Diabetes behandling folk rettsmidler, årsaker og symptomer på sykdomstegnene

 Diabetes - en sykdom som er preget av økt blodsukker og mangel på hormonet insulin, som er ansvarlig for at glukose inn i cellene falt i nødvendig kvantum. Det er når kroppen ikke produserer nok insulin, kan blodsukkernivået ditt bli farlig for menneskers liv.
 Årsaker til diabetes
 Det er flere hovedårsaker til fremveksten og utviklingen av diabetes, inkludert:
 - Fedme;
 - Atherosclerosis bukspyttkjertel;
 - En genetisk predisposisjon som formidles videre genetisk;
 - Virusinfeksjon (epidemi hepatitt, influensa, vannkopper, røde hunder);
 - Sykdommer som forårsaker ødeleggelse av celler i bukspyttkjertel betaceller (). Disse er: pankreatitt, sykdommer i de endokrine kjertler, bukspyttkjertelkreft;
 - Nervøse stress (folk som er i faresonen bør unngå emosjonell og nervøs belastning);
 - Aldersrelaterte faktorer (den eldre en person er, desto større er sannsynligheten for diabetes).
 Symptomer
 Symptomer på diabetes inkluderer:
 - Svimmelhet;
 - Hyppig vannlating;
 - Konstant tørst;
 - Trøtthet;
 - Følelse av tyngde i bena;
 - Slow sårtilheling;
 - Langvarig løpet av smittsomme sykdommer.
 Hvis det er i det minste noen av følgende symptomer bør oppsøke lege umiddelbart. Diagnosen bestemmes av resultatene av tester som indikerer nivået av sukker i blodet. Hvis du er diagnostisert med diabetes - fortvil ikke, det er virkelig en alvorlig sykdom, men du kan fortsatt bor der.
Diabetes behandling folk rettsmidler, årsaker og symptomer på sykdomstegnene

 Hvordan å behandle diabetes folk rettsmidler?
 Pasienter foreskrevet terapi lege, men du kan ta råd fra tradisjonell medisin. Behandling av diabetes innebærer behandling av folk rettsmidler likører, cocktailer og urter.
 Vurdere noen oppskrifter for å bidra til å bekjempe sykdommen.
 Oppskrift 1:
 Erstatte infusjon av kalk blomstre te. Hvordan å forberede seg? Vi trenger to spiseskjeer lime blomstre i to kopper kokende vann. Vi må insistere lime blomstre vann og ta det for en dag.
 Oppskrift 2:
 Med kalk farge kan være forberedt kjøttkraft. Ta to kopper lime blomstre og fylle tre liter vann. Alt dette må være kokt i ti minutter, la kjølig og belastning. Du kan deretter helle i flasker. Alle bør drikke en halv kopp buljong. Når suppen er over, ta en pause i tre til fire uker, og deretter gjenta prosedyren.
 Oppskrift 3:
 Forbered en infusjon av urter. Vi trenger en spiseskje av nesle blomster, blader halv kopp or, to spiseskjeer med quinoa blader. Bland urter og hell en liter kokt vann. Nå blande blandingen og la stå i fem dager i et opplyst område. På den femte dagen, tilsett en klype natron. Ta denne infusjon trenger en teskje i morgen og kveld i en halv time før måltider.
 Oppskrift 4:
 Male i en kaffekvern en spiseskje av bokhvete. Den resulterende pulver helle et glass yoghurt og la over natten. Morgenen kom cocktail å drikke en halv time før måltider.
 Oppskrift 5:
 Lavere blod sukker og sitron hjelpe rå egg. Hver dag i morgen for å presse saften av en sitron, blande den med rå egg. Denne blandingen bør drikke på tom mage. Deretter en time kan ikke spise noe. Gjøre prosedyrer for tre dager, og deretter må vente to måneder og gjenta kurset.
 Som du kan se, er det mange oppskrifter på tradisjonell medisin for å hjelpe gjennomføre effektiv behandling av diabetes. Så hvorfor ikke dra nytte av nyttige tips?

Diett for type 2 diabetes - spesielt kosthold, behandling og kosthold

 Diabetes oppstår fordi den andre type av resistens mot insulin action og sekresjon brudd av cellene i bukspyttkjertelen. I dette tilfellet er insulin ikke er i stand til å utføre sin funksjon som vevsfølsomhet til dets virkninger redusert.

 Til stoffskiftet skjedd gjennom normal, trenger mer insulin, som ikke kan gi bukspyttkjertelen. Således, i behandlingen av diabetes mellitus type må understrekes for å senke blodglukose og økt vev følsomhet for insulin action.

 Hva diett for å observere?
 Diett for type 2 diabetes er ekstremt viktig, fordi den forårsaket bare fører direkte relatert til ernæring. Mer spesifikt, er det referert til overspising og fedme. I å forbedre kosten vil redusere blodsukkernivået.

 Gjennom vanlig øvelse og et balansert kosthold pasienten er i stand til å øke følsomheten av vev til insulin, som er avgjørende for en vellykket behandling av sykdommen. Hvis de ikke klarer å gi den ønskede effekt, i så fall foreskrive mottar hypoglykemiske midler og insulin.

 En spesiell organisme hver person tyder på at bare en lege kan plukke opp den nødvendige behandling for en enkelt pasient. Men det er generelle retningslinjer for kosthold.

 Funksjoner diett
 Siden diett i diabetes av den andre typen må være i samsvar med menneskelivet, være nøye med å behandle sin utvikling til menyen var variert, velsmakende og rik på vitaminer og næringsstoffer. Dette produktet skal fremme vekttap og normalisere blodsukkernivået.

 Som et resultat av at det begrensede inntak av næringsstoffer, det begynner å brenne energireserver lagret som fett. Pasienten gradvis miste de ekstra pounds. Naturligvis, maten i type 2 diabetes inkluderer kutte kalorier med en hastighet på ca 1000-1200 kalorier for kvinner og 1200-1600 - menn. Igjen, antallet av nødvendige og tillatte kalorier beregnet strengt individ.

 Regime
 Det er viktig at overholdt fem måltider (3 måltider og to mellom). Intervallet mellom dem bør ikke overskride 3 timer. Pasienten bør sørge for at alle måltider fant sted på samme tid. Obligatorisk daglig fysisk aktivitet og fitness.

 Unngå alkohol, fordi den inneholder flere kalorier. Forutsatt at du tar hypoglycemic narkotika og samtidig tillatt i kostholdet drikker, kan konsekvensene være irreversible, forårsaker hypoglycemic forhold (overdreven reduksjon i blodsukker).

 I diabetes, prøv å berike din diett med mat rik på fiber, disse inkluderer friske grønnsaker og frukt (unntatt druer, bananer, meloner, pærer, tørket frukt); kli; korn og korn (helst eliminere forbruk av poteter, pasta).

 Behandling med legemidler
 Mat er et viktig element i behandlingen av diabetes mellitus type II, etter at alle matvarer som inneholder viktige næringsstoffer for pasienten, bidra til å normal og forbedre. Under diett og kosthold etter 2-4 uker pasientens tilstand bedres diabetes. Hvis ikke, så gå videre til medisiner som er foreskrevet tabletter antidiabetika.

Stroke - årsaker, symptomer, behandling, forebygging
 Hvert år, hvor mange prosent av folk som har hatt slag øker nesten eksponentielt. Videre, hvis tidligere trodde man at sykdommen bekymringer i de fleste tilfeller, eldre, slaget blir ikke skåner selv de yngste. Hvorfor er denne utviklingen og forventer at hjerneslag vil bli svøpe den nye generasjonen? Som om ikke det var, men bør tas hensyn til ikke bare den teknologiske utviklingen av menneskeheten, men også en stor byrde som vi selv, prøver å få det beste ut av livet.
 Vi vil prøve å finne ut hva som forårsaker sykdommen, symptomer og behandling og forebygging. Fordi kunnskap "fienden" i møte med muligens redde noen liv.

 Hva er et hjerneslag og hans hovedtyper

 Hjerneslag - en sykdom som har en andre navn - ". Hjernen angrep" Navnet tillater folk å forstå prosessen med sykdom. Hva er en utfordring? I enkle ord, er hjernen vår en kortvarig prosess med irreversible endringer i forbindelse med avslutning av blodtilførsel. Og avhengig av årsaken til bruddene identifisert en rekke typer av hjerneslag:


 * Hjerneinfarkt - sirkulasjonsforstyrrelser som skyldes blokkering av en arterie eller en trombe eller aterosklerotisk plakk;

 * Hemoragisk slag - sirkulasjonsforstyrrelser forbundet med ruptur av arterien, og som et resultat - blødninger i hjernen.

 * Subarahnoydalnыy slag - sirkulasjonsforstyrrelser på grunn av ruptur av blodkar fôr av hjernen direkte.

 Det finnes også tilfeller i medisinsk praksis (ca. 5%) ved å sette en bestemt type slag og den viktigste grunnen for sin forekomst og forblir umulig.

 Uavhengig av hvilken type slag er en viktig konsekvens av hans døende hjerneceller som et resultat av dette dysfunksjon er en del av legemet som svarte disse cellene. Vanlig celledød er på den ene side, og deretter betydelig redusert følsomhet på den motsatte side av legemet. Dette er av stor betydning i hvilken hjernen hatt et slag. Dermed kan nederlag venstre halvkule av hjernen påvirke evnen til å snakke tydelig og forstå andre.

 Vi forstår alle at et slag er ikke perfekt, så du bør vite minst de første symptomene på sykdommen i tide til å hindre irreversible konsekvenser.

 Symptomer på hjerneslag

 De fleste symptomer avhenger av hvilken halvkule av hjernen (høyre eller venstre) lesjoner skjedde. Tross alt, er hver part ansvarlig for visse funksjoner i kroppen, slik at symptomene kan være ulike manifestasjoner.

 Det er klassiske tegn på et slag:

 * Alvorlig svakhet og nummenhet eller lammelse av den ene siden av legemet (dingler lemmer, manglende evne til å bevege armen eller benet);
 * Brudd på språkferdigheter. Man kan ikke finne de riktige ordene, det er tvetydighet og vaghet av språk, det er uforklarlig vanskeligheter når du skriver eller leser;
 * Brudd på visuelle ferdigheter. Kraftig redusert synsskarphet vises turbiditet eller dobbeltsyn;
 * Brudd på motoriske ferdigheter. Det vrikke (tap av koordinasjon), blir ustabilt gangart;
 * Plutselig alvorlig hodepine uten grunn;
 * Tap av bevissthet.

 Raskt avgjøre hjerneslag er ytelsestester som kan oppdage det tidlige symptomer. Denne testen tillater andre å avgjøre hva som skjedde med mannen slag, og dermed å svare riktig på situasjonen.

 Test hjerneslag

 Hvis du plutselig så en mann legger seg eller det var noen retardasjon i bevegelse, deretter:

 - Spør ham smile. Hjerneslag smil vil være "skjev" fordi halvparten av ansiktet er lammet. I dette tilfellet vil det være plassert asymmetrisk.

 - Spør noen si setningen. Språk mann som fikk slag, er bomull, utydelig.

 - Be om å heve to hender samtidig. Hvis løfting er asymmetrisk, er det mulig å bestemme hvilken hjerne hatt et slag.

 Identifisere slagpasient bør umiddelbart bringes til sykehuset, som vil fastsette endelig diagnose og behandling.

 I dagens verden har rett til livs flere synspunkter på hjerneslag og måter behandling. La oss se på hver av dem.


 Medisinsk vurdering av hjerneslag behandling og forebygging

 Legemiddel strøk behandling utføres etter å etablere en nøyaktig diagnose. For å finne ut hvilken type slag som brukes av computertomografi eller MRI data (magnetisk resonans).

 I hemoragisk hjerneslag er oftest brukt nevrokirurgisk inngrep er forbundet med høy risiko. Også er det nødvendig å vurdere at kur hjerneslag er det bare medisiner som eliminerer repetisjon slag, og la til å myke opp eller eliminere dets konsekvenser.

 Deretter begynner under rehabiliteringSom inkluderer:

 - Kurs vaskulær terapi;

 - Oppnevning av agenter som kan forbedre hjernens metabolisme;

 - Oksygen terapi;

 - Fysioterapi, fysioterapi, massasje og andre.

 For å unngå å bli et offer for et slag, er det nødvendig å bruke forebyggende tiltak på forhånd.

 Forebygging av hjerneslag:

 1. Diet. Det er nødvendig å ekskludere produkter hvori kolesterol og animalsk fett finnes i stort antall.
 2. Regelmessig mosjon. Denne fremgangsmåte kan i betydelig grad redusere risikoen for fedme, trombose, og andre.
 3. Slutte å røyke og alkohol. Nikotin kan føre til vasokonstriksjon, og effektene av alkohol er og si ingenting.
 4. Forebygging og kampen mot diabetes. Betimelig overvåking av blodsukkernivået vil forhindre forekomsten av aterosklerose og utvikle vasokonstriksjon.
 5. Kontinuerlig overvåking av blodtrykket.
 6. Forebygging av ulike hjerte sykdommer og stressmestring.

 Tradisjonelle metoder for behandling og forebygging av slag

 Fra synspunkt av nasjonal behandling og hjerneslag forebygging er ikke bare en diett, fysisk aktivitet og kontrollere deres helse, men også bevilge noen ekstra trinn:

 1. Mentale gymnastikk, der meningen ligger i å løse gåter, kryssord, lese bøker, og så videre. P.
 2. Avslapping og fargeterapi. Nyttige farger er blå, grønn, blå.
 3. Bruk mumie.
 4. Bruk av honning og urter (salvie, Valerian rot, våren adonis, etc.).
 5. Iført en kobber armbånd.

 Ikke glem om eksistensen av en slik vitenskap som metafysikk. På mange spørsmål som legene ikke gi et svar, metafysiske utsikt gi helt dekkende og realistisk forklaring.

 Metafysiske årsaker til hjerneslag

 Den viktigste årsaken til hjerneslag, er ifølge metafyzykov brennende sjalusi og hat. Også følelsen fjerning av livet, til avslag forstå oss selv i virkeligheten, depresjon og selvmordstanker ofte fører ikke bare til et slag, men lammelse av alle lemmer.

 Og, til tross for skeptikere og deres personlige mening i våre liv, vi gjentatte ganger møter med psykiske problemer som fører til forskjellige hjertesykdommer og slag. Den virkelige historien, kilden til mange av våre problemer og situasjoner med sviktende helse, avslører en interessant artikkel om de metafysiske årsaker til problemer og sykdommer i hjernen.

 Det bør bemerkes at den største risikoen er folk i kreative yrker. Det er ingen hemmelighet at alle kreative mennesker preget av konstant endring av humør, alle hendelsene de savner så å si, "av seg selv" en handling eller unnlatelse later et merke på deres sjeler. Noen følelser og situasjoner de føler seg mer tydelig og oppfatter livet mer smertefull.

 Nylig i media historie raste død Micah (en av grunnleggerne av "Vad Balance»). For fans av dødsårsaken var et slag versjon av den høye belastningen på kreativt felt (for detaljer - her). Men analyse av de siste dagene, slik at sangeren å oppdage årsakene til metafysikk. Bedømme etter intervju med samme partner gruppe Vlad Gross dødsårsaken var ikke slaget, og avslaget på Micah kjempe for livet etter å ha forlatt sin sivile kone.

Stroke - årsaker, symptomer, behandling, forebygging


 Til tross for de ulike tilnærminger etablere årsakene til hjerneslag, og ulike metoder for behandling og forebygging kan bare ønske helse. Husk, elske deg selv, elsker livet, fordi det ingen og aldri gi tilbake.  
Яндекс.Метрика