Cryomassage: skjønnheten av snøen dronning
 Jeg er sikker på at mange av oss har hørt om kryoterapi, som er mye brukt ikke bare i medisin, men kosmetikk. Effekten av kulde på kroppen har vært kjent siden antikken, og metoder for å forbedre strukturen i ansiktshuden er bevart til denne dag. Denne fremgangsmåten kan utføres i kosmetikk Kontor ved hjelp av flytende nitrogen, og hjemme på grunn av isbiter. Mer informasjon om disse typer kriomassazha, dets fordeler, kontraindikasjoner og teknikk for gjennomføring, les denne artikkelen. Cryomassage ansikt med flytende nitrogen


 Denne metoden hytta har lenge fortjent popularitet både kvinner og menn. Gjennom økter kriomassazha flytende nitrogen, huden blir mer elastisk, friske, elimineres ulike utslett, inkludert demodicosis. Meget lave temperaturer fører til at blodårene til å trekke seg sterkt, og etter flere ekspandere som fremmer strømmen av blod og lymfe til alle lag av epidermis. Muskelfibrene er mettet med oksygen enhet, som i sin tur forsterker og gjør huden myk. Også stor innvirkning is påvirker normalisering av talgkjertlene, som er så nødvendig for behandling av akne. Hvis utslett i ansiktet forårsaket av Demodex midd, da denne fremgangsmåte også ville være nyttig i å ta opp dette problemet. Med regelmessige økter krioprotsedur du vil se mye yngre enn sine år, har den testet mer enn én generasjon.
Cryomassage: skjønnheten av snøen dronning

 Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at huden utsettes for filler, senket til flytende nitrogentemperatur er -196 grader. Ubehag pasienten ikke føler bare en liten kribling som i hard frost. Prosedyren tar ca 30 minutter. For jevn effekt anbefales det å passere et sett med ti ukentlige økter.
 Kontra å massere dette er et brudd på ansiktsnerven, dermatitt, vaskulær mesh.

 Cryomassage ansikt hjemme


 Hvis for noe grunn du ikke kan delta kosmetikk, er det et utmerket alternativ til denne metoden, som er lett å bære ut hjemme.
 For en bærekraftig positiv effekt anbefaler vi prosedyren for å utføre daglige morgen.
 Så, for kriomassazha hjemme du trenger for å forberede isbiter fra urte påfunn. Perfekt calendula, kamille, rose hofter. For bedre å ernære huden, før frysing kan legge olje kapsler av vitamin A og E.
Cryomassage: skjønnheten av snøen dronning

 For å gjennomføre dette massasje i sirkulære bevegelser nødvendig, unngå langvarig eksponering for et bestemt område i person, kan få betennelse i ansiktsnerven. Fortsett prosedyren må til du føler ubehag fra kulden.
 For bedre blodgjennomstrømning og vaskulære tone skjønnhetseksperter anbefaler å bruke is etter vask med varmt vann.
 Etter gnidning isbiter, er en person som er mer mottakelig for virkningen av kremer og lotions.
Cryomassage: skjønnheten av snøen dronning

 Således er fordelen innlysende kriomassazha og til tross for det faktum at fremgangsmåten ikke er kostbart og ikke tidskrevende. Ikke glem å jevnlig utføre denne mirakel prosedyre, huden din og la deg takk i form av skjønnhet og ungdom.  
Eksotisk kosmetikk, eller hvor nyttig frukt massasje
 Pakker mange kosmetiske produkter kan ofte finne informasjon om innholdet i et utdrag av frukten. Dette er ikke overraskende, fordi frukt godbiter er nyttig ikke bare for vår fordøyelse og immunitet, men også for huden. Spesielt nyttig er den såkalte frukt massasje, som, avhengig av frukten som brukes, i stand til å ta fra oss visse ulemper. Om denne deilige og like nyttig prosedyre, lese dette innlegget. Hvor nyttig frukt massasje for huden?


 Som nevnt ovenfor, frukt inneholder store mengder vitaminer og andre næringsstoffer som er i stand til å tilveiebringe ikke bare en positiv effekt på friskhet og smartness person, men også eliminere kosmetiske feil.
 For eksempel, sitron, kiwi, ananas og sure varianter av epler perfekt redusere sekresjon av talgkjertler, som folk lider av akne og fet hud. Syrlig frukt kan fjerne alle slags av pigmentering, inkludert fregner. I tillegg trenger gjennom utmerket fruktsyre lag av epidermis og gir næring til cellene er nyttige komponenter som personen trekker og begynner å produsere sin egen kollagen.
 hvis du lider av matt og livløs hud, så løsningen på dette problemet vil passe pære, melon og fersken. Disse årlige behandler ansiktet vil være mer fuktig, vil lyset lyse og svakheter som forstørrede porer og fine rynker betydelig redusert.
Eksotisk kosmetikk, eller hvor nyttig frukt massasje

 Med tørre godt hjelpe folk takle mørke druer og persimmons. For å gjøre dette, velg tykk og fullmoden frukt.
 Aldersgrense, ikke denne prosedyren gjelder ikke, som frukt massasje vil gagne ikke bare moden hud, men også ung.
 Kontraindikasjoner for en slik kosmetisk massasje er allergiske reaksjoner, eksem, soppsykdommer og demodicosis huden.
Eksotisk kosmetikk, eller hvor nyttig frukt massasje

 Hvordan gjennomføre massasje frukt?


 Som denne spesielle frukt massasje teknologi ikke finnes, men det er noen retningslinjer, gjør at du vil oppnå de beste resultatene.
 •  Sørg for å rense ansiktet av makeup. Det vil være fint å dampe huden før en økt - dette vil øke mottakelighet av celler til næringsstoffer.

 •  Bevegelse bør være lett variabel natur. Det er best å holde et stykke frukt fra midten av pannen til templene, fra det indre hjørnet av øyet til utsiden, fra haken til kinnet.

 •  En flott måte å bevare ungdoms og kamp ufullkommenhet - noen frosne biter av frukt. I tillegg til de fordeler som gir oss frukt sammensetning, får vi også fordelen av kriomassazha.


 • Eksotisk kosmetikk, eller hvor nyttig frukt massasje

   Som du kan se, er fruktig massasje ikke en komplisert prosedyre, men deres effektivitet er ikke dårligere enn dyre kosmetikk. For stabilitet resultater regelmessig prøve å oppfylle massasje. Gjør ingen feil - en måned med daglig massasje, vil ansiktet ditt endres vesentlig til det bedre. Elsk deg selv og ikke glem å gi tid til sin fullkommenhet!  
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)Fint hår det er veldig mange jenter, og det gir dem en masse problemer, fordi de kan se ganske stygg. For å unngå dette, må du lykkes velge en hårklipp og frisyre. Ikke alle av dem kan utføres på tynt hår. Noen jenter velger den måten å katalogisere, unntatt hårets struktur og deres type, så resultatet er langt fra perfekt. Men hvis du vet hvilke frisyrer vil gjøre tynt hår frodig og vakker, kan du lage en elegant bilde som er beundret av andre.
  Frisyrer for middels lengde hår
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  Den beste lengden, med vekt krasuserednoyi lengde fint hår - når de faller til skuldrene. Dermed eieren av dette håret vil alltid gi dem volum. Når tynne håret kort, er det bedre å bo. Langt hår bare holde seg til hodet, slik at volumet skal formes mens de er våte. Bruk en lys vzbyvayuschye bevegelse - håret forsiktig klem og løft opp.
  Til perfekt hår ut, deretter kuttet i flere nivåer. Håret mer kroppen og hodet vil effekten uaktsomhet. Ett alternativ for fint hår - hårklipp lag, der det meste av håret på kronen av fokus. Utmerket supplement denne frisyre lange tykke smell. Ikke bruk styling tang - under påvirkning av varm luft tynt hår blir svake og sprø. Det er bedre å bruke en liten krølltang, og jo sterkere virvlende hår, jo større de er.
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  Prakt og tynt hår, middels lengde betraktes, kan det være en rekke forskjellige måter. En av dem - høydepunktene. Men husk at maleriet skulle være mild, som alle andre metoder har en negativ innvirkning på strukturen av tynt hår. Prakt hår, utført på tynt hår, legge til en stor børste runde. Litt podkruchyvayte hår og løft, fikse på røttene gel eller lakk. For fint hår, kan du velge en frisyre - lange tråder på hodet løftet, og hele massen av håret rundt børsten er fast gjennom.
  Den mest populære frisyre utført for tynt hår lengde er den gjennomsnittlige - torget. For mange år, er det moderne og relevant, som i enhver situasjon er uslåelig. Bangs er en integrert del av plassen, kan det være en annen lengde, form, tetthet. Eksperimentere med skiltes: skrå, rett, sikksakk.
  For fint hår middels lang bob frisyre fungerer godt. På mange måter er det ligner på en firkant, linje i hennes myk, oval. Like godt alternativ - frisyre piksler. Du kan style håret i en hestehale, bun, så rent rim.
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  Biokjemiske vinke gjøre tynt hår mer volum og enkel installering. Disse krøller minimere antall verktøy som ofte brukes for å skape frisyrer. Håret kan brukes løst eller bygge dem med alle slags frisyrer.
  Høye nachis nå tilbake i mote for fint hår - er dette det beste alternativet. Håret av middels lengde, utformet slik synes tykke og klumpete. Nachis tynt hår blir gjort i parietalregion og over hele hodet. Dette frisyre som holder lenge form, og basert på det kan være laget av skjell, bjelker, babettu og style håret på noen annen måte.
  Eksperter anbefaler regelmessig bruk for fine hår diffuser vedlegg for en hårføner. Det vil legge prakt og gjøre voluminøs krøller fra håret hennes. Enheten som brukes til svezhevыmыtыh hår. Kam dem, påfør mousse, deretter senke hodet og sette tynt hår diffuser. Returnere til utgangsposisjonen, dele håret som ønsket, sikker lakk. Frisyrer kan være dekorert med bånd og stilig rim.
  Frisyrer som er utført på tynt hår middels lang, imponerende for sitt mangfold. Den spesielle valget avhenger av din smak som er sikker på å hjelpe deg å velge den styling, den mest egnet for fint hår.
  Har fint hår av middels lengde
  Å gi middels fint hår volum, bare ett cutting nok. Konstant dine kompanjonger bør være mousser og geleer. Tørt hår trenger ved å vippe hodet og løfte tråder på røttene. Unngå tunge gels og voks - tynt hår at de ikke passer. Vakker og naturlig hår krøllet på curlers og la hånd.
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  Fint hår middels lengde bør vaskes ofte ved hjelp av en spesiell sjampo for å legge til volum. Hode namylyuyte gang, og skyll grundig. Volum sjampoer gjør tynt hår av frodig keratin, som er tilstede i strukturen, gi dem elastisitet. Ekstra volum kan oppnås hvis hår skylling urt eller mineralvann.
  Smart farge spiller også en rolle i håret utført på tynn mellomlangt hår. Mer plass ser lyse krøller. Ikke velg en homogen flekker i en tone - håret vil se flat. Bedre plukke opp to eller tre nyanser overlapper hverandre. Når lyse farger blandet med mørkt hår, for å tynne håret kjørbar være mer omfangsrike.
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  En god måte å gi håret volum - curl curling dem. Hvis bruken av tynne hårstrå, vil håret veldig frodig. Store krøller lage myke bølger, som er ideelle for festlig begivenhet.
  I tynne krøllete hår ser feilfri hår kaskade eller stige. Dette er det beste alternativet. Funksjoner frisyrer som hår rammet trapper, og at denne metoden gjør håret elastisk og styling - volum.
  Smykker frisyrer utført på tynt hår kan være forskjellig, men alltid lys og nemasyvnym. Hvert tilbehør har blitt utviklet for å støtte enkelt tynne hårstrå og feste dem i en sterk posisjon. Med deres hjelp, kan du fjerne håret fordi kam sidelengs, fast på rett sted.
  Omsorg for tynt hår av middels lengde
  Tynne håret mykt, så sette dem alltid vanskelig. Imidlertid vil riktig pleie kan du enkelt håndtere dem. Først av alt, ta vare på ernæring hår. Kostholdet bør være til stede næringsstoffer som gir helse tynt hår. Dette vil styrke dem fra innsiden, slik at de får styrke og glans.
  Frisyrer for middels lengde hår (foto)

  Det er ikke tilrådelig å vaske tynt hår vann ordinær springen - det er veldig vanskelig. Mye bedre effekt kan oppnås dersom skylle mineralvann, buljong plantain, kamille eller salvie. Nødvendig hår maske. Det er best egnet for hår masker, laget av yoghurt, hvit leire, eggeplommer og bland med olivenolje, linfrø og lakserolje. De har tynt hår terapeutisk effekt.
  Fin volossyaserednoyi lengde krever nøye oppmerksomhet. For deres søknad passer ikke den vanlige børsten laget av plast eller metall. Kjøpe for fint hår børste med myk bust og naturlig. Flere ganger om dagen utføre hodemassasje - den aktiverer blodsirkulasjonen, normaliserer mat og aktiverer hårvekst.  
  Яндекс.Метрика