De grunnleggende teknikker for massasje: teknikk

 Massasje - et utmerket verktøy for avslapping og effektiv prosedyre for å finslipe figur, slanke ben, elastiske former og glatt og ungdommelig hud. Klassisk massasje bidrar til å forynge etter en hard dag, slapper spente muskler og skaper en følelse av komfort.
 De grunnleggende teknikker for massasje:
 Stryke
 Denne teknikken er utført ved hjelp av håndflatene med et lite press på kroppen massert person. Bevegelse av lys, hjerneslag. Denne metoden - Fremstilling av hovedmassasje gunstige effekter på blodsirkulasjonen og generelle helse, renser hornlaget av huden, og har prohrivalnym virkning. En annen eiendom stryke - beroligende og avslappende.
 Det er tre grunnleggende gjennomføring av denne fremgangsmåte:
 - Utført med en håndbevegelser for å gå lymfeknuter;
 - Utført begge hendene vekselvis;
 - Sirkels slag - den beste måten å massere leddene.
 Friksjon
 Teknologi med denne metoden er tilsvarende til metoden stryke, men bevegelsen er raskere og mer intenst oppover. Den brukes til å massere ryggen, korsryggen og ledd.
 Sliping er av to typer: dypt og grunt
 I gjennomføringen overflatefriksjonen massasje utføres fingertuppene på to hender, massasjebevegelser og natyskalni.
 I Dypfresing bevegelser blir utført bakken eller kanten av hånden mot lymfatokam.
 Opptak er noen ganger ledsaget av feber pasient. Fremmer aktivering av lymfocytter - blodsirkulasjon og akselererer oppløsningen av arrdannelse, reduserer symptomene på svelling og smerte, fjerner fluidet fra vevet.
 4 sliping teknologi.
 - Rett og konsentriske bevegelser;
 - Motion spiral og rett;
 - Motion base av håndflaten;
 - Hrablevydnыe bevegelse.
 Intensiv sliping utføres ved å trykke på den ene siden til den andre. Tommelen gir grunnleggende bevegelser, andre fungere som støtte.
 I denne bevegelsen kan administreres i en sirkulær og rett, noe som fremmer bedre penetrasjon inn i fugen. I engasjerende base av håndbevegelsen som minner om den sikksakk retning opp. Technology "rake" er utført i komprimert fist hånd. Top søkt innsats - ned bevegelse er avslappet.
 Elting
 Motta utmerket tilstand påvirker musklene. Kjører to teknikker. I det første tilfellet muskelen behandlet tommel og håndflate. Deretter massasje bevegelser gjennomført razmynayuschymy. Sistnevnte palm presset til massyruemomu sted samtidig fingrene varme opp musklene. Det andre tilfellet brukes hvis du ikke kan bruke først.
 Effleurage eller klapp
 Utføre et slag eller på kantsone massasje. Forsøk skarp og rask, sterk, men myk. Denne metoden fungerer godt når du arbeider med hofter, rumpe, leggen. Forbedrer sirkulasjonen og øker tonen i hele organismen.
 Vibrasjon
 Utføre vibrerende bevegelser i ulike områder av massasje. Opptak hjelper normalisere funksjon av indre organer som mage-tarmkanalen.
 Massasjeteknikker utføre forskjellige funksjoner. Noen forberede kroppen for videre revisjons andre og avslappende, men noen ganger bidra til å aktivere de indre organer og systemer i kroppen. For den beste effekt er det anbefalt å utføre alle de ovennevnte teknikker.  
Terapeutisk massasje
 Folk bruker massasje som et middel til behandling i uminnelige tider. Selv nesten umulig å si når de helbredende kraft slag og alle typer rozmynan huden ble oppdaget for første gang. Og nå er det ikke spiller noen rolle. Det viktigste er at i dag spa-behandling prosedyren gjør det mulig å takle ulike sykdommer i muskel-skjelettsystemet: det blir kvitt smertene med radikulitt, nervesmerter, artrose, myositt og andre plager. Du trenger bare å utføre massasje rett og ikke en "dott" hvertfall og hvor som helst.


 Forberedelse for ryggmassasje
Terapeutisk massasje
 Midt mann klaget over ryggsmerter og ba ham om å gjøre massasje? Ikke gi opp! Men merk at denne fremgangsmåten bør være nøye forberedt som "verktøy" som hånd, og direkte "feltaktiviteter". "Hva er opplæring av hendene? "- Kanskje spør du. Først bør neglene bli klippet kort og har ingen skarpe hjørner. For det andre bør du vaske hendene godt med såpe og vann. For det tredje, er det anbefalt å smøre en liten mengde av kosmetisk olje eller krem, som også er påført huden på baksiden av pasienten (om nødvendig før det skal være klart). Men husk: Hvis en pasient på ryggen eller brystet akne er, er det massasje strengt forbudt å hindre oppføring av smitte. Og neppe den mest behagelige massasje vil utføre prosedyren i "slått" acne hud.
 Angående plasseringen av pasienten, må den ligge på en relativt hard overflate, er sofa massasje ikke bra! Ellers vil tilbake sag selv den minste Utilstrekkelig klikk på den, som for øvrig kan være en årsak til sterke smerter. Den ideelle situasjonen er vanskelig sofaen. I prinsippet ikke verre og dekket med teppegulv. Posisjonere pasienten: på magen, armene utvidet langs kroppen. For enkelhets, må hodet satt under puten, og for å øke blodtilførselen til pasienten tilbake - aksel (høyde 5,7 cm) i leggen.
 Riktig massasje
Terapeutisk massasje
 Det er klart at en profesjonell massør å massere, observere alle reglene - i rekkefølge. Men for den gjennomsnittlige person som ikke passerer noen studier, kan denne prosedyren ikke virker så enkelt. Hoved amatør massasje, være så forsiktig og varsom. Massør for å unngå skade på allerede syke tilbake, må riktig beregne sin makt og unngå unøyaktige bevegelser: mistanke om at pasienten ikke er komfortabel - spør om alt er i orden. Etter resultatet, som bør sikte utføre terapeutisk massasje - maksimal avslapning og nytelse retrett føle smerte, men ikke mel, og tenkte, men når det hele stopper!
 Noen ganger, men det motsatte alternativet, som er vanlig når du gjør massasje en kvinne som ikke er vant til å utføre denne prosedyren: hennes hender er ikke trent, så fort lei. Resultatet: lang tid å utføre massasje hun ikke kan (varigheten av denne prosedyren bør være 10-15 minutter) og kjørbare elementer er for svakt. I dette tilfellet, eksperter anbefaler å gjøre hendene på en gang, la det hvile en, så den andre hånden.
 Massasje med ryggsmerter
Terapeutisk massasje
 Ryggsmerter kan oppstå av ulike årsaker, men den vanligste av disse er sannsynligvis lav ryggsmerter. Sykdommen er karakterisert ved ødeleggelse av mellomvirvelskiver som komprimeres direkte virvlene, noe som resulterer i smerte og der. I den akutte fase av sykdommen massasje i alle fall ikke kan anvendes!
 Hvis osteoporose ikke er spisse, så før du utfører prosedyren, må du finne ut hvilken side smerte mindre eller ingen - at det skal massere. Massasjeterapi begynner med en slik mottakelse som stryke, bør varigheten av disse være 1-3 minutter. Dette gjør at du kan slappe av anstrengt tilbake muskler av pasienten.
 Etter flytting til friksjon. Utføre kan være vekslet pute av tommelen, buede phalanges av fingrene, fire fingre pads eller bunnen av håndflaten. Håndbevegelser når du utfører denne teknikken kan også variere: trender kan være begått eller frem og tilbake fra korsryggen og opp langs ryggraden, eller sirkulær (ryggraden). Hver type friksjon (palme, fingre) er gjort i 2-3 minutter (ikke mer).
 Ved terapeutisk massasje kan strekke ryggmusklene - det vil forbedre sirkulasjonen av området og redusere smerte. Å utføre denne teknikken bør massere side, som ligger på baksiden av massør. Dermed en arm som om uhvatyvaetsya for stoff og den andre bærer lett stryking. Skal flytte opp langs sidene, deretter massert skuldrene og nakken. Deretter, ved å utføre tilsvarende manipulasjoner gjennom baksiden av spaden skal komme ned til midjen. Slutter med terapeutisk massasje stryke at berolige oppvarmet hud.

Terapeutisk massasje

 Når Osteochondrose av nakkesøylen skal utføres nakkemassasje. Før prosedyren behandling, sørg for at pasientens hode er i en komfortabel posisjon for ham, og følgelig nakkemusklene avslappet. Massere halsen på begge sider, utføre triks i samme rekkefølge som for massasje: stryke, rubbing, elte og stryke igjen.
 Uansett hva det var, hvis du ikke er en profesjonell, ikke ferdige massasje kurs, da, før du starter prosedyren, bør du kontakte lege. Tross alt, i ulike sykdommer sekvens brukes når utfører massasje teknikker er forskjellige. I sin tur, massert feil kan føre til skade på pasienten og forverre tilstanden hans! Hvis du ønsker å få den kompetansen denne prosedyren er tid og penger - gå gjennom et kurs i massasje. Etter en vellykket gjennomføring, kan du gi din kjære profesjonell hjelp, ikke redd for å skade dem.  
Terapeutisk massasje kinesisk: kinesisk prinsesse, massasje og ansikts
 Øst - den gamle oppbevaringssted for tradisjonell medisin. Krydder te og andre drikker og mat - alle rettet mot å bedre helse, bedre tone i hele organismen. Gni kroppen - den samme gamle behandling. Høydepunkter orientalsk massasje kinesisk prinsesse. Til en av de mest effektive og kjente kinesisk massasje omfatter ansikt og tilbake. Ved alle disse typer vil bli diskutert i artikkelen. Hvordan er kinesisk massasje og dens fordeler for kroppen


 Denne typen gikk ned i historien som en av de mest smertefulle, men også den mest effektive. De sier at de sanne mestere er i stand til å sette på sine føtter noen, men etter et par økter følte stor lettelse, ryggsmerter forsvinne og muskler. Kanskje det er verdt å lide litt smerte som kommer fra kinesiske massasje kurs.
Terapeutisk massasje kinesisk: kinesisk prinsesse, massasje og ansikts

 Hvordan er kurset:


 •  Det begynner uskyldig nok. Spesialist gnir baksiden og sidene av lett berøring, maksimal avslapning av kroppen din, noe som gjør føle seg trygge;

 •  Gradvis kraften ved å utøve trykket øker;

 •  Ved å nå maksimal peak og hvordan "roll" ryggmuskler, reduserer en ekspert bare forsiktig press kraft, og bringer den tilbake til soft touch.

 •  Smerte topp for hver enkelt, herre over sin egen, basert på pasientens respons, plukke "limit".
   Avhengig av sykdom som du ønsker å helbrede, sette Vakuum bankene holder akupunkturpunkt, bruk "skrape" eller leder en av de "manuelle" metoder.
  Terapeutisk massasje kinesisk: kinesisk prinsesse, massasje og ansikts

   Etter en full løpet av massasje, du blir kvitt:


 •  migrene;

 •  ryggsmerter;

 •  muskelkramper;

 •  salter;

 •  skoliose;

 •  Artrose;

 •  intervertebral brokk.

 •  I tillegg er det en generell forsterkning av hele tone, forbedrer blodsirkulasjonen, normaliserer de indre organer.

   Fordeler med kinesisk ansiktsmassasje


   Daglig ytelse av den kinesiske ansiktsmassasje vil forbedre huden, noe som fører henne til å tone ansiktsmusklene og trekke. Ingenting komplisert teknologi i det, nok til å betale 15-20 minutter daglig.
  Terapeutisk massasje kinesisk: kinesisk prinsesse, massasje og ansikts

   Masser kinesisk Princess: Video og fordeler


   Endelig, en av de mest populære typer - kinesisk prinsesse. I motsetning til noen aggressive teknikker, forskjellig glatt, avslappende kroppen og gir en behagelig følelse. Dens fordeler er som følger:
 •  body shaping, kroppen ved å bli kvitt cellulitter og overflødig væske;

 •  øke hudens elastisitet, restaurering av strukturen;

 •  normalisering av stoffskiftet;

 •  en generell økning i tone;

 •  bedrer blodsirkulasjonen.

 •  Det er verdt å merke seg at utføre prosedyren bare på problemområder: mage, sider, lår, rumpe, men ingen klare rammer, eventuelt kan du gjøre i hendene på ryggen.
   Ulike metoder og typer av kinesisk massasje er blant de mest effektive, hvor resultatet, som det sies, "ansiktet" etter den første økten. Du kan alltid finne noe å behandle deres individuelle sykdom.
   Videoen du kan se her:

  Яндекс.Метрика