Den årsaker oppblåsthet og dannelse av ekstra gass i tarmen.
 Alle minst en gang i sitt liv led av luft i magen og oppblåsthet. Og tradisjonelt, vi går til apoteket for å kjøpe medisin som kan raskt og effektivt kvitte seg med sensitive spørsmål. Men hvis magen blåser, kan problemet være mye mer alvorlig og enkel pille kan ikke være nok. Hvorfor kan zdutysya magen magen?


 •  Hvis flatulens vises bare av og til, er det sannsynlig at problemet i de produktene du har nylig brukt. I altfor intens gassdannelse i tarmen kan påvirke bønner, kål, noen varianter av epler og brus. Dette er også mat som er i fordøyelseskanalen gjæring: brygge øl og brunt brød.

 •  Permanent oppblåsthet kan forekomme hos voksne som er vant til å spise på farten eller snakke under måltider. Så en person tar for mye luft som samler seg i fordøyelseskanalen og fører til dannelse av gasser. Også føre til at gass kan tjene for lang tyggegummi.

 •  Sykdommer i fordøyelsessystemet kan også forårsake oppblåsthet. Disse inkluderer gastritt, kolecystitt, pankreatitt og gjengroing. Maten var ikke i stand til fullt ut å fordøye magen, akkumuleres i tarmen og fører til dannelse av gasser.

 •  Hvis magen blåser etter nervøs spenning, vet du hva stress kan forårsake dette. Når vi er nervøse, reduserte tarmmusklene, gasser fanget i det og starter zdutysya magen magen.

 •  Operasjoner i bukhulen. Etter operasjonen vanskeligere å passere mat gjennom tarmen. Derfor kommer det overskytende gasser.

 •  Hos gravide kvinner kan også forekomme luft i magen og oppblåsthet. Dette er helt normalt, som den kvinnelige kroppen fullstendig ombygd i den hormonelle effekten som påvirker dannelsen og utslipp.


 • Den årsaker oppblåsthet og dannelse av ekstra gass i tarmen.


   Medisiner og metoder for å håndtere hevelse


   For å bli kvitt problemet i første omgang for å slå for å få hjelp til en gastroenterolog for en full oversikt over fordøyelsessystemet. Men hvis ingen alvorlig sykdom ble observert, bør ta følgende trinn:
 •  Tygge nøye mat, og prøver ikke å snakke under måltider

 •  Utelukke fra din diett matvarer som kan føre til dannelse av ekstra gass

 •  Bruk av folk rettsmidler, infusjoner og decoctions av kamille, peppermynte eller Valerian rot

 •  Unngå stress, og hvis dette ikke er mulig, i hvert fall ikke nervøs under måltidet

 •  Etter avtale legen din, kan du ta medisiner som lindrer du helminter (ormer), som også kan føre til hevelse

 •  Å lindre smerten, kan du utføre spesielle øvelser "sykkel" massere magen i klokkens retning, vekslende avslapning og spenning av magemusklene, liggende på ryggen.


 • Den årsaker oppblåsthet og dannelse av ekstra gass i tarmen.


   Raske metoder for kamp


   Du kan uavhengig kvitt ubehagelige opplevelser som oppstår når magen blåser.
 •  Drikk et par tabletter av aktivt kull

 •  Sitte i et varmt bad eller sette en varmepute på magen

 •  Gjør abdominal massasje. Bevegelse skal gjennomføres bare i en retning med urviseren i ti minutter

 •  Hvis ubehaget ikke forsvant har å gjøre rensing klyster


 • Den årsaker oppblåsthet og dannelse av ekstra gass i tarmen.

   I alle fall, uansett hva verktøyene du har brukt for å fjerne ubehag, bør bli testet av en lege, så hvordan å avtale direkte med mage ikke klarte å forstå årsakene til det, i hvert fall, feil. Det kan zdutysya magen magen hele tiden, og sykdommer som utvikler denne prosessen vil bare øke.  
  Blodpropp i beinet, symptomer og tegn
   Eksperter mener propper alvorlig problem. Tross alt, kan det bryte med blodstrømmen og hjerteproblemer. Hvordan oppdage en blodpropp i beinet å raskt ta affære og starte behandling? Det er flere symptomer som peker til de tidlige stadier av sykdommen.
   Brudd på blodstrømmen til hjertet
   For en rekke grunner for dyp vene, vanligvis i benene har en tendens til å danne blodpropper. At de er kalt trombe. Slik dyp venetrombose fører til endringer i blodstrømmen derfor i noen celler av oksygen ikke kommer, noen steder dannet stagnasjon. Leger hevder at altfor ofte blodpropp i venene i lår, bekken, ben. Brystet og armene utsatt blodpropp er sjeldne, selv om det forekommer.
   Risikoen for blodpropp i de dype venene i det. Overflate dis i noen mennesker kan lett sees. En dype venene ligger i musklene i bena. Vene-perforasjon er plassert mellom de dype og overflatevener, slik at blod kan strømme i en bestemt retning. Mens de dype venene i bena passere den såkalte vena cava inferior, som renner ut i høyre forkammer. Hvis en blodpropp former, flyten av blod fra nedre vena dyp vene krenket.
   Hvorfor er det blodpropp
   Årsaker til trombose mye og si nøyaktig hva som utløste sykdommen kan ikke alltid. Men eksperter hevder at de klumpdannelse forsinkes ved sirkulasjon, hurtig koagulering samt et brudd på integriteten av skallet av fartøyet. Andre skader, en vanskelig fødsel, kirurgi, lange opphold i sengen under sykdom, bruk av p-piller - alle gunstige faktorer, men de trenger ikke nødvendigvis føre til sykdom. Forresten, i overflaten årer også danne blodpropper. Dette kan utløse ulike infeksjoner, alvorlige traumer, injeksjoner, spesielt når administrerte legemidler eller langvarig behandling.
   Slik fastslår dannelsen av en blodpropp
   Det finnes ulike symptomer på blodpropp i beinet. Deres forskjellen er på grunn av størrelsen og plasseringen av det berørte området. Ligger dypt i Wien trombe ingen symptomer, kan ikke provosere. I andre tilfeller kan det føre til feber, utrolig sterke smerter, betydelig hevelse eller feber pasientområdet. Noen ganger blå av føtter eller hender pasient.
   Bare installere trombe i overfladiske vener. Først, Wien detekterbart, kan finnes på tetningen. For det andre, kan klumpen sees selv visuelt. For det tredje kan det hudområdet hvor venene er blodpropp kan rødme, spre omfattende ødem eller økt temperatur.
   Veldig sterke smerter og sel - ikke den verste. Når sykdom store deler av venen kan zapalyatsya lymfekjertler.
   Hvordan å behandle venøs trombose
   Effektiv behandling er selvsagt kompleks. Noen ganger kan du få medikamentell behandling. I noen tilfeller er nødvendig for operasjonen. Men overse tilstedeværelsen av blodpropp umulige. Det kan utvikle lungeemboli. Medisinering alltid oppnevne sakkyndig. Men terapi er ikke effektivt hvis ikke respektert i sengen. Å legge til rette for forsvarlig stand kan være konstant stabling meter i høyde. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen og veneblodstrømmen i kroppen. Tilgjengelige propper er ikke klart ut, men innstiller videre utdanning.
   Mat i behandling av trombose er også viktig. Menyen skal være til stede fersk sjømat, og grønnsaker og frukt. Salt mat bør unngås. Faktisk, bacon, potetgull, røkt fisk, corned beef, etc. årsaken hevelse. Det er nødvendig å utføre en komplisert oppgave. Avhengig av utviklingen av sykdommen vil velge den riktige belastning.  
   Nå tannklinikker tilby så mange tjenester for å gjenopprette manglende tenner og retur fysiologiske og eksterne funksjoner kjeve at kundene går tapt i utvalget. Gjenopprette integritet kjeve skjer gjennom ulike metoder og i ett eller flere trinn.


  En ny metode for implantasjon 4D


   Dental vitenskap har gått langt videre og tilbyr sine kunder mange metoder for å gjenopprette tennene. En av disse teknikkene er 3D og 4D implantasjon. 3D-modellering er en teknikk for fremtidig implantering ved hjelp av tre-dimensjonale bilder.
   For å gjøre dette, bare ta et bilde av munnen og sende den til datamaskinen. Spesialprogram behandler mottatte bildet selv zmodelyuye bedre implantasjon. 4D implantasjon teknikk representerer en restaurering at selv med reelle mangler bein.
   Denne typen implantasjon ved hjelp BOI-implantater. I denne prosessen med implantering av tennene inne nadrizayetsya gummi. I dette snittet implantatet er implantert, som er en pinne, deretter utsatt sutur tannkjøtt og kronene satt på gangen. I to eller tre dager å plassere midlertidige kroner installert permanent.
   Den spesielle utformingen av implantater se slik utvinning er ikke mulig å oppdatere bein før operasjonen. Tannkroner er etablert i løpet av kort tid, trenger ikke å vente noen uker. Alle kirurgiske prosedyrer er bare nødvendig ved installasjon av implantat, i tillegg kan denne type implantat utføres umiddelbart etter pasientens vanlige nøytralisering verktøyet. 4D metode for implantering kan utføres i forbindelse med fremgangsmåten i 3D.
   Utbredt xive-implantater. De brukes i mange typer gjenopprette tapte tenner. Typisk blir skruen settes inn i benvevet, som består av titan, slik at det raskt og enkelt å venne seg til den menneskelige kropp. Xive-implantater også bestå av titan, men har en porøs struktur som de fleste dem nærmere til naturlig ben. Dette tyder på at disse typer implantater raskt slå rot i benet og under rehabilitering er raskere. Dessuten varer denne type implantat lenger.
   Produksjon av titanimplantater med porøs struktur involvert i firmaet kalt «Dentsply Friadent». Denne type implantat er i dag regnet som en av de beste.  
  Яндекс.Метрика