På ulike tider av året, i all slags vær, absolutt alt av det smukke kjønn ønsker å se vakre og estetisk tiltalende, være sunn og frisk hud hudfarge. Og, selvfølgelig, veldig frustrerende når det begynner å ødelegge noe. Og ofte kan ødelegge skjønnheten av hud allergier som hennes flekker og kviser.

Coping med allergisk utslett i ansiktet ditt?


 Hvordan takle allergisk utslett i ansiktet ditt? I dag er det mange måter og metoder for å bekjempe allergi, men til å begynne å finne ut hva det het, som bestemmer allergen og stoppe noen kontakt med ham.

 Årsaker

 I hovedsak allergi er ikke normal menneskets immunsystem respons på disse stimuli eller andre indre og ytre miljø. Det manifesterer vanligvis utslett på huden i form av rødhet, liten flekk utslett, elveblest, hevelse og mer.
 Årsaker til allergi ansiktet kan være et stort beløp. Her er de viktigste:

 mat, og reaksjonen kan være både et produkt og en komponent til det;

 planter, poppel fluff, dyr dander, støv;

 forskjellige legemidler;

 sollys, kulde;

 husholdning kjemikalier (vaskemidler, løsemidler, olje maling), kosmetikk (essenser, smaker, som er en del av hygiene og makeup).


 Førstehjelp

 For å kunne kvitte seg med allergisk utslett i ansiktet ditt bedre, selvfølgelig, å se en lege fagmann, som for en blodprøve vil finne årsaken til allergier og foreskrive den nødvendige medisiner og prosedyrer.
Coping med allergisk utslett i ansiktet ditt?

 Men hva gjør du hvis allergisk mot ansikt dukket opp plutselig og fottur til legen ikke har tid eller det var sent på kvelden? I slike tilfeller kan du bruke midlene til å hjelpe berolige huden og vil hindre videre spredning av lesjoner.

 Rengjøring av huden. Det første du må gjøre i tilfelle av allergiske utslett i ansiktet, er det klart hud. Dette krever bomull pads og meieriprodukter som yoghurt, yoghurt eller rømme, fortynnet med vann. Denne blandingen bør tørkes ansiktet og fjerne restene bruker destillert eller kokt vann.

 Komprimere. Etter rengjøring anbefales å lage et omslag for ansiktet. Du må brygge kamille og salvie, ta følgende vanlig gasbind, fukte med buljong og anvendt til de berørte områdene av ansiktet. Du kan også lage en kompress av skjør brygget te skje eller borsyre, fortynnet med destillert vann. Det viktigste som komprimerer - en endring hver 2-3 cheesecloth inn i en ny, soaking i løsningen. Prosedyren skal vare i minst 10 minutter.

 Tørking. Etter komprimere huden må være tørr. Du kan bruke et rent håndkle, men huden i alle fall ikke kan gå tapt, men forsiktig blot. Da de berørte områdene kan skvette poteter eller ris stivelse.


 Kosmetisk allergi

 Nå, etter de ovennevnte prosedyrer kan brukes salve allergisk utslett i ansiktet, som du kan kjøpe på apotek. Dermed valget av salve bør tas svært alvorlig, bedre, selvfølgelig, bør du kontakte lege.
 Salver allergi til ansikt i dag er det flere typer:

 Hormonelle salver. Det særegne ved denne type salve er at de kan brukes til å eliminere noen symptomer på allergi dukket opp på ansiktet hans.

 Ikke-hormonelle kremer. Disse kremer består av forskjellige komponenter, og de kan brukes til å takle utslett hvis pålitelig kjent allergen.

 Kombinert salve. De brukes til å behandle ganske komplekse former for allergi.

 Ganske trygt og godt middel for allergiske utslett i ansiktet - en kamille krem ​​bestående av azulene, som hjelper rolig hud betennelse og fjerning. Også kamille krem ​​er en utmerket desinfeksjonsmiddel. Svært ofte er det brukt for forebygging av allergi og allergiske reaksjoner i solen og kulden.
Coping med allergisk utslett i ansiktet ditt?


 Oppskrifter av tradisjonell medisin

 I salver takle allergiske utslett kan også bruke tradisjonelle metoder. I tillegg er behandling av folk rettsmidler er mindre skadelige for huden. I dag er det så mange oppskrifter som i mange år til å bekjempe denne sykdommen. Ta en titt på noen av dem.

 En av de mest effektive folk rettsmidler for allergi er mumie. Og bruke det tillatt både eksternt og internt. For utvendig bruk 1 gram av et stoff skal fortynnes i 100 gram renset vann, og tørk de berørte områdene som følge løsning ansiktet to ganger om dagen så lenge symptomene forsvinner. Redusere dosen mamma i oppløsning, kan det tas oralt en gang om dagen i 20 dager.

 Hvis ved grov ansikts hud allergier, er det anbefalt å bruke en maske med pepperrot og rømme. For sin forberedelse må rive pepperrot root, klem det med en spiseskje juice og bland med samme mengde rømme. Den resulterende blandingen skal la noen få dager, deretter gni ansiktet om natten.

 Hvis du har noen allergi symptomer kan også bruke en maske med mynte. For å forberede en maske bør være to spiseskjeer knust tørket mynte helle samme mengde varmt vann. Få masse som før påføring vil trenge å varme opp. Påfør velling behovet til de berørte områdene og la stå i 20 minutter, og dekker med gasbind eller klut.

 Allergi overfor en svært ubehagelig og skjemmende ting, men du kan takle dem. Men hvis du ikke er allergiske utslett i lang tid, så tallene i alle fall ikke utsette, bør du definitivt se en spesialist. Fordi allergi kan utvikle seg til kroniske og da vil det ha å kjempe for alltid. Og hvis du gjør alt på tid, fra ansiktet hudproblemer vil oppstå, og det vil alltid skinne helse og skjønnhet!  
 En av de viktigste fasene i menstruasjonssyklusen, er eggløsning egg. Dette begrepet er prosessen med å bryte moden follikkel i eggstokken kvinner. Etter pausen, modne egg som er klar for befruktning, inn i bukhulen av kroppen.

Når eggløsning? Hvordan å identifisere?


 Når eggløsningen gjennom åpningen i hårsekken modne egget kommer ut og beveger seg på eggleder (livmor) tube. Bare var det i løpet av denne perioden i livmoren kan oppstå befruktning prosessen. Hvis befruktning har funnet sted i løpet av to dager, dør egg.
 Funksjonen til å styre eggløsningen tar hypothalamus. Denne delen av diencephalon der hormoner ut - lyuteynyzyruyuschye (LH) og follykulostymulyruyuschye (FSH). Dannelsen av disse hormonene er regulert av hypofysen, ved å gi biologisk aktive stoffer.
 Under påvirkning av hormonet i den første follikulære fase av syklus begynner den primære follicle å vokse. Når den når den ønskede grad av aktivitet og størrelse, så er det oocytmodningen.

 Normal eggløsning

 Hver sunn kvinne er i stand til å unnfange et barn. Dette betyr at i hennes kropp fra begynnelsen er normale vanlige menstruasjonssyklusen, etterfulgt av angrep av eggløsning. Syklus og eggløsning kan endre seg når en kvinne blir 40, eller når en kvinnes kropp forbereder seg på å predklymakterycheskomu periode. Også rytme i menstruasjonssyklusen kan forbli ustabil for en periode etter avslutning av svangerskapet eller etter fødsel. På tidspunktet for graviditet og menstruasjon henfaller stopper eggløsning.
 Det er viktig å vite tidspunktet når eggløsning. Det er denne informasjonen bidrar til å velge den mest passende tid å behandle naturlig inseminasjon, IVF eller kunstig inseminasjon.
 Vanligvis, når en stabil menstruasjonssyklus, begynner egget å forberede seg til å forlate hver 21-35 dager. Men små forskjeller, også er normen.
Når eggløsning? Hvordan å identifisere?


 Metoder som bestemmer eggløsning

 Det er flere tilgjengelige og kjente metoder for å bestemme starten av eggløsning prosessen.

 Den første - en kalender metodedefinisjon. Det er egenkontroll av kalender tall. Hvis en kvinnes månedlige syklus varer i 28 dager, skjer eggløsningen på dag 13-14. Hvis syklusen varer i 30 dager - 15-16 dag. Den omtrentlige nøyaktigheten av denne metoden - 30%, som syklusen av den moderne kvinnen er ofte en feil. Og en gang eller to ganger i året og egget ikke zaplidnyuvatysya.

 Second - taktile metodedefinisjon. Med det kommer eggløsningen bestemt av subjektive indikatorer. Det er vel kjent at valget av livmorhalsen blir mindre viskøs dag før eggløsning, og under hele prosessen av sin passasje.

 Den tredje metode - en fremgangsmåte for måling av basal eller på annen måte, rektale kroppstemperaturen. Hver dag for hele måneden, ikke stiger opp fra sengen, for å måle basal kroppstemperatur og til plan basert på dataene. Du må observere en eller to menstruasjonssykluser å gjøre eksakt tidsplan. Sannsynligheten for unnfangelse rektal vei, med nøyaktig planlegging vil være ikke mindre enn 90%.

 Praktisk og praktisk prøve lys raskt og nøyaktig å bestemme på hvilket stadium er egg modning. Ved inntreden av eggløsning prosessen viser det høye innhold av hormoner. Testen kan oppdage tegn på begynnende eggløsning prosess, som kvinner i spytt og urin.


 Tegn på tidlig eggløsning

 Som begynte prosessen med eggløsning i kroppen, dokumentert av slike subjektive symptomer som intermitterende magesmerter stretchy. Det foreligger objektive bevis på begynnelsen - er fremveksten av en mer intens utflod. På dagen for eggløsning indikatorer rektal temperatur faller, og neste dag høyere. Blodplasma progesteronnivåene økte.
Når eggløsning? Hvordan å identifisere?

 Eggløsning som oppstår i midten av syklusen, deler syklus i to faser. I den første fasen av syklusen, før eggløsning, endetarms kroppstemperatur kvinner har en tendens til å være lavere enn i andre, etter eggløsning. Dette skyldes det faktum at etter eggløsning kroppen produserer hormonet progesteron. Progesteron sikrer at den basale kroppstemperaturen stiger til 04-06 grader, og det er observert for de neste to dager etter eggløsning prosess. Måle temperaturen nødvendig rektalnuyu morgen etter minst seks timers søvn. Hvis det i løpet av syklusen rektal temperatur ikke endrer seg, kan vi krangle om manglende eggløsning.
 På ultralyd under eggløsning endringsprosesser observert i follikler. I et gap dannet follikler, som kommer egget.
 Tracing alle disse egenskapene, ved hjelp av ulike metoder, er det enkelt å installere eggløsningsdagen.

 Eggløsning etter graviditet og abort

 Under graviditet, betyr modning av nye egg klar for befruktning ikke forekomme. Men når svangerskapet er over, kommer spørsmålet: når eggløsningen skjer neste? Eksperter oppmerksom på at restaureringen av menstruasjonssyklusen etter levering er gjort innen 3-10 uker. Denne gjenopprettingsprosessen foregår på bakgrunn av anovulasjon. Det vil ta minst seks uker til tre måneder for å eggløsning fullt restituert. I noen tilfeller, etter fødselen, er at det ikke er noen eggløsning seks måneder.
 Etter en abort, uten forskjell eller avbrudd forårsaket av forsettlig eller kunstig eggløsning vanligvis oppstår i de første fire ukene. Etter ytterligere to uker tilbake og menstruasjon er en gjenopprettelse av normal månedlig syklus.
Яндекс.Метрика