Det er vanskelig, det er rett og slett umulig å forestille seg det moderne liv uten midler til å ta vare på seg selv. Og hver dag blir det mer og mer. Forskjellige navn, ulike betydninger av et kjøretøy, slik at de bare gå seg vill. Og hvis valget som best dusjsåpe eller såpe vanlig, velger alle til din smak, er det viktig å vite noen nyanser.Deodorant eller antiperspirant


 For eksempel, slik konvensjonell deodorant og antiperspirant. Det synes å være en ting de hindrer svettelukt, tilsynelatende heller ingen forskjell, men hva er hemmeligheten? En forskjell mellom disse to måte avgjørende og grunnleggende.


 Parfymert Deodorant Spray er designet for å forhindre lukten av svette. Den inneholder aromatiske dufter og antibakterielle midler som hindrer bakterier. Han selv nesten menneskelig svette er luktfri og ubehagelig lukt av svette, dette produktet av bakterier at det raskt formere seg.


 Antiperspirant dette betyr nesten luktfri. Dens virkning er tett svettekjertler utgangskanaler, med finfordelte pulvere ufarlige til kroppen, slik som de organiske lagene av sink og aluminium. Pete ikke komme seg ut og som et resultat - ingen lukt.


 Det er for tiden antiperspiranter og deodoranter som kombinerer egenskapene til begge bilene. De har også en parfyme og parfyme baktericid komponent og talkum for å hindre svetting.


 Fra beskrivelsen er det mulig å foreta en enkel konklusjon at når hensiktsmessig anvendes. På ettermiddagen, når bruken av andre smaker er ikke så sikker, og kanskje alvorlige fysiske og nervøs stress, mer egnet deodorant. Han ville feie diskret smak og forhindre lukten av svette vises, uten å skjule det naturlige utvalg. Tross alt, når rikelig svette, overlapper naturlig strøm anbefales ikke - det kan føre til hevelse av vev.


Deodorant eller antiperspirant Men hvis du går for en dato natt eller en fest, ville det være hensiktsmessig å bruke antiperspirant og favoritt parfyme. Siden effekten vil være kort, er noen ulempe eller enda mer skade på helse ekskludert.


 Husk at bruk av antiperspiranter umiddelbart etter en dusj, badstue eller i bassenget - helt ubrukelig. Vann kommer etter en dusj i excretory kanaler svette kjertler og talkum ikke komme inn i dem, og vysohshy forblir på huden uten å utføre sin hovedoppgave. I bassenget eller badstuen pulver antiperspirant bare vaske av med vann.


 På Deodorant husk at det er ikke nødvendig å søke før du går utendørs direkte eksponert hud som finnes der, alkohol og andre stoffer kan opptre under ultrafiolett reagerer og føre til forekomsten av pigmentflekker eller kjemiske brannsår.


 Kjennskap til alle finesser og triks av kosmetiske produkter moderne produsent kan du alltid føle deg trygg og ser ut som en million dollar.


 Et utmerket verktøy for hudpleie har vært og er fortsatt maske. De er raskere kremer positive etter deres søknad kan sees umiddelbart. Masker er gode for at de raskt og enkelt yzhotovlyaemы hjemme, er det en garanti for at det er laget av råvarer av høy kvalitet, og vil ikke ta noen skade på huden.Ansikt til ansikt med naturlige produkter


 Å vite effekten levert av bestemt produkt på huden, kan du velge og forberede en maske som tilsvarer hudtype, unik for deg, uten frykt for konsekvensene.


 Det finnes forskjellige typer masker: en med beroligende effekt, andre - toning, beroligende og nærende.


 Maske etter bruk av disse vil du føle deg komfortabel og bli overrasket behagelig blek rosa ansikt. For sin forberedelse er nødvendig for å forberede infusjon av marigold blomster, bør som renne. Han bør legge til 4 t. L. linfrø, som sveller for å danne en geleaktig masse. Hun ønsker å legge litt lys honning og en spiseskje av stivelse. Når påføres huden for å holde det tar ca 15 minutter, og deretter fjerne fuktig bomullsdott og vask deretter med kaldt vann.


 Neste maske er nyttig i hudens elastisitet tap, hun returnerer til hennes tidligere friskhet, toner og renser. For å gjøre det, må du ta et helhetlig havre, male den i en kaffekvern. Trenger to teskjeer av havregryn mel ferdig som legger to eggeplommer, gulrøtter, revet. Så frisk sitron og klem noen dråper fått mye juice. Masken skal være kremaktig konsistens med overflødig væske lagt havregryn. Det ferdige maske etter påføring på huden, holde tjue minutter, og skyll.


Ansikt til ansikt med naturlige produkter Men denne masken brukes ofte fransk samt gir et flott resultat umiddelbart etter bruk. For å forberede det nødvendig Riv et eple, legg til litt surkål og olivenolje. Da masken er klar for påføring på huden, tjue minutter vaske ansiktet med varmt avkok av ryllik.


 Mask gir huden ung og frisk. For hennes behov tørkede urter - persille, mynte, lime, kamille, merian, lavendel blomster, roseblader (hvis tilgjengelig). Alle urter grundig knust i en morter til en tilstand av pulver. Legg til denne friske krem ​​pulver som først må banke egg. Dan maske gjelder to ganger i uken, like før søvn. Under prosedyren, kan øyet sette skiver av frisk agurk.


 Mange kvinner deprimerende problemet med gul (pigment) flekker i ansiktet. Neste maske vil bidra til å løse det med glitter, blir huden strålende, glatt og myk. For sin forberedelse krever gulrøtter (bedre hvis det er oransje) du ønsker å rive, tilsett hakket persille blader og røtter (hun har en whitening effekt), knuste bær modne stikkelsbær. Hold på ansiktet i ca 20 minutter.  
 Europeiske skjønnhets kalt sitron frukt, som kombinerer de gode egenskapene som er gunstig effekt på menneskers helse. Sitron er også mye brukt til kosmetiske formål. Denne sitrus inneholder mer vitamin C enn noen annen frukt. Og det inkluderer de stoffer og vitaminer som er avgjørende for helse og skjønnhet av våre hår, negler og hud.Sitronsaft for huden


 Eksperter kosmetikk og farmakologi anbefaler bruk av sitron og lime juice spesielt for tørr og fet hud.


 For fet hud utsatt til ansikt:


 •  I tilfelle at huden i ansiktet ditt er fet, noen ganger bruke i stedet for tonic sitronsaft, fortynnet med en liten mengde ren kokt vann. Takket være fruktsyrer som finnes i sitron, overflødig olje, glans og døde hudceller fjernes. Og huden får et sunt utseende. Denne fremgangsmåten er også effektiv mot akne.


 •  De med problem hud eller som ønsker å bli kvitt fregner, kan tørke hver morgen og kveld ansikts tonic forberedt for denne oppskriften: Bland sitronsaft med vodka og sukker.

   Også mindre merk fregner kan være etter å bruke toner, som er den viktigste ingrediensen sitronsaft, vann og eddik i like proporsjoner. I dette tilfelle, hvis huden er tørr, er det ønskelig å tilsette litt glyserin.

   Å ta vare på normal hudtype:


 •  Mix presset sitronsaft med kaldt kokt vann. La erholdte væske per dag i mørket. Bomull pads til å tørke ansiktet lotion 3-5 ganger i uken.


 • Sitronsaft for huden   Å ta vare på tørr og sensitiv hudtype:


 •  Bland glyserin med sitronsaft 1/2 og 1/4 glass kjølig kokt eller mineralvann. Denne lotion gni huden i ansiktet flere ganger i uken.


 •  1 eggeplomme for å legge en halv kopp lav-fett rømme eller lav-fett krem. Du kan rømme eller fløte erstatning h. / L. olivenolje. Melk rør godt og tilsett 1/4 kopp kaldt vodka og litt sitronsaft. Denne lotion er best oppbevares i kjøleskap.


 •  Å fjerne makeup kan lage en gelé. Bland eggeplomme med h / L. tynt honning med tilsatt 1/2 kopp lav-fett krem. Sakte men uten å stoppe, rør og gradvis legge 1 ts. / L. vodka med sitronsaft. Denne lotion både mykgjør og gir næring til huden. Du kan ikke bruke denne lotion i tilfelle at kapillærene er nær huden.


 •  For trøtt og fet hud nyttig å tørke ansiktet tonic laget av like deler sitronsaft og kullsyreholdig mineralvann. Etter databruk lotion er ikke nødvendig å vaske ansiktet med vann. Den samme effekten har tonic lotion med eggehviter og 1/2 kopp vodka med sitronsaft.


 •  For alle hudtyper:


 •  Effektiv Whitening vil maskere med sitronsaft og gjær. 20 g gjær blandes med 1 ts. / L. sitronsaft. La den resulterende masse i et par minutter i en skål med varmt vann, påfør deretter den resulterende maske på ansiktet ditt.
 •  Flisete tupper håret byttet ikke bare hår, men også humøret. Du kan ikke ha et velstelt utseende, hvis håret er ikke perfekt. Oppdatere frisør frisyre - den riktige avgjørelsen, men riktig hvis hårklipp hot saks vil bli gjort.

  Teknologi hårklipp hot saks


   Tradisjonelle måter å klippe håret struktur ikke blir bedre, halene er porøse og sårbare for negativ påvirkning av ytre faktorer. Split slutt uunngåelig dukke opp igjen, og problemet med å velge mellom langt hår og deres helse tilbake.
   Hårklipp hot saks - en moderne metode for hårpleie, har estetisk og terapeutisk verdi.
   I prosessen med å kutte trådene varmt verktøy loddet endene av håret og forblir glatt. Arbeide med varme saks bare plassere i kuttet, blir generelt kaldt.
   Oppvarming verktøy bestemmer master, er det viktig at hans kvalifikasjoner og erfaring ordentlig lov til å programmere i maskin varme saks, gitt den type hår hver klient.
   Som et resultat - håret glans og mykhet med nesten ingen flisete tupper. Form frisyrer bedre bevart, bedre ernæring hår.
  Teknologi hårklipp hot saks

   For optimalt resultat er det viktig å ikke forveksles med valget av frisør eller salong. Billige tjenester - et lotteri hvor vinne er mulig, men lite sannsynlig. Høy pris garanterer ikke 100% resultat. Det mest fornuftige, velg salong hvor frisøren svare riktig på alle spørsmålene om frisyren hot saks, som beskriver teknologi og dens gjennomføring tid.
   En sann mester begynner ikke arbeid uten å gjøre en diagnose av kundens hår med en spesiell enhet som er tilknyttet enheten ultralyd. Vis håret fra innsiden - nødvendig informasjon for frisøren.
   Hårklipp hot saks - en lang og strevsom Prosedyren varer omtrent en halv time. Lengden hår kan reduseres minimum og oppdatert skjema ugjenkjennelige. Omfanget av denne hår hårklipp ikke legge til, men vil gjøre håret mer lydig til den konklusjon.
   Når gjør hårklipp hot saks, så i speilet skinnende sunt hår, tilbake til tradisjonelle metoder for å skape frisyrer sannsynligvis ikke har lyst.
   Det er flere prinsippene i "riktige" hårklipp hot saks:

 •  Sostryhanye flisete tupper - møysommelig arbeid! Tid hårklipp - minst en time.

 •  I prosessen med å klippe håret hos frisøren vrir flag, ender zistryhayuchy.

 •  Grooming bør bringes til slutten av varme saks eller en spesiell varm barberhøvel. Ordinære saks i hendene på en sann profesjonell kan ikke være, selv når fylyrovanyy smell!

 •  Erfaring og tips - verdighet veiviseren. Ta hensyn til instrumentene, for det meste tyske merkene.

 •  En hot saks hårklipp - bra. Men snakk om et reelt resultat for sunt hår etter tre behandlinger.


 •  Beauty Hair - luksus tilgjengelig hver jente. Hårklipp hot saks gir dette luksus!
  Яндекс.Метрика