Til tross for hans ytre ro og likegyldighet til en annen trendy motetrender søker den mannlige halvdelen av samfunnet, så vel som kvinne, ikke "treffer en mud ansikt" foran kolleger eller venner, så selv et sted ubevisst prøver å se moderne og presentabel.
 Selv om menn er i flertall, tror at klokken løpe til butikkene på jakt etter den neste mote bluse, er skjebnen til det svake kjønn, de også noen ganger må gå for å oppdatere garderoben, fordi dette ikke kan unngås.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Og det kommer en tid da mange av hyller, kleshengere og utstillingsdukker, faller en mann inn i en tilstand av total forvirring og usikkerhet for å kjøpe? Til disse punktene var så liten som mulig, bestemte vi oss for å diskutere hvordan, på dette tidspunktet, bør se fasjonable og stilfulle virkelige mennesker.
 I forkant av vinterregnet, snø, slaps og kald vind, er temperaturen betydelig redusert, noe som gjør en annen raid på gaten svært ubehagelig.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Se i vinter stilig og vakker, men ikke gi deg varm, ingen enkel oppgave, men som det viser seg, har det en løsning. Somehow, mennene fast forskanset idé at menns mote er helt statisk, bukser og skjorter, jakker, jakker og mørke - det er hva alle bør ha sterkere sex.
 Kanskje det, men for å være mer elegant utseende, basert på motetrender, men noen ganger bør du ta hensyn til nyheter, og tilbyr hver kode verden motemerker. Og, lo og se, det viser seg, er menns mote mye mer mangfoldig enn vi trodde først.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Den stilige vinterklær for menn, spesielt, er en der unge mennesker være koselig og behagelig, fordi disse er de to viktigste punktene for å bli observert i vinter.
 Selv om ikke hver person er i stand til å kle seg i alle nye foreslåtte verdens podier, fortsatt noen spesifikke opplysninger om friskhet og nyheten av metoden kan ta et notat.
 For eksempel viser det seg at nesten alle verdens herreklær designere forlatt beundret av mange svart. Han lett erstattes veldig edel og mandig skygge marineblå, en farge kan fortsatt finne seilere i uniform.
 Favoritt stil jakker i dette fargevalget vil se stilig og frisk, og bukser eller skjorte passer perfekt inn i rekken av garderoben din.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Hvilke klær skal være hos menn vinter?


 La oss starte fra innsiden. Når kulden kommer først. Hva jeg ønsker å raskt trekke over - en favoritt varm genser eller cardigan, som er veldig fin varm dusj.
 Det særegne ved denne sesongen vil gensere eller jumpers, det spiller ingen rolle, så lenge de var laget av tynn jersey eller utstyrt med en stor bunt. Et annet punkt - denne vinteren kan bli utsatt favoritt skjorte med stivede krager og vester, deres endring kommer genser og tynn høyhalset genser.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Denne beslutningen vil gjøre bildet av et menneske er ikke bare stilig og moteriktig, men varm, samt høy krage beskytter halsen mot kald vind og lave temperaturer, spesielt for de enkeltpersoner som plent nekter å bære skjerf.
 Som for fargen komponent, vil du finne at gamma populære fargene denne sesongen er ikke så dyster og grå, kan sterk halvparten av samfunnet råd til noen friheter i denne saken.
 Gensere mørk grønn, mørk blå, røykfylt og Titanium varianter, oransje, terrakotta og honning, vil være høydepunktet på garderoben din. Også denne vinteren trend i nærvær av utskrifter og mønstre i mote gensere med dyr, bilder av hjort, tigre, hvaler og også fugler!
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Kan ikke flykte fra favoritt av mange designere - "kråketær", litt modifisert, i forskjellige farger, men fortsatt svært gjenkjennelige. Ulike geometriske mønstre og abstraksjoner er også populært, kanskje dette er alternativet, som ikke vil gi noe menneske.
 Som for bukser i vinter, selvfølgelig, bedre å foretrekke varmet alternativer på fleecefôr og varm. Populære er de klassiske cut bukser, trange lyse farger og alternativer, et annet høydepunkt av sesongen, det Hussar bukser.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Dette fenomenet er presentert som posete og fri form podpoyasannom stramt belte. Også veldig populære er kordfløyel bukser og dresser, menn i disse klærne som minner om Herren eller den engelske detektivroman.

 Topp vinterklær, kåper og jakker


 Med utbruddet av kaldt vær første opptreden i menns garderoben er varm og elegant strøk blir en nødvendig og uunnværlig svært fenomen.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Likevel, etter at en mann kledd i en edel mote yttertøy kjapt forvandlet til en stilig, elegant og svært ekstravagant eksempel, som ledet alle kvinners synspunkter.
 Kjøpe en frakk denne sesongen er veldig enkelt, fordi i dette feltet fylt med demokrati og et pulserende mangfold: mote mest uvanlige og uforutsigbare stiler, kombinasjoner og materialer.
 Mesteparten av verdens motedesignere besluttet enstemmig at cape og Cape er best kombinert med business og formelle dresser. Denne metoden er lett suppleres lue, gi sin mann en spesiell sjarm.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 En annen nyhet er obligatorisk som skal bosette seg i hver garderobe av guttene - som reefer frakk, dvubortыe alternativer ser utrolig konsis og stil.
 Hvis en mann foretrekker en veldig modig og strengere stil, så er det ingenting bedre enn en frakk i militær stil som deres utseende er svært lik den militære frakk. Denne skjønnheten er alltid dekorert med massevis av knapper, metall, lapels og patch dvubortыmy borrelås, skulderstropper.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Som for jakker, de mest populære modellene av lær, i form av oppblåst. Bomber Jacket også konsekvent går ut av stilen, kommer kald tvang dem til å få ull fôr og lær og hult stil. Spesielt populært vil nyte jakker dekorert med kamuflasje utskrifter, legge til et visst bilde av mot og dristighet.
Den stilige vinterklær for menn mote (11 bilder)

 Menswear, som kvinner, glemmer aldri det viktig tilbehør garderobe som en vinter skjerf, lue og votter. Ikke bare gjøre slike tilsynelatende ubetydelige elementer er i stand til å beskytte mot hypotermi, de er også veldig stilig og perfekt utfyller ethvert menneskes bilde, gir det en viss sjarm og rosiner.
 Denne sesongen trend skjerf med en stor bunt, hatter klassisk form og hansker er laget av mykt skinn. Ikke glem kombinasjonen av stiler, hvis den klassiske lue, skjerf skal være laget av tynt stoff.  
Hvordan fjerne skjellakk hjemme
 Beauty Salon tilbyr en ny form for manikyr og pedikyr - neglelakk Gel Shellac. Som du vet, for å dekke neglelakk er alltid lettere enn å fjerne denne malingen. Det er ingen hemmelighet at det er motstandsdyktig belegg for negler, som kan fjernes bare med bokstavelig talt negler.
 Så før du bestemmer deg for å eksperimentere med nye maling, bør vi finne ut hva de er til stede, og hvordan de kan fjernes fra negleplaten.
 Hva er skjellakk. Fordeler fremfor andre polerer
 Shellac - en neglelakk laget på grunnlag av Biogel. Overfladisk, i tørr form, skjellakk lakk som ligner på normal, men siden dette er først og fremst en gel, så det bør ikke tørkes i luften, og under en spesiell UV lampe.
 For de med tynne, sprø, negler, er spiker gel en gudegave. Den styrker neglene, spiker separasjons forebygger og beskytter mot ytre påvirkning. Dekning er luktfri og ikke forårsaker allergi, ikke dens sammensetning inkluderer ikke formaldehyd og harpiks.
 Dekningen er svært holdbart, kan det holde neglene på en måned eller mer. Nail Gel ikke smuldrer, ikke kløyve ikke slettet, ikke ødelegge neglene, krever ikke en pause i bruk. Hvis neglene ikke vokser, endrer vi skjellakk belegg vil veldig snart.
 Color Picker skjellakk er så mangfoldig som kan tilfredsstille alle innfall. Spiker gel kan gjøre og manikyr og pedikyr. I motsetning til konvensjonell lakk, vil skjellakk negler holde føttene så lenge og på hånden, selv om hele måneden for å gå barbent på gress eller sand.
 Uten tvil, er dette en glimrende cover av stabilitet. Nå la oss se hvordan å fjerne skjellakk hjemme som det fører til minst skade neglene.
 Hvordan fjerne skjellakk. Her er fremgangsmåten
 Materialer og verktøy:
 - Neglelakkfjerner med aceton eller aceton;
 - Folie;
 - Bomullsmatter;
 - Cuticle stokk;
 - Saw for polering negler;
 - Tape eller tape uten pads.
 Fjerne skjellakk
 1. bomull pads delt inn i fire deler.
 2. Folie klippe i stykker. Hver del må være av en slik størrelse at du kan vikle rundt fingeren.
 3. fuktet bomullsputer med aceton og legg den på spikeren. Vær forsiktig og sørg for at aceton ikke får på huden. I noen tilfeller kan aceton forårsake allergier og hudforbrenninger.
 4. folie innpakket finger med bomull pads.
 5. Hvis en plate som er impregnert med aceton er ikke veldig stramt til spiker, kan den øverste folien pakkes med tape eller plaster finger.
 6. Hold neglene 10-20 minutter. Jo lenger neglene vil være "enheter" med aceton, jo raskere og bedre vike skjellakk.
 7. Fjern aceton "komprimerer" og bruker pinner Cuticle vidskribayemo maling med spiker. Slik fjerner du folien bør ta svinger på hver finger. Når hele avhending av maling på en spiker, kan du gå videre til neste spiker.
 8. neglelakk neglefil.
 9. Etter polering negler og neglebånd trenger å behandle en balsam for negler og neglebånd. Dette er gjort for å styrke negleplaten.
 Spesialverktøy for fjerning skjellakk
 De som frykter de skadelige effektene av aceton i neglen og huden kan være lurt å kjøpe en ferdig middel for fjerning av gel polish, for eksempel, Product Remover eller selskap CND spiker gel polish Erase Red Carpet.
 Disse produkter inneholder ikke aceton, og måten de brukes på samme måte som beskrevet ovenfor. I stedet bomull pads du kan kjøpe spesielle strips for fjerning av skjellakk og bruke dem.
 Fjerne spiker gel skjellakk hjemme er ikke vanskelig selv for den uerfarne, men hvis du tviler på suksess, kan du alltids slå til fagfolk og fjerne dekke dem. Samtidig, kan du se hvordan skjellakk er fjernet, og neste gang for å gjøre denne prosedyren selv.  
Яндекс.Метрика