Hysteri er en liten mental lidelse forbundet med noen form for stress som skjedde noen gang i livet til et bestemt emne. En kvinne eller mann du er, spiller det ingen rolle. Hysterisk anfall kan fange en og annen av overraskelse. Dette kan skje hvor som helst, når som helst. De første symptomene på hysteri kan være sammenhengende latter, gråt, skrek, som døvhet, blindhet og selv økt seksuell opphisselse.

Coping med hysteri


 I dag er det nok å kjøre. Zavala på jobb, problemer hjemme med en kjær. Enhver stasjon kan være tilnærming av staten hvor hver av oss en gang var. Dessverre, lidenskapen vi bære mye absurde og dumdristige handlinger, noen som radikalt påvirker våre liv og endre sin i utgangspunktet ikke på en god måte. Tross alt, alle detaljer og øyeblikk avhenger viktigste hendelser som skjer med oss ​​gjennom hele livet.

 Hvordan hjelpe bekjempe hysteri?

 Dette spørsmålet er svært relevant i dag. Han bekymrer seg for vanlige folk, folk ansatt, familie, studenter og andre. Men fortsatt finnes det måter og tips for å bekjempe den. Hysteri få fart på sin tidligere akkumulert stress. De trenger ikke å holde for seg selv. Det bør være så raskt som mulig for å bli kvitt dem og begynne å behandle alt enklere.
 I tilfelle var du ved siden av mannen som falt i hysteri, har du mulighet til å hjelpe ham. For å gjøre dette, behandle svært alvorlig, så du kan si at du bestemmer skjebnen til mannen, og kan bidra til å endre situasjonen direkte knyttet til fremtiden. Du trenger bare å slå sin oppmerksomhet til det - noe annet å ta oppmerksomheten bort fra sine problemer kan le. Men her er samme sak. Det hele avhenger av ofrene for hysteri, samt din evne til å berolige.
 I de fleste tilfeller, folk som står overfor hysteriet som oppleves emosjonelle utbrudd, i lang tid føler meg veldig alene og knust. Ved oppvåkning, de reagerer forskjellig på en hendelse, og på et tidspunkt engang klart hva som skjedde med dem på den tiden.
 Svært ofte, en mann som var i nærheten, la mange feil som er direkte knyttet til det rolige personlighet. I verste fall kan du ende opp med enda mer mangelfull atferd. Derfor anbefales det å roe alarmerende og gi ham en beroligende eller te med urter og prøver å sette ham til sengs så snart som mulig.
Coping med hysteri


 Opptrer uavhengig

 Og for å sikre at situasjonen ikke har nådd det punktet av absurditet, eller profesjonell hjelp, er det flere måter å "hvordan å håndtere hysteri" uavhengig:

 Først må du bli kvitt de negative tankene som til slutt gir opphav til stress, har vi snakket om før. Bli kvitt dem på forskjellige måter. Noen setter seg foran speilet og forteller ham om sine problemer. Noen prøver å flykte fra dem etter utrops i åpen plass. Noen bare prøve å glemme dem. Generelt er det et spørsmål om hver person. Når utgitt stress, prøv å bruke så mye tid med sin familie og venner, så vel som venner. På grunn av enorm fordel: du skal tenke mindre om sine problemer, så vel som deres kjære bare vil fryde kommunikasjon.

 Som det kan virke banal, men på bekostning av raserianfall hjelper også. Prøv å roe ned og telle til 10, mens du bør følge en uniform dyp pusting. I løpet av disse ti sekunder i hodet blinker en million tanker som kan bidra til å løse situasjonen.

 Tenk på hva som vil skje neste. Det er mulig når tantrums upassende ord og handlinger, som vanligvis ikke kan vise deg den beste delen. Så hva bør du tenke på hva du synes om din familie, kanskje venner, familie eller sjefer.

 Hvis denne situasjonen tidvis skjer med deg, er det en av de mest bemerkelsesverdige effektive metoder. Ta det! Skade den vil ikke, men nervesystemet gjenopprette og helbrede kroppen din. Det er spesifikke øvelser designet for å korrigere puste, fremme fred og undertrykkelse av stress. Etter erobre den negative er ikke fullt så enkelt. Kanskje vil riktig pust hjelpe deg å slappe av på det mest passende tidspunkt.

 Prøv å ha et kjæledyr, og muligens barn. Det er bevist at det å ta vare på noen lindrer stress. Videre kjæledyr varmekrevende og meget kunne gi deg svar på din omsorg en positiv energi som er vanligvis også kan slappe av. Dette kan være et akvarium med fisk, katt, hund, hamstere, og hvem som helst.


 Hospitality tilfeller

 Utrolig men sant menn og kvinner håndtere annerledes med hysteri, samt stress.
 Men også en tendens "til å falle inn hysteri," bare ikke alle er klar til å innrømme det. De under eventualiteter er i utgangspunktet god komfort, men det er ikke på grunn av det faktum at menn ikke opplever stress eller negative, men at de faktisk er ganske sjenert og foretrekker å bare ri av stormen "varm by" spesielt uten å tenke på situasjonen.
Coping med hysteri

 Som for kvinner, den desperate situasjonen de begynner å gråte og bli veldig kjølig. De oppfører seg helt motsatt oppførsel av menn. En kvinne i hysterisk anfall som kan mye.
 Hysteri skjer med folk når utganger for situasjoner de ikke kan se, når en person mangler oppmerksomhet når det høre og lytte til hans mening. Dette har en tendens absolutt alle, både menn og kvinner. Svært ofte er det tilfeller av barns raserianfall, noe som krever en spesiell tilnærming foreldre, samt psykologisk hjelp om nødvendig.
 Så la oss være mindre irritert av småting, havn sinne og stress, er det alt så negativt påvirker vår helse til deg og mennesker nær oss.  
 Foreløpig Det er tre hovedmåter å raskt gjøre tennene hvite. Disse inkluderer: intensiv bleking av disse kan bare tannlegekontor, bruk av spesielle blekemidler, kan du kjøpe på et apotek eller odontologi, tannpuss og bleking pastaer. Det er også mange folk rettsmidler som fremmer tannbleking. Nedenfor er en titt på hver av metodene i detalj.

Hvor raskt bleke tennene


 Rask profesjonell tannbleking

 Intens Whitening - den raskeste veien til profesjonell tannbleking. Det er mye brukt i nesten all moderne tannbehandling. I å utføre denne prosedyren bruker sterke lyn stoffet, derfor Tannkjøttet dekket med en beskyttelsesplate. Opprinnelig påført overflaten av tannbleking gel som inneholder oksygen. Deretter på gel effekt av lyse lysstråler som fremmer aktivering av oksygen innvirkning på tennene. Denne fremgangsmåte varer i mindre enn en time.

 Hvor raskt bleke tennene hjemme


 Blekingsgel

 Ved hjelp av noen profesjonelle verktøy for tannbleking er mulig hjemme. Den mest populære i dag er bleking gel. De er veldig enkle å bruke, og effekten av deres bruk vil nesten umiddelbart. Men ofte er slike geler ikke bare bleke tenner, men også å forsterke noen defekter av emalje og øke tannfølsomheten, og noen tilfeller, og gir ikke den samme effekt som hydrogenperoksyd.

 Tannkrem med whitening effekt

 Whitening tannkrem er perfekte for hjemmebruk. De består av myke materialer som er tilsatt kjemikalier. Kjemikalier er slike pastaer, polert emalje og bidra til å fjerne potemnin. Men whitening tannkrem gir ikke en rask og synlige resultater.
Hvor raskt bleke tennene


 Whitening tennene med natron

 Natron - den vanligste verktøyet brukes til å raskt bleke tennene hjemme. En måte å pusse brus er: du trenger for å lage en tykk brus løsning og dyppe den i børsten, pusser tennene. En annen måte å bleke tennene med natron - er overstrødd med tannkrem på børsten før børsting en liten mengde natron. Denne metoden vil matte smaken av soda og er mindre skadelig for emaljen enn bruk av peroksyd. For å gjennomføre dette rengjøring kan ikke være mer enn en gang i uken, ellers påvirke brus kan føre til ødeleggelse av emalje og øke følsomheten.

 Hydrogen peroxide - en annen assistent i bleking

 Hydrogenperoksid bør brukes etter børsting med tannkrem. Bør du fukte en bomullsdott peroxide og gni tennene sine. Deretter grundig skylle munnen med vann. Det kan være ubehag i munnen, skyldes treffe peroksyd i mikroranky og riper. Resultatet av bruk av hydrogenperoksyd vil bli merkbar etter to uker.

 Sitronskall Bleachers

 Fremgangsmåten er ganske enkel og sikker. Det er en daglig tørk tenner sitronskall. Selvfølgelig, for å oppnå gode resultater på en dag så det ikke, posvitlishayut tenner bare noen få nyanser. Imidlertid bør det bemerkes at fremgangsmåten er helt trygg for tannemaljen. Hvis du foretrekker en litt lysere tenner og bleke metoden ikke umiddelbart være ideelt.
Hvor raskt bleke tennene


 Hvordan er tannbleking og kull?

 I antikken, tannbleking, brukte folk aske. Aktivert karbon - en slags moderne aske. Etter analogi av antikken, er det lett å forstå prinsippet bleking trekull. Alt er enkelt - fint knust tabletter av aktivt kull, hell litt vann. Blandingen bør pusse tennene. Effekten av denne fremgangsmåten er svært rask og merkbar. Imidlertid er misbruk aktivert karbon ikke nødvendig. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

 Mote whitening strips tenner

 Et annet alternativ raske tannbleking - bruk av spesielle whitening strips. Strukturen til bleking strimler er en profesjonell bleking gel. Bruk disse strimler kreves to ganger om dagen. Kurset skal bestå av uker. Effekten av å bruke whitening strips vil være fantastisk. Men vi bør ikke anta lime strimler av ti ganger om dagen, vil få best effekt, bare ødelegge tannemaljen. Imidlertid er den riktige metoden enkel chudodeystvenen.

 Grønn te - deilig bleking

 Grønn te ikke slå i blendende hvite tenner etter et teselskap, men vil bidra til å opprettholde en sunn emalje. Grønn te inneholder fluor, noe som bidrar til å holde tennene friske og hvite.

 Strawberry Whitening

 De færreste vet at jordbær eller jordbær perfekt bleker tennene. Dette er på grunn av innholdet i disse bær naturlige blekekjemkalier. For tannbleking jordbær bær bør holde tennene litt trykke på den. Mulige alternativ og bruke jordbær som tannkrem, trenger du å mose bærene og sette på plass pastaen. Etter inngrepet bør pusse tennene med fluortannkrem for å fjerne syrer som finnes i jordbær.
 Plutselige ferier, haster viktige taler i offentligheten, første date, bryllup eller promenadekonsert noen ganger presse oss til legevakten bruk av tannbleking. Men når du bruker folk rettsmidler, bør du ikke glemme sans for proporsjoner. Selv med behov for øyeblikkelig bleking bør, omsorg av staten tannemaljen. Dersom alle de ovennevnte anbefalinger kan være lett bleke tennene på kort tid, ikke nashkodyvshy helse.
Яндекс.Метрика