet vil overraske deg.

 •  Maske for krøllete, frizzy hår. Denne hår er tilbøyelig til tørrhet i naturen, som masken av en blanding av kokosolje og hampfrøolje. Smelte og oppvarme oljen i et vannbad inntil forholdet 1: 1, anvendelse på håret og pakk i varm. La stå i noen timer og skyll, som et resultat du vil se skinnende hår struktur, og som vil utstråle helse.

 •  Maske for tørt og skadet hår. Bland den smeltede kokosolje med eventuelle melkeprodukter, slik som yoghurt, sur melk. Påfør i håret, bryte opp varm, vaske et par timer.

 •  Maske for fett hår. Som vi har nevnt, i dette tilfellet, kokosolje brukes på hårrøttene bør derfor ikke å velge lengden på noen av de ovenfor deg som en maske og søke på røtter, for eksempel olivenolje med tillegg av et par dråper eterisk olje av bergamott og tea tree olje. Denne masken perfekt styrke røtter, vil eteriske oljer bekjempe fett hår, vil kokosolje gjøre triks skjønnhet og gjenopprette hårlengde.

 •  Maske for håret utsatt for flass. Bland i like deler olivenolje og kokosolje smeltet, tilsett sitronsaft mix. Separer blandingen litt og tilsett noen dråper eterisk olje av tea tree, denne delen gjelder på hårrøttene igjen i lengde. Vikle et varmt håndkle og la stå i 30 minutter. Lage en maske minst en gang i måneden, og bedre for hver uke, og resultatet trenger ikke å vente lenge.


 • Kokosolje for hår


   Som du kan se, er masken av kokosolje ganske allsidig og enkel å bruke. Den samme oljen er for tiden ganske rimelig produkt allment tilgjengelig på markedet, det påvirker ikke den høye prisen i forhold til produkter for hårpleie med profesjonelle linjer.

   Men det er i kokosolje og svakheter som bedre tar hensyn til umiddelbart. Som enhver olje, kan kokos farge vaske farget hår. Så spør deg selv før du søker hvilken grad er grooming håret og de trenger mer: farge, glans. Kanskje du fornøyd med bruk av damp versjon dråper olje i tørt hår for å legge glans og beskytte dem. For mer ofre håret, selvfølgelig, er nødvendig for å sette blandingen i en maske. En annen stor ulempe, som er bedre å vite på forhånd - det er veldig vanskelig å vaske av oljen fra håret ditt, kan det hende du trenger å gjøre flere tilnærminger sjampo, men resultatet er verdt det.

   Ikke rart de beste kosmetiske selskaper bruker denne ingrediensen i sine profesjonelle linjer oftere.


  Яндекс.Метрика