Dampbad for ansiktet

 Rensing ansikts huden ved hjelp av dampbad.
 Hva er verdien av dampbad i en person? Badstuer tilhører renseprosesser. De dypt rense huden i ansiktet og på halsen, aktivere den sirkulasjonen og stoffskiftet, fremme avsløring og deretter kvitte seg med giftstoffer.
 Under påvirkning av varm damp mykner øvre hornlaget av huden, munnen åpnes og ekspanderes talgkjertlene. Innholdet av talgkjertler er smeltet og vises utenfor. Dampet hud og øker svette med svette fra huden ut ulike biprodukter av metabolisme. Dampbad forbedre kutan åndedrett, som er av særlig betydning for modne aldring hud, fremme resorpsjon av inflammatoriske infiltrater (sel). Dermed forbereder huden for videre behandling. Etter dampbadet huden bedre absorbere biologisk aktive stoffer og fuktighetsgivende ingredienser som utgjør nærende kremer og masker.
 Dampbad gjør ikke mer enn en gang per uke avhengig av hudtype. I 30 år, kan huden bli vurdert normal, fet og t. E. Siden 35 år, og noen ganger tidligere, i fravær av markante trekk ved hud (fet, flassende), omsorg bør fokusere på aldring av huden.
 Dampbad etter fjerning av sminke. Etter dem, kan du begynne å skrelle eller søke på ansikt og hals krem ​​eller maske.
 Vi anbefaler ikke dampbad for hudsykdommer (eksem, psoriasis, eksem, pustuløs utslett). De negativ innflytelse på svært tørr og utsatt for irritasjon. I nærvær av ansikts edderkopp årer og den sterke veksten av hår på overleppen, haken), kan dampbad styrke disse kosmetiske feil. Sykdommer i indre organer, slik som hypertensjon, astma, kan forekomme i løpet av prosedyren. Derfor, hvis du er utsatt for høyt blodtrykk eller reagere på endringer i temperatur og fuktighet i luften, ta vare på sin skjønnhet, bør forsiktighet være dampbad eller velge en annen metode for dyp rensing.
 Veldig nyttig for huden dampbad med urte avkok. Med damp kurative komponenter dampende kjøttkraft får på huden din og gi terapeutisk og foryngende effekt. For dampbad kan bruke urter med anti-inflammatorisk, beroligende, antibakteriell, hud mykgjørende effekt. I vannbadet kan legge essensiell olje (10 dråper til 1 liter), som er hud og legemet som helhet varieres.
 Spesielt nyttig dampbad i sommer når luften støv, og aktiviteten i talg og svettekjertler i huden økt. Under forhold med høy temperatur luft porene og huden blir tilstoppet av støv og hud kjertler hemmelige. På slike hud aktive rasen bakterier. I sommer, dampbad bedre med infusjoner av anti-inflammatoriske urter.
Dampbad for ansiktet
 For dampbadet bør være forberedt på to håndklær (terry og lin), servant, decoctions eller infusjoner av urter, eteriske oljer, kremer og masker for videre behandling. Å gjøre prosedyren mer behagelig løstsittende (skjorte, kappe), og håret må fjernes under en lue eller rim. Dekorasjon av hodet og nakken til prosedyren bedre.
 For å forberede avkok og infusjonssett 2 ss. l. plantemateriale i en liter vann. Du kan forberede infusjon i en termos, men heller i et vannbad (urter hell kokende vann og la stå i en gryte med kokende vann i 15-20 min). For fremstilling av kjøttkraft urter kokt i vann i 15 minutter og avkjøles i 45 minutter.
 Hell over i en bolle varm buljong (infusjon) eller vann, vippe ansiktet over det og nakrytysya stort håndkle.
 Ikke len deg over bollen for nær ikke brenne slimhinner i øyne og luftveier. Sengetøy håndklær må promakyvanyya huden etter inngrepet, kan du ikke gni. Etter dampbadet make peeling, bruke kremer og masker, men i alle fall bør du ligge i 15-20 minutter på baksiden.
 På vår hjemmeside vil du finne
 Dampbad for normal hud ansikt
 Dampbad for fet hud
 Dampbad for tørr hud
 Dampbad for kombinert hud ansikt
 Dampbad for aldrende ansiktshud
Hvordan å fjerne porer på nesen?
 Er du opptatt av glans huden på nesen, utseendet på hudormer og urenheter langt? Hvor lenge har du drømt lære effektivt renser huden for å skinne var igjen en ekkel, fett opphopning og subtil forurensning? Legg merke til de viktigste anbefalingene, bruker ulike masker og spesielle funksjoner. Dette vil sikkert hjelpe deg, du legge merke til hvor fort huden din blir attraktivt utseende, er overflaten matt og skinnende renhet. Vær oppmerksom på at bruken av de dyreste, berømte masker og geleer fra produsenter garanterer ikke god tilstanden til huden din. Nesen vil fortsette å skinne, og tiden vil ikke være i stand til å rense en lang tid hvis du ikke revidere din meny, holdning til hygiene og kosmetikk. Det er viktig å bruke sminke, alltid overvåke hans tilstand, godt gjøre kosthold og beskytte ansiktet mot de skadelige effektene av UV-stråler. Hvis du er interessert i hvordan å fjerne porer på nesen, sjekk ut alle nyansene i de viktige øyeblikkene i prosessen.  Putting menyen til høyre
 Først av alt, sjekk din diett. Husk at mange matvarer, alkohol, krydret krydder svært dårlig for huden. Porene på nesen vil forurense umiddelbart hvis du slutter å bruke mat, stimulere talg sekreter som forstyrrer den normale metabolismen. Du kan alltid rense porene, bruker skrubber og masker, men det er ineffektiv når noen timer vi er vitne til fremveksten av glans på nesen.
 Her er en liste over produkter som bidrar til forurensning deretter nesen:
 alkoholholdige drikker;
 retter med krydret krydder, sauser;
 fett kjøtt;
 smør, ost, rømme med høyt fettinnhold;
 salt;
 kjøtt og pickles;
 måltider med et stort antall av krydder;
 søte, kaker, paier, scones med syltetøy.
 Unngå skadelige måltider, drikke! Dette vil ikke bare tillate deg å glemme problemer med forurensede porer på nesen, men også bidra til å styrke den generelle helsen. Talg hemmelighet vil bli tildelt betydelig mindre vanlig. Du vil være i stand til å gjenopprette normale metabolske prosesser i kroppen.
 Vi anbefaler at du bruker produkter slike kurs:
 frisk frukt, fruktsalater med lav-fett yoghurt;
 melk, meieriprodukter lite fett;
 friske og kokte grønnsaker;
 lyse vegetabilske salater;
 magert kjøtt;
 grønnsaker og frukt juice.
 Det bør leve et sunt liv, for å gi spille sport. Det anbefales å slutte å røyke fordi det bidrar også til forverring av huden. Når du begynner å spise, vil problemet med skitne porer på nesen bli raskt avklart.
 Korrekt bruk av sminke bedre vmyvayemosya
 Pryvchitsya bruke riktig kosmetikk som du ikke forstyrrer. For eksempel, mange kvinner bare bli vant til kompakt pulver og bruke den på nesen med et tynt lag når huden begynner å skinne på den. Bare prypudrytysya å se flott ut! Gjør du det ikke verdt det. Når porene er forurenset, skinner hudfett kan påføres på nesen når skjerpende lag av pulver. Denne nye trigger talg sekreter, i tillegg være helt tilstoppede porer. Eksternaliteter misvisende i dette tilfellet. Hvordan kan det ha seg? Husk noen hemmeligheter.
 1.  Du bør regelmessig bruk Matir servietter. Unngå enkle papirservietter, fordi de ikke er like effektive. Hvis du oppdager at nesen skinte, porene blir skitne, må du nøye bruke matter serviett til problemområder. Det vil holde sminken, men vel eliminere fett.
   Til porene mindre zabrudnyuvalysya ikke forstyrret den normale prosessen med å trekke en hemmelighet, bør du legge makeup på riktig måte. Unngå tunge pulver, spesielt basert krem. Bruk lette verktøy som lar huden puste.
   Bli vant til å bruke solkrem. Det vil beskytte nesen fra de negative virkningene av ultrafiolett stråling. Huden på nesen opphøre å skinne, selv i sterkt sollys fett vil skille seg ut mye mindre.
   Prøv aldri å sette flere lag med sminke. Du zakuporyte porer på nesen, ikke gi huden å puste, hvis du pulver andre gang.
   Ordentlig vask. Mindre bruk såpe, bruke spesielle verktøy, geleer, kremer, Scrubs. Så du kan regelmessig rengjøring av overflater porer på nesen. Ikke vask med varmt vann. Det bør være varm.
   Ta alltid forebyggende tiltak. Det er viktig å sikre optimale forhold for huden, noe som gjør det mer sunt, vakker og frisk. Deretter porene på nesen mindre forurensede, de blir betydelig lettere å rengjøre.
  Hvordan å fjerne porer på nesen?
   Ren porene på nesen, raskt og effektivt
   Det finnes flere effektive verktøy som hjelper deg helt klart porene på nesen. Kombinere ulike metoder fortsette regelmessig og grundig. Gradvis vil du merke at huden på nesen ser mye bedre porene blir mindre forurensende. Du kan gjøre disse rutinene og for alle ansikter.
  1.  Par. Varm damp vil være din beste assistent i kampen mot forurensning fortsatt på nesen. Bare koke vann. Forbered på forhånd en bolle eller liten gryte hvor vannet vil ha en meget stor overflate. Du trenger et teppe eller ark. Kokende vann bør ta forsiktig på sengen og deretter nakrytysya teppe til par falt på sitt ansikt. Husk at det ikke skal brenne. Vær forsiktig følge trygg avstand. La et teppe og seng mellom en liten åpning til matet luft. Etter dampende vil betydelig lettere å rengjøre nesen med en spesiell gel eller skrubb som porene utvide og myke forurensning.
    Varm komprimere. Ta et lite håndkle. Det må være i varmt vann for å fukte. Håndkleet har en god varme, men ikke varmt. Han lå på dere står overfor som en kompress. Porene på nesen utvide, skitt blir lettere å fjerne. Hold pakken tar ca 5-10 minutter.
    Kontrast vasking for å opprettholde huden i god tilstand er sannsynlig å fjerne fett fra nesen. Vask med varmt og kaldt vann vekselvis. Dette bør gjøres flere ganger om dagen. Husk fuktighetskrem, som hardt vann veldig tørr hud.
    Sjøvann. Du kan hver dag for å rense porene på nesen såkalt "sjøvann". Et glass varmt vann du trenger en skje av salt, så mye brus. God bland alt. Tørk forsiktig nesen med væsken, så sørg for å behandle huden din med rent vann.
    Maske med banan. Ta en banan, helst moden. Det bør være en svak strekning i oppslemmingen, for å supplere et par dråper sitronsaft. Massen blir satt på nesen, la stå i 10 minutter. Skyll masken trenger vann.
    Peeling med havregryn. Du trenger honning, havregryn, fettfattig yoghurt. Bland frokostblanding med yoghurt, tilsett litt honning. Du bør få en tyktflytende masse. Sett det på nesen massasje bevegelser. Gni nesen en velling, fjerne duken. Deretter behandle huden på nesen "sjøvann". På slutten av prosedyren bør vaske nese rent vann, spres med lys krem. Du kan bruke baby krem. Gjelder det den tynneste laget.
    Selvfølgelig bør brukes og profesjonelle verktøy, masker, geleer, kremer selges i stoff butikker, spesialforretninger. Kontinuerlig overvåker tilstanden til huden porene ren nese. Da vil det alltid ser flott ut og dårlig glans vises.  
Яндекс.Метрика