Dame konsultasjon. Spør legen

 Du hvylyuyeshsya, inspirere deg for å helse? Spør legen
 Når du kan sette intrauterin enhet?
 I kvinneklinikken og fødselspermisjon sykehuset ble jeg fortalt at intrauterin enhet kan plasseres umiddelbart etter fødselen (innen 48 timer) eller en måned. Jeg satte tre. Men etter fem måneder ved en mottakelse på en annen gynekolog lært at spiralen kan plasseres tidligst 6-8 måneder etter fødselen. Hvem hadde rett?
 . Victoria Casino, pp Dneropetrovske K.H:. Høyre var både leger, men de gjorde ikke gi deg de nødvendige korreksjoner. Intrauterine verktøy introdusert i en (helst 15) måneder etter levering fysiologiske eller seks måneder etter keisersnitt.
 Hva er min sjanse for å få tvillinger? Jeg hørte at evnen til å føde tvillinger gått gjennom moren. I min bestemor på min mors linje - tvillinger og min mor fødte tvillinger. Hva er sjansen for at jeg også kan bli gravid med tvillinger?
 Tendensen av mors fødsel øker sjansene for tvillinger, men dette gjelder bare mnohoyaytsevыh tvillinger. Mekanismen for forekomst av identiske to helt annerledes på grunn av tilstedeværelsen av barn i familien påvirker ikke sjansene for å ha tvillinger deg. Sannsynligheten for realisering av genetisk predisposisjon øker alder (etter 35 år), bruk av hormonelle prevensjonsmidler før man planlegger graviditet og infertilitet behandlingsmetoder for assistert befruktning.
 Hvorfor postpartum seksuell lyst forsvant? Jeg er 38 år gammel, den tredje barn - ett år og tre måneder. Jeg mate ham bryst. Problemet er at jeg fortsatt ikke har restituert månedlig og ingen seksuell lyst. Er det tidlig overgangsalder?
 Mest sannsynlig fravær av menstruasjon er forbundet med amming. Dette er helt normalt. Men sjekk denne uttalelsen vil være bare etter avvenning. Vanligvis er menstruasjon restaurert etter 1-15 måneder. Som for forsvinningen av seksuell lyst etter fødselen, er det sannsynligvis på grunn av tretthet og nedosыpannyamy og overgangsalder er irrelevant.  
Hvordan ta vare på huden din i vinter: tips
 Vinter hud trenger spesiell omsorg. Denne perioden tilsvarer å ta vare på hennes spesielle regler som avviker fra de som er anvendt i sommer. Siden det er nødvendig å ta vare på huden i vinter?
 Mat eller fuktighet?
 Man trodde lenge at huden under den kalde årstiden behøver bare mat og kosmetiske selskaper selv la vinter samling kremer med høyt fettinnhold. I dag, derimot, viste at tisse like viktig. Og dette gjelder å ta vare på tørr hud og fet. Om vinteren bruker vi mesteparten av sin tid innendørs med sentralvarme. Luften i dem for tørr, så veldig ofte alle hudtyper lider av dehydrering. Så hva med fuktighetskrem bør ikke bli glemt. Men husk at denne kremen skal brukes på huden i minst en halv time før du går utenfor. Salget er ulike virkemidler, men det er bedre å velge de som inneholder vitamin E. Det er nødvendig å bruke termisk vann? Dette verktøyet er virkelig godt fuktet hud, men raskt fordamper. Pin resultatet vil fuktighetskrem.
 Grunnleggende fukting
 I dag på hyllene i apotek, og du kan finne en enorm mengde forskjellige kremer. Men de må velge, avhengig av hudtype. I tillegg, vel hjelpe og tradisjonelle medisiner. Fet hud perfekt fuktighetsgivende aloe juice, basert på det er mulig å forberede hjem Lotion:


 Cut blader av planten bør pakkes i en serviett og la stå i 10-14 dager i kjøleskapet;

 50 gram aloe blader helle en halv liter vann, la stå i to timer;

 satt på en langsom brann, kok opp på komfyren holde to minutter;

 Tørk ansiktet 1-2 ganger om dagen.


 Men fukting med kun kosmetikk fortsatt vil ikke gi ønsket effekt. Til huden ikke lider av dehydrering, men daglig drikke to liter rent vann. Vi kan ikke tillate at en mangel på vitamin A, C, E og Gruppe B. Valgfri villig til å ta komplekser - inkludere i kosten av linfrøolje eller fisk fett varianter.
 Det er nødvendig å oppspore og som luften i leiligheten. Den mest effektive måten å opprettholde optimal mikroklima - en kvalitet fuktighetskrem. Men hvis du ikke kan kjøpe det, det finnes andre alternativer, den enkleste av dem - en bolle med vann som ligger under radiatoren sentralvarme.
 Hjemmelagde ansikts
 Omsorg for huden i vinter hjemme for å hjelpe maske basert på populære produkter. En av de mest effektive er ansett kefir masken er egnet for fet hud pleie og utover det normale. Det kan gjøres ved å blande en teskje av ost eller havregryn med den samme mengden av yoghurt. Hold en maske er ikke lang, 15 minutter er nok, deretter vaske av.
 Tørr hud er mer egnet banan maske:

 du trenger å ta banan masse, strekk forsiktig;

 blandet med en liten mengde av din vanlige krem;

 bare legge 2-3 dråper sitronsaft og grønnsaker, gjerne olivenolje eller mandelolje.

 Masken påføres i 15 minutter, vask deretter ikke varmt og varmt vann.
 Feil som ikke kan tillates
 Til huden i vinter ikke blir for tørr på denne tiden av året bør forlate kosmetikk som inneholder alkohol (rensing kremer). For denne komponenten øker dehydrering. Det er bedre å gå for mykere midler. På kvelden kan du bruke melk med naturlige oljer. I stedet morgen vask tørk ansiktet lotion bør ikke alkoholbasert.
 Til Overtørkings hud, ikke bruk varmt vann. Dusjen er best tas ved romtemperatur, vask - kaldt vann. Vel, hvis du ikke kan avslå en slik glede, som en badestamp, må du redusere tiden brukt på den til 10 minutter.
 Følg diett! Kaffe og te har en viss vanndrivende effekt og dehydrert hud når de kan alvorlig forverre tilstanden hennes.  
Hårmasker med cognacDette edle drikker som brandy, lenge kjent til alle elskere av brennevin og mer. Tidligere, det vanligvis brukt som et kraftig medikament, men etter hvert flyttet korrekt cognac på bankett tabeller og bosatte seg der.
Det antas at de fleste fans av cognac - er menn, mens kvinner foretrekker lys og søt drikke. Men vår vakre og intelligent dame ikke tapt og funnet en måte å bruke konjakk med en virkelig feminin til, for eksempel, kan det styrke håret med en maske.
Som det viste seg, virkningen av brandy masker for hår bare fantastisk. Det er nødvendig å sette et hår maske, ett element som er konjakk, og håret ditt vil være utrolig glatt og myk, og få skimrende glans.
I tillegg cognac påvirke ukreplyayusche hår, hindrer hårtap og akselererer veksten.
Hvordan styrke håret med cognac, noen oppskrifter masker med folk

Først en maske med cognac aktivt påvirke hårrøttene.
Fordi hår maske baserte drikker som brandy, hjelpe kvitte seg med tap og betydelig forbedre frekvensen av hårvekst. For å gjøre dette hår maske, bør du ta en spiseskje skje med konjakk, 4 er den samme skjeen av løk juice, ca 6 spiseskjeer med infusjon ved roten av tistler og bland dem. Siste (ekstremt nyttig for håret) forbereder veldig enkelt: du ta burdock rot i en mengde på ca en spiseskje helle en kopp med veldig varmt vann. Utgitt vi bruke maske på håret hele sin lengde, mens forsiktig gni det inn i hodebunnen og hårrøttene. Hode vikle et stykke plast eller et spesielt hodeplagg og håndkle. Vent i omtrent 60 minutter, etter som det kan vaskes bort med middels temperatur.
Et annet godt alternativ - et hår maske basert på denne drinken,som konjakk, med ernæringsmessige egenskaper som kan gjøre håret ditt mye mer føyelig og milde. Denne oppskriften er ideell for eiere livløst hår kjedelig og sprø. Derfor trenger du en god blanding eggeplomme med en teskje av sitronsaft og et par spiseskjeer konjakk. Gni en maske i hårrøttene, deretter jevnt utover. La masken på i noen tid (30 minutter), etter dekker hodet varmt håndkle, skyll.

Hvis du føler at håret blir utilstrekkelig vitamin
 bruk deretter følgende hår maske, som var basert konjakk, fordi det vil gjøre håret ditt silkeaktig og myk. Så, bland i like deler ricinusolje, gulrot juice, aloe juice og brandy. Deretter legger eggeplomme og en teskje av sitronsaft. Den resulterende maske satt på hår og deretter dekke isolasjonen hodet cap. Etter en halv time kan du vaske av masken med varmt vann nok.
Også mange av de som er svake hår må forkjærlighet følgende oppskrift med konjakk, ifølge som skal blandes i like deler (2 ss) oliven og lakserolje, og sitronsaft, tilsett 1 eggeplomme og en halv teskje av brandy . Denne masken er brukt på håret, men veldig nøye strøk mynt, deretter zakutuyemo hodet med et håndkle og vente omtrent en time.

Veldig tandem med cognac er honning.
 Maske basert på disse komponentene hindrer hårtap, styrker dem gjøre mykere. Du må nøye banke en eggeplomme med honning (en teskje) og brandy (en spiseskje), deretter bruke blandingen på håret og la masken på i 40 minutter.
Hvis håret ditt er utsatt seksjon bruke spesialmaske med cognac, som inkluderer henna, cognac og vegetabilsk olje (for teskje) og 1 eggeplomme. Påfør den resulterende maske på håret, spesielt røttene og slutter. Denne masken skal vaske av etter en halv time.  
Vumbildinh hjemme: hvordan å bli en sex gudinne
 Hva vumbyldynh? Begrepet "vumbyldynh" dukket opp relativt nylig - han laget Muravynskyy forsker i sitt verk "Utviklingen av kvinnelige muskler." Ordet er avledet fra forkortelsen "vum" som står for "skjedemuskulaturen kontrollerte" kjent hverandre "Building", som betyr "konstruksjon, utvikling".

 Vumbyldynh - En spesiell sett med øvelser, som har som mål å utvikle og styrke vaginal og bekken muskler. Røttene han når gamle. Dens opprinnelse anses hellige gamle praksis og kultur av forskjellige nasjoner, inkludert kunsten av geisha.


 Vumbyldynh (Ymbyldynh) tilbyr spesifikke teknikker som gjør det mulig å håndtere interne og eksterne musklene under sex under svangerskapet, ved fødsel. Gjennomføring av den foreslåtte øvelsen kan ikke bare heve den intime liv til et nytt nivå, men også er en stor forebygging av kvinners sykdommer.

 Det bør bemerkes at opplærings intime muskler trenger minst andre muskelgrupper: i sitt fravær de mister sin tone, blir slapp, kan ikke takle sine funksjoner.
 Fordeler vumbyldynha

 Systematisk trening musklene i skjeden aktivere blodsirkulasjonen i bekken organer, som fører til metning av vev og celler med tilstrekkelig oksygen. Dette bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet og er forebygging av stagnasjon som ligger til grunn for mange gynekologisk patologi: betennelse i eggstokkene, utvikling av muskelknuter, muskelknuter. Vumbyldynh behandler også urininkontinens, hemorroider, regulere hormoner og normaliserer flora av vaginalslimhinnen og bidrar til å holde ungdom og langt trykk overgangsalder, mens det eliminerer forekomsten av menopause symptomer.

 Vumbyldynh eller ymbyldynh - god forberedelse til fødselen. Gjennom trening av musklene i skjeden og livmoren er fleksible, noe som bidrar til å hindre skader og sprekker og redusere postpartum utvinning.

 Sterk, forsterket intime muskler, bidrar til seksualitet av erogene soner, få flere orgasmer slående begge parter.
 Trening

 For tiden er det spesialskoler for klassene vumbyldynhom. Men å mestre de prinsipper og grunnleggende av trening er det mulig å holde sine egne.

 Fra dag én skal stille i vanlige klasser med en gradvis økning i kompleksitet.

 Optimal program "Vumbyldynh hjemme" består av følgende trinn:

 1. Kegel øvelser (ingen trenere)

 2. Utøve anlegget (Jade egg, etc.)

 3. Øvelser for pumping sammenkoblede muskler (fitness, trening for magemusklene, bekken)

 Konsekvent passerer disse stadiene får frem det beste resultatet.
 Kegel øvelser

 Forut for gjennomføring av komplekse må lære å føle behov for muskel. For dette formål ved vannlating stoppe prosessen i noen få sekunder. Når denne handlingen starter lett gå, kan du gå videre til hovedklassene.

 Kegel øvelser er vumbyldynha opprinnelige nivå. For deres prestasjoner for å lære den spesielle teknikken av abdominal pust for isolerte muskler føler intime og fri fra jobb eller lårmusklene trykk.

 Det bør ligge på ryggen, legger en hånd på magen, den andre - på brystet, slappe av og begynne å puste dypt og. Man må sørge for at brystet forble ubevegelig og buk steg og falt.

 Etter å ha mestret pusteteknikk, kan du gå videre til gjennomføring av øvelsen. For å forbedre effektiviteten av klasser du kan bruke spesielle anlegget.

 1. Ligg på ryggen, slappe av alle musklene i hender fri til å ligge langs stammen.

 For noen få sekunder for å komprimere musklene i skjeden. Trykk uten å anstrenge og puste rolig og glatt. Deretter slappe av musklene. Denne øvelsen - 5 minutter. Det er nødvendig å gradvis øke styrken og hastigheten av sammentrekning av vaginal muskler.

 2. Lære å riktig utføre denne øvelsen, bør du legge den til å løse ut, presse musklene spent opp litt og deretter slappe av.

 3. I samme startposisjon trekke anus og deretter slappe av det. Disse øvelsene utføres i liggende stilling for å nå de isolerte musklene i skjeden, ikke inkludert rumpe og abs. Deretter kan du fortsette til øvelsene i sittende stilling.


 4. Neste øvelse kalles "blinkende":

 Vekselvis tegne og slappe av anus og vagina, konsentrere seg om følelsen av spesifikke muskler. Buken er avslappet. Å nå en klar øvelse må gradvis øke styrken, varighet og hyppighet kompresjonsforhold.


 Etter å ha oppnådd det nødvendige nivået for trening og følelsen av muskelgrupper, kan du gjøre øvelsene i alle posisjoner: stående, sittende, liggende, mens innenriks rengjøring. Dette settet er anbefalt å reise som en varm opp før du gjør øvelsen anlegget.


 Idrettsanlegg

 Ved dette stadiet er du klar, bare endelig mestret først. Som trenere bruker vaginal baller og Jade stein eller egg (mer avansert versjon).

Vumbildinh hjemme: hvordan å bli en sex gudinne

Vumbildinh hjemme: hvordan å bli en sex gudinne

Vumbildinh hjemme: hvordan å bli en sex gudinne


 Den første øvelsen.

 Før henrettelsen vaginal baller bør smøre smøremidler. I liggende stilling, kan du legge dem inn i skjeden og prøve å holde inne. Lære å gjøre dette enkelt, du kan flytte til en mer dynamisk trening: gå, hoppe, prøver å banke baller hverandre ved hjelp av muskel sammentrekning.

 Den andre øvelsen
 Stående tre eller Jade egg inn i skjeden butte enden forover og hold den.
 Du kan prøve en tilbakelent stilling ved å trekke tråden egg mens du holder den med sammentrekning av muskler.
 Den tredje øvelsen
 Med muskelsammentrekninger flytte Jade egg inne i skjeden opp og ned, venstre og høyre.


 Den fjerde øvelse
 Av Jade sløyfe eller tre egg hengende last. Som belastning kan du bruke en plastflaske fylt med vann. Prøv å holde det på vekten.


 Pumping sammenkoblede muskler
 Øvelser for parede muskler kjente til kvinner som er engasjert i en klassisk fitness. Spesiell oppmerksomhet bør vies pumpe aviser og rumpe. Gjør denne øvelsen sammen vumbyldynha, bør konsentrere seg om mens anstrengskjedemuskulaturen.
 Når riktig utførelse av øvelsene og prinsippet om konsistens vumbyldynh hjemme er ikke mindre effektive enn i spesialskoler.  
Яндекс.Метрика