Cystitt - Behandling folk rettsmidler hjemme

 Cystitt - er en inflammatorisk prosess som forekommer i slimhinnen i blæren. Sykdommen er både smittsom og uten infeksjon. Patogener kan være E. coli, Chlamydia, virus, sopp, bakterier stafylokokker. På grunn av den spesifikke anatomiske struktur, er sykdommen mer vanlig i det smukke kjønn. Det cystitt i akutt og kronisk form. Hvordan å behandle blærekatarr og viktigste symptomene hos kvinner - mange saker av interesse, så det er en ganske vanlig sykdom.
 Symptomer på akutt cystitt:
 Denne skjærende smerter i magen. Smertefull, hyppig vannlating, skyet urin med en ubehagelig lukt, svie. Det kan også manifestere seg selv i kombinasjon med høy feber og kvalme.
 Årsaker:
 - Som et resultat av hypotermi;
 - En konsekvens av skade;
 - Av infeksjon i urinveiene;
 - Redusert immunitet.
 Noen ganger symptomene forsvinner i løpet av 2-3 dager. Hvis du ikke klarer å begynne å behandle blærekatarr angrep dokket for en uke i tilfelle av alvorlige former av sykdommen behandling lenger.
 Hvordan å behandle blærekatarr i en akutt form
 Forberedelsene er valgt individuelt lege - urolog. Dette er vanligvis antibiotika ymmunoprotektorы og anbefalt å bruke mer væske. Rettidig og velvalgt behandling vil bidra til å flytte kronisk sykdom.
 Symptomer på kronisk cystitt er de samme som i akutt form, men mindre lys. Litt sår, verkende karakter.
 Årsakene til kroniske former av sykdommen er forskjellige. Det kan være blærestein, svulster, fimose, nevrogen dysfunksjon, kronisk pyelonefritt.
 Kronisk blærekatarr i de fleste tilfeller uavhengig sykdom og er nesten alltid kureres.
 Hvordan å behandle kronisk blærekatarr.
 Ved behandling av antibiotika som brukes i kombinasjon med sulfonamider. I avanserte tilfeller av komplekset dannet cicatricial kontraksjon av blæren og nødvendige operasjon.
 Blærekatarr. Behandling hjemme
 Hvis angrepet ikke er ledsaget av en betydelig feber, frysninger, kvalme, brekninger, svimmelhet, så vi kan bruke de metoder for sin urte, etter samråd med legen din.
 Blærekatarr. Behandling folk rettsmidler
 - Utmerket te kommer fra gress hypericum, bearberry blader, plantain;
 - Avkok av humle form egnet for kronisk cystitt;
 - Brennesle er kjent for sin anti-inflammatorisk, hemostatisk og vanndrivende egenskaper, slik at tilførsel av bladene på denne planten er en god måte å bekjempe blærekatarr.
 Du kan også merke seg at i behandling av blærekatarr brukte fysioterapi og diverse oppvarming.
 Følg de enkle reglene for hygiene, ikke pereoholodzhuytesya unngå skade og håper at denne sykdommen vil forstyrre deg. Hvis du er syk snikende sykdom cystitt behandling vil hjelpe deg med å velge - urolog.  
Svie under vannlating hos kvinner
 En sjelden kvinne kan nå si at det aldri plaget svie under vannlating eller etter. En kvinne med fem ansikter dette problemet hvert år, 15% av kvinner har å forholde seg til det mer enn tre ganger i året.
 Svie under vannlating hos kvinner er ingen tilfeldighet så utbredt sykdom. I vagina og rektum skapt et gunstig miljø for bakterievekst. Derfra kan de lett finne veien inn i urinrøret (urinrøret), som ligger i nærheten. Siden urinrøret hos kvinner er ganske kort, bakterier raskt komme til blære, urinlederne og nyrer, selv forårsaker infeksjoner.
 Menn er ikke så ofte klager over en brennende følelse ved vannlating, deres urinrør er mye lengre, og prostatakjertelen produserer potente antibakterielle stoffer som kan bekjempe bakterier.
 Normalt skal prosessen med å tømme blæren ikke være ledsaget av ubehag, så brenning, kramper og smerter ved vannlating vanligvis symptom på en sykdom som påvirker urogenitalsystemet. Her er noen av dem.
 1. cystitt (blære infeksjon). Symptomer: hyppig vannlating, smerter ved slutten av vannlating eller etter tømming av blæren, blod i urin, feber, abdominal smerte, urininkontinens.
 2. uretritt (betennelse i urinrøret). Symptomer: smerter ved vannlating, unormal utflod fra urinrøret.
 3. Urolithiasis (urolithiasis). Symptomer: hyppig vannlating, smerter i dannelsen av steiner, smerter ved vannlating, mangel på følelse av fullstendig tømming av blæren etter vannlating.
 4. Urogenitale Chlamydia. Det viktigste symptomet - en brennende følelse ved vannlating og etter.
 5. Gonoré. Symptomer: hyppig vannlating, svie under og etter tømming av blæren, genital utslipp av purulent eller mucopurulent type, smerte og hevelse i kjønnsleppene.
 6. Trikomonasinfeksjon. Symptomer: betennelse i livmorhalsen og skjeden, og smertefull vannlating.
 7. ureaplasmosis. Symptomer: svie ved vannlating, smerter i magen, intens utflod fra kjønnsorganer, purulent utflod fra urinveiene, urin turbiditet.
 8. Candidainfeksjon (trost). Symptomer: alvorlig kløe av vulva, hevelse og ømhet av vaginal vegger og kjønnsleppene, tung cheesy hvit utflod, smerter under samleie og urinering.
 9. Vestybulyt (betennelse i livmorhalsen og Hals-avdelingen). Symptomer: svie ved vannlating, magesmerter, rikelig utflod fra kjønnsveiene, feber, frysninger.
 I dag, hyppigere tilfeller av asymptomatisk sykdom, så nøyaktig diagnose bør være laboratorietester.
 Hva er årsakene til "kvinnelige" sykdom? La oss se nærmere.
 - Hypotermi;
 - Deflowering (brudd på integriteten av jomfruhinnen), i hvilket urinrøret blir mikrofloraen i vagina;
 - Overdreven spising krydret, salt, syrlig mat, alkohol, noe som resulterer i urinen irritere urinrøret;
 - Medisinske prosedyrer (smøre fra urinrøret, cystoskopi, blære kateterisering, etc.);
 - En generell nedgang i immunitet;
 - Ignorering for reglene for personlig hygiene og seksuell helse;
 - Noen typer prevensjon som bryter bakteriell balansen i skjeden.
 Det er viktig å forstå at smertefull vannlating - et symptom drukner du ikke bli kvitt sykdommen. Behandlingen bør være rettet mot å eliminere årsakene til sykdom heller enn dens konsekvenser.  
Blærekatarr symptomer i kvinnerCystitt - en svært vanlig sykdom hos kvinner. Årsakene til dette mye, at reglene for hygiene, komplikasjoner av sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer og andre.
Symptomer på blærekatarr hos kvinner

Uavhengig sette en diagnose uten spesielle studier umulige. Men faresignalene ikke kan ignoreres. En av de første tegn på blærekatarr notat:


- Smertefull vannlating,
- Morgen eller kveld nesderzhyvaemыe haster,
- Hyppig oppfordrer toalettet, selv om lite urin.

Dette er de mest grunnleggende funksjonene, men hvis sykdommen er i den akutte formen kan også kvalme, oppkast, feber. Også, manifestasjoner av akutt cystitt inkluderer skarp magesmerter, hyppig vannlating, noen ganger med blod og dårlig lukt.
Hvis sykdommen ikke blir behandlet i tide, kan det komme en kronisk form. Symptomene er de samme som for akutt blærekatarr, men synes ikke så lyse, nesten alltid ledsages av en kvinne, ofte en følelse av tyngde eller verkende i magen.
Hvis du finner deg selv manifestasjoner av blærekatarr, bør du konsultere legen din. Ellers vil sykdommen følge deg i lang tid. Sykdommen vil påvirke arbeidet og personlige liv.
Årsakene til blærekatarr
Sykdommen oppstår av flere grunner:
- Infeksjon i skjeden eller tarmen,
- Chill,
- Brudd strøm av urin
- Forstoppelse,
- Graviditet og fødsel
- Hyppig bruk av krydder, alkohol og røkt.
Cystitt sommer
I sommer mange grunner kan provosere blærekatarr, spesielt hvis du drar på ferie. Den vanligste:
- Chill ved lengre tids opphold i kaldt vann,
- Problemer med hygiene prosedyrer utført på grunn av naturen av å leve i et merkelig sted,
- Plassering av å måtte tåle en lang tid før du går på toalettet,
- Redusert immunforsvar på grunn av klimaendringer,
- En økning av seksuell aktivitet, kombinert med de ovenfor nevnte faktorer kan føre til utvikling av cystitt.

Hvis sykdommen er fortsatt fanget opp med deg, bør du ta kontakt med en urolog. Det vil etablere den eksakte årsaken til sykdom og foreskrive den nødvendige antibiotikabehandling. Tidlig behandling ekspert vil bidra til å kurere sykdommen på kort sikt, og for å forebygge utviklingen av kroniske former av sykdommen.
I dag finnes det midler til antibiotikabehandling, som tillater bare ødelegger infeksjon i området av sykdommen. Den største konsentrasjonen er nådd nøyaktig der det trengs. Denne kroppen føles ikke ytterligere toksikologisk belastning, mens betydelig øke effektiviteten av behandlingen.
Cystitt og graviditet
Blærekatarr under svangerskapet kan oppstå i tidlig og sent. De viktigste årsakene til sykdom - mekaniske og hemodynamiske faktorer, hormonelle bakgrunn. Disse naturlige endringene som forekommer gravide kvinner kan føre til problemer med vannlating, noe som resulterer i resturin bygger seg opp, og det utvikles infeksjon. Hvis det er mistanke om at en gravid kvinne cystitt mulig, bør du straks oppsøke gynekolog.
Cystitt og livsstil
I idrett eller kroppsøving bør være fri til å bære kutte, drikke mye vann. Trange bukser bidra til forverring av blærekatarr.
Kaffe og alkohol irritere blæren. Det anbefales å bruke dem mindre og drikk rikelig med vann.
Når sykdommen, og som et forebyggende tiltak er nyttig å drikke tranebærjuice. Det inkluderer hyppurovaya syre, som hindrer ansamling av bakterier i blæren. Rådes til å drikke fire glass usøtet tranebærjuice om dagen. Krydret krydder bedre ekskludert fra kostholdet.
Utvikling av mikrober bidra sukker, hvit ris, pasta, brød og hvitt mel bør begrense bruken.
Hvis du følger alle anbefalingene fra legen din, kosthold, gjør riktig livsstil, er risikoen for sykdom minimal. En nøye hensyn til deres helse hjelp i tide til å legge merke til problemet og ta de nødvendige tiltak.  
Яндекс.Метрика