De grunnleggende regler for hygiene for gutterHvordan ta vare på seg selv?
Nyttige tips og triks for gutter
Din kropp og spesielt hud - en slags kryssild avløsning mot millioner av bakterier hver dag angriper deg fra luften, vannet, de mange gjenstander, mennesker og dyr rundt deg. Hvis huden din er ikke imot støyten seg fra patogener ikke kunne håndtere selv de mektige Hercules immunitet, sønn av gudene, ikke bare en vanlig dødelig.
Huden din lider hver gang denne kampen, og som enhver offer, må det først ambulanse og fremtiden bør du sikre god beskyttelse. For dette og trenger vann, kosmetikk og god vaskeklut for å hjelpe rense porene, fjerner gamle celler, forbedre ernæring øvre lag av huden, den mest påvirket av miljøet.
Det er nødvendig å vaske to ganger om dagen: i morgen, våkner fra dvale, og om natten, når du går til sengen om natten er klar: hele dagen du var på skolen, og deretter tilbake til den støvete, skitne gater, kanskje jage m ' ball av de andre gutta i gården eller engasjert i andre like aktive saker. Selvfølgelig har mye støv som er i urbane luft satt sitt preg på huden og i hele kroppen, og om kvelden er det viktig å vaske alt dette skitt. Dette er forståelig, naturlig og fornuftig, fordi knapt noen er uenig med gyldigheten av disse argumentene og motstår vaske kveldene. En annen ting morgen.
Mange gutter lurer på: hvordan er det at kvelden etter vasket gate, deretter gikk for å sove i en ren seng, som, steds ny skitt kunne samles i morgen for å vaske igjen? Ikke vasket, ikke rozim'yavshy muskler, ta de klær, helles over pivflakonu ånder "just in case" og gå på skolen full tillit til at magi. Hva er det egentlig som skjer?
Selv mens du slapper av kroppen fortsetter å funksjon: huden puster, talgkjertler la mindre, men fortsatt jobber, mange mikroorganismer i luften, også, ikke har gått bort og igjen på huden. Epidermale celler fortsette å dele seg, den gamle dør og forblir på overflaten, får det. Hvis du åpner ventilator (i uventilerte rom for å sove, i prinsippet, anbefales ikke), deretter ufrivillig rom luften er fylt med støv som legger seg på huden også. Særlig berørt i denne saken, ansiktet ditt, da det ikke er stengt teppe. Som et resultat, hvis du ikke har vasket morgen hudens porer å forbli stengt hele dagen gamle celler, skitt, og er den raskeste måten å akne, kviser og hudormer.
Samtidig er det meste av muskel søvn, hvile, senker blodstrømmen nedover, organer får mindre næringsstoffer. Under søvn, er dette hva du trenger, fordi kroppen hviler. En annen ting dagen da våknet system krever økt mat og oksygen, er å åpne sluser og næringsstoffer trengte de noen enkle fysiske øvelser. Muskler, trekke fra, som gir økt sirkulasjon, hjerte og lunger begynner å fungere normalt. Hvis du ikke gjør det, så en time senere du begynner å nikke sakte, trenger musklene ikke kommer i tone, ikke sikre normal blodsirkulasjon til kroppen din, og det vil også være i en tilstand napivdrimoty og huden ikke får ekstra kraft vil ser grå og sliten.
Som sådan, mislykkes selv varig aroma Armani, som også blande med svette og skitne huden, øynene begynner å endre sin vanlige lukt. Som et resultat av dårlig miljø, kropp, og viktigst av alt, dårlig til deg, du er sliten, som om hjernen ikke får en del av sunn søvn, mage, waking krever oppmerksomhet av høye lyder innbydende. Hvem av andre kanskje har lyst? Neppe. Og jo mer skånsom sex er ekstremt følsomme for renslighet og stell - jenter spesielt verdsatt i gutter vitalitet, energi og finér.
Og alle disse ulempene akkurat hva du betaler for lat til din hud 10 minutter morgen tid. Det bør være sunt og friskt utseende av dette arbeidet, er det opp til deg.
Så hvis du har besluttet å leve med sin kropp i verden, og ikke slåss, bør du huske og utførenoen personlig hygiene:

De grunnleggende regler for hygiene for gutterRegel nummer 1

Først starte med morgen øvelser og vask med kaldt vann.
Det er obligatorisk å vaske ansiktet, halsen og ørene, selvfølgelig, på hendene og ikke verdt å nevne. Etter lange turer i de støvete gatene eller aktiv idrett også best å vaske ansiktet med kaldt vann. På kvelden, må du ta en dusj for å vaske av all skitt som har samlet seg i en dag, og forberede kroppen for søvn.

Regel nummer 2

I tilfelle kan du ikke ta en dusj, sørg for å vaske føttene før du går til sengs. Husk at huden på føttene mine sterkest svetter i løpet av dagen, slik at det bygger opp kvelden mye skitt. Av samme grunn daglig bruk nye sokker. Tro meg, duft av føttene hvis de ikke vaske minst et par dager, i stand til å avskrekke deg fra andre, selv om du har utseendet av Apollo.

Regel nummer 3

En gang i uken, må du huske å ta et fullt badekar, dusj eller gå til badet, vaske velge den måten som er mest praktisk for deg. Promo nøye kroppen hennes med svamp og dusjsåpe, vil det bidra til å fjerne huden fra alle smuss og døde hud flak. Etter badet endre alle klærne mine på frisk og send til vaskeri.
Noen gutter ikke tar stolthet i det faktum at sjelden vaske og bære klær for år. Ikke opptre som Hekklberyfynu av "Tom Sawyer", hvis han hadde en venn som satte pris på dette bildet, jentene valgte å omgå hans side.
Regel nummer 4
Alltid overvåke renhold av håret. Når samlet mellom lite talg, skitt og støv, hår roll, begynner å skinne og håret blir bustete utseende. Skalp begynner å klø, så du må bruke mer kam. Skjønnhet skittent hår ingen er lagt til, så du bør alltid følge nøye slik at hodebunnen ren. Når du vasker håret ditt, ikke glem å vaske kammen på det for mye akkumulert skitt og støv.
Regel nummer fem
Hold neglene som var alltid pent trimmet (cut de bør minst en gang i uken, for eksempel hver helg). Under lange negler akkumulert skitt og slitasje "sorg" under er foreldet, så sørg for å rengjøre neglene etter klipping pensel. I tillegg lang velstelte negler er en av de nøye beskyttet privilegier damer og avgifter assimilering damene ting og vaner er usannsynlig å smigre din forfengelighet og ungdommelig stolthet.
Selvfølgelig bør vi kutte neglene med saks, ikke bite tennene. Det er ofte vanskelig å klippe neglene på fingrene hans høyre hånd, kan de fleste ikke bruker sin venstre hånd like smertefritt som høyre. I dette tilfellet, spør mamma vanlig negleklipper, dette verktøyet er spesielt designet for slike kompliserte situasjoner.
Regel nummer seks
I løpet av dagen, ikke glem å overvåke renheten på hendene, du berører dem mange forskjellige ting - fra blyanter og penner til penger i butikken, stryke dyr bereshsya skinnen offentlig transport. Spor av touch er alltid i hendene så mange partikler av støv og skitt, ofte usynlige for øyet.
Når du hapayeshsya for eple, iskrem sandwich eller ta skitt med mat går inn i kroppen din. I beste fall får du bare en del av skadelige bakterier, i verste fall kan du plukke opp en tarminfeksjon og komme til sykehuset. Bedre kroppen din vil dette definitivt ikke, og i stedet tilbringe en fin tid med venner eller datamaskin skal ha det gøy med injeksjoner og medisiner. Så prøv å alltid vaske hendene etter hver garderoben etter gater eller offentlig transport.
❧ Vask hendene med bakteriedrepende såpe og vann er best fordi det dreper de fleste av patogener. Ellers, bare spolaskyvay fra tid til annen med vann. På en måte, marsjen på gata der du har ingen mulighet til å vaske hendene før du spiser, nyte våtservietter som i et stort utvalg i hvilken som helst butikk, de er impregnert vil raskt rene hender.
Vi håper disse retningslinjene vil være kjent for deg, fordi opprettholde grunnleggende hygiene avhenger ikke bare utseendet ditt, så viktig for deg, men også din helse. Ikke vær fiende av kroppen hans, og han vil forbli trofast til din venn og alliert, og aldri svikter i de mest avgjørende øyeblikkene, for eksempel før en første date eller når viktige eksamener.  
ErnæringHva bør være riktig kosthold?
Riktig ernæring for skolebarn
Vi vil fortelle deg om diett, riktig rutine av å spise.
Riktig spising rutine er svært viktig for enhver person, spesielt for aktivt voksende organisme. Å spise sunn mat, ønsker vi å gi kroppen din alt det tar å riktig utvikling og fungering.
Kompetent diett legger helse og menneskelig aktivitet. En helse og aktivitet - dette er hva du ønsker å ha i alle aldre.
➠ Prøv å alltid legge til din diett noe nytt, ikke spise samme mat.
Innrømme det, er det vanskelig å invitere en jente ut på en dato hvis du stadig delt hode eller dyster stemning. Og det er i denne tilstanden er vanligvis folk som spiser ubalansert. Hvert måltid bør gi rikelig organisme i riktige proporsjoner av proteiner, fett og karbohydrater. Dets brukt proteiner, fett og karbohydrater bør forholde seg til slike proporsjoner henholdsvis - 1: 1: 4. Hvis du aktivt gjør sport, så litt å endre forholdet - 1: 1: 5 Men hvis du heller mye oppmerksomhet til leksjonene, naturfag, lesing, andelen vil endre seg i motsatt retning - 1: 0, 8: 3.
Proteiner er den viktigste komponenten som er en del av alle kroppens vev, noe som er grunnen til at det er mest nødvendig i vårt kosthold. Når proteinmangel svekker beskyttende funksjon i kroppen og personen blir veldig svak, og dermed virker det alt kjedelig og uinteressant.
Proteiner er i stand til å delta i energiomsetningen, erstatte fett og karbohydrater med mindre de kommer inn i kroppen i tilstrekkelig mengde. Men de ekstra proteiner er skadelig fordi deres forfall produkter er skadelig for kroppen, som kan skape en unødvendig belastning på lever, nyrer, svekker nervesystemet og hjerte-systemer.
➠ svært viktig balanse mellom proteiner av vegetabilsk opprinnelse og levende. Animalsk protein bør være rundt 55%, mens de bidrar til en bedre utvikling av kroppen, med en eller annen form av essensielle aminosyrer.
Fett, akkurat som proteiner er en av de viktigste komponentene. De er ansvarlig for energi i kroppen, bidrar til å bedre assimilering av vitamin A, E og K. Mangelen på fett har liten innflytelse på visjonen, nervesystemet, nyrer, hud, forårsake svekkelse av immunsystemet. De viktigste produkter som inneholder fett er kjøtt, fisk, ulike oljer og meieriprodukter.
Karbohydrater - den viktigste kilden til energi i kroppen. Av denne grunn, de som spiller sport, er det anbefalt å øke mengden i kosten av mat som inneholder karbohydrater det. Hvis kroppen mangler karbohydrater, hodepine, tretthet, svakhet, forverret minne, men deres overskytende kan føre til fedme.
Mange leger tror at overflødig karbohydrater kan føre til nyresykdom, lever, mage-tarmkanalen og andre organer. Kroppen får karbohydrater fra frukt, grønnsaker og søt, men frukt og grønnsaker er mer nyttig.
En spesiell rolle i utvikling og normal funksjon av kroppen vitaminer spille. Ikke forgjeves ordet «vita» oversatt som livet. De trenger nesten hver biokjemisk prosess, men viktigst av alt - de øker mental og fysisk ytelse. Vitaminer styrke kroppens motstandskraft mot sykdom og uønskede ytre faktorer.
➠ Mai Ha alltid med noe nyttig enn du kan spise, for eksempel fast i trafikken. Dette kan være et eple, havregryn cookies eller drikke yoghurt med korn.
Mangel på vitaminer i kroppen som forårsaker ulike sykdommer: skjørbuk, osteoporose, rakitt, beriberi, pellagra, etc. Det kan også resultere i dårlig humør og trivsel, dårlig hukommelse, syn, hørsel, redusert ytelse, søvnløshet, svekket immunforsvar, diaré, hodepine, kvalme, peeling hud og kropp.
En av komponentene som er nødvendige for riktig funksjon av mineralene.
Således er kalsium en av hovedkomponentene i strukturen av bein og jern, kobber og magnesium er involvert transport av proteiner, karbohydrater gasser. Noen mineraler er ansvarlig for den raske levrer seg.
➠ Mange mener at vi bør følge en bestemt diett, men i praksis kan det gjøre mer skade enn godt. Så ikke alltid har samme sett av produkter eller, enda verre, bare bruke et enkelt produkt, men i store mengder. Alt er alltid bra i moderate mengder.
Menneskekroppen er ikke i stand til å produsere mineraler, slik at du bare kan få dem fra mat.
Mangel på natrium, fosfor, kalsium, klor, brom og kalium kan føre til nevrologiske sykdommer.
Dersom kroppen mangler jod, er det mulig forstyrrelse av skjoldbruskkjertelen, og som et resultat - zobnaya sykdom. På den annen side et overskudd av de samme stoffene kan også forårsake sykdom. For kroppen er svært viktig balanse mellom alle de mineraler som finnes i både plante- og dyreprodukter.
Hvis du er litt sulten, i stedet for godteri eller chips spiser en pose med rug kjeks eller banan. Det beroliger hjernecellene, ikke tillater å spise for mye.
Ja, mener mange leger, viktigst spise etter omtrent like tidsperioder, for ikke å spise hele dagsrasjonen om morgenen eller kvelden. Det er best å sitte ved bordet 4-5 ganger om dagen, med frokost å spise 25% av den daglige verdi for lunsj - 35% Tea - 15%, og for middag - 25%.
Vær også oppmerksom på at maten er fordøyd i ca 3 timer, så middag bør være minst tre timer før sengetid. Hvis det viser seg at du har bare tre ganger per dag, hvert måltid stigende 5%. Men om tre eller fire ganger du harchuyeshsya, bør bestrebe seg på å lage frokost, lunsj, ettermiddagste og middag hver dag faller på samme tid. Dette vil bidra til å unngå fordøyelsesproblemer, som kan være et resultat av forverring av humør og redusert aktivitet generelt.
Til kroppen vår til å fungere skikkelig, bør du ta en dag mye væske, ca 35 ml per kilo av vekten din, og juice, te, kaffe, brus, etc. er ikke egnet, fordi de vanligvis inneholder sukker og andre vil ikke næringsstoffer som er bare trukket fra kroppen mye væske med nyttige mikroelementer.
Derfor må du bruke filtrert eller mineralvann uten gass. Ansett for å være den mest nyttige slags vann (du kan fryse en vannflaske i fryseren, og deretter gi den til å smelte helt).
Prøv å begrense bruken av te og kaffe om morgenen, som ettermiddagste kan føre til angst, angst og selv søvnløshet.
Men ikke drikk vann under måltider eller umiddelbart etter, som det i stor grad kompliserer prosessen med fordøyelsen. Det er bedre å drikke et glass vann rett etter å ha våknet opp (ca 30 minutter før et måltid), så lenge du zbereshsya lunsj, har vann tid til å spre seg i hele kroppen.
Slukk tørsten beste mineralvann eller saltet, som i varmt vær bør du ikke spise mye av røkt, saltet og stekt, fordi disse matvarene forårsake tørst, og du kan drikke mye overflødig væske. Men overflødig vann så ille - dårlig effekt på nyrene og urinveiene. Det er skadelig å drikke vann før og under trening og tungt fysisk arbeid.
Vi må huske på at mange har matvarer inneholder vann og umiddelbart etter bruk bør ikke drikke.
Det er best å drikke et glass vann ca en time etter å ha spist.
Hvert produkt inneholder et visst antall kalorier forbruk bør avhenge av valgt deg rytmen i livet. Så, hvis du har en aktiv livsstil, henholdsvis, bruke mer energi og derfor mat bør kompensere for disse kostnadene i full. Hvis du spiser heller dårlig, kan mangelen på produkter som leverer energi i kroppen føre til en generell svekkelse av kroppen. Fordi kroppen ikke kan forbruke energi mindre enn han trenger, fordi mangel på energi, begynner han å fylle på bekostning av interne ressurser. Et slikt regime vil snart føre til slapphet, sløvhet, sykdom. Hvis, tvert imot, konsumere en stor mengde av høy-kalori mat mens bruke svært lite strøm, viser det den andre ytterligheten - å utvikle fedme og andre sykdommer på dette grunnlaget. Så overflødig er svært skadelig, spesielt for de som ønsker å leve et aktivt liv: en date med jenter, fotturer, sport, diskoteker. 
Prøv å spise fisk minst to ganger i uken, bortsett fra det som flerumettede fettsyrer det inneholder jod mangel som fører til en svekkelse av hjernen.
Det er også viktig å følge prinsippene for god ernæring. Dette betyr at du må bruke for å spise en rekke naturlige produkter uten fargestoffer og konserveringsmidler, gi kroppen med høyest mangfold av næringsstoffer (fett, proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler, osv). Siden kroppen er utsatt for daglige rytmer, spise samtidig trener vår fordøyelseskanalen, som begynner å produsere fordøyelsesenzymer juice for tiden. For eksempel, hvis du har lunsjen dagen i morgen til dette punktet kroppen din vil vente på mat på samme tid. Og det overhalinger maten mye raskere enn i går.
Hvis du fortsetter å spise regelmessig, hver gang kroppen vil kreve mindre energi forberede for å spise.
Kroppen trenger alltid mat når den føler behov for, så hans tidsplan forespørsler kan endres avhengig av den følelsesmessige og fysiske tilstand. I stor grad påvirke appetitt værforhold, fysisk og psykisk stress. Stress og tretthet kan forårsake et plutselig anfall av sult og motvilje mot å spise i det hele tatt. I slike tider bør du ikke spise gjennom makt, fordi du ikke bare nytte kroppen, men også betydelig skade ham. Sunn sult alltid minne om at det er på tide å spise.
Veldig nyttig for den aktive arbeid av hjernen bær og frukt som inneholder antioksidanter - vitamin C. Disse inkluderer bjørnebær, alle sitrus, søt og bitter, reddik, rose, vårløk.
I noen tilfelle kan avbryte sultne chips, nøtter, sjokolade - det påvirker appetitten og riktig kosthold. En mangel på behandling, som nevnt ovenfor, fører til en svekkelse av helse, redusert aktivitet og vilje til å oppnå sine mål, enten det er kunnskap, sport, husarbeid eller en god hvile.  
Яндекс.Метрика