Som bare ikke truer den feite mannen! Her og hjerte-og karsykdommer, diabetes, steiner i leveren. Eksperter identifisere to kategorier av mennesker som lider av fedme.


Denne snikende overvekt


 Den første kategorien består vanligvis menn som er overvektige i den såkalte magen. Den andre kategorien omfatter kvinner på baken og lårene er forsinket akkumulert fett. Dersom menn midje tykkere enn hoften, og en kvinne midje er mer enn 85 prosent av lårene, disse menneskene er i fareområdet.
 Før å miste vekt er å finne ut om du har denne ekstra vekten, som så vil bli kvitt? Fordi frekvensen av vektforskjellen er din høyde i centimeter minus 100. For eksempel, i normale kroppsvekt 75 kg, bør høyden av en mann være 175 cm. Hvis en manns høyde over 160-175 cm, høyde i centimeter fra du trekke fra 105 og allerede med en økning over 175 cm - 110.
 Kanskje den sikreste måten å bestemme deg ned i vekt er fortsatt den samme, nøye undersøkelse av din refleksjon i speilet. Se på deg selv. La øynene være for deg den mest saklig og streng dommer. For å se dårlig holdning, råtten form i løpet av tykt, ekstra avrundet - ikke nødvendige beregninger, målinger tabellen. Men for å avhjelpe situasjonen du trenger besluttsomhet, kosthold, øvelser, men fremfor alt, et stort ønske og en stor viljestyrke.
 Så hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt, og deretter starte business! Vi ønsker å minne deg på at du ikke bør unngå råd fra eksperter, ernæringsfysiologer når du velger en bestemt diett.
 Når du velger en low-carb diett, tror, ​​ville ikke skade helsen fullstendig avvisning av brød, poteter, pasta, ris og desserter. I så fall følger dietten med kalori beregnes. Denne dietten kan du ta i begrensede mengder av disse matvarene til menyen. Kosthold er svært krevende på nøyaktigheten av veiing mat porsjoner. I øynene ikke gjør det! Den minste feil i veiing noen av side fordelene av produkter og hundrevis av ekstra kalorier du har oppgitt. Husk at kaloriene som finnes i alle produktene. For kroppen, protein mat, men veldig viktig, men kalorier den inneholder ikke mindre enn karbohydrat retter. Derfor, hvis du spiser en stor mengde protein, vil du få vekt raskt.
 Ved utarbeidelse av menyen tilrådelig å følge disse reglene: Erstatt salt krydder, salat dressing med sitronsaft, spise bare lav-fett meieriprodukter og ost, stekte poteter kokte erstatte og Drikke bedre å bruke friske grønnsaker juice. Ikke begynne å miste vekt brå overgang fra vanlig kosthold til diett.
 Bli kvitt ekstra pounds gradvis. Unngå dramatiske vekttap, som det fører til en nedgang i muskel tone, rynker og slapp kropp. Må utøve. Mellom Edam det ikke. La kroppen få tid til å fordøye inntatt mat. Prøv å spise på samme tid. Hvis du trenger å gå for et besøk på enhver anledning, så spiser bare det som er nærmest til kosthold. Begrense til en liten del av grønnsaker og magert kjøtt uten brød.
 Du trenger ikke å stole utelukkende på en diett for å gå ned i vekt. Trening for å holde musklene tonet, kroppsmassasje, som samler underhudsfett. I løpet av badebehandling problematisk kroppsdeler gni såpe svamp grov.
 Kontrollerende kalorier - er den vanligste metoden for vekttap. Å opprettholde normale livsfunksjoner kroppen din trenger 1000 kalorier per dag. Når du driver en moderat aktiv livsstil du har råd til et måltid som inneholder 1400-1900 kalorier, og 1200 - med mindre trafikk. Men vi må ikke glemme at menyen er sikker på å være variert slik at kroppen får all nødvendig materiell til ham.  
 Alkoholisme - en sykdom som består av flere etapper. Det første trinn er karakterisert ved utseendet av toleranse og ute etter alkohol, som mottar det i store doser. I den innledende fasen av alkoholisme, har personen minne opphører, tap av brekningsrefleksen og kontrollnummer, at personen ikke kontrollere mengden av alkohol konsumert, tar form av alkohol, for eksempel, ikke bare på lørdager og hver dag, så folk ikke kan bo etter at dosen og fortsette å drikke mer.


Kvinner Alkoholisme - symptomer og behandling


 I det andre trinn, uttrykt ønske om alkohol sterkere, med unntak av fravær av kvantitativ kontroll, slik at det ikke er noen situasjons kontroll, dvs. aksept av alkohol kan være enda uakseptable situasjon. Symptomene på den andre fasen er alkoholabstinens, fysiske og psykiske lidelser. Bare redusert humør vises hjerterytme, økt blodtrykk, appetitt forsvinner, er det skjelving i hendene, og så videre. Og, selvfølgelig, ikke uten alkohol psykoser.

 Dersom de første og andre trinn av mengden av alkohol øker, det tredje trinn, tvert imot, avtar. Selvkontroll er tapt når du tar en liten mengde alkohol, for eksempel et glass vin, øl krus, et par glass vodka og så videre. Dette stadium begynner regresjon, dvs. prosessen med forringelse.

 Alkoholisme - en sykdom som kan behandles i både menn og kvinner, med unntak av at denne sykdommen er forskjellig. Det er en godt etablert syn at kvinnelig alkoholisme er ikke kureres.

 Ikke få panikk er det ikke. Forskjellen mellom alkoholisme der, men noen betydelige forskjeller fortsatt til stede.

 På samme belastningen av alkohol på den kvinnelige kroppen, kvinner raskt dannet vanedannende. Kvinner skiller seg fra menns hjerne, og derfor responsen i hjernen til alkohol også forskjellig. Det er vanlig at vi liker mer moro enn tristhet. Selvfølgelig vi oppmuntre deres glede sentre vakker natur, dyr, ekstremsport, sosialt samvær med venner, interessante TV-programmer og så videre, i samme serie narkotika, sex og alkohol. Det er glede senter for kvinner kommer under angrep og raskt dør. Menn kommer også under angrep intellektuelle sentrum, er hovedsakelig kvinnelige alkoholisme skjer på grunnlag av psykisk stress. Dette kan skyldes ensomhet, ikke forståelse, familie sammenbrudd, tap av kjære, stress på jobb eller stress på grunn av det faktum at kvinnen har viet hele sitt liv til barn og mannen ofre sin karriere, men barn rose, og hennes mann mistet på jobb eller har et kjærlighetsforhold. Kvinner er veldig følelsesmessig reagerer på stressende situasjoner, og hvis det er ingen støtte fra venner, slektninger eller venner kommer til unnsetning alkohol. I første omgang bruke den bringer lettelse og en følelse av eufori, samt fungerer som dens tilgjengelighet. 

Kvinner Alkoholisme - symptomer og behandling


 De fleste alkoholisme hos kvinner begynner med bruk av lav-alkohol cocktailer. "Alvorlig" grunnene er jubileer, jubileum eller bare en fest, da dosen av alkohol i cocktails øker, så går hun på alkoholholdige drikkevarer. Samfunnet har alltid fordømt og ikke ta kvinner som drikker mye når folk drikker, bør den ha medfølelse og hjelpe ham å takle alkoholisme på - at folk ofte ikke skjønner hva som skjer. Kvinner prøver å skjule sine craving for alkohol - drukket alene eller i selskap med samme ulykke som de er så nær og folk legger merke til problemet allerede i utvidet form som drukkenskap er daglig eller hard drikking.

 Tegn på kvinne alkoholisme er primært eksterne endringer. Endre hudfarge, hevelser, poser under øynene. Endre stemmen er grov, hes og skarp. Bare endre personlighet - det er falskhet, irritabilitet, egoisme, aggresjon, forsømmelse familieansvar og seksuell promiskuitet er så karakteristisk for alkoholisme. Mentale evner påvirkes mer enn menn.

 Sjansene for alkoholisme hos kvinner det samme som menn, er behandlingen den samme. Riktig behandling av kvinnelig alkoholisme er en helhetlig tilnærming - farmakoterapi og psykoterapi. Det første trinn i behandlingen er å fjerne toksiner fra kroppen påvirkes ved innføring av medikamenter gjennom IV. Den andre fasen er utvinningen av kroppen, gjenopprette skadede organer er lever, nyrer, hjerte, etc. Den tredje og mest vanskelige fasen av denne terapi. Med denne behandlingen er den innvirkning på bevissthet og underbevissthet kvinner. Når behandlingen er gitt liv innstilling for pasienten, holdningen til pasienten selv, hans tilstand og miljø er verdier der liv uten alkohol ville være bedre. Å lære å løse problemer uten å bruke alkohol, hvordan man skal håndtere et ønske om å drikke.

 Det er viktig at behandlingen være engasjert i en profesjonell, i alle fall ikke skal gjelde for underjordisk healer. Dessverre er mange tilfeller hvor det ikke kvalifisert lege skade hans pasienter, kan dette være som infeksjon og traumer oppgave. Det er mange anonyme klinikker der informasjon sendes til tredjeparts organisasjoner.

 Hva ville forhindre dette, ikke misbruker alkohol og holde seg frisk.


 Bakteriell vaginitt (med andre ord: bakteriell overvekst) - et brudd på vanlig sammensetning og antall av mikroorganismer som danner en sunn indre miljø i vagina. Det er preget av redusert eller fraværende laktoflory. Dette er den mest vanlige sykdom i reproduksjonssystemet til kvinner. Faktorer av bakteriell vaginitis kan være antibiotika, svekke generell immunitet (klimaendringer, alvorlig følelsesmessig stress, stress, tretthet), hormonelle forstyrrelser, ikke hygienisk standard.

Bakteriell vaginitis


 De fleste bakterielle vaginitis kvinner klager over sterk utvalg av grå eller hvit med kjønnsorganer, i tillegg har dårlig utvalg. Før og etter menstruasjon sex tildeling blir sterkere. Når vaginitis begynner å utvikle seg, og deretter fordeling blir gul-grønn, viskøs, klebrig, gusteyut og noen ganger til og begynner å skumme, blir de fordelt på veggen av vagina og vaginaldelen av livmorhalsen. Disse utvalg sett i speilet, kan du enkelt plukke fra slimhinnene vattpinne av bomull ull.
 En annen bakteriell vaginitis kvinner klager over kløe, problemer med vannlating på, og noen enda smerter under samleie, men de er ikke vanlig. Men det er noe som de fleste kvinner som har bakteriell vaginitis, ingen klager.
 Derfor skiller mellom kronisk og akutt stadium av vaginitis:

 akutt vaginitt - er når sykdommen er meget hurtig, ledsaget av kløe og utladning. Det samme kan være betent vulva, klitoris og kjønnsleppene;

 kronisk vaginitt - når sykdommen er nesten umerkelig, karakterisert fluider fra vagina.

 Hvis venstre ubehandlet lang vaginitis, kan det føre til en infeksjon som sprer seg dypt inn i kroppen, der du kan da være betennelse i livmorhalsen, livmor betennelse, betennelse i indre slimhinnen i livmoren og selv ufruktbarhet.
Bakteriell vaginitis


 Typer av bakteriell vaginitis

 Gynekolog gjenkjenne flere typer av bakteriell vaginitis, avhengig av symptomene, bevirker, sykdommens art.

 Trichomonas vaginitis

 Vaginitt, noe som fører til bakterier Trichomona. Det er oftest overføres ved seksuell kontakt. I trahymonadnыy vaginitis lider ikke bare kvinner, men menn også. Bosted utløsende agent av sykdommen hos menn er sædblærene og prostatakjertel. Hvis hun ikke ringe legen og ingenting å gjøre med sykdom, etter en stund vil det gå ubemerket hen i den kroniske fasen, og vil ikke være merkbar. Men ved den minste svekkelse av immunsystemet vil dukke opp igjen.
 Behandling av Trichomonas vaginitis er svært komplisert og langvarig. Det kan behandle mange måneder og noen ganger år. Jo tidligere en kvinne slå til en gynekolog, jo større hennes sjanse til å gjenopprette fra sykdom. Men i alle fall ikke til selvmedisinering, det bare komplisere ting.

 Candida vaginitt

 Denne type bakteriell vaginitis er mest utbredt blant artene. Ifølge statistikk, gynekologer, møtt med ham for ca 90% av kvinnene. Denne sykdommen forekommer på grunn av gjærsopper av slekten Candida. De er naturlige innbyggerne i menneskekroppen, men for noen grunn i stand til å vokse raskt og føre til store problemer.
 Candida vaginitt kan skyldes hormonelle endringer under menstruasjon, graviditet, med svekkelse av immunforsvar, og i endokrine sykdommer. Vaginitis er preget av rødhet og kløe i vagina, rikelig tykke sekreter hvite med en sur lukt.

 Atrofisk vaginitt

 Type vaginitis som oppstår hos kvinner etter 55-60 år på grunn av reduksjon i antall blod hormoner. Atrofisk vaginitt er ledsaget av symptomer som kløe i vulva, tørr skjede, vaginal blødning og ubehag.
Bakteriell vaginitis


 Diagnosen bakteriell vaginitis

 Hvis det var symptomer på vaginitt, bør du umiddelbart ta kontakt med en gynekolog, og etter at han har gitt diagnostisere og foreskrive behandling. For å stille en diagnose, må du være sikker på å ta en vattpinne av vaginalslimhinnen for analyse. Til analyse var korrekt, kan vi ikke ta dette noen medikamenter fordi de kan ødelegge testresultatene. Du kan ikke douche før idriftsettelse tester, ettersom de vil være ineffektiv. Før du går til legen nok til å gjøre renselse med vann.

 Behandling av bakteriell vaginitis

 Behandling av vaginitt begge parter bør ta en kvinne og en mann eneste behandlingen er vellykket. På tidspunktet for behandlingen bør forlate seksuelle handlinger nødvendigvis alkohol, ekskludert fra kostholdet krydret mat, søte, salte og røkt mat. Gravide kvinner bør være spesielt oppmerksom på behandling av vaginitt, vaginitt fordi under svangerskapet kan føre til infeksjon i fostervannet og svangerskapskomplikasjoner. De fleste medisiner som er ment for behandling av vaginitt er trygt for gravide kvinner, men bør oppsøke lege.

 Behandling av vaginitis Tradisjonelle metoder

 Behandling av bakterielle vaginitt folk oppskrifter vil være nyttig i det tilfelle at det blir holdt i forbindelse med medisiner. Mest populær behandling - en annerledes skylling avkok av urter som har anti-inflammatorisk og sårhelende effekt.
 Veldig godt egnet for slike prosedyrer avkok av kamille (2 spiseskjeer per liter vann), kok i 15 minutter. Så kult, belastningsskader og bruk for vanning 1-2 ganger om dagen i to uker.
 Det er også effektivt for vaginitis er avkok av calendula (2 spiseskjeer per kopp vann) koke i 15 minutter. Så kult, belastning og bruk for skylling.  
Яндекс.Метрика