For å gjøre den opprinnelige og vakkert hår, er det ikke nødvendig å bruke avanserte enheter og bruker mye tid. For eksempel, hårnåler gjort ut ganske raskt, men på ingen måte dårligere enn skjønnhet kompleks.

 Hvilke pinner kan brukes?


De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

 Hvilke pins er egnet til å skape frisyrer? Nesten alle! Det kan være farget og lyse pins dekorert med strass, bånd og andre dekorative materialer eller hårnåler usynlige, noe som vil skape effekten av letthet hår. Også brukte pinner i noen tilfeller de er rett og slett uerstattelig. Generelt bruker alle som vil være på fingertuppene.

 De opprinnelige frisyrer med pinner


De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

 Her er flere varianter av den opprinnelige hår ved hjelp av en rekke pinner.

 Alternativ én


 I dag populær rekke bunter som kan være kortfattet og grundig og langvarig og uaktsom. For en gjeng med interessant volum, bruke pin "Hэahamy."
 Instruksjoner:
 •  Først gre håret godt og fest tuppen av pinnen i hullet, plassere den horisontalt.

 •  Nå tvinner håret til "Hэahamy" så lenge du kommer til sin base.

 •  Så bare rotere pinnen på noen praktisk måte. Du kan lage en "snegle" wrap pin spiral eller konvensjonell bjelke, en skjøtestift slutten og danner en flat sirkel.

 •  Dele lengden på hårnåler og stram om nødvendig maling (dette er valgfritt, så håret vil bo).

 •  Alternativ to


  De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

   Bruk samme pin "Hэahamy" og noen av pinnene, gjerne dekorert med steiner (en av dem skal være lang).
   Metoden for å skape frisyrer:
 •  Gre håret rent og feste dem til endene av hullkamera, men vertikal posisjon.

 •  Skru håret til "Hэahamy" når bakken.

 •  Vi kan se slutten av hårnålssvinger og holde håret.

 •  Nå fester den frie basen strålen lang pinne, mens zakolovshy alle falne hår.

 •  På den annen side tettere til sitt tempel, legge til et par små pigger.

 •  Du har lagt inn en enkel, men festlig og vakkert hår.

 •  Alternativ tre


  De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

   Hvordan frisyrer for kort hår med stealth? Dette vil kreve pins, kam og hårspray. Her er instruksjonene:
 •  Hair kam godt.

 •  Nå er hans tempel skille liten lås og løfte den til basen, zakolovshy pin. Som et resultat, bør du få en liten sløyfe. Fikse dette designet som lakk.

 •  Separer annen lås, løft den og drepe den.

 •  På samme måte heve andre tråder på den ene side, kommer til baksiden. Ikke glem å fikse hennes hårnåler.

 •  Gå til den andre siden av hodet. Det kan gjøres på samme måte som den første, men å skape et originalt bilde, kan du gjøre annerledes. Fjerne alt håret bak øret, sikre dem med pinner i flere steder. Den siste nål for å bli plassert nærmere til baksiden. Oppholdt hale wrap, heis og sikre usynlig eller pin.

 •  Dryss alt hår lakk igjen.

 •  Alternativ fire


  De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

   For å lage denne frisyre du trenger to pinner "Hэahamy" to lange lyse hår klipp og kam. Her er fremgangsmåten:
 •  Først gre håret godt og dele inn i to like deler.

 •  En del av flyttingen til ansikt og sikre at det ikke forstyrrer.

 •  Slutten av en annen fikse i hullet "heagami" ved å plassere en nål vertikalt.

 •  Nå tvinner håret til "Hэahamy" vri pinnen til sentrum (selv om du kan slå dem i en annen retning, ville det ser altfor merkelig).

 •  Fortsett med resten av håret. Fest enden av tappen inn i hullet og skruen ved å dreie "Hэahamy" retning (hvor den første tappen man også vridd mot proboru) eller nær (hvis den første "Hэahamy" vridd i retning av skille til sidedelen).

 •  På begge sider feste på en lang hårnål.

 •  Alternativ fem


   Romantiske blomster ser av hår. Opprinnelige rose oppreist mulig, ved hjelp av pinner og en enkel tynn gummi (helst gjennomsiktig silikon).
 •  Samle håret i en hestehale og binde dem tynn gjennomsiktig gummistrikk.

 •  Til Rose var mer omfangsrik, nacheshite hår.

 •  Nå forbereder pinnene og begynne å danne petals. Skille en liten del av håret og pakk halen, uten å trykke på håret til bakken, og etterlater en plass. Hvis du har mellomlangt hår, deretter sikre pin tippe tråder. Hvis håret ditt er lang, kan med en tråd lage to eller tre kronblad. For å fikse dette strand i midten og på slutten (eller tre steder). Merk at en surround kronblader bør først gjøre det større.

 •  Gå til neste kronblad. Separer den andre tråden, og også holde en eierandel i det, fikse pin. På samme måte, opprette andre kronbladene. Sistnevnte bør være minimal. Hvert element fix lakk. Et tips for de nyeste sikre låser i midten av blomsten ved hjelp av en pinne med perler eller steiner. Blomsten er klar!

 •  Forresten, kan for å fikse låser brukes som enkle usynlige pinner, og med perler eller steiner, vil de dekorere rose. Og, kan du lage en hel haug på hodet uten å gjøre en hestehale med en blomst og flere. Det vil se enda mer original.

   Nyttige tips


  De opprinnelige frisyrer med stealth og pins

   Noen nyttige tips som vil lette etableringen av frisyrer.
 •  Hvis håret ikke faller fra hverandre og lydig, kan du fukter dem eller litt fukte hendene.

 •  Til deg det lettere å pins og usynlig før du oppretter frisyrer Plug og forberede alle pinnene i en pute skum med store porer.

 •  Ikke vaske håret før du oppretter frisyrer, gjør det dagen før prosedyren.

 •  Drepe alle overraskelse og originale frisyrer!  
  Åreknuter i bena. Behandling av åreknuter
   Vakre og glatte legger - drømmen om hver kvinne. Men er mest vanlig og forsvarlig omsorg ikke nok til å beskytte deg mot slike sykdommer som åreknuter eller ellers, åreknuter. Det antas at åreknuter er en kvinnelig sykdom, men det forekommer hos menn og til og med barn i skolepliktig alder.
   Innhold:

   Essensen av problemet. Hvordan åreknuter?

   Åreknuter i bena. Årsakene til åreknuter

   Symptomer og tegn på åreknuter

   Fremgangsmåter for behandling av åreknuter

   Åreknuter og forebygging

   Det antas at varices - en slags gjengjeldelse for menneskelig bipedalism. Studier har vist at åreknuter er ikke funnet i noen dyrearter. Periodisk spor av sykdom og forsøk, noe som indikerer at den opprinnelige behandling av åreknuter gjennomført, fant forskerne under utgravning av gamle graver. Som et resultat, er konklusjonen at åreknuter "holder tritt med menneskeheten i hele sin historie.
   Varices - en sykdom i perifere vener, på grunn som de mister sin opprinnelige form og til slutt ser hoven, kronglete, knyttede. Den vanligste åreknuter på benene, men kan skade andre deler av kroppen.

   Essensen av problemet. Hvordan åreknuter?


  Åreknuter i bena. Behandling av åreknuter


   Blodet som kontinuerlig sirkulerer gjennom kroppen vår, og bøyde seg ned, det er behov for å gå opp, bryte tyngdeloven. Dette er mulig takket være en spesiell ventil som er i venene. Med hver beat av hjertet blod beveger seg opp og under pauser mellom puls ventiler gjør blodet til å flytte tilbake. Dette skjer hvis veneklaffene er i god helse. Åreknuter oppstår når årer er ikke fleksibel. Ventiler kan ikke koble seg ganske sterkt, noe som er grunnen til at det er et gap mellom veggen av beholderen og ventilen. I dette tilfellet må du behandle åreknuter som følge av endringer i blod er ikke helt presset ut av blodårene, er det stillestående og stretching fartøy som utvikler åreknuter.

   Åreknuter i bena. Årsakene til åreknuter


  Åreknuter i bena. Behandling av åreknuter
   Arvelig disposisjon - dette er den viktigste grunnen som forklarer eksistensen av slike sykdommer som åreknuter. Og han ikke blir overført varicer som sykdom og ufullkommen struktur veneklaffene, bindevev og veggene i blodårene.
   Åreknuter kan oppstå på bakgrunn av hormonelle endringer i kroppen. I tillegg til miljøfaktorer som endrer hormoner i den kvinnelige halvparten av menneskeheten (pubertet, graviditet, etc.), er det også en kunstig faktor som påvirker åreknuter. Disse hormonene, som nå er mye brukt som prevensjonsmidler for behandling av metabolske og t. E. langvarig bruk, de kvinnelige kjønnshormoner som finnes i disse forberedelsene, ødelegge elastiske fibre, som er grunnen til veggene i blodårene mister sin tone og den ønskede behandling av åreknuter.
   I tillegg kan åreknuter i de nedre ekstremiteter oppstå som et resultat av nervøse lidelser. Nerveender kontrollere elastisitet av fartøy vegger. Stress, depresjon, nevrose, og påvirkning av alkohol og giftstoffer påvirke funksjonen til nerveender, noe som fører til lavere tonen i årer og til slutt utvikler åreknuter.
   Også varices kan skyldes hard fysisk aktivitet, stillesittende livsstil, overvekt, flate, trange sko og høye hæler. Svekket immunforsvar, langvarig forstoppelse og kronisk hoste kan også føre til åreknuter.

   Symptomer og tegn på åreknuter


  Åreknuter i bena. Behandling av åreknuter
   I den innledende fasen av åreknuter kan oppstå tyngdekraften i bena, kløe og svie i enkelte områder av underekstremitetene, spesielt om natten. Deretter varicer vises som "edderkopp årer" lilla eller blå, samt hevelse, nummenhet og leggkramper.
   Dersom det på dette stadium begynner hensiktsmessig behandling av åreknuter, begynner sykdommen å utvikle seg raskt, forårsaker et antall komplikasjoner (tromboflebitt, phlebemphraxis, tromboembolisme, etc.).
   Hvis åreknuter manifestert ved symptomer som mørkere i huden og forsegle ben, peeling, hyppige smerter i leggene, og smerter i venene når trykket, så det utvikler seg til en mer alvorlig stadium. På dette stadiet, åreknuter i underekstremitetene krever umiddelbar behandling fra en spesialist.

   Fremgangsmåter for behandling av åreknuter


  Åreknuter i bena. Behandling av åreknuter
   Behandling av åreknuter gir alltid en omfattende og personlig tilnærming. Åreknuter kan bli behandlet av konservative og kirurgiske metoder. Konservativ behandling av åreknuter, enten på den innledende fasen av fremveksten av sykdommer eller adjuvant behandling. Konservative metoder som brukes i salver, geleer, tinkturer, piller eller injeksjoner rettet primært på hvordan å avlaste hevelse, kløe, suspen årer. Ingen av de eksisterende legemidler kan ikke kurere åreknuter.
   Vellykket kur åreknuter i bena kan bare ved kirurgi når fjernet av betente blodkar eller hele fartøyet, eller ved å skrive inn fartøyene spesielle liming stoffer.
   Dermed er behandling av åreknuter ved skleroterapi administreres via en vanlig sprøyte pasient skjeppe spesiell "bond" løsning som gjenoppretter veneveggen. Denne prosedyren tar 10-15 minutter. Kurere åreknuter i nedre ekstremiteter ved denne metoden kan være 5-7 økter, som holdes separat for hver etappe. Resultatet merkbar umiddelbart, men etter 3-5 uker. I noen tilfeller kan denne fremgangsmåten for å fullstendig helbrede åreknuter i nedre ekstremiteter og garantier varig effekt.
   Hvis åreknuter i bena brakt store endringer i venesystemet, deretter bruker operasjonen. Behandling av åreknuter ved minimal invasiv kirurgi innebærer fjerning av det berørte området av den venøse reservoaret. Å vurdere venesystemet i bena, er tosidig skanning utføres der planen patologi. Dette gjør minimal traumatiske kur åreknuter, dvs. fjerne bare syke fartøy.
   Moderne kirurgisk behandling av åreknuter er utført i poliklinisk prosedyre og pasienten er ofte allerede neste dag etter behandling leve et normalt liv.

   Åreknuter og forebygging


   Åreknuter i bena vil ikke bringe noen bekymringer, for å bruke forebyggende tiltak for å hindre sin forekomst. En god forebygging er svømming, kontroll trening, sport aktivitetsbegrensninger, riktig og tilstrekkelig hvile. Betimelig forebygge åreknuter og dens komplikasjoner kan konsultere i fleboloha.  
  Яндекс.Метрика