Dampbad for kombinert hud ansikt

 Oppskrifter dampbad omsorg kombinert (blandet) hud


 Dyptrensende ansiktshuden med den kombinerte hudtype tilbringe en dag i uken i 25-30 minutter. Infusjoner og decoctions bedre å lage mat med planter som gir universell handling - anti-inflammatorisk, mykgjørende, redusere aktiviteten i talgkjertlene.
 Dampbad med mor og stemor
 Nødvendig: 10 g, mor og stemor, dill, 800 ml vann.
 Forberedelse: urt blanding å fylle med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.
 Dampbad med hyllebær blomster
 Krever: 10 gram eldre blomster, 500 ml vann.
 Forberedelse: Hell blomster vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.  
Hvordan å behandle mastitt bryst
 Mastitt er en betennelse i melkekjertlene. Vanligvis kan det være under bryst-mate en baby. Årsaken til denne sykdommen er stillestående melk eller penetrasjon av smitte gjennom sprekker i brystvortene og blåmerker, riper som er på huden til mor. Til de viktigste symptomene på mastitt omfatte brystsmerter ordnede natur rødhet, hevelse og sel i enkelte områder av brystet, i tillegg er det mulig feber.
 Rekke purulent mastitt danner ikke helt kureres med konservative metoder, mens ikke nødvendig kirurgi. De viktigste legemidler for behandling av mastitt er de antibiotika. De kan være utformet på innsiden, intramuskulært eller intravenøst. Det spesielle valg av legemiddel som kreves er basert på deteksjonsfølsomheten av bakterier.
 Men hver tredje time trenger for å uttrykke melk fra begge kjertlene. I andre situasjoner samme værende melk kan forårsake formering av mikrober.
 Mastitt purulent karakter kan kureres kun ved kirurgi. Denne operasjonen er utført under narkose. Senere fortsatt oppnevnt av antibiotika. Videre amming kan tillates bare i tilfelle av fullstendig seponering av alle rusmidler, og forskning melk negativt resultat for tilstedeværelsen av bakterier i den.
 Men til metoder for tradisjonell medisin det er nyttig å bruke som hjemme behandling av mastitt bruker folk rettsmidler. Det kan utføres med hjelp av urter, men de kan bare brukes etter avtale legen din. Kur mastitt blant eneste metoder for tradisjonell medisin ikke er mulig, og røyking. Nesten alle urter er ikke i stand til å undertrykke sin egen infeksjon som kommer inn i kroppen.
 Når melk stagnasjon kan tas fire ganger om dagen 1 ts pulver bestående av kritt. Drikk te med sitronmelisse beste.
 Til sted som herdet, anbefales det å sette revet gulrot eller bønne melblandingen med såpevann. Også kan brukes fersk kål blader, burdock, opprinnelig behandlet med kokende vann.
 Under suppurative mastitt kan brukes med bakte mush pærer.
 Det er verdt å merke seg at i løpet av mastitt utvinningen vil komme mye raskere om du kan redusere eller eliminere produksjonen av morsmelk i kjertlene.  
Såre bryster etter brystkreft
 På grenseløs lykke av morsrollen i en kvinnes liv kommer nye problemer som hindrer dem fullt ut nyte. Ofte, umiddelbart etter fødselen, mange mødre av nylig begynt vanskeligheter amming. Vanligvis, for første gang etablert amming, og å etablere amming, du bør prøve.
 Noen ganger ammer såre bryster etter fôring. Prøv å forstå årsakene til smerte og lære hvordan noen ganger du kan unngå dem.
 Påvirkningen av hormoner
 Under svangerskapet, en kvinnes kropp gjort visse hormoner som forbereder kroppen for fødselen av en baby, inkludert bryst til bryst. Etter fødselen, under påvirkning av hormonet prolaktin, brystene begynner å laktat. Effekten av hormonet Oxytocin fremmer sammentrekninger som returnerer til sin normale prenatal tilstand. Men siden alle prosesser i den kvinnelige kroppen henger sammen, det samme hormonet fører til sammentrekning av livmoren, ikke bare, men også kanaler av brystet. Derfor kan når du søker barnet til brystet forårsake ubehag og smerter i magen og brystet. Smerte på grunn av påvirkning av oxytocin passere innen 1 - 2 uker.
 Feil bruk
 Ved feil babyen påføres brystet, følte smerter under og etter mating. Dette skjer fordi barnet er i hennes munn bare brystvorten, men fanger ikke opp den fulle halo. Resultatet suger fører til alle slags skader, sprakk brystvorter. I alvorlige smerter under foring, kan forårsake sprekker for infeksjon i brystet, etterfulgt av betennelser.
 For å ta et barn til brystet, må du først sette den i munnen nedre del av areola og brystvorten og deretter den øvre delen. Riktig søknad vanligvis undervist på sykehuset, men også du kan kontakte en konsulent på ammingen.
 Allerede sprekker som skal behandles mellom feedings. For denne tilnærmingen tindved olje, samt spesielle salver og geleer som fremmer vev reparasjon. En annen meget viktig for å sikre en konstant tilførsel av oksygen til brystet for rask helbredelse. Slitasje bare bomull BH, om mulig, la for en stund brystet åpen.
 Lactostasis
 Hvis du opplever brystsmerter under og etter fôring, så sjansene er at du lactostasis. Dette fenomen, som er forårsaket av stagnasjon av melk i melkekanalene. I den første måned, da melkeproduksjonen ennå ikke er etablert, periodevis holdt dens sideelver. Uregelmessig søknad og ufullstendig babyen får melk fører til at kanal tetting og blir betent. Du kan se den røde huden på pasientens bryst. Hender påvisbare smertefulle sel, mens pumping melk fra brystvorten følger dårlig. Noen ganger kan en kvinnes svakhet og feber.
 Når lactostasis så ofte du trenger å sette barnet til brystet og bryst stadig tømmes ved hjelp av pumping. Fjern krampe og lette flyten av melk er veldig bra varmt bad eller dusj.
 Mastitt
 Søl lactostasis infeksjon kan slå inn mastitt. Tegn på mastitt og lactostasis svært lik, men den generelle helsen til kvinner er mye verre. Det er svakhet, feber stiger, når 39 C og over, sterke brystsmerter som følger alle bevegelser.
 I tillegg til den obligatoriske regelmessig tømming av brystet, bør du konsultere legen din. Etter inspeksjonen, bestemmer han seg for å behandling. I det første stadium av inflammasjon kan tilordnes antibiotika og fremgangsmåter for oppvarming. Imidlertid er amming ikke blir avbrutt. Sjelden mastitt utvikler seg til en betent byll, som må fjernes kirurgisk.
 Til tross for alle problemene som oppstår i utgangspunktet amming nesten alltid justert i løpet av den første måneden etter fødselen. Viser tålmodighet og selvbeherskelse i fremtiden vil du kunne nyte denne spennende prosess.  
Et effektivt middel for influensa
 Hvis ARI ARI og fortsatt bli behandlet basert på egen erfaring og kunnskap, er det viktigste anbefalingene for influensa terapeut. Influensa stygg at ved feil behandling eller når nedolikovanoyi sykdommer kan være svært alvorlige komplikasjoner. Men for å være et effektivt middel for influensa bør ringe en lege.
 Med denne sykdommen er svært farlig å gå alene til klinikken for å se en lege. Det er ikke bare farlig for pasienten, men også til andre. Hvis temperaturen er over 38 grader, det maksimale som kan gjøres for å lindre tilstanden - ta febernedsettende.

 Hva å gå til legen


 Først må du legge deg ned på sengen. Denne infeksjonen liker ikke unødvendige bevegelser og aktiviteter. Pasienten bør alltid være i en seng. Drikk febernedsettende medikamenter kan være tilfelle hvis temperaturen steg over 38 grader.
 Influensa liker ikke den kraftige nedgangen i kroppstemperatur. Slik at kroppen bør inneholde beskyttende funksjon uavhengig for å bekjempe sykdommen. Før ankomsten av legen bør ta mye av varme væsker. Det la gå ut bakterier og infeksjoner i urin.

 Hver lege sin effektivt middel for influensa


 Således bør forbruk av varme væsker økes to ganger. Jo mer drikke, jo raskere kroppen kvitte seg med infeksjonen. Men drink på sykdom må fortsatt være i stand til.
 Riktig drikke - hyppige, små slurker. Med hensyn til medisinsk behandling, forskrivere alltid individuelt. Det hele avhenger av formen av sykdommen som det skjer, pasientens alder, tilstedeværelse av hoste eller kaldt, kroniske sykdommer. Derfor rådes til å ta en ting er umulig. Men for hver lege er en generell effektivt middel for influensa - kjøttkraft hofter. Jo mer jeg drikker det, jo mer kroppen får vitamin C, jo raskere sykdommen avtar.
 Hvis det er barn og andre familiemedlemmer, er det viktig å beskytte dem mot infeksjon. For dette passer gasbind bandasjer i ansiktet, som selges i apotek. Du kan spre seg rundt i leiligheten løk og hvitløk.
 Forhindre forkjølelse - det mest effektive middel for influensa, så i løpet av våren, sommeren og tidlig høst bør være maksimalt mette kroppen med vitaminer og forbedre den beskyttende funksjon av immunsystemet.  
Hvordan oppdage staph
 Av alle stafylokokker, som er på det menneskelige legeme, er den største trusselen virke Staphylococcus aureus, som den mest patogene og kan utløse mange forskjellige sykdommer.
 Hvis du befinner deg kviser, byller, hudbetennelse, ligner erysipelas eller skarlagensfeber, kan alt dette tyder på at kroppen din er berørt av stafylokokker. Dette kan være symptomer på alvorlige sykdommer som sepsis og osteomyelitt. En maligne lesjoner i ansiktet, er det en fare for sepsis hjernen.
 Når lungebetennelse, vier spesiell oppmerksomhet til sykdommen. Hvis lungebetennelse er iboende i rask utvikling, sterk feber, takykardi, dyspné, rødme, det er en sterk sannsynlighet for at det stafylokokk lungebetennelse. I dette tilfellet er den mulige akkumulering av pus lungene som kan forårsake lunge byllen. Ofte utviklet empyema - opphopning av puss i pleural området.
 Angina provosert av Staphylococcus, ikke forskjellig fra vanlig. Men det er ingen respons på behandling med penicillin. Sykdommen varer lenger. Rus og temperatur observert opptil 7 dager.
 I alvorlige lesjoner begynner å vises Staphylococcus hudutslett, magesmerter, smerter, diaré og oppkast. Pasienten var febril.
 Hos spedbarn med lesjoner stafylokokker noen ganger observert rødhet, sprekker, og peeling krupnoplastynchatoe. Mulig sviende utslett eller Scarlatiniform. Huden blir lilla nyanse, minner brenne. Denne sykdommen kalles ofte - "sykdom skåldet babyer." Noen ganger sykdommen kan bli funnet i et barn under 5 år.
 Den enkleste og mest effektive måte for å påvise tilstedeværelsen av organismen Staphylococcus aureus - er å se en spesialist. Pasienten er tatt til analyse av urin, avføring, blod, slim, puss. In vitro lege vil avgjøre den utløsende agent og undersøke dens følsomhet for antibiotika, foreskrive riktig behandling.  
Яндекс.Метрика