Den første graviditet etter 35 år

 Graviditet - er vakker, men samtidig svært vanskelig tid. Denne gangen trening, åndelige, intellektuelle og fysiske utvikling. I denne perioden må du være ekstremt ærlig.
 Når en kvinne oppdager at hun er gravid, hun dekker en rekke følelser - spenning, angst, glede. Din følelsesmessige tilstand vil imponere deg mest. Selv om du er forberedt og venter på dette, mest sannsynlig, dine følelser er ikke det samme som du hadde tenkt deg.
 Hvis du ikke umiddelbart føle glede og spenning, ikke bekymre deg. Graviditet medfører ofte blandede følelser. Mange kvinner er bekymret fordi de ikke vet hva du kan forvente fremover.
 Første graviditet etter 35 år
 Under svangerskapet, vil du raskt føle seg sliten og humørsvingninger. Endringene som skjer med kroppen din, vil også påvirke din tilstand. Ambient vil gi deg tips for å snakke om sitt svangerskap og fødsel. Det vil bli trukket verdensomspennende oppmerksomhet, noen ganger ganske uønsket.
 Unngå dette i stor grad umulig. Imidlertid vil den kunnskapen hjelpe deg med å forberede. Du vil forstå, bør ta hensyn til rådene eller ikke er det nødvendig å ta hensyn og være i stand til å ta fornuftige beslutninger som passer. Hvis du klarer å gjøre endringer i livsstil mer gunstig for seg selv og barnet utvikler metoden, vil graviditet være en glad, gledelig hendelse.
? Din følelsesmessige tilstand vil forbløffe deg. Selv om du er forberedt og venter på dette, mest sannsynlig, dine følelser er ikke det samme som du hadde tenkt deg.
 Det vil bli trukket verdensomspennende oppmerksomhet
 Positiv (og noen ganger negativt aspekt første svangerskap -. En total oppmerksomhet Noen ganger folk vil spørre deg om helse og humør, du vil selv irriterende.
 Daria lei av meningsløse spørsmål og sprø tips til ivrig ga hennes kolleger. Hun begynte å spørre dem det samme spørsmålet. Da hun spurte hvor mange pounds hun hadde Daria med et smil svarte: "Legen sier jeg få vekten godt. Hva legen sa? "Kolleger vurdert hennes sans for humor, og innså at klamre seg til det ikke verdt det.
 Tillate andre å hjelpe deg og gjøre noe for deg. Noen kvinner ikke setter pris på hjelp fra andre i løpet av første svangerskap. Denne forståelsen kommer først etter gjentatte svangerskap. Hjelp og oppmerksomhet fra andre - en luksus som kvinner ofte mangler i løpet av gjentatte svangerskap. Så bruk dette som det er mulighet!
 Rapportering nyheten om graviditet slektninger og venner
 Kan være nødvendig å rapportere nyheter til slektninger, venner og kolleger har litt skremmende. Noen mennesker ikke nøl med å gi råd "eldre mødre."
 Hvis folk behandler deg er kritisk eller fiendtlig, ikke ta hensyn til dem. Fokus på din helse og lykke. Din graviditet - bare din rett. Du trenger ikke noen sympati fra andre. Visste du tilstand å gjøre så glad og lykkelig for ham.
 Rapportering kolleger og ledelse av svangerskapet, bør du være forberedt på ulike reaksjoner. Vær sikker på riktigheten av vedtaket. Zavirte kolleger graviditet - er bare ett aspekt av livet ditt (et svært viktig aspekt!), Og du kommer tilbake til arbeidet så snart du kan.  
Toxicosis. Toxicosis tidlig i svangerskapet

 Fra tidlig om morgenen
 For en måned siden du var i syvende himmel etter læring som er gravid. Og nå tror bare én ting - da vil slutte å spy

 I teorien


 Hva er morgenkvalme, kjent for alle. Men på noen måter går det nesten ubemerket, mens andre lider hele første trimester, er fortsatt ukjent vitenskap. Leger er enstemmige i bare ett: toxemia assosiert med utvikling av barnet og den medfølgende hormonelle, vaskulære og immunologiske endringer i kroppen av den vordende mor. Og dette konstruere ulike teorier.
 Den mest populære - Hormon. Toxicosis forårsaker kroniske gonadotropin (hCG) og morkake laktogen - spesielle graviditetshormoner. De oppfører seg svært aktiv i å prøve å få kroppen din økt tilførsel av aminosyrer som kreves barn. På grunn av dette tunbare hele metabolisme og kvalme, hodepine, tretthet. Det har blitt populært å avskrive noen plager å understreke. Og toxemia - er intet unntak. Som forklarer hans utseende psykologisk teori. Den første måneden av svangerskapet assosiert med skiftende situasjoner, og dermed med økt angst. Konfrontert med nye følelser for seg selv, begjær, følelser, føler du intern spenning. Det provoserer fremveksten av toksisitet. Huske den tiden før eksamen: ingen matlyst, oppkast, munntørrhet - de samme symptomene. Autonom teori er svært nær den psykologiske. På grunn av de økte krav på kroppen assosiert med graviditet skjedde, mislykkes nervesystemet. Det er grobunn for toksisitet. Er det seriøse argumenter - bestemme. Tilhengere av teorien mener den skyldige immuntoksisitet er altfor sterke immunitet kvinner. Etter deres syn, kvalme og oppkast i forbindelse med maternelle effekter på fosteret. Over tid blir kroppen vant til baby, og ubehag forsvinne av seg selv. Hvis ikke, gjør en spesiell injeksjon, men mer om det senere. I kontrast til denne teorien er det - "kronisk". Sine støttespillere mener at ansvarlig toxemia svake immunitet og kroniske sykdommer som er forverret under graviditet og begynner å få problemer. Spesielt ikke heldig for de som har problemer med mage-tarmkanalen, lever, nyrer. 
 Genetisk teori (det er slik) ser også ganske logisk og bekreftet av statistikk. Hvis du har en gravid kvinne led toksisitet, i 20-25% av tilfellene av morgenkvalme datter garantert.

 Og i praksis


 Toxicosis kalles ofte "morgenkvalme" fordi de fleste gravid på denne tiden av dagen opplever kvalme og oppkast. Men noen ubehag torturert døgnet rundt. Fades appetitt. Vel, hvis kvalm årsak bare enkelte produkter. Men er det noe mat synes smakløs. I dette tilfellet er et par uker toksisitet vekt tilsettes, men kraftig redusert. Du må sørge for at det tvunget "hudenye" ​​var ikke for høyt. I bakgrunnen er det en konstant kvalme tørr munn eller omvendt, økt spyttsekresjon. Ofte er det paroksysmal, i flere sjeldne tilfeller - kontinuerlig. Det er en kjent lukt intoleranse. Noen kan ikke gjøre for mye smak gang favoritt parfyme eller stekt kylling og noen dårlige selv mild lukt av grønn te. Redusert blodtrykk. Jeg vil følge ham, spesielt hvis du stadig svimmel og følte sammenbrudd. For normal ta sine resultater til graviditet. Hvis ikke tidligere interessert i disse tallene, måle trykket i en tid da du føler deg mest komfortabel med. 

 Test toxemia


 Noen spesielt følsomme natur tendens til å overdrive sin lidelse. Men legene klart avgrense tre gravid toksisitet: mild, moderat og alvorlig. Bestem hva du har. Kanskje ting er ikke så ille
 I mild toxemia mulig oppkast 3-5 ganger om dagen - i morgen på tom mage eller etter å ha spist. I dette tilfellet er det bare en 3-4 måneders graviditet. Behovet for spesielle dietter og behandling av den vordende mor er det ikke. Kroppen normalt takle endring.
 Ved moderat toksisitet oppkast bekymret 10-12 ganger per dag, uavhengig av måltidet. I dette tilfellet, vil du ikke motta næringsstoffer og vitaminer, så det er klager, tretthet, irritabilitet, hjertebank, tørr og slapp hud. Men ingen fare for deg og barnet ditt gjør ikke. Mens bedre å feile og drikke bort et kurs av legemidler som regulerer det sentrale nervesystemet, blokkerer brekningsrefleksen, erstatte vanlig mat, og kompenserer væske og mineraler. De foreskrevet av lege. Ikke dårlig hjelper planteplankton, aromaterapi eller akupunktur. Sist, alvorlig grad av toksisitet virkelig en bekymring. Oppkast, som legene kaller "tøylesløs" kan gjentas opp til 20-25 ganger om dagen. Dette fører til utmattelse og tap av styrke. Tungen blir tørr, feber, munn lukt av aceton. I denne toxicosis bør ikke nekte behandling på sykehus. I intravenøse injeksjoner og effektiv metode ymmunotsytoterapyy. I området ved underarmen innførte produktinneholdende blodceller far til barnet. Bedre helse oppstår vanligvis innen 24 timer etter inngrepet. Prøvd alt, men toxicosis ikke er fjernet? Det gjenstår en siste utvei - vente. Toxicosis vil være like plutselig som det begynte. Og hver morgen, vil ryggen være en god, glad og lykkelig. 
? Tidlig morgenkvalme går opp til 12-13 uker, og i noen tilfeller kan dra på i 16 - 17.

 Vitamin


 Vitamin C øker immunitet forventningsfull mor og sliter med toksisitet. B-vitaminer forbedre tilstanden uten å la utvikle alvorlig tidlig toksisitet. Jod, kobolt og selen regulerer skjoldbruskkjertelen, og hjelper til å takle hyppig oppkast.
 Forfatter: Nicholas Matveevskoe, gynekolog  
 Her kommer sommeren - tid hvor alle unge jenter og kvinner bruker mye tid på strendene og feriesteder. Jente i en tid som regel er det ikke snakk om å fjerne hår i intime steder. Nesten alle foretrekker å fjerne. Men hvordan du gjør det riktig å gå uten irritasjon og kløe?Hvordan barbere private deler


 For tiden er det mange måter å fjerne uønsket kroppshår. Den mest optimale for i dag er barbering. Du kan enkelt gjøre hjemme hvis det er en vanlig barberhøvel. Men etter barbering av bikinilinjen håret vokse tilbake svært raskt og begynne å bruke narkotika, og hvis ikke behandlet etter barbering intimt område mykgjørende og fuktighetskrem, kan du begynne irritasjon eller betennelse i huden. Men før barbering ikke bør påføres huden fuktighetskremer, fordi de danner en beskyttende film som kan hindre prosessen.


 Barbere ønskelig å bruke engangs verktøy - de kan lett ripe og irritere huden. Ta pengene og kjøpe en spesiell maskin med kvinnelig stripe som gir en jevn og sikker barbering. Bikiniområdet er svært følsom, så det er best å bruke maskinen for intime steder. Og ikke glem å jevnlig skifte blad fordi kjedelig blad kan forårsake alvorlig irritasjon.


Hvordan barbere private deler
 Hvordan du skal barbere bikinilinjen?
 Før hele prosedyren er best å ta et varmt bad. Hvis håret i den intime sonen veldig lenge, må de først kuttet så barberhøvel kan nappe litt hår. Skyll intimt område med lunkent vann. Sakte og forsiktig søke på håret barbering gel og la den sitte i noen minutter for å suge den i hud og hår myknet.


 Først etter denne foreløpige prosedyren kan begynne å barbere det. Pre-set speilet slik at bikinilinjen var godt synlig. Nå er alt avhenger av din bekvemmelighet. Noen hensiktsmessig å utføre denne prosedyren liggende på badet, noen sitte komfortabelt på kanten, og noen behagelig barbering intimt sted stående eller sittende på huk. Starte veldig forsiktig, trekke litt hud i kjønnshår området, barbere håret. Sørg for å bare hårfestet. Hvis du barberer mot vekst, er det mulig alvorlig irritasjon og kløe.


 Etter hårfjerning bikini område behandle krem ​​eller lotion etter barbering.  
Яндекс.Метрика