For å ikke snakke om folks naturlige og naturlig skjønnhet, har kvinner alltid prøvd å se klarere og mer levende som i lang tid, og de klarer å bruker sminke.
 Selv naturlig - er det ikke nødvendigvis fullstendig mangel på sminke, og dyktige bruk av spesialverktøy som vil gjøre utseendet ditt mer harmonisk og tydelig.
Dekorative mineral makeup: hvordan å velge?

 I arbeidet dager, datoer, feiringer, selv bare møte venner binde seg til en bestemt utseende, vil vakre dyre kjolen ser latterlig i blek og ikke på seg sminke jente, og møte med partnere kan ta mye mer vellykket hvis du føler deg godt vedlikeholdt og på samme tid - trygg.
 Så, uansett, og unngå å bruke kosmetikk vanskelig, som vi ønsker, fordi grunnlaget for forsvarlig omsorg for ansiktet er en fullstendig avvisning av bruk av make-up.
 Forresten, kosmetikk delvis fører til for tidlig aldring, rynker utdype, uinvitert pigmentering kan forekomme, og hva kan vi si om jenter med sensitiv hud, som enhver bruk av kosmetikk kan føre til forferdelige allergiske reaksjoner?
 Løse disse problemene har lenge blitt funnet, bruker mineral makeup - nyhetene er ikke ny, som om å dømme, var det i antikken.
Dekorative mineral makeup: hvordan å velge?

 For eksempel, de gamle egypterne brukte den lyse eyeliner, som var laget av pulver blanding av bly og sauer fett, så selv skyggene var - lys grønn pasta som er blandet med de ulike komponentene i kobber.
 Så hva er mineral makeup? Hvis vi ser på tittelen, kan vi anta at det er sammensatt av et stort antall mineraler, men den er ikke så.
 Rettferdig å karakterisere det som kosmetikk, som består av kun naturlige ingredienser og ingenting annet. Det er ingen konserveringsmidler i kosmetikk bare slik at de ikke trenger, er det ikke tilsettes emulgatorer, som brukes til å omdanne vann og fett i en stabil emulsjon, som mineral makeup - er et pulver og vann i den.

 Kanskje du er interessert i spørsmålet om hvordan du velger et mineral kosmetikk fordi det ikke bare bringer ingen skade på huden vår, men tvert imot, beriker den og gir næring. Selv om disse midlene er vanligvis passer alle, uten unntak, jenter og kvinner, noen utvalgskriteriene har fortsatt å bli vurdert.

 Sammensetning og nyttige komponenter mineral makeup


 For å skille mineral makeup fra enhver annen svært enkel i sin sammensetning bør inneholde kun naturlige ingredienser, lese lageret og du kan bare være sikker på kvaliteten.
Dekorative mineral makeup: hvordan å velge?

 For eksempel, som vi har sagt, i slike kostnader er ikke inkludert emulgatorer og konserveringsmidler. I tillegg til disse komponentene blant de forbudte slike kosmetikk kan telles:
 •  talkum, som trolig har rakoobrazuyuschymy egenskaper.

 •  mineralolje, som selv i god kosmetisk tetter porene, og kan føre til allergiske reaksjoner.

 •  dufter, kosmetikk som gir behagelig lukt lukt samtidig hemmer andre komponenter av midlene kan være svært allergifremkall.

 •  fargestoffer.

 •  lanolin som inneholder forurensninger.

 •  Det er mange elementer vi har listet opp de viktigste, bør du ikke oppfyller dine mineral makeup. For å oppnå en rekke fargepaletter, lagt det naturlig pigment - jernoksid og glimmer, som kan være svært forskjellig - fra lyse og perle til blått eller grønt.
   Aluminosilikat gi huden silkemyk og skinnende lys, og bornitrid, som også er et vanlig element av disse naturlige rettsmidler, gir ansiktet en merkelig glød, tonen blir myk og mør.
   Men titandioksyd er vanligvis inneholdt i mineralpulver, fordi den holdes av fuktighet i huden og ikke er gått ut. Blant mineral makeup er ofte lagt edle og halvedelstener som ametyst, akvamarin, malakitt eller diamant pulver blanding.
   For mange, er fortsatt et mysterium, hvordan er en slik en rik palett av farger, fordi naturlig palett er mye dårligere enn kunstige fargestoffer.
   Det faktum at produksjonen av slike kosmetikk basert på obligatorisk prosessen med å rense forbindelsene og sliping dem inn på grunt pulver, som deretter blandes i forskjellige forhold, og gir et stort utvalg av nyanser.
   Lys og delikat fargepalett kan skape vakker dag makeup, kan du bruke de allerede foreslått flere farger eller bland å danne noe nytt. Alt annet mineral makeup ikke forårsaker tilstopping lenge siden når pusten hennes og forårsaker huden ser frisk hele dagen.

   Fordeler og ulemper av kosmetikk


   Fordelene utvilsomt er mangelen på kunstige ingredienser. Slike kosmetikk ikke forårsaker allergiske reaksjoner som kan brukes nesten alle uten bekymring for helse og utseende.
   Mineraler har evnen til å absorbere fett, slik at bruken er ikke feit, ser huden sunn gjennom hele livssyklusen.
   Det antas at kvinner som regelmessig bruker naturlig kosmetikk kan nesten ikke besøke SPA-prosedyrer, fordi alle mineralkomponenter oppdatere, slappe av og tone musklene i ansiktet, og det skjer i hvert øyeblikk av bruk.
  Dekorative mineral makeup: hvordan å velge?

   Et annet pluss - slike fond er alltid pålagt av et tynt lag av kosmetikk trenger noen til å bruke, men effekten er fantastisk - spor av forfall, samt alle manglene maskert bare perfekt.
   Ulemper sannsynligvis ikke inkluderer et bredt utvalg av farger, tradisjonelle kosmetikk, selvfølgelig, i dette tilfellet rikere.
   Et annet punkt - for mineral makeup bør bruke spesielle børster, bare så du kan oppnå den perfekte makeup og effektiv. Disse børster kan være for grovt for sart hud, så de bør velges individuelt.

   Hvordan velge en kosmetikk?


 •  Stoler bare de merker som har bevist at du er kjent eller i det minste en masse positive tilbakemeldinger, som det å snakke med produsenter av universell ideell og produktet sitt, noen ulemper har fortsatt et sted å være. Og hver jente har en perfekt forstår at selv naturlige ingredienser kan forårsake allergi, så før du bruker sminke test den på et lite område av huden.

 •  Ta hensyn til utløpsdatoen, som det er fra det i stor grad er avhengig av kvaliteten på produktet.

 •  Før beslutningen om å stoppe på ett eller annet merke, bør du oppsøke kosmetolog som sannsynligvis vil råde deg til virkelig høy kvalitet på produktene, spesielt for kvinner med svært sensitiv hud.
 •  Menneskekroppen - er en kompleks og multi-funksjonelle system som består av et stort antall små mekanismer må operere presist og jevnt til å trives og forbli balansert.
   Dessverre, usunn livsstil, ernæring og skadelige produkter, stress, alder og føre til forverring i større detalj, og snakker språket av vitenskap, som ikke erstattet som i en bil eller en annen enhet.
  Hvordan å rense leveren hjemme?

   Det er derfor det er viktig å prøve å opprettholde ytelsen og helsen til de som vi har fått ved fødselen.
   Forresten, er leveren en av ganske viktige og komplekse deler av menneskekroppen, de helsemessige problemer som må behandles med stor forsiktighet og oppmerksomhet.

   Alle de som hoppet Kurs for biologi, vel vitende om at leveren - et slags filter i kroppen vår som stadig kjemper med en rekke giftstoffer og andre skadelige stoffer som sendes til det med blod.
   Det er der de bor, og med galle, som for øvrig, syntetiserer også leveren, utskilles. Men usunn livsstil, alkohol og masse junk food reduserer effektiviteten av leveren, de rett og slett slutte å forholde seg til alt som vi sender i magen vår, og som et resultat - sterk zashlakovanist hele kroppen.
   Hvis du finner ut nøyaktig ingenting sier det er trolig lettere å liste opp de konsekvensene som kan følge en slik situasjon, problemet med fedme, hyppig forstoppelse og vedvarende problemer med magen.
   Dette inkluderer metabolske og fra den flyter - cellulitter, acne og røde flekker i templene, hyppig bitter smak i munnen og tyngde i magen, tilbakevendende magesmerter og ubehag i kneledd.
   Hvis du tydelig føle minst en liten del av disse symptomene, bør du føle deg fri til å ta på sin egen lever rensing fordi det tar du alle slags tegn på sykdommen.
   Men viktigst av alt, husk å rense leveren - en alvorlig og noen ganger farlig prosess, kan de gjøre bare hvis du nøye konsultert med en spesialist og bestått all nødvendig undersøkelse.

   Hva er risikoen? Det synes å være at dette, men bør også være nyttig? Det faktum at fremgangsmåten i seg selv innebærer å rense kanalene av galleblæren, som forbedrer strøm av galle og arbeidet av blæren.
   Hvis det ble funnet steiner eller til og med sand, er disse rengjøringsmetoder kontraindisert fordi i løpet av de samme prosedyrer steiner kan gå av bakken fra sitt sete og dermed blokkere gallegangen.
   Gjør bare komplisere hele systemet vil føre til mer helseproblemer, og i verste fall kan føre til akutt kirurgi og alle konsekvenser etterpå. Så du bestemme om du vil ty til slike metoder for tradisjonell medisin uten råd fra en erfaren profesjonell.

   Hvordan du rengjør leveren hjemme?


   Den første og viktigste tingen å gjøre er selvsagt justere kostholdet, fordi det avhenger i stor grad på helsen til kroppen din som helhet og hver for leveren.
   Hvis du ønsker å seriøst takle helse, må du eliminere tung alkohol og lys minimert. Også ekskludert alle fettete, stekt, skarp, kort, skadelig mat.
  Hvordan å rense leveren hjemme?

   De mest nyttige produkter som vil bringe glede til leveren er alle oransje grønnsaker som tomater, gulrøtter og paprika. Veldig nyttig gresskar, ikke bare for sin masse og frø, men dessuten med den kan du forberede deilige og næringsrike måltider.
   Uerstattelig frukt for vår naturlige "filter" er epler, som inneholder store mengder av pektin. Ikke glem om fordelene med rødbeter, tang og tørket, de blir de beste assistenter i dette tilfellet.
   Dietten av sunne matvarer må angi fosforholdige matvarer, for eksempel fisk og proteiner - ost, kokt eller bakt kylling.
   Forresten, ikke vær redd for å bruke krydder, ikke bare at de betydelig forbedre smaken av mat, og selv bidratt til å øke utstrømningen av galle. Det viktigste er å huske på at god ernæring - en direkte vei til et sunt leveren, og dermed til trivsel og blomstrende utseende.

   Olivenolje og sitronsaft


   I mer kompliserte saker, og kjører et riktig kosthold kan være nok, dette tyder på at leveren bør påvirke omfattende implementere noen spesifikke prosedyrer som for eksempel rengjøring med sitronsaft og olivenolje.
   Å starte disse prosedyrene bør være nøye pre-ren tarmen, minimere fet og tung mat for 30-40 dager, utelukker bruk av alkohol.

   Til å begynne varmet 300g sitronsaft og olivenolje så mye. Deretter vkladayemosya på sengen og under høyre side, der er leveren, setter en varm varmepute.
   Bare trenger å drikke 3 ss juice og en spiseskje med juice, så væskeinntak bør gjentas hvert 15. minutt, til olivenolje. Deretter drikke juice venstre og holde sengen med varmeflaske for hånden, ville det være bedre å sove i det hele tatt.
  Hvordan å rense leveren hjemme?

   Mest sannsynlig, neste morgen, hvis du gjør prosedyren om natten, vil du oppleve en lakserende effekt, ikke bekymre deg, det er helt normalt. Hvis du ønsker å forsterke effekten av prosedyren, kan du også gjøre et klyster. Bedre å spare magen den dagen, og det vidpoyuvaty infusjoner av rose hofter, salvie og nesle. Gjenta denne behandlingen kan være totalt ca 5-6 ganger i intervaller på 10 dager.
   Hvem liker ikke en måte å rense leveren, kan ty til noen andre, og de er kjent for, er mange: spesielle medisiner, mat, folk rettsmidler eller urter. Det siste alternativet - en mer skånsom og myk, kan de takle enhver person, selv om det må bli husket at effekten av innføringen av gress der, men det ser ganske lenge, så jeg må være tålmodig.

   Leveren rensing urtete


   For ham, trenger du følgende urter: knotweed, mais silke, kjerringrokk, ringblomster. Bland dem i like mengder, deretter 1 ss av blandingen helle to kopper kokende vann i 2 minutter og insisterer koke i ca 40 minutter.
   Ta nødvendige frisk infusjon halv time etter måltider i tre uker. En annen måte - rensing leveren ved hjelp av havre, dette 300g havre helle tre liter vann og sende den i ovnen ved 150 ° til 120 minutter. Ved slutten av infusjonstidsfilteret, smelter sammen til en enkel beholder og ta 150 ml per dag før måltider. Løpet av behandlingen - 3-4 uker.  
  Яндекс.Метрика